Menu

Airco installatie en onderhoud? MrFix!

Vul het formulier hierboven graag in voor een airco-expert in jouw regio. Hieronder vind je informatie over recente airco-klussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor airco-installatie, -reparatie en -onderhoud alsmede over garantie en spoedklussen.
 
 
 
 

Waarom een airco-expert via MrFix?

  • MrFix kent de goede lokale airco-experts
  • Je bepaalt zelf wanneer de airco-expert moet komen: 24/7
  • Tarief is €95/u incl. btw en voorrijkosten, eerst offerte kan

Wat moet ik doen voor een airco-expert?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur welke airco-expert komt
  • Betalen is na afloop via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - airco

Loodgieter - Ceresstraat - Breda

Airco - Monteer meerdere split airco wandmodellen (2 tot 5 dagen per week voor de komende 2 maanden)- BR

Ik zoek een airco specialist in Breda om de komende 2 maanden, elke week, 2 tot 5 dagen per week, split aircos aan de wand te monteren. Ik heb meerdere klussen staan voor een langere tijd.

Elektricien - Corkstraat - Rotterdam

Airco - 2 aircos fixen (koelen niet goed) - RO

Aircospecialist of andere elektricien in Rotterdam gezocht om twee aircos te repareren. Ze werken niet goed: de ruimte wordt niet goed koud. Het merk is W-Stat. De airco's hangen er al een paar jaar. Er is een ladder nodig. En kan er nog een derde airco g...

Elektricien - Smuiger - Assendelft

Airco - Chigo split unit airco vacumeren - NH

Airco-specialist of Elektricien in Assendelft gezocht om een Chigo split unit airco te vacumeren.

Elektricien - Lisoddelaan - Amsterdam

Airco - Onderhoud 2 LG airco's + foutcode verhelpen - AM

Ik zoek een Elektricien in Amsterdam voor onderhoud 2 LG aircos en een foutcode te verhelpen. Sinds een tijd geven onze LG aircos beide een foutcode CH32 (waarschijnlijk te weinig koelmiddel( en kunnen we zie niet meer gebruiken. Zoeken asap een airco sp...

Elektricien - Kalverstraat - Amsterdam

Airco - Fix Mitsubishi airco unit (geeft geen warmte) - AM

Ik zoek een airco specialist of andere elektricien in Amsterdam-Centrum om mijn Mitsubishi Heavy airco te repareren. De unit geeft geen warmte. Er is er 1 op de begane grond die niet werkt. De twee op de eerste verdieping werken wel.

Elektricien - Biezenweide - Hendrik-Ido-Ambacht

Airco - Stel mogelijke invloed van schade op Mitsubishi-airco buitenunit vast - RO

Ik zoek een airco specialist of elektricien in Hendrik-Ido-Ambacht om een controle uit te voeren op een Mitsubishi airco buiten unit. Er is een dakpan tegen de lamellen aan is gevallen. Hierbij is het voor ons belangrijk om de functioneren en de mogeli...

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 4,0/5,0 sterren

Frank: "Klus werd goed gedaan, aan de afspraak houden was iets minder. Ik heb meerdere keren langer moeten wachten dan wat er afgesproken was....kostte me toch meer uren bij mijn baas. Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Inchela: "Hele goede ervaring. We zijn snel geholpen (in het weekend!) en communicatie was heel helder. Bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Patrick: "Snelle en duidelijke communicatie. Ervaren vakman Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Stan: "hij dacht super goed mee wat ik wilde en wat er mogelijk was. Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Francine: "prettig Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Annemarie: "Prima Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Airco installatie en onderhoud - Tarief

Voor onze airco-experts geldt een vast uurtarief van €95 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor aircoklussen raden wij altijd aan een airco-expert in te schakelen.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame airco-expert voor elke airco-klus: installeren, onderhouden of repareren. En we doen dat tegen goede, eerlijke en transparante tarieven.
 

Soepel je airco-klus plaatsen

 
Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen je klus binnen 1 uur aan de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je aircoklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat hoeft niet, maar het kan helpen om de beschrijving van de klus duidelijker te maken
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het volume van de te koelen ruimte, geef aan waar plaats is voor de airco-unit en of het een ingebouwd airco-systeem moet zijn.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (dat is vooral voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Zelf een airco repareren?

 
Ga je zelf aan de slag? Dat is niet altijd toegestaan bi airco’s! Wees in elk geval voorzichtig: schakel altijd de betreffende stroomgroep uit en verdiep je in de werking van het apparaat. Een kleine fout kan al tot gevaarlijke situaties leiden. Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een erkende airco-expert in.
 
Zie voor verdere vragen over airco-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Airco installatie en onderhoud - Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste expert voor jouw aircoklus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige aircoklussen, zoals lekkage van de koelvloeistof, kunnen vaak niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een airco-expert klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze airco-experts staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Breda, Eindhoven, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) bellen.
 

Airco installatie en onderhoud – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze airco-experts zijn gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de airco-expert, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een airco-expert of andere elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Airco-expert gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare airco-experts en andere elektriciens in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste airco-expert of andere elektricien in jouw regio.

Blijf op de hoogte: