Menu

Plafond schilderen? MrFix!

Een plafond schilderen is lichamelijk een vervelende klus. Wil je nek- en armklachten voorkomen en de klus snel geklaard hebben? Geef de klus uit handen en schakel een echte vakkundige binnenschilder in. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je graag binnen 1 uur aan de schilder die de klus voor je kan klaren.
 
Scroll wat verder naar beneden voor onze klantbeoordelingen, recent geplaatste schilderklussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor het schilderen van een plafond is €50/u incl. btw (gen voorrijkosten).
 
 

Plafond schilderen: waarom via MrFix?

 • MrFix werkt alleen met deskundige en ervaren schilders
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten); of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn schilderklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke schilder zal komen
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - plafond schilderen

Schilder - Address still missing

- Paint 130sm - GE

I need a Painter in to

Schilder - Brederodestraat - Amsterdam

Binnenschilder - Sand + Repaint 2 staircases - AM

Schilder gevraagd in Amsterdam om twee trappen opnieuw te schilderen. Ze moeten op een paar plaatsen worden geschuurd en wit geschilderd. Dit moet binnen een maand gebeuren, want het appartement wordt verkocht. (Painter in Amsterdam wanted to repaint...

Schilder - Churchill-laan - Amsterdam

Binnenschilder - Remove mold, Paint small laundry space - AM

Schilder gezocht in Amsterdam-Zuid om schimmel in onze wasruimte verwijderen en de muren te beschilderen met een witte basiskleur. Waarschijnlijk moet er met een schimmelwerende verf worden gebruikt en ik weet niet zeker of er ook een soort schimmel afdic...

Schilder - Egelantierstraat - 's-Gravenhage

Paint 2 walls of ~4x2m and 1 of 1x2m DH

Hallo MrFix, ik zoek een Schilder die de 3 wanden van 1 kamer lichtblauw kan schilderen: 2 wanden zijn 2*4, een wand met de deur is 1*2 (de 4e wand is alleen deuren naar het balkon). ~10 schroefgaatjes moeten eerst gevuld worden. _('Paint one room (...

Schilder - Verdilaan - Naaldwijk

Behanger - Apply ~18m2 of Komar kids wallpaper - DH

Behanger gezocht in Naaldwijk om ~18m2 kinderspeelgoed KOMAR behang aan te brengen. Muren zijn volledig voorbereid (Paperhanger wanted in Naaldwijk to apply ~18m2 of kids KOMAR wallpaper. Walls are fully prepared.)

Schilder - Van Koetsveldstraat - Amstelveen

Behanger - Behang op schouw vervangen - AM

Hi MrFix, ik ben op zoek naar een behanger in Amstelveen om aankomende vrijdag behang op een schouw te vervangen: oud behang verwijderen en nieuwe behang dat wij leveren aanbrengen. Ik heb de afmetingen niet maar denk dat het 2 � 3 uur zal kosten. Het is...

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

plafond schilderen - tarief

Plafond schilderen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde binnenschilders een vast uurtarief afgesproken van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou lange tijd niet meer terug maar werkt hij volgende week wel weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Plafond schilderen

 
Het schilderen (ook wel sausen genoemd) van een plafond is een klus die zich meestal eens in de 6 tot 7 jaar herhaald moet worden. Een plafond is een oppervlakte die je het liefst zo weinig mogelijk wilt schilderen. Het is een vermoeiende klus door het steeds boven je hoofd te moeten werken. Daarom zorgt je er liefst voor dat het in één keer goed geschilderd wordt en zolang mogelijk fris en mooi blijft. Overleg met de schilder welke verf je hier het beste voor kan inkopen.
 

Plaats je schilderklus voor je plafond soepel

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in vierkante meters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type verf en eventuele overige benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Schilderservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

plafond schilderen - garantie

Plafond schilderen - Garantie

Schilder – driedubbele garantie

 
Schilderservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een schilder ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste schilder onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor dergelijke gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de schilder
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en het plafond is het enige schilderwerk wat nog gedaan moet worden? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare schilderklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij koppelen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Plafond schilderen na lekkage

 
Heb je een lekkage gehad en wil je de waterschade aan je plafond weer overgeschilderd hebben? Het is belangrijk dat de lekkage eerst is opgespoord alvorens je je muren en plafonds gaat overschilderen. MrFix heeft ook ervaren loodgieters die dit probleem eerst voor je oplossen.
 

Streeploos plafond witten

  
Ben je toch van plan om zelf je plafond te gaan verven en je wilt een streeploos plafond? Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond een gelijkmatige zuiging heeft. Dit kan een goede verflaag zijn die al op het plafond zit of een voorstrijkmiddel speciaal voor nieuwe ondergronden.
  
Met een simpel trucje zijn strepen in je schilderwerk verleden tijd. Door te zorgen voor een gelijkmatige zuiging van de ondergrond, het aanbrengen van een voldoende laagdikte en het werken van nat-in-nat kan het niet meer misgaan. Nat-in-nat schilderen is een echte schildersterm en betekent niet meer dan: Verdeel het te schilderen oppervlak in denkbeeldige gelijkmatige vlakken en schilder vlak voor vlak, waarbij je zorgt dat de verf overlapping van het ene in het andere nog natte verfvlak gebeurt. Nog een schilderstip: Laat de roller en de verf het werk doen… zet geen druk op je materiaal.
  

MrFix voor elke klus

  
MrFix helpt je naast een schilder ook aan een Klusjesman, Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Schilder gezocht in jouw regio voor je plafond?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.