Menu

Elektricien in Amsterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Amsterdam
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Hoofdweg - Amsterdam

Deurbel + deuropener fixen - AM

Elektricien in Amsterdam-West gezocht om de deurbel van de 2e en 3e verdieping te repareren. Hij is stuk en de functie om de deur beneden te openen vanaf deze verdiepingen werkt ook niet meer.

Elektricien - HJE Wenckebachweg - Amsterdam

Lichtbak repareren (half uitgevallen) - AM

We zoeken een elektricien in Amsterdam-Overamstel om een lichtbak te repareren die voor de helft is uitgevallen.

Elektricien - Ruysdaelkade - Amsterdam

Ventilatiesysteem + 2 stopcontacten installeren - AM

Ik zoek een elektricien/loodgieter in Amsterdam voor verschillende klussen:1. Er moet een ventilatiesysteem in onze badkamer komen want die is er op dit moment niet. We hebben wel een klein raampje, maar vooral in de winter staat die weinig open en is...

Elektricien - Koningin Wilhelminaplein - Amsterdam

Build safer construction for power dock + cables - AM

We would like a handyman in Amsterdam to build a more permanent and safe construction for the cables and our power dock. We now have taped the power dock onto the cabinet. Could expert Alex come back? We know and trust his skills.

Elektricien - Waterlooplein - Amsterdam

3 plafonnières, stopcontact, spiegel, klok en zonodig extra groep installeren - AM

Elektricien in Amsterdam-Centrum gezocht om 5 dingen te installeren:1. 3 plafonnières (2 in de gang en 1 in de keuken) 2. Een extra stopcontact in de gang 3. Een spiegel4. Een klok5. indien nodig een extra groep ivm elektrische kookplaat

Elektricien - Admiraal de Ruyterweg - Amsterdam

Elektra repareren - Nieuwe dimmers plaatsen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam die een nieuwe dubbele dimmer voor 2 set LED plafondlampen kan plaatsen. Dimmer en LED-lampen moeten nog worden aangeschaft: graag van tevoren contact op nemen om af te spreken welke dimmer / lampen nodig zijn. De bek...

Recente beoordelingen (2.653)

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Amsterdam - Tarief

Alle tarieven van MrFix in Amsterdam zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Elektricien in Amsterdam

Amsterdam is een prachtige, karakteristieke stad met haar oude stadscentrum en statige grachtengordel. Helaas kan het zijn dat je als bewoner van zo’n prachtig oud huis gebreken of ‘ouderdomskwaaltjes’ tegenkomt. Denk aan verouderde leidingen, een verouderde stoppenkast of het ontbreken van een aardlekschakelaar. De elektriciens van MrFix kennen de bouwstijlen en verborgen gebreken van de woningen in Amsterdam als geen ander.
 
Zoek je een vakman met verstand van zaken die snel beschikbaar is? Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus in Amsterdam. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus in Amsterdam plaatsen

Heel eenvoudig: Bel of vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus aan onder “Soort klus” en geef een beknopte omschrijving bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Specifieke omschrijving” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En specificeer eventuele bijzondere benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Verdienen door verduurzaming van je huis

Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Amsterdam - Spoed

Voor spoedklussen in Amsterdam kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Elektricien in Amsterdam met spoed

Voor een spoedklus in Amsterdam ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2015 is klusservice MrFix actief in onze hoofdstad. Ruim 200 vakmensen van MrFix staan in en om Amsterdam voor je klaar. Dus zoek je een elektricien in het centrum, Amsterdam-Zuid, De Pijp, Buitenveldert of Amsterdam-Oost? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp bij elke spoedklus.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien in Amsterdam- Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

Behalve een elektricien regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Amsterdam.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.