Menu

Schilder in Utrecht gezocht? Klusservice MrFix!

Snel een schilder in Utrecht nodig? Als je het formulier hierboven invult, regelt MrFix 24/7 een ervaren schilder voor je. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk aan wat je wilt dat de vakman schildert. Noem de afmetingen (bij benadering): een plattegrondje en de plafondhoogte helpen. Welke kleur verf wil je? Wil je graag dat de vakman het materiaal levert? Dat raden we je aan: professionele verf is wat duurder maar gaat langer mee. Zo kan de vakman ook langer garantie bieden.
 
Hieronder meer over garantie en over recente schilderklussen, Klantrecensies en tips. Je vindt ook meer info over het tarief voor schilders, in Utrecht en elders. We bieden daarnaast aparte webpagina’s met informatie over:

Je vindt hier zelfs een specifieke pagina vol tips om schilderklussen efficiënt uit te besteden.
 
 

Schilder nodig? Unieke voordelen bij MrFix

  • De strengste selectie van vakmensen in Nederland
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten). Óf eerst offerte
  • Uitstekende service voor een soepele afwikkeling (24/7)

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - schilder

Schilder - Zandhofsestraat - Utrecht

6,4m2 muren verven - UT

Totaal muuroppervlak: 40m2. Het gaat om twee slaapkamers. In één slaapkamer hoeven maar twee muren geverfd te worden. Op de andere slaapkamer alle vier. Ook de deurkozijnen van beide kamerdeuren. Bijna alle muren zijn nu wit en moeten in dezelfde kleu...

Schilder - Grebbeberglaan - Utrecht

Interview 7 over schildersector - UT

Ik zoek een schilder in Zeist / Utrecht of elders in de Randstad om en uur met mij en mijn collegas te praten over de nieuwe website die we samen met MrFix ontwikkelen. We willen zorgen dat ons concept goed aansluit bij de praktijk dus hebben veel vragen...

Schilder - Burgemeester Norbruislaan - Utrecht

Verf & restaureer badkamer muur - UT

Ik zoek een schilder in Utrecht om de badkamer muur opnieuw te verven. Zoals in de foto's weergegeven, is onze badkamer wat beschadigd. Er zijn schimmelvlekjes ontstaan en op sommige plekken is de muurlaag losgekomen. Ook het kit heeft losgelaten. Onze v...

Schilder - Van Eeghenstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Fix paint damage to stairs + walls - AM

Schilder in Amsterdam-Zuid gezocht om kleine reparaties uit te voeren aan trappen en muren: 1. Krassen op mijn trappen en muren overschilderen die recentelijk door verhuizers zijn gemaakt. 2. Ik heb twee lampen in de badkamer vervangen en de muren/v...

Schilder - Harry Banninkstraat - Amsterdam

Paint wall white in apartment - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om een muur te schilderen in mijn vaders appartement. Er is alleen maar een nieuwe laag witte verf nodig. Ik heb de verf al: Ik heb alleen de vakman nodig om de plastic hoes voor de vloer mee te nemen zodat de verf niet overa...

Schilder - Van Leijenberghlaan - Amsterdam

Binnenschilder - Remove nails, Fill holes, Paint ~15m2 ceiling

Ik ben op zoek naar een schilder in Amsterdam om 5 spijkers in de badkamer te verwijderen, de gaten op te vullen en het plafond weer wit te schilderen. De vakman moet verf meenemen (gebroken wit is goed). Plafond standaard hoogte. ('I am look for a p...

 

 

Recente beoordelingen (5.563)

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Utrecht - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Utrecht (en elders in heel Nederland) een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende Utrechtse schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Utrecht werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Utrecht voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Utrecht:

 

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden. En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een schatting

Zet een Utrechts schildersbedrijf in

 
Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gevonden, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!
 
Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen een grote of lastige schilderklus? Gaat het om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend vakwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.
 

Binnenschilder Utrecht

 
Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.
 

Buitenschilder Utrecht

 
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand draagt bij aan een goede, betrouwbare en mooie uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk is daarvoor belangrijk maar zorgt er ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud pleegt. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft de kennis en ervaring om jouw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden. Maar je kunt onze buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je gewoon eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Utrecht - Garantie en toeslag

 
Schilderwerk is meestal niet echt urgent. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Schilder in Utrecht met spoed

 
Voor een spoedklus in Utrecht ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2017 is Klusservice MrFix actief in de Domstad. Tegen de 100 vakmensen van MrFix staan in en om Utrecht voor je klaar. Dus zoek je een schilder in Utrecht-Centrum, Leidsche Rijn, De Meern, Nieuwegein, Maarssen of Zeist? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige schilderklussen, zoals rondom een verhuizing, dulden soms geen uitstel. En dus heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder beschikbaar voor dergelijke speciale situaties. Geen enkel probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze schilders staan klaar om je klus vakkundig en snel uit te voeren. Niet alleen in heel Utrecht van West (inclusief Leidsche Rijn) tot Oost (inclusief De Uithof) maar ook Zeist, Nieuwegein, Maarssen, Leusden, de Bilt, Groenekan en Kanaleneiland.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-za 8:30-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Grote en kleine schilderklussen in Utrecht

 
Of je Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we graag een schildersbedrijf in wanneer je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Utrecht – Garantie en toeslag

 
MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen in Utrecht op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan is er een driedubbele zekerheid: de oplossing door onze vakman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Utrecht

 
Behalve een Schilder regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Utrecht.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).