Menu

Lekkage verhelpen? Loodgieterservice MrFix!

Lekkage? Vul het formulier hierboven in. Dan regelt MrFix 24/7 een loodgieter in de buurt om je lekkage te verhelpen. Noem onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk de oorzaak van de lekkage en de eventuele schade. Komt er schoon of vies water uit een buis/douche? Als het vocht van buiten is, is het neerslag of optrekkend vocht? Het kan helpen om eerst op deze pagina te kijken naar recente lekkageklussen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over de lekkage-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende lekkageklussen:

 
 

Waarom lekkages oplossen via MrFix?

  • Omdat MrFix met de beste lokale loodgieters werkt
  • Geef zelf aan wanneer die loodgieter kan komen: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijden; of eerst offerte

Wat te doen om een lekkage te verhelpen?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix vertelt binnen 1 uur welke loodgieter zal komen
  • Betaal naderhand via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - lekkage

Loodgieter - Torenstraat - 's-Gravenhage

Lekkage - Douchecombinatie vervangen - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om het volgende probleem op te lossen: huidige douche combo lekt (aan beide zijden wand) 1. Ontkoppelen douchecombo 2. Demonteren kniestukken 3. 2x Verloop opnieuw monteren 4. s-koppeling aanpass...

Loodgieter - De Uitvlugt - Amstelveen

Lekkage - Lekkage fixen (water komt in uitlaatpijp van cv-ketel) - AM

Ik zoek een loodgieter in Amstelveen om een lekkage te verhelpen: het water komt in de uitlaatpijp (voor rookgas?) van de cv-ketel terecht.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Lekkage - fontein WC lekt + pakking kraan keuken lekt

1) fonteintje in WC lekt 2) kraan in keuken lekt vlak boven de groene doek. Pakking is niet meer leverbaar via kraanleverancier * * * Expert Question/remark: Waar lekt het fonteintje uit? wilt u daar een vervangende kraan voor hebben? Als de pakkin...

- Woubruggestraat - Amsterdam

Lekkage - Lekkage (niet kraan) verhelpen

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam want er is een nieuwe lekkage. Graag weer vakman Tijs, die laatst de lekkende douchekraan vakkundig heeft gerepareerd!

Loodgieter - Raaimoeren - Breda

Lekkage - Verhelp lekkage aan waterleiding

Ik zoek een Loodgieter in Breda om een lekkage te verhelpen. Een waterleiding is geraakt met boren en lekt nu. De leiding is niet doormidden maar geschampt in de kruipruimte.

Loodgieter - Beethovenstraat - Amsterdam

Lekkage - Tighten shower tap to prevent leaking, Fasten shower pipe to wall - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de douche strakker te maken om lekken te voorkomen, wij willen ook de douchepijp aan de muur bevestigen. (Plumber in Amsterdam wanted to tighten the shower to prevent it from leaking, we also want to fasten the show...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (4.778)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emely: " Communicatie verloopt altijd super goed, vooral het WhatsApp systeem werkt prettig. Ton Hofkamp is een aardige en bekwame mam die meedenkt en ik meteen vertrouw. "

Score: 4,3/5,0 sterren

Martijn: "Vakman was flexibel, zeer klant gericht en uiteindelijk uitstekend Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Iris: "Betaalbare professionele hulp zonder valse beloften. Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Robin: " Snel geholpen. Zou fijn zijn als ik direct kon pinnen! "

Score: 3,8/5,0 sterren

Francine: " Supersnelle service, dezelfde dag nog geregeld! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Ria: "Duidelijk transparant Heldere communicatie"


 
 

Loodgieter - tarief

Lekkage verhelpen - Tarief

 
MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Lekkage verhelpen?

 
Bij een lekkage is het altijd van groot belang snel te handelen. Waterschade in muren, vloeren en plafonds kan leiden tot schimmels en zelfs houtrot. Ook kan het tot gevaarlijke situaties leiden wanneer het water in contact komt met elektriciteit, zoals wandcontactdozen en verlichting.
 
De oorzaak van een lekkage is niet altijd makkelijk te achterhalen. Soms is hier zelfs hak- en breekwerk voor nodig. De vakmannen van MrFix gaan altijd zorgvuldig te werk en kunnen eventuele breekschade vaak ter plekke herstellen.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij koppelen je klus heel snel met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je telefoon. Hoeft niet, maar het helpt vaak wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef ook aan wat je zelf denkt dat de oorzaak van de lekkage kan zijn. Foto’s kunnen daar ook bij helpen. Vermeld ook eventuele belemmeringen.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het verhelpen van lekkages aan dak, waterleiding of afvoerpijp. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Lekkages verhelpen- spoed

 
Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Soms kunnen klussen geen dag langer wachten. Bijvoorbeeld bij ernstige lekkages met waterschade tot gevolg. Daarom kan MrFix ook met spoed loodgieters beschikbaar stellen, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. De erkende loodgieters van MrFix gaan ook dan snel aan de slag.
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Eindhoven en Maastricht met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Wat zelf doen bij lekkage?

 
Verschijnen er lekkageplekken op je muren of in het plafond? Neem direct maatregelen om de schade te beperken. Begin bij het afsluiten van de hoofdkraan. Ga vervolgens aan de slag met het drogen. Bijvoorbeeld door de vloer te beschermen tegen neerkomende waterdruppels. Tip: neem foto’s van de opgelopen schade. Dit kun je gebruiken bij het aanspreken van je verzekering. Zij zullen je namelijk vragen bewijs te overleggen. Zorg ervoor dat je duidelijk de bron van de lekkage kan achterhalen, betreft het neerslag of optrekkend vocht?
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf. Je kiest bewust voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij bij MrFix begrijpen dat en matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Lekkage verhelpen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: