Menu

Lokale klusjesman gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusjesman
  • Kies zelf wanneer de klusjesman komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recent jobs - Klusjesman

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Wim: "afspraak snel gemaakt makkelijk communiceren via |Whatsapp duidelijke afspraken"

Score: 4,7/5,0 sterren

Angela: "Snelheid was goed, net als de communicatie. Prijs was ietsiepietsie aan behoorlijke kant maar geen probleem verder."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lee: "Everything was perfect"

Score: 4,5/5,0 sterren

Mithe: "Uitstekend"

Klusjesman tarief

Klusjesman - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Je vindt meer uitleg over onze tarieven onder “Wat kost dat?” op onze Help-pagina.

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat. Een paar concrete tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo precies mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters of zelfs millimeters. Foto’s helpen (maar hoeven niet)!
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusservice MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan.  Je kunt al je klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel laten fixen door een vooraf gecheckte klusjesman.

In urgent need of a handyman?

Klusjesman - Spoed

Je kunt ook bij MrFix terecht als je met spoed een klusjesman nodig hebt. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis bewoonbaar laten maken of juist jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende klussers van MrFix!

Grote klussen, Kleine klusjes

Of je nu een verbouwing of uitbouw wilt laten doen of misschien een schilderij of tv ophangen: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klusjesmannen en klusjesvrouwen in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusser in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: