Menu

Lokale loodgieter gezocht? Vraag klusservice MrFix!

Als je met spoed een loodgieter nodig hebt ben je bij MrFix aan het juiste adres! Het snelste is het formuliertje hierboven invullen: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch twintig loodgieters in jouw regio uit. En als je wilt kun je hieronder eerst meer lezen: recente loodgietersklussen, Klantbeoordelingen en informatie over loodgieters-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben ook specifieke pagina’s voor:

 
 

Waarom een loodgieter via MrFix?

  • MrFix werkt al lang met de beste lokale loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter kan komen: 24/7
  • Tarief is €85/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan

Hoe kan ik die goede loodgieter boeken?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke loodgieter komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Lange Koestraat - Utrecht

- Repareer vergruizel (sanibroyeur) van toilet, installeer warmtewisselaar - UT

Ik zoek een loodgieter in Utrecht om: 1. De vergruizel (sanibroyeur) van het toilet te repareren: hij lijkt niet meer te draaien.  2. Warmewisselaar te installeren.

Loodgieter - Busken Huetlaan - Bussum

Lekkende kraan correct aansluiten HI

Ik zoek een loodgieter in Bussum voor het repareren van een lekkende kraan. Bij het punt waar de kraan in de muur gedraaid zit, lekt hij water. * * * Expert Question/remark: De kosten uren en materiaal zullen afhankelijk zijn van de oorzaak als de muu...

Loodgieter - Oudezijds Voorburgwal - Amsterdam

Badwand van 1.4x1.0m plaatsen - AM

Loodgieter of klusjesman in Amsterdam-Centrum gezocht om een badwand van 1.40 x 1.00 m aan de muur te bevestigen.

Loodgieter - Socrateslaan - Den Haag

- Vlotter reparatie - LE

Ik zoek een Loodgieter in Den Haag om Hallo, Sinds vannacht blijft ons toilet doorlopen. We hebben een inbouwtoilet van Geberit van nog geen half jaar oud, met een Sigma 30 Duoflash bedieningsplaat. Ik vermoed dat de vlotter gerepareerd moet worden. Dat...

Loodgieter - Biesterweg - Eindhoven

- Ontstop sanibroyeur - EI

Ik zoek een loodgieter in Eindhoven om de sanibroyeur te ontstoppen. De sanibroyeur zit achter een luik met tegels dat is vastgekit. Dat moet daarna ook weer dichtgemaakt worden

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

Replace kitchen tap

We had one of your Amsterdam plumbers out last week to fix a leaking tap. He couldn't fix it. So we have bought a replacement tap. And would like someone to come out to fit it, please.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Loodgieter - tarief

Loodgieter - Tarief

MrFix heeft met de door haar geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

 
Het is verstandig om cv-controle jaarlijks uit te laten voeren. Dat voorkomt problemen en zorgt voor een veilige woonomgeving. De meeste woonhuis- verzekeringen eisen het zelfs: ze dekken de schade van een gasexplosie niet als de cv-installatie niet regelmatig is gecontroleerd!
 
Vermijd dit soort risico’s dus door het onderhoud uit te besteden aan een deskundige loodgieter tegen een eerlijk tarief. Dat is sowieso verstandig en vanaf januari 2023 verplicht op grond van de Gasketelwet.
 

Een loodgieter via MrFix

 
Er sterven ook in Nederland onnodig mensen aan koolmonoxide-vergiftiging door lekkage uit cv-ketels. Een goed onderhouden cv-ketel verkleint het risico op koolmonoxide aanzienlijk.
 
Wij kiezen onze vakmensen zorgvuldig voordat ze voor MrFix op pad mogen. De loodgieters van MrFix helpen je bij het hebben van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan een goede loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste vakman.
Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het helder plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk, model en de leeftijd van de cv-ketel. En geef in het geval van een storing een zo goed mogelijke omschrijving van wat er fout ging. Foto’s kunnen daar soms bij helpen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen, het repareren van je sanitair, of het installeren van een nieuwe cv-ketel. MrFix ondersteunt hem voor een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter - Spoed

Met spoed een loodgieter?

 
De winterkou dringt weer overal doorheen en je komt thuis in een ijskoud huis. De cv-ketel maakt vreemde geluiden en verwarmt kennelijk niet meer. Of je badkamer blijkt ineens blank te staan. Paniek!
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest Nederland, van Maastricht en Groningen tot en met Eindhoven, met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter. Als je wilt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze loodgieters zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn verzekering en de coulance als partner van MrFix. Dat is een geruststellende gedachte.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Daar zorg je graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet alles goed in de verf en kiest altijd kwalitatief zeer goede materialen. Bij MrFix hebben we toegang tot vakmensen met de vereiste ervaring op verschillende gebieden. Zo kan het zijn dat na de reparatie van een lekkage een stukadoor nodig is voor het herstel van een muur of plafond. En daarna is soms een binnenschilder nodig voor de ‘finishing touch’.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je spoedig aan de juiste loodgieter (of andere vakman) in jouw regio.