Menu

Lokale schilder gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale schilder
  • Kies zelf wanneer de schilder komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recent jobs - Schilder

Schilder - Hartenstraat - Amsterdam

Schilderwerk hal

MrFix, we zoeken een schilder voor onze VvE in De Jordaan:A) 1 appartement; enB) de gemeenschappelijke ruimte:- Hal 30m2- Deur en Kozijn- Houtwerk

Schilder - Ommerenhof - Amsterdam-Zuidoost

Schilderen 124m2

"Schilderen apartement 124m2 - muren reeds gestuct; Flexa RAL 9010 - het hele appartement in dezelfde kleur; er is een ladder nodig; bouwjaar 1976 "

Schilder - van Baerlestraat - Amsterdam

Gevel voor + muur in winkel roze schilderen

1) Gevel ~8m breed x 5m hoog (dus steiger): deels van hout en deels metaal (raamlijst).MAAR HELFT SCHILDEREN!2) muur ~7m breed x 5m hoog (dus steiger of ladder) NEE, MINDER! Klant wil graag prijsindicatie incl. en excl. verf (kleurcodes nog niet besl

Schilder - Centraal Station - Amsterdam

Binnenschilder - Muren verven, Voorwerpen ophangen

De invulling van de ruimte op de foto's moet worden verhuisd naar een andere ruimte in dezelfde passage (Amsterdam CS). Hiervoor moeten de muren op dezelfde manier worden geschilderd (wij hebben deze verf), en de lijsten en doeken opnieuw worden

Schilder - Van Nijenrodeweg - Amsterdam

Behanger - Wallpaper apartment

Schilder - Wijenburg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid in RAL 9010

Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid with normal off-white RAL 9010 paint. All rooms are empty: living room 5.5x3m + 1 room of ~4x3.5m (first remove wallpaper from both these rooms) + 2 rooms of 3x2.5m. Ceilings are 2.6m high.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,7/5,0 sterren

Iris: "Zeer positieve ervaring! Vakkundig en snel!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hayley: "Great job!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Giulia: "The electrician was really good, and fixed the problem perfectly!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Lodewijk: "Helemaal tevreden. Alles goed gegaan (klonk vrij gehaast)"

Score: 4,3/5,0 sterren

Dees: "10 minuten werk toch vol uur betalen dat is jammer. Verder prima!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Paul: "Great service - will use you again!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Schilder tarief

Schilder - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde schilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet. Een paar concrete tips voor het plaatsen van je schilderklus:

  • Geef het type klus zo precies mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters of zelfs millimeters. Foto’s helpen (maar hoeven niet)! En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

Schakel een schildersbedrijf in voor je schilderwerk in en rondom huis

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gezocht, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!

Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het schilderen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste schilder via Klusservice MrFix

Het schilderen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander schilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele schilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste schilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste schildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisschilder voor binnenschilderwerk maar ook schilders die buitenschilderwerk doen. Behalve schilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

 

Schilder spoed

Schilder - Spoed

Je kunt ook bij MrFix terecht als je met spoed een schilder nodig hebt. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten schilderen of juist jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders, stukadoors en behangers van MrFix!

Grote schilderklussen, Kleine schilderklusjes

Of je VvE nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een schilderbedrijf in, als je dat liever hebt.

En of onze specialisten nu jouw muur schilderen of jouw plafond schilderen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: