Menu

Lokale elektricien gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Elektricien

Elektricien - Merwedeplein - Amsterdam

Rolgordijnen lampen en schilderijen deel 2

Installeren:1. Rolgordijen 1x kort + 1x lang2. 4 x lampen3. 10 x schilderijen4. kastje badkamer

Elektricien - Amsterdam

Dimmer vervangen

Elektricien - Johannes Vermeerstraat - Amsterdam

Geen elektriciteit, stoppen slaan door

"Mevrouw geeft het volgende aan: Mevrouw heeft een probleem met de elektriciteit. De wifi werkt niet, deurbel werkt niet, kamer in de woning heeft geen elektriciteit. De schakelaars blijven naar beneden gaan.Ze wil zo snel mogelijk een eletricien l

Elektricien - Fraunhoferstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix light switch on kitchen wall

Elektricien - Leiduinstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Rewire lamps

"Nieuwe bedrading maken aan 3 antieke lampen"

Elektricien - Dintelstraat - Amsterdam

Fix ventilator in bathroom

12-09 Cyrille treft ventilator stuk aan en deze moet vervangen worden. Nieuwe afspraak met klant gemaakt voor woensdag 14 sept.. Klant schrijft :"Ventilation in the bathroom has stopped working"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Kort; duidelijk proces van bestellen en afhandelen, verloopt goed vanaf mijn Iphone. Goed werk!"

Score: 4,5/5,0 sterren

Sabine: "Richard was super meedenkend en inventief toen de klus ingewikkelder bleek dan gepland."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stephen: "Fantastic service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ruben: "Helemaal tevreden!"

Score: 3,8/5,0 sterren

Michael: "Handig om klant, bedrijf en mr fix via whattsapp in contact te brengen"

Score: 3,5/5,0 sterren

Sonja: "fijn en vertrouwd"

Score: 4,7/5,0 sterren

Ronald: "Snel en goed"

Score: 5,0/5,0 sterren

Diandra: "Blij met resultaat"

Local electrician needed?

Prijzen elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Van stopcontact tot stroomstoring

Bij een stroomstoring is het altijd raadzaam om een elektricien te laten komen. Gevaar zit immers in een klein hoekje en een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet. Het plaatsen van een nieuwe meterkast of het vervangen van een stoppenkast of aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waar je goed een vakman bij kunt gebruiken. Onze elektricien kan ook de overspanningsbeveiliging van jouw meterkast regelen en stopcontacten verleggen. Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar gevaar zit in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.

Groepenkast of meterkast vervangen

In het ergste geval moet je bij stroomstoring een groepenkast vervangen of zelfs een meterkast vervangen, met of zonder de aardlekschakelaar. MrFix heeft persoonlijk erkende elektriciens geselecteerd. Zo garanderen we een vakman die de klus in één keer goed uitvoert. Dit voorkomt het ongemak van herhaalde bezoeken en geschillen over de rekening.

In urgent need of an electrician

Met spoed een elektricien

Wanneer je met spoed een elektricien nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Geen enkel probleem voor de erkende elektriciens van MrFix!

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens in Amsterdam, Den Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: