Menu

Elektricien in Eindhoven gezocht? Klusservice MrFix!

Jouw elektraklus in Eindhoven in 1 keer goed gedaan: dat is waar wij bij MrFix voor gaan! Je woning bevat elk jaar meer elektrische apparatuur, dus je elektra vormt steeds meer de ruggengraat van jouw woning. Tegelijkertijd wordt het vak van elektricien (ook in Eindhoven) steeds complexer en wordt het belangrijker om de juiste specialist te vinden voor jouw klus.
 
Daarom vragen we je om alle relevante informatie te delen als je je klus plaatst. Het helpt bijvoorbeeld om merknamen te delen en/of foto’s van het probleem mee te sturen. Meer informatie over de tarieven van elektriciens in Eindhoven en over de spoedklussen kan je op deze pagina vinden. MrFix helpt je graag aan een elektricien in Eindhoven!
 
 

Waarom een elektricien via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Eindhoven
  • Je kan zelf kiezen wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn elektraklus in Eindhoven?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt jou binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Obrechtstraat - Den Haag

Elektrisch apparaat aansluiten - Replace broken bathroom fan, hanging ceiling light fixture and 3 sets of power socket frames, Move 2 hanging light fixtures- DH

Elektricien in Den Haag gezocht om de volgende vier kleine elektraklussen te doen: i. Vervang een kapotte badkamerventilator; ii. Een kapotte hangende plafondlamp repareren/vervangen; iii. Verplaats twee bestaande hangende armaturen (een en...

Elektricien - Amsterdam

Doorbranden van lampen onderzoeken en oplossen

Een groot aantal fittingen van plafondlampen op de gang zijn doorgebrand: gaarne advies + oplossing

Elektricien - Minervalaan - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Refit with rozet, Install 1 and replace 1 ceiling light - 3 in total - AM

Electrician in Amsterdam-Zuid wanted to: 1-refit our existing chandelier light with a rozet (due to hole around the cables; we have both the light and the rozet); 2-install a new light where there currently is none (we have the light and cables...

Elektricien - De Vriendschap - Amstelveen

Elektrisch apparaat aansluiten - Install induction hob instead of gas - AM

Elektricien in Amstelveen gezocht. We hebben een nieuwe inductiekookplaat van AEG die geleverd wordt met een gewone kabel, maar die vervangen moet worden door een perilex kabel. Ook moet er een perilex stopcontact worden genstalleerd, en om de gaskoo...

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Fix lamp + induction plate - AM

Ik zoek een electricien in Amsterdam Centrum om een lamp in mijn woonkamer en mijn inductieplaat te fien. Er was een grote flits toen ik de lampen aanzette en werken zowel de lamp als mijn inductieplaat niet meer. (I need an electricien in Amsterdam...

Elektricien - Louise de Colignystraat - Amsterdam

Replace 14 spot plugs by GU10 ones - AM

Eektricien in Amsterdam gezocht om mijn plafondspots die direct op het circuit aansluiten (zie bijgevoegde fotos) te vervangen door GU10-connectoren om Philips Hue lampen te kunnen plaatsen. Er zijn er in totaal 14 om te vervangen. (Electrician in Am...

 

 

Recente beoordelingen (3.753)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Eindhoven - Tarief

 
Bij MrFix houden we het simpel, helder en transparant. Daarom geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw. Dit communiceren we duidelijk vooraf, zodat geen verrassingen achteraf mogelijk zijn. De enige kosten die bij dit uurtarief kunnen komen zijn de materiaalkosten en parkeerkosten, indien nodig. De elektricien overlegt met jou welke materialen nodig zijn en of wie ze aanschaft: jij of hij. MrFix stuurt je desgewenst een schatting of offerte vooraf via e-mail.
 

Door MrFix gescreende vakmensen

 
Lichtstad Eindhoven en Philips zijn wereldberoemd om hun elektrische ingenieurs. Dus juist in Eindhoven hebben we uitstekende elektriciens gevonden en gecheckt. Onze elektriciens in Eindhoven zijn tegen vrijwel elke elektraklus opgewassen en kunnen jou altijd adviseren als je ergens nog over twijfelt.
 
Vaak blijkt goedkoop duurkoop en ben je achteraf slechter af dan eerst. Onze tarieven verzekeren je van een professionele Elektricien in Eindhoven die door ons persoonlijk gescreend en gesproken is. Wij weten dus exact wie jij voor je hebt, dat is wel zo gemakkelijk en fijn toch?
 

Plaats je elektraklus in Eindhoven

 
Heb jij een klus die de elektricien in Eindhoven voor jou kan klaren: vul het Tarieven als het nog niet duidelijk is kan je ons belen op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u) of jouw vraag via de chat stellen voor meer informatie.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Eindhoven - Spoed

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet een paar dagen wachten. Denk hier aan een apparaat dat steeds kortsluiting veroorzaakt of zelfs je gehele woning die zonder stroom zit. Dit zijn de klussen waar je snel een elektricien in Eindhoven voor wilt hebben. Ook hiermee helpt Klusservice MrFix je graag. Wij streven ernaar om jouw klus binnen 1 uur aan een van de top-elektricien in Eindhoven te koppelen.
 
Voor klussen die simpelweg niet kunnen wachten is er een spoedtoeslag van 50% bovenop het uurtarief. Dit geldt voor klussen die met binnen 24u, na 18u of in het weekend moeten beginnen.
 

Avondklus of weekendklus?

 
De elektriciens in Eindhoven zijn ook beschikbaar om jouw klus in de avond of in het weekend uit te voeren. Ook voor deze klussen geldt een toeslag van 50%. Een uitgevallen meterkast of een niet werkende intercom kunnen voor veel problemen en stress zorgen. Klusservice MrFix denkt graag met je mee en zorgt ervoor dat de elektricien in Eindhoven ook deze klus voor jou klaart!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Eindhoven en de rest van Noord-Brabant vakkundig, snel en in 1x goed te klaren.
 
Jouw spoedklus kan je het beste aanmelden via ons webformulier en als je andere vormen van communicatie fijner vindkun je ook 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u) bellen, een WhatsAppje sturen naar 06-15380087 of ons via de chat op de website benaderen.
 

Elektricien in Eindhoven – Garantie en toeslag

Heb jij weleens gehad dat een klus die uitgevoerd achteraf gebreken vertoont en dat de elektricien niet meer te bereiken is? Ongelofelijk vervelend en onbeschoft. Dit is bij MrFix verleden tijd. De elektriciens in Eindhoven bieden een driedubbele garantie aan: de garantie van de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en diens coulance als partner van Klusservice MrFix. Zo hoef jij je geen zorgen te maken om je klus!
 

MrFix voor elke elektraklus in Eindhoven

 
Behalve een elektricien regelt MrFix desgewenst ook een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Eindhoven.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

Blijf op de hoogte: