Menu

Airco installeren, fixen of onderhouden? MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale airco-expert
  • Kies zelf wanneer de airco-expert welkom is: 24/7
  • Tarief €90/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - airco

Elektricien - Rietwijkerstraat - Amsterdam

Fix bathroom dimmer - AM

Ik zoek een elektricien in Badhoevedorp om de dimmer in onze badkamer te fixen. De verlichting gaat niet aan.(I need an electrician in Badhoevedorp to fix the dimmer in our bathroom. It does not turn on the lights)

Elektricien - Bert Haanstrakade - Amsterdam

Install ceiling light - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om plafondlampen te installeren. Er is bedrading zichtbaar, dus de lampen hoeven alleen nog maar aangesloten te worden. Er is geen ladder, dus de expert zou deze zelf moeten meenemen.('I need a handyman in Amste...

Elektricien - Minervalaan - Amsterdam

Laswerk / soldeerwerk - Weld leg onto table - AM

Lasser gezocht in Amsterdam-Zuid om een afgebroken poot terug aan een tafel te lassen (zie bijgaande foto). Ik heb de poot van de tafel losgemaakt en ga graag naar een lokatie waar de lasser met zijn apparatuur beschikbaar is.(Welder wanted in Amst...

Elektricien - Groenburgwal - Amsterdam

Elektra repareren - Plafondlamp herbevestigen + Stopcontact plaatsen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een een losgeraakte plafondlamp te herbevestigen en een nieuw stopcontact te plaatsen.

Elektricien - Ritzema Bosstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - install 13 lights in apartment - AM

Klusjesman gezocht in Amsterdam om 13 lampen installeren in ons appartement. De armaturen zijn al aangeschaft dus ze hoeven alleen nog maar geïnstalleerd te worden.(Handyman wanted in Amsterdam to install 13 lights in our apartment. The fixtures a...

Elektricien - Simon Vestdijklaan - Amstelveen

Repair two-way light - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam die een tweerichtingsverlichting op de trap kan repareren.(I need a electrician in Amsterdam who can repair a two-way light on the staircase.)

Recente beoordelingen (2.723)

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Anastasia: "Very smooth and fast service. Marcel is an amazing professional - arrived in time, done everything fast and the quality of the result is excellent! Next time I will be specifically requesting Marcel for the jobs! Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra installeren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze airco-experts geldt een vast uurtarief van €90 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor aircoklussen raden wij altijd aan een airco-expert in te schakelen.
 

Van stopcontact tot stroomstoring

Een stopcontact verleggen is zo simpel nog niet en het plaatsen van een nieuwe meterkast of het vervangen van de aardlekschakelaar moeten zorgvuldig gebeuren om gevaarlijke situaties te voorkomen. Dit zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame airco-expert voor elke airco-klus: installeren, onderhouden of repareren. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je airco-klus plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een airco-expert voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je aircoklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 

Zelf elektra installeren?

In- en om het huis speelt elektra en de installatie hiervan een grote rol. Een extra stopcontact aanleggen, het installeren van buitenverlichting of het verplaatsen van elektra kabels. Sommige doe-het-zelvers draaien hun hand er niet voor om.
 
Ga je zelf aan de slag met elektra? Schakel dan altijd de betreffende stroomgroep uit en verdiep je in de juiste materialen en werkwijze. Een verkeerde aanpak kan tot levensgevaarlijke situaties leiden. Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een erkende elektra installateur in.
 
Zie voor verdere vragen over airco-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra installeren - Spoed

Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste expert voor jouw aircoklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige aircoklussen, zoals lekkage van de koelvloeistof, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een airco-expert klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de airco-expert van MrFix!
 
Onze professionele airco-experts staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektra installeren – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele airco-experts gedekt door driedubbele garantie: garantie door de airco-expert, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een airco-expert of andere elektricien regelt MrFix ook moeiteloos een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Airco-expert gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare airco-experts en andere elektriciens in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste airco-expert of andere elektricien in jouw regio gekoppeld.