Menu

Zoek je een goede lokale elektricien? Klusservice MrFix!

Voor de juiste elektricien kun je het beste even de tijd nemen om het formulier hierboven duidelijk in te vullen. Als helder is wat er moet gebeuren kan MrFix de juiste vakman vinden en kan die zich goed voorbereiden: daar heb jij baat bij. Vermeld daarom bijvoorbeeld of je de lampen of armaturen al hebt en hoe hoog het plafond is. De elektricien kan daaraan direct zien of hij materiaal moet kopen en welke ladder hij mee moet nemen. Ook is het bijvoorbeeld handig om te vermelden wat het vermogen van de lamp in watt is en of het een LED-lamp betreft. We hopen dat de voorbeeldklussen, beoordelingen, elektricien-tarieven op deze pagina je op weg helpen om jouw verzoek zo duidelijk mogelijk te formuleren.
 
 

Waarom een elektricien via MrFix?

 • MrFix regelt een lokale elektricien, met spoed als het moet
 • Je kiest zelf wanneer de elektricien moet komen: 24/7/365
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook
 •  

Hoe krijg ik die solide elektricien?

 • Vul bovenstaand formulier in of mail, bel 020-6750333 of stuur WhatsApp bericht naar 06-15380087
 • MrFix vertelt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
 • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Ruyschstraat - Amsterdam

Netwerkkabel naar tuinkamer aanleggen - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om Er moet een netwerkkabel worden aangelegd naar onze tuinkamer achter in de tuin, vanaf modem. Totale afstand ongeveer 20 meter, waarvan 7 meter buiten. Eerste deel binnen door kruipruimte. Er is een verbinding door de b...

Elektricien - Katwijkselaan - 's-Gravenhage

Halogeenarmatuur vervangen door led DH

Beste MrFix, ik zoek een elektricien in Den Haag om een defecte halogeenarmatuur (lampjes houden het maar een minuut of 3 vol) te vervangen door led. Het gaat om de verlichting van een glasverzameling in een hangend kastje: de armatuur komt uit de muur e...

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Stopcontact bij de lekkende boiler is gemaakt.

Deze klus is al afgerond terwijl ik hem aanmaak, dit is voor de factuur.

Elektricien - Oostenburgerpark - Amsterdam

Spotje repareren, Stopcontact vastzetten, Lamp aansluiten

Hallo MrFix! Ik heb drie klussen voor een klusjesman in Amsterdam: 1) Ik heb twee spotjes boven mijn aanrecht die werken met 1 lichtknopje. En van deze spotjes werkt niet. Ik heb het lampje al vervangen maar dat haalt niks uit, dus ik denk dat er iets i...

Elektricien - Kerkstraat - Amsterdam

Vastzittende stop (schakelaar) fixen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een stop (meterkast: KEMA PX200 no.22) die naar beneden vastzit te fixen.

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Kortsluiting in keuken fixen

"Tonight the entire kitchen electricity keeps tripping and shutting everything down. Only fridge is running at the moment. Please fix this short-circuit problem."


 
 

 
 

Recente beoordelingen (3.106)

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Monica: "Er werd meteen op mijn verzoek gereageerd en de volgende dag werd ik al geholpen. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Paolo: "MrFix heeft een geschikte expert voor mijn klus gevonden. Heel hulpzaam. Niet goedkoop, toch. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annelie: "Top monteur, wist wat hij moest doen en hoe hij het moest doen en ging gelijk aan de slag. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 
 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant, spoedklus of niet. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

 
Een stopcontact verplaatsen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn klussen die je altijd door een professionele elektricien wil laten uitvoeren.
 

Eenvoudig je elektraklus plaatsen

 
Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien. Klusservice MrFix heeft voor je spoedklus vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Kies eerst “SOORT KLUS” en houd het beknopt onder “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt eenvoudig 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Het hoeft niet, maar het kan helpen om iets duidelijk te maken
 • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo uitbebreid mogelijk: specificeer materialen, geef afmetingen en benoem ook eventuele speciale omstandigheden (moeilijk toegankelijk of speciale belemmeringen)
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte”. Als je “Eerst een offerte” kiest dan geven we je het aantal uren dat de vakman inschat. Maar wanneer de klus meer dan ~€500 / 1 dag werk lijkt te zijn dan mailen we zijn offerte met vaste prijs; vaak is dan wel eerst een (betaald) opnamebezoek nodig.

 

Elektrawerk tegen een goed tarief

 
Elektriciteit in huis geeft veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om af en toe jouw elektra te laten controleren door een erkende elektricien.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien - Spoed

 
Ook voor spoed elektraklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien tegen een eerlijk tarief. Voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen rekenen wij een spoedtoeslag van 50% op het standaardtarief. Dezelfde toeslag is van toepassing van klussen die na 18 uur of in het weekend moeten beginnen. Maar de toeslagen tellen niet op: je betaalt nooit 100% of 150% toeslag. Het avond- weekend- of spoed-tarief voor elektriciens bedraagt dus €120/uur.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals stroomstoringen, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend elektriciens beschikbaar voor spoedsituaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland snel en deskundig uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier maar als dat je beter uitkomt kun je ook e-mailen, 020-6750333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze elektriciens zijn gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie van de elektricien, diens verzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Zie voor verdere informatie de Help-pagina of bel 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: