Menu

Lokale loodgieter gezocht? Vraag klusservice MrFix!

Waarom een loodgieter via MrFix?

  • MrFix werkt al lang met de beste lokale loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter kan komen: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan

Hoe kan ik die goede loodgieter boeken?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke loodgieter komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Oudezijds Voorburgwal - Amsterdam

Vervang keukenkraan - AM

Loodgieter in Amsterdam-Centrum gezocht om onze keukenkraan te vervangen.

Loodgieter - Cleopatralaan - Amstelveen

Find + Fix leakage, Check moisture problem - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om een kijkje te nemen naar een lekkage in de garage. Nog steeds niet overtuigd dat het een dakkwestie is gezien het feit dat ik er zoveel spullen had. Daarnaast moet je ook de vochtproblemen in het boventoilet aanpakken....

Loodgieter - Hacquartstraat - Amsterdam

Replace saniflo pump for washing machine by Sanipump 2 - AM

Loodgieter in Amsterdam-Zuid gezocht om de oude pomp van de sanibroyeur in mijn kelder te vervangen door een nieuwe Sanipump 2, die ik al heb aangeschaft. De sanibroyeur vergemakkelijkt de afvoer van water uit de wasmachine. Het is geen grote klus, maar...

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

Vervang/Fix lekkende badkamerkraan - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een lekkende kraan in de badkamer te vervangen/repareren.

Loodgieter - Admiralengracht - Amsterdam

Fix/Vervang 2 lekkende kranen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om 2 lekkende waterkranen te repareren of vervangen. De grote kraan lekt behoorlijk (deze hebben wij zelf geplaatst afgelopen Zomer, dus misschien hebben wij iets verkeerd gedaan). Uit de kleine kraan komt aan de zijkant e...

Loodgieter - Lampenistenstraat - Amsterdam

Wc pot vervangen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om Wc pot is gebarsten, te vervangen (we regelen zelf een nieuwe pot)

Recente beoordelingen (3.185)

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: " Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost. "

Score: 4,0/5,0 sterren

David: " Fijn dat de loodgieter zo vroeg was een zo vlot werkte. Enige negatieve puntje was dat de toevoeging van mijn huisnummer niet in het systeem leek doorgekomen te zijn. De loodgieter belde in alle vroegte de buurvrouw wakker. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marieke: " Klus is overlegd met Mr Fix, goed uitgevoerd door een loodgieter vakman en voor een net bedrag. Zelf wisten we niet wie we hier voor vragen moesten. Het is allemaal uitstekend gegaan. "

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: " het duurde wat langer dan normaal om de juiste vakman te vinden, maar door de goede communicatie was dit niet storend. De klus is inmiddels naar tevredenheid uitgevoerd. "

Loodgieter - tarief

Loodgieter - Tarief

MrFix heeft met de door haar geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

Het is verstandig om cv-controle jaarlijks uit te laten voeren. Dat voorkomt problemen en zorgt voor een veilige woonomgeving. De meeste woonhuis- verzekeringen eisen het zelfs: ze dekken de schade van een gasexplosie niet als de cv-installatie niet regelmatig is gecontroleerd!
 
Vermijd dit soort risico’s dus door het onderhoud uit te besteden aan een deskundige loodgieter tegen een eerlijk tarief.
 

Een loodgieter via MrFix

Er sterven ook in Nederland onnodig mensen aan koolmonoxide-vergiftiging door lekkage uit CV-ketels. Een goed onderhouden cv-ketel verkleint het risico op koolmonoxide aanzienlijk.
 
Wij kiezen onze vakmannen zorgvuldig voordat ze voor MrFix op pad mogen. De loodgieters van MrFix helpen je bij het hebben van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan een goede loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste vakman.
Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het helder plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld type cv-ketel en in het geval van een storing een zo goed mogelijke beschrijving van wat er fout ging. Foto’s kunnen daar soms bij helpen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen, het repareren van je sanitair, of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter - Spoed

Met spoed een loodgieter?

De winterkou dringt weer overal doorheen en je komt thuis in een ijskoud huis. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en verwarmt kennelijk niet meer. Of je badkamer blijkt ineens blank te staan. Paniek!
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest Nederland, van Maastricht en Groningen tot en met Eindhoven, met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter. Als je wilt kun je ook e-mailen, 020-6750333 bellen (ma-za 8.30-18 uur) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze loodgieters zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn verzekering en de coulance als partner van MrFix. Dat is een geruststellende gedachte.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

Een eigen huis is een kostbaar bezit. Daar zorg je graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet alles goed in de verf en kiest altijd kwalitatief zeer goede materialen. Bij MrFix beschikken we over veel ervaren vakmannen. Zo kan het zijn dat na de reparatie van een lekkage een stukadoor nodig is voor het herstel van een muur of plafond. En daarna is soms een binnenschilder nodig voor de ‘finishing touch’.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.