Menu

Elektricien in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Jouw elektraklus in Eindhoven in 1 keer goed gedaan: dat is waar wij bij MrFix voor gaan! Je woning bevat elk jaar meer elektrische apparatuur, dus je elektra vormt steeds meer de ruggengraat van jouw woning. Tegelijkertijd wordt het vak van elektricien (ook in Eindhoven) steeds complexer en wordt het belangrijker om de juiste specialist te vinden voor jouw klus.
 
Daarom vragen we je om alle relevante informatie te delen als je je klus plaatst. Het helpt bijvoorbeeld om merknamen te delen en/of foto’s van het probleem mee te sturen. Meer informatie over de tarieven van elektriciens in Eindhoven en over de spoedklussen kan je op deze pagina vinden. MrFix helpt je graag aan een elektricien in Eindhoven!
 
 

Waarom een elektricien via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Eindhoven
  • Je kan zelf kiezen wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus in Eindhoven?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt jou binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Van Vorststraat - Eindhoven

Sluit sound bar aan, werk kabels weg, plaats 1 plafonnieres - EI

Ik zoek een elektricien in Eindhoven om de soundbar en bose geluid installatie aan te sluiten. . En de kabels van de tv centreren en wegwerken middels een opbouw kabelgootje (wit). Geen frees werk. Tevens ca 10 Plafonnières plaatsen.

Elektricien - Oude Kustlijn - Den Haag

Install 2 lights in bathroom - LE

Ik zoek een elektricien in Den Haag om 2 lampen in de badkamer te installeren. Er worden 2 lampen rechtstreeks op de 220 lijn aangesloten. Twee Ikea lampen zoals op de foto). (I need a electrician in The Hague to install 2 lights in the bathroom. There...

Elektricien - Dr. Kuyperstraat - 's-Gravenhage

Replace 4 light bulbs in kitchen ceiling / hood DH

Hi, MrFix! I need a handyman in The Hague to replace 4 light bulbs in my kitchen. 3 are Kitchen Ceiling lights and one is a ventilation hood light bulb. See pictures attached. The Kitchen Ceiling lights are difficult to pry out for some reason. * * * Ex...

Elektricien - Nieuwe Leliestraat - Amsterdam

Fix remote controlled Peha WiHome light - AM

Elektricien gezocht in Amsterdam-Jordaan om een Peha WiHome lamp met afstandsbediening repareren: de draadloze afstandsbediening of de ontvanger werkt niet. Hij maakt het juiste geluid en het LED-lampje knippert. En zou de elektricien misschien ook kunne...

Elektricien - Spilstraat - Maastricht

Inspect electrical installation of shop (OT20/01822) - LI

Electrician in Maastricht wanted to inspect the electrical installation of our Mango shop in the Entre Deux shopping centre as required by Veritas.

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Move switches, Remove shelving - AM

Hello, I need an electrician in Amsterdam-Zuid to help move some light switches from one part of a room to another, repairing a lock and removing some shelves off the wall.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Eindhoven - Tarief

 
Bij MrFix houden we het simpel, helder en transparant. Daarom geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw. Dit communiceren we duidelijk vooraf, zodat geen verrassingen achteraf mogelijk zijn. De enige kosten die bij dit uurtarief kunnen komen zijn de materiaalkosten en parkeerkosten, indien nodig. De elektricien overlegt met jou welke materialen nodig zijn en of wie ze aanschaft: jij of hij. MrFix stuurt je desgewenst een schatting of offerte vooraf via e-mail.
 

Door MrFix gescreende vakmensen

 
Lichtstad Eindhoven en Philips zijn wereldberoemd om hun elektrische ingenieurs. Dus juist in Eindhoven hebben we uitstekende elektriciens gevonden en gecheckt. Onze elektriciens in Eindhoven zijn tegen vrijwel elke elektraklus opgewassen en kunnen jou altijd adviseren als je ergens nog over twijfelt.
 
Vaak blijkt goedkoop duurkoop en ben je achteraf slechter af dan eerst. Onze tarieven verzekeren je van een professionele Elektricien in Eindhoven die door ons persoonlijk gescreend en gesproken is. Wij weten dus exact wie jij voor je hebt, dat is wel zo gemakkelijk en fijn toch?
 

Plaats je elektraklus in Eindhoven

 
Heb jij een klus die de elektricien in Eindhoven voor jou kan klaren: vul het Tarieven als het nog niet duidelijk is kan je ons bellen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) of jouw vraag via de chat stellen voor meer informatie.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Eindhoven - Spoed

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet een paar dagen wachten. Denk hier aan een apparaat dat steeds kortsluiting veroorzaakt of zelfs je gehele woning die zonder stroom zit. Dit zijn de klussen waar je snel een elektricien in Eindhoven voor wilt hebben. Ook hiermee helpt Klusservice MrFix je graag. Wij streven ernaar om jouw klus binnen 1 uur aan een van de top-elektricien in Eindhoven te koppelen.
 
Voor klussen die simpelweg niet kunnen wachten is er een spoedtoeslag van 50% bovenop het uurtarief. Dit geldt voor klussen die met binnen 24u, na 18u of in het weekend moeten beginnen.
 

Avondklus of weekendklus?

 
De elektriciens in Eindhoven zijn ook beschikbaar om jouw klus in de avond of in het weekend uit te voeren. Ook voor deze klussen geldt een toeslag van 50%. Een uitgevallen meterkast of een niet werkende intercom kunnen voor veel problemen en stress zorgen. Klusservice MrFix denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat de elektricien in Eindhoven ook deze klus voor jou klaart!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Eindhoven en de rest van Noord-Brabant vakkundig, snel en in 1x goed te klaren.
 
Jouw spoedklus kan je het beste aanmelden via ons webformulier en als je andere vormen van communicatie fijner vind kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 

Elektricien in Eindhoven – Garantie en toeslag

&nbsopp;
Heb jij weleens gehad dat een klus die uitgevoerd achteraf gebreken vertoont en dat de elektricien niet meer te bereiken is? Ongelofelijk vervelend en onbeschoft. Dit is bij MrFix verleden tijd. De elektriciens in Eindhoven bieden een driedubbele garantie aan: de garantie van de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en diens coulance als partner van Klusservice MrFix. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om je klus!
 

MrFix voor elke elektraklus in Eindhoven

 
Behalve een elektricien regelt MrFix desgewenst ook een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Eindhoven.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Blijf op de hoogte: