Menu

Lokale loodgieter gezocht? Vraag klusservice MrFix!

Als je met spoed een loodgieter nodig hebt ben je bij MrFix aan het juiste adres! Het snelste is het formuliertje hierboven invullen: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch twintig loodgieters in jouw regio uit. En als je wilt kun je hieronder eerst meer lezen: recente loodgietersklussen, Klantbeoordelingen en informatie over loodgieters-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben ook specifieke pagina’s voor:

 
 

Waarom een loodgieter via MrFix?

  • MrFix werkt al lang met de beste lokale loodgieters
  • Je kiest zelf wanneer de loodgieter kan komen: 24/7
  • Tarief is €85/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan

Hoe kan ik die goede loodgieter boeken?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke loodgieter komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - DR Wibautlaan - Rijswijk

Doorspoelknop inbouwreservoir fixen of vervangen - DH

Ik ben op zoek naar een loodgieter in Rijswijk die de doorspoelknop van het inbouwreservoir van de WC kan repareren of vervangen. Het betreft een in de muur ingebouwde kiwa spoelbak. Deel van de doorspoelknop afgebroken. Spoelt niet meer door en knop heef...

Loodgieter - Edward Wrightstraat - Amsterdam

Lekkage aan bovenkant van Velux-raam fixen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die een lekkage repareert aan het plafond van de tweede verdieping. Aan het bovenkant van het kozijn wordt het nat. Het gaat om een Velux-raam.

Loodgieter - Bos en Lommerweg - Amsterdam

Plafond van buren openmaken om verzakte riolering te repareren, vervolgens alles netjes dichtmaken - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om plafond van de buren open te maken om verzakte riolering te repareren, vervolgens alles netjes dichtmaken. Wij hebben vaak verstopping door de doorgezakte riolering tussen ons en de onderburen. Doordat we een parket...

Loodgieter - Sparrendal - Maassluis

Bad- en keuken-geiser fixen - RO

Ik zoek een loodgieter in Maassluis om mijn bad- en keuken-geiser te repareren. Springt af en toe uit en is aan een onderhoudsbeurt. 139949

Loodgieter - Ceintuurbaan - Amsterdam

Gasleiding (koper) en Rehau cv-leidingen ~2m gasleiding ~0,3m omleggen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-De Pijp om een gasleiding (koper) en Rehau cv-leidingen ~2m gasleiding ~0,3m omleggen.

Loodgieter - Krom Boomssloot - Amsterdam

Waterleiding aanpassen + monteren aan toiletblok - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een waterleiding aan te passen en te monteren op een DUO toiletblok.

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Goed werk maar communicatie liet wat te wensen over. Ik had aangegeven om 3 uur beschikbaar te zijn voor de reparatie maar de loodgieter kwam ongeveer een uur te vroeg en ik kon hem nog niet ontvangen. Volgens mij had hij niet de juiste informatie ontvang..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Ingeborg: "Snelle reactie op mijn klusaanvraag. Goeie communicatie over de datum. Het vervangen van de badkraan duurde niet meer dan 30 minuten, maar ik betaalde wel het uurtarief van € 85,-. Naar verhouding vond ik dat wat prijzig, maar ik ben wel blij met het r..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Reinier: "Goede ervaring: meteen iemand gevonden, communicatie helder. Klus zelf prima gedaan maar had met iets meer aandacht rondom alles beetje schoon houden gekund. Maar overall: prima! Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "I required assistance on short term notice and had such great service. clear communication, eager to help and everything completed to my wishes. Can really recommend Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 4,7/5,0 sterren

Marco: "Was erg fijn maar de communicatie kan iets beter. De vakman reageerde laat in de whatsapp groep en je hebt van te voren geen idee hoeveel je moet gaan betalen. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Jop: "Hele snelle en persoonlijke communicatie en service. Uitstekend werk geleverd door de vriendelijke, duidelijke en ervaren loodgieter. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Loodgieter - tarief

Loodgieter - Tarief

MrFix heeft met de door haar geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

 
Het is verstandig om cv-controle jaarlijks uit te laten voeren. Dat voorkomt problemen en zorgt voor een veilige woonomgeving. De meeste woonhuis- verzekeringen eisen het zelfs: ze dekken de schade van een gasexplosie niet als de cv-installatie niet regelmatig is gecontroleerd!
 
Vermijd dit soort risico’s dus door het onderhoud uit te besteden aan een deskundige loodgieter tegen een eerlijk tarief. Dat is sowieso verstandig en vanaf januari 2023 verplicht op grond van de Gasketelwet.
 

Een loodgieter via MrFix

 
Er sterven ook in Nederland onnodig mensen aan koolmonoxide-vergiftiging door lekkage uit cv-ketels. Een goed onderhouden cv-ketel verkleint het risico op koolmonoxide aanzienlijk.
 
Wij kiezen onze vakmensen zorgvuldig voordat ze voor MrFix op pad mogen. De loodgieters van MrFix helpen je bij het hebben van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan een goede loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij koppelen je klus direct met de juiste vakman.
Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het helder plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het merk, model en de leeftijd van de cv-ketel. En geef in het geval van een storing een zo goed mogelijke omschrijving van wat er fout ging. Foto’s kunnen daar soms bij helpen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen, het repareren van je sanitair, of het installeren van een nieuwe cv-ketel. MrFix ondersteunt hem voor een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter - Spoed

Met spoed een loodgieter?

 
De winterkou dringt weer overal doorheen en je komt thuis in een ijskoud huis. De cv-ketel maakt vreemde geluiden en verwarmt kennelijk niet meer. Of je badkamer blijkt ineens blank te staan. Paniek!
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Onze bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest Nederland, van Maastricht en Groningen tot en met Eindhoven, met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter. Als je wilt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze loodgieters zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn verzekering en de coulance als partner van MrFix. Dat is een geruststellende gedachte.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Daar zorg je graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet alles goed in de verf en kiest altijd kwalitatief zeer goede materialen. Bij MrFix hebben we toegang tot vakmensen met de vereiste ervaring op verschillende gebieden. Zo kan het zijn dat na de reparatie van een lekkage een stukadoor nodig is voor het herstel van een muur of plafond. En daarna is soms een binnenschilder nodig voor de ‘finishing touch’.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Vraag de Huis-APK hier aan of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je spoedig aan de juiste loodgieter (of andere vakman) in jouw regio.