Menu

Stopcontact repareren? Klusservice MrFix!

Een stopcontact of wandcontactdoos die niet goed werkt kan vaak eenvoudig gerepareerd worden wanneer je beschikt over de juiste kennis. Wees voorzichtig met het zelf sleutelen aan een stopcontact. Bij gebrek aan kennis kan een levensgevaarlijke situatie ontstaan. MrFix regelt snel een elektricien voor de klus, vul daarvoor bovenstaand formulier in. De vakmannen zijn vooraf geselecteerd en er wordt een standaardtarief gehanteerd van €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Als je verder scrollt lees nog over onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektra-klussen, informatie over garantie en spoedklussen. Misschien helpen de handige tips ook nog.
 
 

Stopcontact repareren: Waarom Mrfix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn reparatieklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - stopcontact repareren

Elektricien - Willemsparkweg - Amsterdam

Elektra repareren - Fix door bell (does not work) - AM

Dag MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuid om de deurbel te repareren. ('Hi MrFix, I need an electrician in Amsterdam-Zuid to repair the door bell, please.')

Elektricien - Korte Geuzenstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Install new plug socket - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om een nieuw stopcontact op de muur te plaatsen, omdat het oude stopcontact er op dit moment af valt. (Electrician in Amsterdam wanted to install a new double plug socket into the wall as the old socket is currently f...

Elektricien - Kalverstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix speaker (or amp) in shop - AM

We zoeken een elektricien om een van de muziekspeakers in onze winkel in Amsterdam (of de versterker) te repareren. Hij werkt niet meer, dus we hebben alleen muziek in de paskamer!    (We need an electrician to repair one of the music speakers (or...

Elektricien - Houtbosch - Diemen

Install cat6 cable to my living room - AM

Electrician in wanted to I would like to install cat6 cable from our router to the tv but I don’t want to expose the cables, it would be nice to have it through the wall or crawl space

Elektricien - Gildehuisdrift - Nieuwegein

Elektrisch apparaat aansluiten - Install 6 celling lights and two hanging lights - UT

I would like to hire an electrician to install 6 celling lights and 2 hanging lights.

Elektricien - Prins Hendriklaan - Amsterdam

Elektra installeren - Yshield-aardingsplaat monteren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuid om deze aardingsplaat te monteren en aan te sluiten op een muur die overgeschilderd gaat worden met stralingswerende verf: [https://www.vitalitools.nl/catalog/product/view/id/707/s/yshield-gw-aardingsplaat-voor-wa...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

stopcontact repareren - tarief

Stopcontact repareren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Checks defect stopcontact

 
Controleer allereerst of de stoppen niet zijn doorgeslagen.
Werkt het stopcontact zelf nog? Om dit te controleren maak je gebruik van een meetinstrument. Zo’n instrument heet een spanningsmeter. Hiermee kun je controleren of er nog spanning op je stopcontact staat.
 

Reparatie stopcontact

 
Een stopcontact of wandcontactdoos die niet goed werkt kan vaak eenvoudig gerepareerd worden wanneer je beschikt over de juiste kennis. Wees voorzichtig met het zelf sleutelen aan een stopcontact. Bij gebrek aan kennis kan een levensgevaarlijke situatie ontstaan.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je reparatieklus plaatsen, snel een elektricien

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, soort stopcontact. Een foto van het defecte stopcontact.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

stopcontact repareren - garantie

Reparatieklus - Spoed

Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Tip van MrFix

 
Een handige tip van MrFix elektricien Cyrille: “Er zijn tegenwoordig stopcontacten te verkrijgen met USB ingang. Ontzettend makkelijk voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon.”
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio voor reparatie stopcontact?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.