Menu

Snel een lekkage verhelpen

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - Lekkage

Loodgieter - Zeeburgerkade - Amsterdam

Lekkage - Lekkage afvoer keuken

repareren gootsteenafvoer in de keuken. De zwanenhals lekt

Loodgieter - Boutenburg - Amsterdam

Lekkage - Fix leaking bath tap

Fixing a leaking bath tap

Loodgieter - Stadionkade - Amsterdam

Lekkage - Stuk tuinslang vervangen

"nieuw stukje aansluiting i.v.m lekkage zie foto's"

Loodgieter - Singerstraat - Amsterdam

Lekkage - Lekkage douche

Nieuwe mengkraan, bij op maat draaien losgescheurd.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Lekkage - Leak around the kitchen sink

MrFix, could you find us a plumber in the Centre of Amsterdam to fix the leak around our kitchen sink? The worktop gets wet every day.

Loodgieter - Herengracht - Amsterdam

Lekkage - Leaking sink pipe

Afvoerpijp in badkamer lekt zowel aan bovenkant (bij sifon) en onderaan bij de afvoer.(Sink pipe in bathroom leaks both from the nozzle and underneath from the drain).