Menu

Zoek je een goede lokale elektricien? Klusservice MrFix!

 
Voor de juiste elektricien kun je het beste even de tijd nemen om het formulier hierboven duidelijk in te vullen. Als helder is wat er moet gebeuren kan MrFix de juiste vakman vinden en kan die zich goed voorbereiden: daar heb jij baat bij. Vermeld daarom bijvoorbeeld of je de lampen of armaturen al hebt en hoe hoog het plafond is. De elektricien kan daaraan direct zien of hij materiaal moet kopen en welke ladder hij mee moet nemen. Ook is het bijvoorbeeld handig om te vermelden wat het vermogen van de lamp in watt is en of het een LED-lamp betreft. We hopen dat de voorbeeldklussen, beoordelingen, elektricien-tarieven op deze pagina je op weg helpen om jouw verzoek zo duidelijk mogelijk te formuleren.
 

Waarom een elektricien via MrFix?

  • MrFix regelt een lokale elektricien, met spoed als het moet
  • Je kiest zelf wanneer de elektricien moet komen: 24/7/365
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik die solide elektricien?

  • Vul bovenstaand formulier in, mail of bel 020-6750333
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Koningin Wilhelminaplein - Amsterdam

Build safer construction for power dock + cables - AM

We would like a handyman in Amsterdam to build a more permanent and safe construction for the cables and our power dock. We now have taped the power dock onto the cabinet. Could expert Alex come back? We know and trust his skills.

Elektricien - Nicolaas Witsenkade - Amsterdam

Elektriciteit werkt niet: graag herstellen

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam want er is geen elektriciteit in de woning. Ik heb alles al geprobeerd. Alles uit en aangeschakeld. badkamer en woonkamer hebben wel elektriciteit. Alle zekeringen staan wel juist."

Elektricien - Middenweg - Nederhorst den Berg

Automaat in meterkast monteren - HI

Ik zoek een elektricien in Nederhorst den Berg die 3 automaat kan monteren in de meterkast. Kabel moet ook aangesloten worden. Graag bespreken in whatsapp groep of ik zelf materiaal aan moet schaffen.

Elektricien - Ketenstraat - Almere

Installeer extra aansluitpunt + vaatwasser aansluiten - HI

Ik zoek een Elektricien in Almere voor het aansluiten van een vaatwasser maar ik heb maar 2 aansluitpunten in de keuken. Moet er een extra groep bij in de meter kast?

Elektricien - Tweede Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

Fix dimmer (werkt na plaatsing maar nu doet andere schakelaar het niet meer) - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om een dimmer te repareren. Ik heb een dimmer geplaatst bij een lamp met twee schakelaars. De dimmer werkt maar de andere schakelaar niet meer.

Elektricien - Keizersgracht - Amsterdam

Geluid van Sharp-tv goed inregelen

Ik zoek een computerexpert of elektricien in Amsterdam-Centrum om het geluid van mijn Sharp-televisie goed in te regelen. Het is een oude tv (geen flatscreen) en het geluid valt regelmatig weg en dan kan ik het alleen terugkrijgen door de TV aan en uit te...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (2.000)


 
 

Elektricien tarief

Elektricien - Tarief

  
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant, spoedklus of niet. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief btw (geen voorrijkosten).
 

Van stopcontact tot stroomstoring

 
Een stopcontact verplaatsen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn klussen die je altijd door een professionele elektricien wil laten uitvoeren.
 

Eenvoudig je elektraklus plaatsen

 
Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien. Klusservice MrFix heeft voor je spoedklus vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Kies eerst “SOORT KLUS” en houd het beknopt onder “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
  • Je kunt eenvoudig 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Het hoeft niet, maar het kan helpen om iets duidelijk te maken
  • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo uitbebreid mogelijk: specificeer materialen, geef afmetingen en benoem ook eventuele speciale omstandigheden (moeilijk toegankelijk of speciale belemmeringen)
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte”. Als je “Eerst een offerte” kiest dan geven we je het aantal uren dat de vakman inschat. Maar wanneer de klus meer dan ~€500 / 1 dag werk lijkt te zijn dan mailen we zijn offerte met vaste prijs; vaak is dan wel eerst een (betaald) opnamebezoek nodig.

 

Elektrawerk tegen een goed tarief

 
Elektriciteit in huis geeft veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om af en toe jouw elektra te laten controleren door een erkende elektricien.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien - Spoed

 
Ook voor spoed elektraklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien tegen een eerlijk tarief. Voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen rekenen wij een spoedtoeslag van 50% op het standaardtarief. Dezelfde toeslag is van toepassing van klussen die na 18 uur of in het weekend moeten beginnen. Maar de toeslagen tellen niet op: je betaalt nooit 100% of 150% toeslag. Het avond- weekend- of spoed-tarief voor elektriciens bedraagt dus €120/uur.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals stroomstoringen, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend elektriciens beschikbaar voor spoedsituaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland snel en deskundig uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier maar als dat je beter uitkomt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze elektriciens zijn gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie van de elektricien, diens verzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Zie voor verdere informatie de Help-pagina of bel 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: