Menu

Lokale schilder gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale schilder
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Schilder

Schilder - Prinsengracht - Amsterdam

Graffiti voorgevel verwijderen of overschilderen

Goedendag MrFix,Op de voorgevel van ons huis in Amsterdam-Centrum is naast de voordeur graffiti gespoten. De achtergrond is donkergrijs en hierop staat nu zwarte bekladding.Kan een schilder een poging doen dit te verwijderen? Lukt dat niet dan oversc

Schilder - Weesperzijde - Amsterdam

9 m2 muur grijs schilderen + muur RAL 9010 overschilderen

Muurtje van 9 m2 grijs schilderen + witte muur overschilderen met RAL 9010. Klant heeft verf.

Schilder - Spaklerweg - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen muren nieuwbouwappartement

"Schilderen van muren in een nieuwbouw huurappartement. De muren van de woonkamer (grondoppervlakte ~30 m2), slaapkamer (~12 m2) en hal (~8 m2) moeten worden geverfd. Zie plattegrond. Volgens de verhuurder worden de muren glad en sausklaar opgelever

Schilder - John Hadleystraat - Amsterdam

Woonkamer, keuken en hal stucen of schilderen

Graag een offerte met 2 opties voor de woonkamer, keuken en hal van mijn net opgeleverde nieuwbouwhuis in Almere: stucen of schilderen.

Schilder - Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Paint ~125m2 of walls & ceilings white

MrFix, we need a painter n Amsterdam-West to paint approx. 125 sqm of interior walls and ceilings: living room, kitchen area and main bedroom (top right on attached floor plan). The walls are in perfect condition: no plasterwork needed- Please supply w

Schilder - van Baerlestraat - Amsterdam

Gevel voor + muur in winkel roze schilderen

1) Gevel ~8m breed x 5m hoog (dus steiger): deels van hout en deels metaal (raamlijst).MAAR HELFT SCHILDEREN!2) muur ~7m breed x 5m hoog (dus steiger of ladder) NEE, MINDER! Klant wil graag prijsindicatie incl. en excl. verf (kleurcodes nog niet besl

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Andrea: "easy - quick and good results"

Score: 4,8/5,0 sterren

Alvaro: "Fast response, proactive track of the request and good result delivered."

Score: 4,7/5,0 sterren

Holly: "Excellent"

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: "Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank."

Score: 4,7/5,0 sterren

Madeleine: "Fijne service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Roy: "Communicatie was niet goed. Er stond een Fixer voor een dichte deur terwijl hij duidelijk had gevraagd een afspraak te maken. De prijs was niet goed gecommuniceerd en vond de mail die hij kreeg over een aut incasso betaling voor de toekomst vreemd."

Score: 4,3/5,0 sterren

Peter: "Mr Fix werkt snel, duidelijk en goed. Fijn bedrijf!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yanthe: "Super goede ervaring, erg nauwkeurig vakwerk en buitengewoon aardig en communicatief. Zijn suggesties waren nuttig en veel beter dan mijn eigen ideeen. Het resultaat is fantastisch!"

Score: 4,8/5,0 sterren

Jamin: "Zeer snel te plekke en goed opgepakt met mijn Engels sprekende huurder."

Schilder tarief - Painter rate

Schilder - Tarief

MrFix is transparant, ook over de tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde schilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 
MrFix is de klusservice die makkelijk, direct en zeker voorziet in oplossingen voor alle denkbare klussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of een gebroken tegel vervangen tot een computer repareren of de tuin lenteklaar maken… wij helpen je aan een professionele, betrouwbare vakman in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Soepel je schilderklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type verf en eventuele overige benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Schilderwerk tegen een redelijk schildertarief

Het Nederlandse klimaat vergt veel van je woning. Je voorkomt verwering, houtrot en zelfs lekkages door het schilderwerk om en rond je huis regelmatig grondig te onderhouden. Zo blijft je huis mooi en gezond!
 
Voor optimale, duurzame kwaliteit verzorgen wij graag een ervaren vakman tegen een fair schildertarief. Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over schilder tarieven onder “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder - Garantie

De erkende schilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed een schilder?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare schilderklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook moeiteloos een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.