Menu

Elektricien in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Eindhoven
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Peperstraat - Eindhoven

Elektra repareren - Replace broken fuse - EI

Elektricien gezocht in Eindhoven om een kapotte zekering te vervangen. Laatst kreeg ik kortsluiting thuis en na het loskoppelen van alles wat ik geprobeerd heb om de stroom terug te zetten, maar één van de onderbrekers werkt niet (ik denk dat de zekeri...

Elektricien - Laurierweg - Utrecht

Elektra repareren - Fix 2 wall sockets - UT

Elektricien gezocht in Utrecht om 2 stopcontacten in mijn huis te repareren. Ze hebben allebei geen stroom meer en moeten gerepareerd worden.(Electrician wanted in Utrecht to fix 2 electricity power sockets in my house. They both lost power and need...

Elektricien - Helmersstraat - Rotterdam

Solder 12 points on Printed Circuit Board - RO

Elektricien in Rotterdam gezocht om het rommelige soldeerwerk (op twee poten) te fixen en 14 korte AWG-draden op 12 punten op deze printplaat te solderen. Instructies worden ter plaatse gegeven.(Electrician in Rotterdam wanted to fix the messy sold...

Elektricien - Thamerhorn - Uithoorn

Elektra repareren - Replace oven, Install + Fix light bulbs - AM

Ik zoek een elektricien in Uithoorn voor 3 klussen:1. Installeer een nieuwe gloeilamp in een ruimte (inclusief boren en bevestigen)2. Vervang enkele gloeilampen3. Vervang de huidige oven door een andere.(I need an electrician in Uithoorn for 3...

Elektricien - Nieuwendammerkade - Amsterdam

Schakelaar door dimmer vervangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Noord om een beamerscherm + lamp bekabelen en een spiegel op te hangen.

Elektricien - Gildehuisdrift - Nieuwegein

Elektrisch apparaat aansluiten - Install 6 celling lights and two hanging lights - UT

I would like to hire an electrician to install 6 celling lights and 2 hanging lights.

Recente beoordelingen (2.901)

Score: 4,7/5,0 sterren

Frank: "Slotenmaker besteld via Mr.Fix; buitengesloten met sleutelbos aan binnenzijde deur. Binnen 45 minuten slotenmaker Mohamed aan de deur en probleem opgelost tegen een redelijke prijs. Zeer correcte slotenmaker en vooraf door Mr.Fix een duidelijke prijsopga..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Eindhoven - Tarief

Alle tarieven van MrFix in Eindhoven zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Vakmensen in en rond Eindhoven

Klusservice MrFix is sinds 2018 actief in Eindhoven en omgeving. Wij hebben enkele tientallen vakmensen voor je beschikbaar om je klus in en om het huis te klaren. Dus zoek je een elektricien in Eindhoven-Centrum, Woensel, Stratum, Tongelre, Meerhoven, De Karpen, Waalre, Nuenen, Veldhoven of Geldrop? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Al onze vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. MrFix koppelt je binnen drie uur aan een ervaren elektricien die je al het werk uit handen neemt.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus in Eindhoven plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus aan onder “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak de gegevens bij “Specifieke omschrijving” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld ook eventuele speciale benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Eindhoven - Spoed

Voor spoedklussen in Eindhoven kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een uitgevallen meterkast of een kapotte CV-ketel kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Eindhoven, de rest van Noord-Brabant en in de Randstad en ook in Midden-Nederland tot aan Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien in Eindhoven – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Eindhoven

Behalve een elektricien regelt MrFix desgewenst ook een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Eindhoven.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.