Menu

Lokale klusjesman gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Klusjesman

Klusjesman - Gerard Douplein - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Beugel voor zware 55-inch flatscreen-tv monteren

MrFix, ik zoek een klusjesman in Amsterdam-De Pijp om een ophangbeugel voor een vrij zware flatscreen (55 inch) TV aan een bakstenen muur te bevestigen. Beugel en klopboor zijn aanwezig. Niet aanwezig: bevestigingsmateriaal dat geschikt is voor het gewic

Klusjesman - Weesperzijde - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Kast monteren & aan muur bevestigen

Kast en schroeven aanwezig, boormachine etc niet aanwezig.

Klusjesman - Ruysdaelstraat - Amsterdam

Replace single power socket by a double one

Replace single power socket by a double one

Klusjesman - Prinses Mariestraat - Den Haag

- Install lamp on ceiling DH

Install lamp on ceiling Expert Question/remark: Graag foto’s van het ornament en de aansluiting

Klusjesman - Waterspiegelplein - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - 1 drempel vervangen, 5 beschermranden plaatsen en 9 drempels en randen schilderen

Beste MrFix, ik zoek een vakman in Amsterdam om:1) de drempel van ~80cm breed van 1 bedrijfspand te vervangen en een metalen beschermrand erop te plaatsen en te schilderen;2) de drempels en beschermranden van 4 naburige bedrijfspanden te schilderen

Klusjesman - Saenredamstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Install IKEA kitchen

MrFix, we need a handyman to Install our IKEA kitchen (see attached photo) in Amsterdam. The plumber and electrician have already put the water and electrical connections in the right place.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Sonja: "vlot, correct, vriendelijk en niet duur."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Klus supersoepel , snel en vakkundig geklaard: hier word je als klant blij van!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "good"

Score: 4,2/5,0 sterren

Hannah: "Snel en goed"

Score: 4,5/5,0 sterren

Siba: "Was happy that i got a help in the same dat."

Score: 4,5/5,0 sterren

Holly: "Good work, arranged quickly"

Score: 5,0/5,0 sterren

Martin: "Been trying to get other electricians to come to my house but they all been useless. Finally found MrFixit and decided to try them. I am very impressed with the quality and professional and very friendly way in which they helped me. Definitely use them a..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Manon: "Super aardige en vakkundige elektricien. Ik ben zeer tevreden!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: "Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope klusjesman. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

Tijdens de laatste vakantie mooi schilderij aangeschaft maar nooit aan ophangen toegekomen? Of het keukenkastje sluit al een paar maanden niet meer en dreigt nu helemaal los te komen? De badkamer is aan een make over toe?
 
De laatste klusjesman die je in hebt gehuurd was een prutser die de kantjes ervan af liep, behalve bij het factureren. Verspil geen tijd en energie meer aan het zoeken en selecteren van een goede klusser! MrFix heeft een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klussers je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of juist te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.

Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Kortom, of je nu een volledige verbouwing wilt laten uitvoeren of een plasma-tv opgehangen wilt hebben: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. En onze specialisten laten de woning altijd netjes achter want MrFix klusservice heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ en bel ons zonodig op 020-675 0333 voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman - Spoed

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Met spoed een klusjesman?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare timmerklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Met name in de grote steden kampt men nog al eens met afwijkende hoeken of kameroppervlakten. Wanneer oude woonhuizen worden omgbouwd tot studentenkamers of in een grachtenpand nu appartementen zijn gecreeerd, heeft dat vaak afwijkende afmetingen en hoeken of kleine ruimtes tot gevolg. Standaardbedden passen dan vaak niet of kastjes  blijven centimeters van de hoek staan. Onze timmerman denkt met je mee en draagt niet alleen oplossingen aan om ruimte goed te benutten en mooi af te werken, maar voert de klus ook uit zoals jíj het wilt.
 

Klusgarantie en toeslag

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1 x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binen 24 uur moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: