Menu

Deurbel / Intercom aanleggen? Klusservice MrFix!

Kies je voor veiligheid en controle? Een intercom biedt legio mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het openen van een deur op afstand met een camera. Kies je toch voor een ouderwetse deurbel? Geen probleem! Als je bovenstaand formulier invult dan koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een ervaren elektricien. Het standaardtarief van een elektricien is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Voor Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektraklussen, informatie over garantie of tips, lees dan hieronder verder.
 
 

Deurbel/intercom: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - deurbel intercom aanleggen

Elektricien - Habanera - Nieuw-Vennep

Elektra aanleggen (kabels) - Hide cable from charging station behind wooden panels - HA

Ik zoek een elektricien in Nieuw-Vennep nodig om een kabel van laadpaal weg te werken. Ik heb een oplaadstation voor elektrische auto's voor mijn deur maar het gedeelte in rode cirkels op de foto bevalt me niet. Het liefst zou ik de plastic pijp verwij...

Elektricien - Brouwersgracht - Amsterdam

Electrical fault in switch panel

Elektricien - Weissenbruchstraat - Amsterdam

Kroonluchter repareren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een lamp te repareren. De lamp is uitgevallen toen ik een paar peertjes probeerde aan te draaien. De stoppen sloegen daarbij niet door. Lamp hangt er al een tijdje (overgenomen van vorige eigenaren) dus of er is iet...

Elektricien - Erich Salomonstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Install 2 electric sockets for kitchen. - AM

I need a Electrician in Amsterdam for installing power sockets. (before getting the new kitchen installed next week on 23rd) Need 2 new sockets for new kitchen 1) oven 2) dish washer. exact location is shown in the photo. Need to verify if existing per...

Elektricien - Amsterdam

Elektra repareren - Replace dimmer (light fails to switch on) - AM

I need an electrician in Amsterdam to replace a dimmer. The light does not switch on.

Elektricien - Lambrecht van Dalelaan - Haarlem

Elektra aanleggen (kabels) - Install neutral wire for electrical outlet to existing light switch - HA

Elektricien in Haarlem gezocht om een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar (zie bijgevoegde fotos) te installeren in mijn toilet op de begane grond, waar voorheen alleen een lichtschakelaar aanwezig was. Het kastje bevat slechts twee draden - een o...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

deurbel - tarief

Deurbel aanleggen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Intercom of deurbel installeren

 
Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een intercom in plaats van een deurbel. De intercom biedt legio mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het openen van een deur op afstand en een camerafunctie. De aanleg van een deurbel, maar zeker van een intercomsysteem, vereist kennis en expertise van techniek. Om fouten te voorkomen kun je de intercom daarom het best laten aanleggen door een erkende elektricien.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een werkende intercom

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: gaat het om een intercom of deurbel, geef type en merk aan. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Spoedklussen

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-za 8.30-18u) ofmailen of WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

intercom - garantie

Intercom aanleggen - Garantie

Intercom of deurbel?

 
Een intercom is een deurbel, die de mogelijkheid biedt om via het intercomsysteem te spreken met de persoon die buiten voor de deur staat. Ook kun je de deur op afstand openen. Afhankelijk van het model of type intercom dat je kiest, zijn er veel extra’s mogelijk.
 
Veel intercoms bieden tegenwoordig ook een camerafunctie, zo zie je meteen wie er op bezoek wil komen. Voor oudere of zieke mensen bestaat zelfs de mogelijk met zit mee te dragen en via een noodknop verbinding te leggen met een verpleegkundige. Het systeem biedt mensen zo extra veiligheid en de mogelijkheid langer thuis te blijven wonen.
 
Denk voor aanschaf goed na over welke functies je wilt. Kies je voor een systeem met of zonder camera? Wil je een bedraad systeem? Dit is eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact. Of kies je liever voor een installatie op een draadloos netwerk?
 
Vraag bij twijfel om advies van een professional. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je helpen bij de juiste keuze.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

Draadloze deurbel

 
Wil je het nu heel erg simpel houden, dan zijn er tegenwoordig ook draadloze deurbellen die op de wifi werken. Het grootste nadeel is als de wifi slecht werkt, ook je deurbel niet naar behoren functioneert. Onze netwerk specialisten kunnen je hier bij helpen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.