Menu

Zoek je een goede lokale elektricien? Klusservice MrFix!

Waarom een elektricien via MrFix?

  • MrFix weet wie de beste lokale elektriciens zijn
  • Je kiest zelf wanneer de elektricien moet komen: 24/7/365
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik die goede elektricien?

  • Vul bovenstaand formulier in of mail, bel 020-6750333 of stuur WhatsApp bericht naar 06-15380087
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Centrumboulevard - Utrecht

2 netwerkkabels doortrekken - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht die via de meterkast de al aangelegde loze lijnen 2 CAT-6 kabels kan dootrekken. Een naar de studeerkamer en een naar de woonkamer.

Elektricien - Kastelenstraat - Amsterdam

Hang heavy lamp - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een zware lamp op te hangen. (I need an electrician in Amsterdam to hang a heavy light.)

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Relocate 2 light fixtures - AM

Elektricien in Amsterdam-Centrum gezocht om te 2 licht schakelaars te verplaatsen de lengte is 10cm, verlengen Bestaande draden, we willen ook dat de vakman de gips & bakstenen muur weer opvult. (I am looking for an electrician in Central Amsterd...

Elektricien - Schaarsbergenstraat - Amsterdam

Herstel elektrapunt in badkamer - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om het stopcontact te reparen omdat hier geen stroom meer op zit.

Elektricien - Zeeweg - Den Haag

Check en Reinig/Fix Remeha 3 db 200 zonnecollectoren - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om Remeha 3 db 200 zonnecollectoren te controleren en zonodig te repareren / schoon te maken. Er zit condens en groene aanslag in de zonnecollector (van de zonneboiler). We zouden hem graag eens door een vakman willen...

Elektricien - Tweede Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

tv-aansluiting (elektra/kabel) verleggen en afwerken - AM

Ik zoek een elektricien of klusjesman in Amsterdam om een tv-aansluiting (elektra/kabel) te verleggen en af te werken. De televisiebox moet samen met alle kabels naar een afgesloten ruimte vlakbij de tv. Nu ligt alles op de grond. Ook moet er een extra w...

Recente beoordelingen (3.185)

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien - Tarief

 De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

Een stopcontact verplaatsen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn klussen die je altijd door een professionele elektricien moet laten uitvoeren.
 

Eenvoudig je elektraklus plaatsen

Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien. MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.

Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Kies eerst “SOORT KLUS” en houd het beknopt onder “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
  • Je kunt eenvoudig 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Het hoeft niet, maar het kan helpen om iets duidelijk te maken
  • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo uitbebreid mogelijk: specificeer materialen, geef afmetingen en benoem ook eventuele speciale omstandigheden (moeilijk toegankelijk of speciale belemmeringen)
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte”. Als je “Eerst een offerte” kiest dan geven we je het aantal uren dat de vakman inschat. Maar wanneer de klus meer dan ~€500 / 1 dag werk lijkt te zijn dan mailen we zijn offerte met vaste prijs; vaak is dan wel eerst een (betaald) opnamebezoek nodig.

Elektrawerk tegen een goed tarief

Elektriciteit in huis geeft veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om af en toe jouw elektra te laten controleren door een erkende elektricien.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
MrFix kan je daartoe in Amsterdam een loodgieter of elektricien bieden die advies kan geven en de nodige werkzaamheden ook professioneel en veilig kan uitvoeren. t mee!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien - Spoed

 Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien. Voor klussen die binnen 24 uur, na 18 uur of in het weekend moeten beginnen rekenen wij wel een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals stroomstoringen, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend elektriciens beschikbaar voor spoedsituaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken snel en deskundig uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier maar als dat je beter uitkomt kun je ook e-mailen, 020-6750333 bellen (ma-za 8-18 uur) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze elektriciens zijn gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie van de elektricien, diens verzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Toeslagen: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24 uur, ’s avonds (na 18 uur) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog ‘gewone’ zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch bij een fout tot serieuze problemen leiden. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Zie voor verdere informatie de Help-pagina of bel 020-675 0333 (ma-za 8.30-18 uur).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: