Menu

Zoek je een goede lokale elektricien? Klusservice MrFix!

Voor de juiste elektricien kun je het beste even de tijd nemen om het formulier hierboven duidelijk in te vullen. Als helder is wat er moet gebeuren kan MrFix de juiste vakman vinden en kan die zich goed voorbereiden: daar heb jij baat bij. Vermeld daarom bijvoorbeeld of je de lampen of armaturen al hebt en hoe hoog het plafond is. De elektricien kan daaraan direct zien of hij materiaal moet kopen en welke ladder hij mee moet nemen. Ook is het bijvoorbeeld handig om te vermelden wat het vermogen van de lamp in watt is en of het een LED-lamp betreft. We hopen dat de voorbeeldklussen, beoordelingen, elektricien-tarieven op deze pagina je op weg helpen om jouw verzoek zo duidelijk mogelijk te formuleren.
 
 

Waarom een elektricien via MrFix?

 • MrFix regelt een lokale elektricien, met spoed als het moet
 • Je kiest zelf wanneer de elektricien moet komen: 24/7/365
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook
 •  

Hoe krijg ik die solide elektricien?

 • Vul bovenstaand formulier in of mail, bel 020-6750333 of stuur WhatsApp bericht naar 06-15380087
 • MrFix vertelt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
 • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Willemsparkweg - Amsterdam

2 lampen boven eettafel hangen

2 lampen boven eettafel hangen en kabel boven plafond doortrekken.

Elektricien - Commelinstraat - Amsterdam

Kortsluiting in keuken

"Vaatwasser stond aan en plots gingen alle lichten uit. De meterkast gecheckt en zowel de keukengroep, aardlekschakelaar en algemene aardlekschakelaar waren om. Ze sloegen meteen terug wanneer ik ze terug aanzette. Er kwam een verbrande geur vanonder de p...

Elektricien - Nieuwendammerkade - Amsterdam

18 lampen aan betonnen plafond hangen

Bezoek 1 op 2/2 en bezoek 2 op 8/2! - Er zijn overal kabels en bevestigingspunten in het plafond aanwezig (zie foto's) - Verschillende schakelaars, geen dimmers - Plafond is 2.5-3m hoog dus er is zeker een ladder nodig.

Elektricien - Hoofdweg - Amsterdam

Deurbel + deuropener fixen - AM

Elektricien in Amsterdam-West gezocht om de deurbel van de 2e en 3e verdieping te repareren. Hij is stuk en de functie om de deur beneden te openen vanaf deze verdiepingen werkt ook niet meer.

Elektricien - Entrada - Amsterdam-Duivendrecht

5 wcd's en 5 groepen installeren

MrFix, ik zoek een elektricien in Duivendrecht om 5 elektragroepen toe te voegen op kantoor en op 5m van groepenkast 5 wcd's (3 dubbele + 2 enkele) te monteren met opdeksysteem. Kabels boven systeemplafond. Graag prijsindicatie met aparte vermelding hoeve...

Elektricien

Brandmelder verwijderen aan hoog plafond 3m

04 Nov 2016, 10:56: "Wij hebben een brandmelder van +/- 10 jaar oud. Deze hangt op 3 meter hoogte (hoog plafond). Brandmelder piept en daarom wil ik deze van het plafond verwijderen maar dit gaat niet gemakkelijk. Brandmelder is aangesloten op elektra ma...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (4.186)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 
 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien - Tarief

 
De tarieven van MrFix zijn fair en transparant, spoedklus of niet. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

 
Een stopcontact verplaatsen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of vervangen van de aardlekschakelaar zijn klussen die je altijd door een professionele elektricien wil laten uitvoeren.
 

Eenvoudig je elektraklus plaatsen

 
Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien. Klusservice MrFix heeft voor je spoedklus vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

 • Kies eerst “SOORT KLUS” en houd het beknopt onder “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt eenvoudig 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Het hoeft niet, maar het kan helpen om iets duidelijk te maken
 • Maak je “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” zo uitbebreid mogelijk: specificeer materialen, geef afmetingen en benoem ook eventuele speciale omstandigheden (moeilijk toegankelijk of speciale belemmeringen)
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte”. Als je “Eerst een offerte” kiest dan geven we je het aantal uren dat de vakman inschat. Maar wanneer de klus meer dan ~€500 / 1 dag werk lijkt te zijn dan mailen we zijn offerte met vaste prijs; vaak is dan wel eerst een (betaald) opnamebezoek nodig.

 

Elektrawerk tegen een goed tarief

 
Elektriciteit in huis geeft veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om af en toe jouw elektra te laten controleren door een erkende elektricien.
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor nadere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien - Spoed

 
Ook voor spoed elektraklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien tegen een eerlijk tarief. Voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen rekenen wij een spoedtoeslag van 50% op het standaardtarief. Dezelfde toeslag is van toepassing van klussen die na 18 uur of in het weekend moeten beginnen. Maar de toeslagen tellen niet op: je betaalt nooit 100% of 150% toeslag. Het avond- weekend- of spoed-tarief voor elektriciens bedraagt dus €120/uur.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals stroomstoringen, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend elektriciens beschikbaar voor spoedsituaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in alle steden van Nederland snel en deskundig uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier maar als dat je beter uitkomt kun je ook e-mailen, 020-6750333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze elektriciens zijn gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie van de elektricien, diens verzekering en zijn coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Zie voor verdere informatie de Help-pagina of bel 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: