Menu

Lokale elektricien gezocht? Klusservice MrFix!

Recent jobs - Elektricien

Elektricien - Stoombootweg - Amsterdam

- Beamer, buitenlicht en alarminstallatie aansluiten

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om de volgende zaken aan te sluiten:1) Beamer - kabel door plafond trekken 2) Buitenlicht 3) Alarminstallatie. Advies geven en installeren

Elektricien - Da Costakade - Amsterdam

Power failure in part of the apartment

Elektricien - Statenjachtstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Inductiekookplaat installeren

Inductieplaat installeren

Elektricien - Amsterdam

Spotjes in hal werkt niet meer

"Spotjes in hal werkt niet meer. Wellicht is trafo defect?"

Elektricien - Willem frederik hermanstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Install network data cable in pathway 30m

"Hello, I need a data cable run from closet to my television. I already have the cable, but need someone to run it through the patway. Also they will need to atach RJ45 connector on the end of cable."

Elektricien - Schippersgracht - Amsterdam

Lamp met dimmer repareren

"We hebben een lamp boven de eettafel die het niet meer doet. De gloeilamp was doorgebrand, maar die hebben we met een nieuwe gloeilamp vervangen en hij doet het nog steeds niet. (De gloeiglamp in een andere lamp gecheckt en die doet het wel). De lam

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Joke: "Prima klusser gaat net zo lang door tot de klus naar tevredenheid is afgemaakt."

Score: 4,8/5,0 sterren

Shelley: "Amazing service, from start to finish. Great communication throughout and a fantastic expert handyman who was friendly and quick to complete the job. We are delighted with the quality of work and I won't hesitate to use Mr Fix for any jobs in the..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Rietish: "Goed opgepakt en snel geholpen. Eigenlijk geen contact gehad nadat ik gebeld had en qua aftersales zou het wellicht beter zijn om even na te bellen om te kijken hoe alles is afgelopen."

Score: 5,0/5,0 sterren

Dick: "Vincent is top"

Score: 4,0/5,0 sterren

Madelon: "Prima, snel geregeld!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lidwina: "Richard was heel aardig, gaf goede info voor en tijdens de klus, dus helemaal goed!!!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Liz: "AS: Blij met het resultaat van fixer Fred"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henry: "Very excellent. Thanks"

Score: 4,2/5,0 sterren

Marcel: "Goede communicatie dmv Whatts app en vriendelijke bejegening."

elektrawerk

Prijzen elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Van stopcontact tot stroomstoring

Bij een stroomstoring is het altijd raadzaam om een elektricien te laten komen. Gevaar zit immers in een klein hoekje en een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet. Het plaatsen van een nieuwe meterkast of het vervangen van een stoppenkast of aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waar je goed een vakman bij kunt gebruiken. Onze elektricien kan ook de overspanningsbeveiliging van jouw meterkast regelen en stopcontacten verleggen. Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar gevaar zit in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.

Groepenkast of meterkast vervangen

In het ergste geval moet je bij stroomstoring een groepenkast vervangen of zelfs een meterkast vervangen, met of zonder de aardlekschakelaar. MrFix heeft persoonlijk erkende elektriciens geselecteerd. Zo garanderen we een vakman die de klus in één keer goed uitvoert. Dit voorkomt het ongemak van herhaalde bezoeken en geschillen over de rekening.

Elektricien

Met spoed een elektricien

Wanneer je met spoed een elektricien nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Geen enkel probleem voor de erkende elektriciens van MrFix!

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens in Amsterdam, Den Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: