Menu

Ventilator installeren? Klusservice MrFix!

Een gezond binnenmilieu is belangrijk om gezondheidsklachten te voorkomen. Onze huizen worden steeds beter geïsoleerd en daarbij zijn de meeste kieren en tochtgaten dichtgestopt waardoor de natuurlijke ventilatie van de woning sterk is verminderd. Dagelijks ramen en/of deuren een tijdje openzetten helpt gedeeltelijk maar kan een permanente ventilatie meestal niet vervangen en of het voldoende of teveel is weet je niet. Is jouw huis nog niet voorzien van een goede mechanische ventilatie (centrale afzuiging) die de lucht afzuigt uit de keuken, toilet en badkamer? MrFix helpt je graag! Vul bovenstaand formulier in en binnen 1 uur word je gekoppeld aan een vakkundige elektricien.
 
De vakmannen worden vooraf geselecteerd en hanteren een standaardtarief van €80/u incl. btw en voorrijkosten. Ben je nog niet overtuigd, lees dan nog even verder voor onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektraklussen, informatie over garantie en spoed en leuke tips.
 
 

Ventilatie? Natuurlijk via MrFix, want:

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik die ervaren elektricien?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - ventilator installeren

Elektricien - Barbara Strozzilaan - Amsterdam

Elektra repareren - Fix broken power cord of fridge - AM

Elektricien in Amsterdam-Zuidas gezocht om een gebroken netsnoer te repareren. (Electrician in Amsterdam-Zuidas wanted to fix a broken power cord)

Elektricien - Zeevaarthof - Amsterdam

Attach proper socket to electric cooker

We have a electric cooker we need a socket that will allow it to work.

Elektricien - Holbeinstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Stroom herstellen (aardlekschakelaar gaat niet meer omhoog) - AM

Ik zoek met spoed een elektricien om de stroom te herstellen in het huis van mijn klant in Amsterdam-Zuid. De aardlekschakelaar is gevallen maar als ik hem omhoog zet valt hij weer.

Elektricien - Voorsterbeeklaan - Utrecht

Elektrisch apparaat aansluiten - Hang Lucide + 2 IKEA Nymane ceiling lights - UT

Elektricien in Utrecht-centrum gezocht om graag 3 plafondlampen op te hangen. En is een langere Lucide Vinti druppel-lamp en twee zijn normale IKEA Nymane plafondlampen. We hebben de lampen al en hoeven ze alleen nog maar te installeren. Het plafond is ~...

Elektricien - Nicolaas Witsenkade - Amsterdam

Fix electricity problem with lamps

We hebben een Elektricien in Amsterdam nodig om een probleem op te lossen met een aantal lampen die het niet doen. Sommige zitten op een' dimmer', andere niet. We hebben lampen gewisseld, maar dit helpt niet. _We need an Electrician in Amsterdam to...

Elektricien - Dalsteindreef - Diemen

Elektra installeren - Install four lamps - AM

Elektricien in Diemen gezocht om vier lampen op het plafond van mijn appartement te installeren. (Electrician in Diemen wanted to install four lamps on the ceiling of my apartment.)

 

 

Recente beoordelingen (3.944)

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Monica: "Er werd meteen op mijn verzoek gereageerd en de volgende dag werd ik al geholpen. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Erg prettig contact, bij mr Fix doen ze echt hun best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Paolo: "MrFix heeft een geschikte expert voor mijn klus gevonden. Heel hulpzaam. Niet goedkoop, toch. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Annelie: "Top monteur, wist wat hij moest doen en hoe hij het moest doen en ging gelijk aan de slag. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

ventilator installeren - tarief

Ventilator installeren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Waarom een ventilator?

 
Verreweg de meeste Klanten vragen ons om een vakman om een ventilator te installeren in een zogeheten natte ruimte. Dat kan een badkamer of washok zijn waar vochtige lucht (van bijvoorbeeld een douche of drogende was) afgezogen moet worden voordat het schimmel of houtrot kan veroorzaken. Daarnaast kan het eenvoudigweg gaan om het afvoeren van geuren uit badkamers en toiletten.
 
Ventilatoren worden ook gebruikt voor het afvoeren van kookluchtjes uit keukens, maar dat werkt het best met een afzuigkap direct boven het fornuis en/of de oven. De meeste elektriciens kunnen een afzuigkap prima aansluiten of de stroomtoevoer herstellen, maar zodra er iets in de afzuigkap moet gebeuren is normaal gesproken een witgoedmonteur nodig. Je kunt via MrFix een witgoedmonteur aanvragen om een afzuigkap te installeren of repareren.
 
Er bestaan ook ventilatiesystemen voor luchtverversing in woonkamers en gehele woningen. Wij vinden dit onderzoek naar de voor- en nadelen van mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie nuttig. Natuurlijke ventilatie (zeg maar: tocht) komt door kieren of door het luchten van je woning als je ramen en deuren open zet. Dit is vooral inefficiënt omdat zo ook veel warmte verloren kan gaan. Een mechanisch ventilatiesysteem werkt beter. Het onderzoek onderscheidt systemen met ventilatoren die lucht afvoeren, frisse lucht aanvoeren of juist allebei: dit laatste levert het beste resultaat op. Tenslotte koelen airco’s lucht niet alleen af: ze verversen die ook automatisch. De elektriciens die airco’s installeren en repareren kun je hier inhuren.
 

Soepel je ventilator-klus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geeft aantallen aan, soort ventilator, plaats van ventilator. Foto’s helpen daarbij.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

ventilator installeren - garantie

Ventilator installeren - Garantie

Spoedklussen voor installeren ventilator

 
Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektra-installeerklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens helpen je met elke denkbare spoedklus, niet alleen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen.
 
Naar aanleiding van de Corona-crisis hebben vele Klanten ventilatiesystemen via MrFix laten installeren of verbeteren. We leggen in deze blogpost uit dat zich fijne druppeltjes in de lucht vormen als mensen praten: aerosolen. Deze aerosolen kunnen het Corona-virus overbrengen: dat heet aerogene verspreiding. Er lopen meerdere studies naar het verband tussen aerosolen en de verspreiding van het virus. Het is al duidelijk dat zorgvuldig ventileren de concentratie van aerosolen in een ruimte verminderen. Zo verlaagt het installeren van ventilatoren het risico op aerogene verspreiding van Covid-19, ook in jouw woning.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Ventilator installeren – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele elektriciens zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere aannemer.
 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt, checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Ventilatie installeren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.