Menu

Dakpannen leggen / vervangen? Dakwerkservice MrFix!

De dakpannen boven je hoofd houden je droog. Het is daarom erg vervelend als dakpannen zijn weggewaaid of kapot zijn gegaan door bijvoorbeeld een storm en er lekkages in het huis ontstaan. Ook kan het bij oudere huizen zijn dat de waterafstotende kracht verdwijnt en de dakpannen poreus worden. Ga niet zelf het dak op, maar laat je dakpannen leggen of vervangen door een ervaren vakman. Veiligheid staat voorop! MrFix koppelt je binnen 1 uur aan deze vakkundige dakwerker door bovenstaand formulier in te vullen.
 
MrFIx hanteert een standaardtarief van €95/u incl. btw en voorrijkosten voor de vakman. Is het een spoedklus? Lees hieronder nog even verder voor de voorwaarden. Ook vind je daar informatie over garantie, klantbeoordelingen en enkele tips.
 
 

Waarom MrFix voor dakpannen leggen

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale dakwerker
  • Kies zelf wanneer de dakdekker welkom is: 24/7
  • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn dakwerk-klus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - dakpannen leggen vervangen

Loodgieter - Wilhelminastraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Replace shower & tap - AM

Plumber in Amsterdam wanted to change/replace the current shower and tap by new ones (already purchased). I need an expert to do the installation. Kind regards, Vincent

Loodgieter - Loethoelilaan - Amstelveen

Unblock washing machine filter, replace tap, install new water jet spray in toilet - AM

Ik zoek een klusjesman in Amstelveen om het volgende te doen: 1. ontstoppen filter wasmachine 2. waterkraan voor bad en wastafel in badkamer vervangen 3. waterstraal in toilet installeren (I look for a handyman in Amstelveen to do the following: 1. u...

Loodgieter - Pretoriusstraat - Amsterdam

CV-monteur - Fix Vaillant central heating boiler (no heating or hot water) - AM

Ik zoek met spoed een CV-monteur of andere loodgieter in Amsterdam-Oost om mijn CV-ketel te repareren. Het is van het merk Vaillant. Ik woon in Amsterdam-Oost, Pretoriusstraat. Hij is sinds maandag kapot, zonder verwarming en warm water. Kan de vakman zo...

Loodgieter - Branding - Amstelveen

Ontstoppen - Fix toilet grinder - AM

Ik zoek een loodgieter in Amstelveen om de toiletmolen op de bovenverdieping te repareren. Er is een storing die ook op de eerste verdieping tot lekkage leidt. (I need a plumber in Amstelveen to fix the top floor toilet grinder. There is a  malfunctio...

Loodgieter - Copernicusstraat - Amsterdam

Dakwerk - Deel van regenpijp vervangen - AM

Ik zoek een dakwerker of andere loodgieter in Amsterdam-Oost want onder de dakgoot zit een gat van ongeveer 15 cm in de hemelwaterafvoer. Dat is slecht zichtbaar door de plant die er omheen, maar inmiddels ook doorheen groeit. Graag de regenpijp deels ve...

Loodgieter - Kempenlaan - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix connection underneath kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de leidingaansluiting onder het aanrecht te repareren.  Wij hebben een lekkage van de leidingaansluiting onder het aanrecht. (I need a plumber in Amsterdam to fix the pipe connection under the kitchen sink. ...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

dakpannen leggen - vervangen - tarief

Dakpannen leggen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde dakwerkers een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Dakpannen leggen

 
Een van de meest populaire vormen van dakbedekking zijn dakpannen. Dit is niet verrassend. In vergelijking met andere materialen, hebben dakpannen een zeer lange levensduur. Goed gelegde dakpannen kunnen wel 100 jaar mee. Bovendien zijn ze makkelijk in onderhoud en zeer brandveilig.
 
Dakpannen bestaan in verschillende vormen en maten. Maar grofweg kun je het materiaal verdelen in twee types: betonnen of keramische dakpannen. Laat je voorlichten door je dakbedekker over de mogelijkheden. Zo kies je wel geïnformeerd de juiste dakbedekking voor jouw huis.
 

Onderhoud en werkzaamheden aan het dak

 
Een goed dak boven je huis houdt je woning droog. Lekkages en waterschade zijn funest voor de kwaliteit van je woning. Preventief onderhoud aan daken en dakgoten is dan ook geen overbodige luxe.
 
Een handige tip is om altijd enkele dakpannen als reserve te hebben. Zo kan de klus extra snel geklaard worden en hoef je niet heel internet af te zoeken naar de juiste dakpan.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een dakwerker

Hoe helpt MrFix je aan de beste dakwerker? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een dakbedekker voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame dakbedekker. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je dakwerkersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef formaat, type en merk dakpan aan. Plaats er een foto van. Geef het aantal dakpannen op. Zijn de dakpannen aanwezig?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Dakwerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair dakbedekkerstarief. Zet onze vakman in voor het leggen van dakpannen of het installeren van een nieuwe CV-ketel. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over dakwerker tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

dakpannen leggen - garantie

Dakpannen leggen - Spoed

De erkende dakbedekkers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke dakwerker die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een dakbedekker?

 
Het heeft flink geregend en het water stroomt door het plafond of het toilet stroomt over. Na een flinke storm is het dakwerk van je huis kampt beschadigt met waterschade tot gevolg. Dergelijke klussen kunnen vaak geen dag wachten.
 
MrFix zet daarom 24 uur per dag dakbedekkers in voor spoedsituaties, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende dakwerkers van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame dakwerkers staan klaar om elke denkbare dakklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste dakwerkers.
 

Een dakwerker via MrFix

 
Ieder jaar sterven er onnodig mensen aan verstikking door koolmonoxide-lekkage uit CV-ketels. Koolmonoxide is zeer giftig en bij grote hoeveelheden zelfs dodelijk. Een goed werkende cv-ketel verlaagt het risico op koolmonoxide-lekkage aanzienlijk.
 
Wij vinden jouw veiligheid topprioriteit en daarom keuren wij onze installateurs voordat ze voor MrFix op pad mogen. Zo zijn de vakmannen van MrFix je ook van dienst bij het creëren van een veilige woonomgeving voor je gezin.
 

Dakbedekker – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze dakwerkers gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud aan dakwerk en dakgoten, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een dakwerker of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman of aannemer.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dakwerker gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare dakwerkers in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste dakwerker of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: