Menu

Lokale schilder gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Schilder

Schilder - Curaçaostraat - Amsterdam

Binnenschilder - ~20 m2 plafond wit overschilderen na lekkage

"Graag offerte tbv akkoord verzekering voor ~20 m2 plafond wit (Histor) overschilderen na lekkage. Ik denk dat 1 laag genoeg is: het gaat echt om de plekken van de lekkage. Ik heb zelf nog verf over, wellicht is dit voldoende. Een steiger is niet no

Schilder - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Muren / plafonds verven

"De woning wordt eind oktober casco opgeleverd. De klus betreft het pleisteren/schilderen van de muren+plafonds. Het adres: Oostenburgervoorstraat 51F, 1018MN Amsterdam (zie bouwtekening B18)."

Schilder - Almere-Muziekwijk

53m2 muur behangen + ~66m2 plafond en muur witten

MrFix, graag 53m2 kale muur behangen +66m2 plafond en keuken- en badkamermuurtjes witten. De muren zijn 2.50m hoog. Het moet uiterlijk 14 september klaar zijn. Ik koop zelf behang.

Schilder - Bernard Zweerskade - Amsterdam

Diverse schilderswerkzaamheden + raam beter laten sluiten

"Ik heb een hoek appartement op de Bernard Zweerskade. Aan de binnenkant zijn in het verleden schilderwerkzaamheden zeer slordig afgewerkt. Rondom het houtwerk van de ramen, achter 1 vd radiatoren en een aantal van de muren. Ook sluit 1 van de ramen

Schilder - Adres ontbreekt

Buitenschilder - Houten vensterbank beschadigd dus bijschilderen

Vensterbank is op 1e verdieping maar makkelijk te bereiken vanuit woning.

Schilder - Adres ontbreekt nog

Schilder Amsterdam

"amstrdam"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten."

Score: 5,0/5,0 sterren

Manon: "Super aardige en vakkundige elektricien. Ik ben zeer tevreden!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Floris-Jan: "Was allemaal top geregeld"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alex: "Honest service. Honest people. Honest price."

Score: 4,2/5,0 sterren

Joseph: "Heel goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ed: "Snelle reactie, in tegenstelling tot andere loodgieters die ik heb benaderd (die reageerden helemaal niet). De afspraak werd snel en goed geregeld, en de loodgieter heeft mijn probleem met de afvoer snel en vakkundig opgelost."

Score: 4,3/5,0 sterren

Rossella: "zzz"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "De vakman was dit keer niet zo professioneel als ik gewend ben van MrFix maar jullie hebben ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk een prima klus afleverde!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Tjeerd: "netten, deskundige afhandeling van elektricien, goede bemiddeling en prima prijs"

Local painter needed?

De beste schilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde schilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende schilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het schildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gezocht, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!

Schilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine schildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het schilderen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste schilder via klusbedrijf MrFix

Het schilderen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander schilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele schilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste schilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste schildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisschilder voor binnenschilderwerk maar ook schilders die buitenschilderwerk doen. Behalve schilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of a painter?

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een schilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 18u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten schilderen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

 

Zoek je een goede schilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende schilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze schilder je schilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een schilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende schilder offerte aanvragen. Voor schilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een schilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

Schilder werkzaamheden

Of je nu een schilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste schilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere schilderklussen zetten we met alle plezier een schildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze schilders nu jouw muur schilderen of jouw plafond schilderen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare schilders in Amsterdam, Den Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel moogelijk aan de juiste schilder in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: