Menu

Elektricien in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Amstel - Amsterdam

Elektra repareren - Fix bathroom light - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om het licht in het toilet te repareren. Licht moet bevestigd / opnieuw bedraad worden. (Electrician wanted in Amsterdam to fix the light in the toilet. Light needs fixing / rewiring.)

Elektricien - Maasstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Replace 5 existing ceiling lights, Clean terrace - AM

Elektricien / Profeessional cleaner n Amsterdam-Rivierenbuurt gezocht om 5 bestaande plafondlampen te vervangen en een terras schoon te maken. (Electrician / Professional cleaner in Amsterdam-Rivierenbuurt wanted to replace 5 ceiling lights and clean...

Elektricien - Bramzeilhof - Amsterdam

Fix bathroom light cord - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om het draadje van de badkamer lamp te fixen. (Electrician in Amsterdam wanted to fix the hanging string mechanism of the bathroom light.)

Elektricien - Roermond

Supply + Install new air curtain for shop entrance - AM

We zoeken een elektricien in Amsterdam-centrum om een nieuw luchtgordijn te leveren en installeren voor de ingang van onze winkel. (We need an electrician in Central Amsterdam to supply and install a new air curtain for the entrance to our shop.)...

Elektricien - Zuid-Hollandstraat - Amsterdam

- Install 2 IKEA Ranarp lights, Fix badly installed lights - AM

Elektricien in Amsterdam gevraagd om twee IKEA lampen te installeren, die aan dezelfde fitting moeten worden geplaatst, en andere lampen in het huis te fiksen die niet goed en op slecht plastic zijn geïnstalleerd. (Electrician in Amsterdam wanted to...

Elektricien - Luzacstraat - Amsterdam

Fix ventilation in toilet + bathroom - AM

Ik zoek een elektricien om de ventilatie in mijn appartement in Amsterdam te repareren. Hij werkt niet meer in het toilet of de badkamer. De ventilatie ziet er erg verstopt uit. (I need an electrician to repair the ventilation in my Amsterdam apartme...

Recente beoordelingen (3.185)

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Eindhoven - Tarief

Alle tarieven van MrFix in Eindhoven zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Vakmensen in en rond Eindhoven

Klusservice MrFix is sinds 2018 actief in Eindhoven en omgeving. Wij hebben enkele tientallen vakmensen voor je beschikbaar om je klus in en om het huis te klaren. Dus zoek je een elektricien in Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Tongelre, Meerhoven, De Karpen, Waalre, Nuenen, Veldhoven of Geldrop? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Al onze vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. MrFix koppelt je binnen drie uur aan een ervaren elektricien die je al het werk uit handen neemt.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus in Eindhoven plaatsen

Heel eenvoudig: vul het Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Eindhoven - Spoed

Voor spoedklussen in Eindhoven kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een uitgevallen meterkast of een kapotte CV-ketel kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Eindhoven, de rest van Noord-Brabant en in de Randstad en ook in Midden-Nederland tot aan Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien in Eindhoven – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

Behalve een elektricien regelt MrFix desgewenst ook een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Eindhoven.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Blijf op de hoogte: