Menu

Lokale klusjesman gezocht? Klusservice MrFix!

Via het formulier hierboven kun je niet alleen een klusjesman aanvragen om zaken te monteren, te repareren of op te hangen. Onder het begrip ‘klusjesman’ vallen ook andere soorten vakmensen, waar we je op aparte pagina’s meer over informeren:
 

 
Weet je niet zeker welk type vakman je nodig hebt of wat hij precies moet doen? Kies dan bij “SOORT KLUS” linksboven “Anders”. Dat geldt ook als je meerdere klussen hebt voor verschillende disciplines, tenzij die samen een verbouwing vormen. Er is een vast uurtarief per type vakman: van het klusjesman-tarief van €50/u tot tegel– of metselwerk voor €60/u en €70/u voor een glaszetter.
 
 

Waarom een klusjesman via MrFix?

  • MrFix kiest voor jou de beste lokale klusjesman
  • Geef zelf aan wanneer de klusjesman kan komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik een goede klusjesman?

  • Bel/mail ons of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - klusjesman

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Dimmer fixen, LED-lampen, Aanrecht, Lekkage verhelpen

MrFix, ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor 4 klussen. Liefst weer Richard, want we waren zeer tevreden over zijn vorige klussen! 1) De dimmer van een staande lamp fixen. Toen de lamp ermee stopte heb ik gloeilamp vervangen en ook de zekering in de d...

Klusjesman - Westelijk Halfrond - Amstelveen

Attach book shelf, shoe rack, coat hooks to wall Ll - AM

I need a Handyman in Amstelveen to Attach the following items to the wall, 1. 5x bookshelf anti-tip hooks 2. 2x shoe rack 3. 2x coat hooks

Klusjesman - Bosboom Toussaintstraat - Amsterdam

Inbouwkast en waterafvoer aanpassen

"Nieuwe wasmachine & droger passen niet meer in inbouwkast, kastdeur kan niet meer dicht. Oplossing is aanpassing van de kast en afvoer aan achterzijde anders plaatsen. Daarna kastdeur terug plaatsen. Tevens T-stuk voor afvoer wasdroger meenemen & plaat...

Klusjesman - Stapelen - Eindhoven

Nieuw kruipluik op maat maken + installeren - EI

Ik zoek een timmerman of klusjesman in Eindhoven om een nieuw kruipluik op maat te maken en te installeren.

Klusjesman - Herengracht - Amsterdam

Wit plafond bijverven, Rolgordijn repareren, Kitten

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor de volgende klussen: 4) Kitten stukken in doucheruimte en in de keuken 5) Bijverven afbladderende verf (waarschijnlijk door vochtigheid in badkamer, niet lekkage) op wit plafond in douche rond lichtspot. Huurder...

Klusjesman - Apollolaan - Amsterdam

Schilderijen + lampen + kabelbakken ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Zuid om enkele schilderijen op te hangen, lampen in bureaupoten te plaatsen, en kabelbakken te monteren aan verschillende bureaus. Alle materialen zijn aanwezig.

 

 

Recente beoordelingen (5.125)

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusjesman - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
Je wilt dat de kwaliteit en uitvoering van het werk voldoet aan je wensen, en je wilt niet verrast worden door onvoorziene of verborgen kosten. MrFix is met haar klusjesmannen een vast uurtarief overeengekomen van €50 inclusief btw en voorrijkosten. Voor metselwerk en tegelwerk geldt €60 en voor glaszetters €70 per uur.
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

 
Een mooi schilderij of poster gekocht maar nog steeds niet opgehangen? Of het keukenkastje sluit al een hele tijd niet goed en gaat steeds losser hangen? Is de badkamer aan een opknapbeurt toe met een nieuwe douchecabine of een ander wastafelmeubel?
 
Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken van een goede klusjesman! MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Onze klussers doen je klus in één keer goed. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 
Voor de klusjesmannen van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij helpen je zowel met het ophangen van een nieuwe plafondlamp als met het plaatsen van een nieuwe keuken.
 

Eenvoudig je klus plaatsen

 
Plaats je verzoek door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusjesman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen. Als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-za 8:30-18:00u) of een WhatsApp sturen naar 06-1538 0087.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt daarbij ook 1 of 2 foto’s toevoegen. Dat hoeft niet, maar het kan helpen om iets nog duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo gedetailleerd mogelijk: geef afmetingen, soort materiaal of speciale belemmeringen. Als je bijvoorbeeld een tv of ander zwaar voorwerp aan de muur wilt hangen, is het essentieel te weten of die muur van beton of gipsplaat is. En als je een glaszetter wilt om je raam te vervangen, dan helpt het om de dikte van de ruit (enkel of dubbel?) en het materiaal van het kozijn te weten.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dit laatste met name voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor eerst een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een volledige verbouwing of het ophangen van een tv: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u) voor nadere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusjesman - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar we weten allemaal dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis kan gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, zijn verzekering en de coulance als partner van MrFix. De vakman wil ook de volgende week weer via MrFix werken. En hij weet: bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop! Een geruststellende gedachte, toch?
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Creatieve oplossingen door MrFix vakmensen

 
Met name in de grote steden zijn er in de woningen regelmatig speciale situaties, die om speciale oplossingen vragen. Bijvoorbeeld wanneer oude woonhuizen worden omgebouwd tot studentenkamers, of wanneer in een grachtenpand meerdere appartementen zijn gecreëerd. Daardoor komt het voor dat standaardbedden niet passen of dat kastjes niet goed in een hoek passen. Onze klusjesmannen denken met je mee en komen met oplossingen waarbij de ruimte goed wordt benut maar een en ander toch ook mooi wordt afgewerkt. Zij zullen de klus dan uitvoeren zoals jíj het wilt.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of wil je dat de klus in de avonduren of in het weekend wordt uitgevoerd? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexperts staan klaar om elke denkbare klus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken snel en accuraat uit te voeren.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met alle plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: