Menu

Lokale schilder gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Schilder

Schilder - Huigenbos - Amsterdam

Behangen - Gang en slaapkamer behangen met rauhfaserbehang

"Er moeten een gang en een slaapkamer met rauhfaserbehang behangen worden."

Schilder - Goudslagersgaarde - Den Haag

Stukadoor - Wand van 100x280 vervangen door gibo-blokken (45x40x10?)

Schilder - Wethouder Frankeweg - Amsterdam

Schilder binnenkant en buitenkant van voordeur

Schilderen van de binnen- en buitenkant van een houten voordeur in Amsterdam. De binnenkant is recent geschilderd dus moet eerst kaal geschuurd worden zodat het hout weer te zien is, net zoals aan de buitenkant. De missende knop op de deur hebben we nog

Schilder - Comeniusstraat - Amsterdam

Behangen - 4 wanden van fotobehang voorzien.

"Er moeten 4 stuks fotobehang geplaatst worden bij een locatie van het Leger des Heils. De klus wordt op 12 juli geklaard. Het is onderdeel van een renovatie tijdens een Vrijwilligersproject voor jongeren in Amsterdam."

Schilder - Margaretha van Hennebergweg - Den Haag

Stukadoor - Gat in muur dicht stucen en dan muur + plafond afsmeren

Stucwerk: gat van ~2m2 in muur en plafond dicht maken en dan de stukjes muur en plafond afsmeren zodat ze behangen en geschilderd kunnnen worden. Er heeft een oude inbouwkast gestaan die is weggehaald.

Schilder - Bartholomeus Diazstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 3 houten trappen en ~20m2 muren opschuren en schilderen

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

Girish: "It was a nice experience. Liked the idea of having the Issue/problem photos upfront, forming whatsapp group."

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "UItstekende service, supersnel. Eigenlijk geen zwakke punten."

Score: 3,7/5,0 sterren

Camiel: "Ok"

Score: 4,0/5,0 sterren

Ebubekir: "Ik had vrij laat in de avond een spoedklus, Mr Fix wist zelfs op dat tijdstip nog iemand te sturen die mijn probleem tijdelijk kon oplossen."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sander: "Echt erg goed geregeld! Puik werk!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lucas: "Prima klusser kwam snel naar Zuidas en heeft gordijnen vakkundig opgehangen."

Score: 4,3/5,0 sterren

Peter: "Mr Fix werkt snel, duidelijk en goed. Fijn bedrijf!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Isabelle: "Ervaren vakman. Denkt mee om oplossingen te vinden."

Score: 5,0/5,0 sterren

Rosanne: "voor herhaling vatbaar"

Local painter needed?

De beste schilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde schilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende schilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het schildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gezocht, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!

Schilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine schildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het schilderen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste schilder via klusbedrijf MrFix

Het schilderen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander schilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele schilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste schilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste schildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisschilder voor binnenschilderwerk maar ook schilders die buitenschilderwerk doen. Behalve schilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of a painter?

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een schilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 18u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten schilderen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

 

Zoek je een goede schilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende schilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze schilder je schilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een schilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende schilder offerte aanvragen. Voor schilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een schilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

Schilder werkzaamheden

Of je nu een schilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste schilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere schilderklussen zetten we met alle plezier een schildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze schilders nu jouw muur schilderen of jouw plafond schilderen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare schilders in Amsterdam, Den Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel moogelijk aan de juiste schilder in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: