Menu

Airco installatie en onderhoud? MrFix!

Waarom airco-expert via MrFix?

  • MrFix kent de goede lokale airco-experts
  • Je bepaalt zelf wanneer de airco-expert moet komen: 24/7
  • Tarief is €90/u incl. btw en voorrijkosten, eerst offerte kan

Wat moet ik doen om expert te krijgen?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur welke airco-expert komt
  • Betalen is na afloop via iDeal of creditcard

 

 

Recente klussen - airco

Elektricien - Warmondstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix snack bar sign + light within - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om het bord van de snackbar te repareren omdat terwijl ik van huis naar huis verhuisde, ik tegen het bord van de snackbar onder ons nieuwe appartement aan reed. Het bord is licht krom gebogen en de verlichting in het bord...

Elektricien - Nieuwe Nieuwstraat - Amsterdam

Install two wall lights - AM

Electrician in Amsterdam wanted to We have two high quality LED lights we need to have installed. Power fittings are already in the wall.

Elektricien - Oudezijds Kolk - Amsterdam

Replace light switch, Remove wall - AM

We zoeken een klusjesman/elektricien in Amsterdam-Centrum om een lichtschakelaar te vervangen. Daarna willen we dat de muur waarop de lichtschakelaar was gemonteerd wordt verwijderd. Ik hoop dat 1 vakman beide klussen kan doen, maar anders is het ook pri...

Elektricien - Paramariboplein - Amsterdam

Elektra installeren - Install 2 simple light fixtures, Centre 1 above dining table - AM

Electrician in Amsterdam wanted to install two simple lamps in two separate bedrooms. The third is to replace an existing spot and centralise it above the dining table (see photo).

Elektricien - Zuid-Hollandstraat - Amsterdam

- Install 2 IKEA Ranarp lights, Fix badly installed lights - AM

Elektricien in Amsterdam gevraagd om twee IKEA lampen te installeren, die aan dezelfde fitting moeten worden geplaatst, en andere lampen in het huis te fiksen die niet goed en op slecht plastic zijn geïnstalleerd. (Electrician in Amsterdam wanted to...

Elektricien - Luzacstraat - Amsterdam

Fix ventilation in toilet + bathroom - AM

Ik zoek een elektricien om de ventilatie in mijn appartement in Amsterdam te repareren. Hij werkt niet meer in het toilet of de badkamer. De ventilatie ziet er erg verstopt uit. (I need an electrician to repair the ventilation in my Amsterdam apartme...

Recente beoordelingen (3.043)

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Elektricien tarief-Electrician rate

Airco installatie en onderhoud - Tarief

Voor onze airco-experts geldt een vast uurtarief van €90 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor aircoklussen raden wij altijd aan een airco-expert in te schakelen.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame airco-expert voor elke airco-klus: installeren, onderhouden of repareren. En we doen dat tegen goede, eerlijke en transparante tarieven.
 

Soepel je airco-klus plaatsen

Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij koppelen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je aircoklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat hoeft niet, maar het kan helpen om de beschrijving van de klus duidelijker te maken
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef bijvoorbeeld het volume van de te koelen ruimte, geef aan waar plaats is voor de airco-unit en of het een ingebouwd airco-systeem moet zijn.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (dat is vooral voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Zelf een airco repareren?

Ga je zelf aan de slag? Schakel dan altijd de betreffende stroomgroep uit en verdiep je in de werking van het apparaat. Een kleine fout kan al tot gevaarlijke situaties leiden. Vraag bij twijfel advies aan een vakman of schakel een erkende airco-expert in.
 
Zie voor verdere vragen over airco-tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Airco installatie en onderhoud - Spoed

Spoed

Voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste expert voor jouw aircoklus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige aircoklussen, zoals lekkage van de koelvloeistof, kunnen vaak niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een airco-expert klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze airco-experts staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Airco installatie en onderhoud – Garantie en toeslag

De werkzaamheden van onze airco-experts zijn gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de airco-expert, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een airco-expert of andere elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Airco-expert gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare airco-experts en andere elektriciens in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste airco-expert of andere elektricien in jouw regio gekoppeld.