Menu

IKEA-meubel in elkaar zetten? Vraag MrFix!

Via het formulier hierboven kun je een klusjesman aanvragen om IKEA-meubels te monteren. Zie hier voor andere merken meubels monteren). We raden je aan om voor elk te monteren meubel het model (de naam: artikelcode mag maar hoeft niet) en de afmetingen te noemen. Dat helpt ons de juiste vakman te vinden en de vakman om een eventuele schatting te geven.
 
We hopen dat de voorbeelden van meubelmontageklussen, beoordelingen en tips op deze pagina je goed op weg helpen. Hieronder ook verdere uitleg over het tarief voor IKEA-meubels monteren: standaard €45/u.
 
 

Waarom MrFix voor je IKEA-meubelklus?

  • MrFix kiest voor jou de beste lokale klusjesman
  • Jij kiest wanneer de vakman je IKEA-meubel monteert: 24/7
  • Tarief €45/u incl. btw en voorrijkosten, eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik IKEA-meubels monteren aan?

  • Bel/mail ons of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ikea meubel monteren

Klusjesman - Hanenburglaan - Den Haag

- Hang TV op aan wand - DH

Ik zoek een Klusjesman in Den Haag om een Samsung the Frame 55" TV op te hangen aan de wand. Muurbeugel (No Gap Wall Mount van Samsung) hangt al.

Klusjesman - Hoofdweg - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA bed frame - AM

Klusjesman in Amsterdam-Oud-West gezocht om mijn IKEA bedframe in elkaar zetten. Op dit moment heb ik geen gereedschap. (Handyman in Amsterdam-Oud-West wanted to assemble my IKEA bed frame. I currently do not have any tools of my own.)

Klusjesman - Keizersgracht - Amsterdam

Ophangen - 3 elektrisch bediende gordijnen in voorkamer hangen, Motor van luxaflex fixen

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Centrum voor 2 klussen: 1. 3 elektrisch bediende gordijnen op te hangen in de voorkamer. 2. Motor van luxaflex repareren

Klusjesman - Rodenrijseweg - Berkel en Rodenrijs

Plaatsen / Monteren - Remove cabinet for fridge - DH

I need a handyman in Berkel en Rodenrijs. We want to remove this cabinet outlined in blue to put a refrigerator in its place. In that cabinet is a teeny fridge and freezer and a pull out cabinet for dry goods. We would like to remove it all and install...

Klusjesman - Willem de Zwijgerlaan - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix kitchen drawer - AM

Ik zoek een klusjesman of timmerman in Amsterdam om de keukenlade op de bijgevoegde foto te repareren. Kunt u mij vooraf een schatting mailen ajb? Bedankt, Jay (I need a handyman or carpenter in Amsterdam to repair the kitchen drawer in the attached ph...

Klusjesman - Purpervlinder straat - Utrecht

IKEA-meubels monteren - Ikea keukenkast (in elkaar zetten - UT

Ik zoek een klusjesman om een Ikea keukenkast werkplek gaatje maken en vaatwasser bouw in elkaar te zetten

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

IKEA-meubel monteren - Tarief

 

Meer zekerheid door een vast uurtarief

 
MrFix heeft met de door ons geselecteerde vakmensen een gereduceerd uurtarief onderhandeld van €45 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Voor IKEA-meubels monteren vraag je Klusservice MrFix

 
Het idee van IKEA-meubels was oorspronkelijk dat de Klant ze gemakkelijk zelf mee naar huis kon nemen en ze zelf zou monteren. Er zijn echter steeds meer mensen die een vakman inschakelen voor vervoer en/of montage. Soms is de montage lastiger dan je denkt: je zou niet de eerste zijn die halverwege vraagt om een vakman! En sommige grote meubels zoals Pax-kledingkasten vereisen vaak twee mensen: MrFix zorgt graag voor een extra paar handen met specifieke ervaring in het monteren van IKEA-meubels.
 
En als je gewoon geen tijd of zin hebt helpen we je graag uit de brand. Vraag het MrFix, dan regelen wij snel een vakman die je IKEA-meubel met zorg én een glimlach in elkaar zet. En wil je liever geld besparen door zelf mee te klussen: ook goed, jij beslist! Heb je misschien ook een keuken gekocbt bij IKEA? Boek bij MrFix een specialist om hem te plaatsen!
 

Soepel je klus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een schatting of zelfs een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Beschrijf je klus zo duidelijk mogelijk onder “VAT JE KLUS KORT SAMEN”. Liever niet “Enkele meubels” maar “IKEA-boekenkast, 2-persoonsbed en 2 tafels monteren
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo concreet mogelijk: geef bijvoorbeeld lengte (de langste zijde) x breedte x hoogte in centimeters
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk (of schatting voor de kleinere).

MrFix staat voor je klaar om snel en soepel een klusjesman te regelen die jouw IKEA-meubel in 1 x goed monteert. Onze vakmensen laten je woning netjes achter, tenzij je liever zelf opruimt.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven voor IKEA-meubels monteren de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

IKEA-meubel monteren - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke IKEA-klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de aannemer, zijn aansprakelijkheidsverzekering en zijn coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor IKEA-klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Montagetip van vakman René

 
Het is aan te raden om zware IKEA-meubels, zoals grote boekenkasten of kledingkasten, vast te maken aan de achtergelegen wand of muur. Helemaal wanneer er kleine kinderen in huis zijn. Met name baby’s die net leren staan en dreumessen die net kunnen lopen hangen regelmatig met hun gewicht aan stoelen en kasten. Een boekenkast die omvalt kan in zo’n geval levensgevaarlijk zijn.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Wij rekenen een toeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur, na 18:00u of in het weekend moeten beginnen.
 
Onze klusexpert staat klaar om elk denkbaar IKEA-meubel te monteren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Eindhoven en Maastricht. Bovendien is elke klusjesman die via MrFix werkt een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus in en om huis

 
Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook soepel een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-vr 8:30-20:30u en za 9:00-18:00).

 

Klusjesman gezocht om in jouw regio IKEA-meubels te monteren?

Wat voor IKEA-meubel de vakman ook in elkaar moet zetten, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste vakman in jouw regio gekoppeld.