Menu

Lokale loodgieter gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Loodgieter

Loodgieter - Nieuwendammerkade - Amsterdam

Sanitair repareren - Waterdruk en temperatuur nwe regendouche verbeteren/afstellen

Klant heeft nieuwe stortdouche laten aanleggen (Grohe), maar de waterdruk is niet voldoende om het echt te laten stortregenen. Ook is de temperatuur te laag afgesteld, ligt niet aan watertemperatuur van CV-ketel; moet volgens klant op de douche zelf afge

Loodgieter - Utrechtsedwarsstraat - Amsterdam

Move water, gas and drain pipes

MrFix, I need an Amsterdam plumber to move water, gas and drain pipes in order to move kitchen to other side of my apartment. The neighbours next to me had this job carried out and I need a plumber to come and advise me on the feasibility and options and

Loodgieter - Rooseveltlaan - Amsterdam

90°-bocht in horizontale leiding vervangen door 2x45° + Camera-inspectie

"Onze VvE heeft via MrFix een loodgieter om het volgende onafhankelijke advies gevraagd:"Bevindingen van de oorzaak van de lekkage:- Op de zolder van de woning zijn meerdere toiletten en afvoeren aangesloten op een veel te kleine diameter a

Loodgieter - Singel - Amsterdam

Montage wasbak

"ophangen en aansluiten wasbak"

Loodgieter - Amsterdam

Lekkage onder wastafel of via Sifon in professionele keuken

Loodgieter - Eerste Weteringdwarsstraat - Amsterdam

Plaatsen / Installeren - pvc regenputjes in tuin plaatsen en aansluiten

MrFix, we zoeken een loodgieter in Amsterdam om onze hemelwateravfoer te fixen. De aansluitingen in de tuin zijn niet OK: er moeten 2 nieuwe (pvc) putjes komen die juist aangesloten worden.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

Janice: "Prima service en kwaliteit. Ik zal zelf wat meer klusjes moeten verzamelen en dan zal ik er zeker nog een keer gebruik van maken"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Gewoon in 1 keer goed."

Score: 4,8/5,0 sterren

Dave: "Overall it was a very smooth and professional experience."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Snelheid was goed, net als de communicatie. Prijs was ietsiepietsie aan behoorlijke kant maar geen probleem verder."

Score: 4,3/5,0 sterren

Judith: "snel en netjes gewerkt"

Score: 4,7/5,0 sterren

Martin: "Snelle service. Electricien helder en eerlijk en kundig. Kortom prima service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Joke: "Snelle klus, perfect uitgevoerd! We onthouden MrFix voor de toekomst!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Davide: "Really quick and great service. The quality of the work is also very good."

Score: 4,0/5,0 sterren

Sonja: "vlot, correct, vriendelijk en niet duur."

Met spoed loodgieter?

Prijzen loodgieters

We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende loodgieters je loodgieterklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp.

Is je WC verstopt of heeft je CV onderhoud nodig? Moet je riool ontstopt worden of heb je een nieuwe afvoer nodig? Heb je waterschade of een ondergelopen kelder? Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier. MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

In urgent need of a plumber?

Urgent een loodgieter nodig?

Wanneer je met spoed een loodgieter nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste loodgieter voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.

Urgent een WC of CV die gefixt moet worden? Moet je riool met spoed ontstopt worden of heb je een waterschadeprobleem dat direct opgelost moet worden? Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier. MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: