Menu

Lokale elektricien gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €70/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektricien

Elektricien - Zeeburgerkade - Amsterdam

Elektra repareren - 2 van de 3 lampen van een hanglamp repareren

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zeeburg want 1 van de 3 lampen uit een hanglamp is kapot.

Elektricien - Noordermarkt - Amsterdam

Schakelaar werkt niet, nu zonder stroom

"Ik zit zonder stroom en dit dient zo snel mogelijk geregeld te worden."Fixer Question/remark: Graaq een foto van betreffende schakelaar en wat deze schakelaar precies schakelt

Elektricien - Baas Gansendonckstraat - Amsterdam

Aardlekschakelaar waarschijnlijk vervangen

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om mijn aardlekschakelaar te vervangen. De stroom op 2 punten in het huis werkt niet meer (woonkamer/keuken), en op 1 punt wel. Het leek alsof een stop doorsloeg in de keuken, maar de stoppen staan wel omhoog e

Elektricien - Domselaerstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Verlichting verwijderen en nieuwe plaatsen op 6 m hoog plafond

Elektricien - Derde Helmersstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Dimmer voor LED-lamp repareren of vervangen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de dimmer (merk Schneider, geloof ik) voor mijn LED-lamp te repareren of (als dat niet lukt) te vervangen. Ik heb totaal geen verstand van dimmers. Heb hem toch laten plaatsen, maar werkt niet top of helemaal niet

Elektricien - Admiraal de Ruijterweg - Amsterdam

Install 5 basic lamps

MrFix, I need an electrician in Amsterdam to install ~5 basic lamps that consist of cable + light bulb each as per the picture. Ceilings 2,90 meters [we have ladder]. No lamps or light bulbs installed right now.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,0/5,0 sterren

Marlies: "Alles hangt nog en verliep soepel"

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Service, people, advices, follow-up, prices = 5 stars"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wieke: "Goed!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Raymond: "Prima, duidelijk en efficiënt geholpen door Cas de loodgieter."

Score: 4,8/5,0 sterren

Gabriele: "Everything was very good and the guy improved my ideas"

Score: 4,2/5,0 sterren

Judith: "Wederom snelle service en oplossing"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Soepel geregeld en elektraklus snel uitgevoerd."

Score: 4,0/5,0 sterren

Jaco: "Uitstekende ervaring! Op woensdagavond via de site oproep gedaan voor een klus en op vrijdagmorgen twee dagen later startte Bob. Perfect."

Score: 3,8/5,0 sterren

Francine: "Supersnelle service, dezelfde dag nog geregeld!"

Elektricien tarief - Electrician rate

Elektricien - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €70 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

Een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.

Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven “Wat kost dat?” op Help / FAQ of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333

Elektricien spoed - Electrician urgent

Elektricien - Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag en de rest van de Randstad snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen lopen wij jouw woning kosteloos na op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wil checken wij ook direct de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio gekoppeld.