Menu

WC spoelt niet door? Loodgieterservice MrFix!

Ontzettend vervelend als je wc niet meer doorspoelt of juist blijft lopen. Dit laatste is ook nog eens een enorme verspilling aan water. Gelukkig koppelt MrFix je binnen 1 uur al aan een vakkundige loodgieter als je bovenstaand formulier invult. Lekker makkelijk en snel en tegen een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Met een verstopte wc helpt MrFix je ook graag. Is het een spoedklus, dan lees nog even door voor de voorwaarden. Je vindt daar ook onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste loodgietersklussen en informatie over garantie. De tips kunnen ook handig zijn.
 
 

WC repareren: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren loodgieter?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - wc spoelt niet door

Loodgieter - Mattensehof - Amsterdam

Ontstoppen - Unblock kitchen sink - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de leiding van mijn gootsteen te ontstoppen. (I need a Plumber in Amsterdam to unblock my kitchen sink pipeline.)

Loodgieter - Van Boetzelaerstraat - Amsterdam

Unclog shower drain - AM

Water overflowing from my shower drain (see picture). Overflowing when showering and when I use the basin next to the shower.

Loodgieter - Javastraat - Amsterdam

Lekkage - leakage, joints, - AM

Plumber in Amsterdam wanted to Need to know where the damage comes from. Leakage from the shower drain/pipe or just from overflow/splashing and/or bad joints

Loodgieter - Dinarpromenade - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Level 90x90 bathroom floor, Install sink - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht voor de volgende twee klussen: 1. Het gelijkmaken van badkamervloer (90 cm x 90 cm). 2. Plaats wastafel in badkamer. (Plumber in Amsterdam wanted to get the following two jobs done: 1. Level bathroom floor (90 c...

Loodgieter - Albert Cuypstraat - Amsterdam

Replace shower, Remove heater - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om enkele klussen te doen: 1. douchedeuren: Ik wil graag de douchedeuren vervangen (ik heb nog geen nieuwe deuren, maar wil graag advies voor de mogelijkheden. 2. Vervang de kraan in de douchecabine. 3...

Loodgieter - Isaak Gosseshof - Amsterdam

Lekkage - Fix leak shower pipe - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een lekkende douchepijp te repareren. Ik heb een loodgieter een nieuwe douche laten installeren en de leidingen afgedekt met een muurtje, nu lekt er water door. (I need a plumber in Amsterdam to repair a leaking sh...

 

 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sergio: "Flitsend reactiesnelheid + gedegen vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Morgan: "World Class Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Carel: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

wc spoelt niet door - tarief

WC repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Een verstopte WC of spoelbakproblemen?

 
Problemen met je WC zijn ontzettend vervelend. De WC blijft maar lopen, een enorme verspilling van water. Of nog erger: de WC spoelt niet door. Typische problemen die je graag snel opgelost ziet. De loodgieters van MrFix zijn gespecialiseerd in het repareren van WC’s en Sanibroyeurs. Zij fixen de problemen met je WC snel, vakkundig en zorgvuldig.
 

Handige tip

 
Als de toiletpot bij het doorspoelen niet goed wordt leeggemaakt, wordt er waarschijnlijk te weinig water vrijgegeven, of wordt het water te langzaam vrijgegeven. De eerste plek die je in dat geval moet controleren, is de stortbak. Controleer het waterniveau. Het waterniveau moet net onder de overloopbuis staan wanneer de stortbak weer is gevuld.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een loodgieter

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: soort wc, soort bedieningspaneel. Foto’s zijn altijd welkom.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren aannemer tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het installeren van een nieuwe CV-ketel of het plaatsen van badkamer sanitair. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

wc spoelt niet door - garantie

WC repareren - Garantie

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. De CV-ketel valt uit, een overstroming in de badkamer, of een verstopt toilet. Het kan zomaar tegen zitten.  Ook voor spoedklussen staan de aannemers van MrFix voor je klaar. Wij zetten met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen accuraat en met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Tip van MrFix

 
Tip: om verstopping te voorkomen let erop dat je geen vochtige toiletdoekjes, maandverband of etensresten zoals jus door het toilet spoelt. Dit ligt misschien voor de hand. Toch zien loodgieters regelmatig verstoppingen optreden vanwege het doorspoelen van bovenstaande artikelen.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, vervangt eens in de zoveel jaren het kitwerk in douche en badkamer. Je opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

WC laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.