Menu

Behang aanbrengen? Klusservice MrFix!

Vul bovenstaand formulier als je vakkundig en snel een mooi (foto)behang wilt aanbrengen in je slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, kantoor, winkel en/of restaurant. Welke muur of misschien welk meubel je ook wilt laten behangen, MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een behanger.
 
Hieronder lees je meer over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en leuke tips. Het standaardtarief voor een behanger is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 

Waarom MrFix voor een behanger?

 • MrFix beschikt over de beste lokale behangers
 • Je bepaalt zelf wanneer de behanger welkom is: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn behang-klus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke behanger komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - behang aanbrengen

Schilder - Klaprozenweg - Amsterdam

Paint wooden stairs, stairwell, bathroom ceiling and low wall (total ~30-35m2) - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om de houten trap in de bijgevoegde fotos te komen schilderen, evenals de muur eromheen, het badkamerplafond en een klein laag muurtje. ~30-35m2 in totaal. We hebben een ladder en verf, inclusief waterdichte verf voor de badk...

Schilder - Bolestein - Amsterdam

Stukadoor - Plaster small part of wall + repaint - AM

Schilder of stukadoor in Amsterdam gezocht om een klein deel van de muur te stuken en daarna opnieuw te schilderen. Boven het deurkozijn viel een klein stukje van de muurpleister af. Dit willen we graag laten repareren en daarna opnieuw schilderen. (...

Schilder - Goudsepoort - Nieuw-Vennep

Binnenschilder - Vast raam + 7 openslaande ramen in antraciet te schilderen

Schilder gezocht om Nieuw-Vennep in een tussenwoning de binnenkant van de kozijnen van een vast raam en 7 openslaande ramen in antraciet te schilderen. We hebben 3 kozijnen zelf al geschuurd maar komen er niet aan toe. Ik heb nog wat verf staan maar ik we...

Schilder - President Allendelaan - Amsterdam

Stukadoor - Fill cracks in wall before paintwork - AM

Hallo MrFix, ik zoek een stukadoor in Amsterdam om een paar scheuren in de muur te vullen voor het schilderwerk. Graag vulmiddel leveren. Bedankt! (Hi MrFix, I need a plasterer in Amsterdam to fill a few cracks in the wall before paintwork. Please pr...

Schilder - Amsterdam

Binnenschilder - Paint approximately 30m2 walls - AM

Painter in Amsterdam wanted to

Schilder - Stavangerstraat - 's-Gravenhage

Stukadoor - Fix / plaster wall, Replace 1 wall tile - DH

Ik zoek een stukadoor of tegelzetter in Den Haag om een muur te repareren en te pleisteren nadat deze door water is beschadigd. Graag ook een wandtegel vervangen: ik heb de tegel al. (I need a plasterer or tiler in The Hague to repair the wall and pl...

 

 

Recente beoordelingen (4.483)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Melissa: "De vakman Benjamin heeft heel goed werk geleverd!! Ik ben heel erg tevreden Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

 

behang aanbrengen - tarief

Behang aanbrengen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde behangers geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en 9% btw.
 
Voor klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.
 

Behangen tegen een redelijk tarief

 
Soms heb je zo’n dag dat je alles nét even wat helderder voor ogen hebt. Dan zie je dat je woning toe is aan verandering. Maar wat pak je aan: de meubels, de kleuren, de indeling? Je bent tevreden met je huis maar wilt een verandering die leven in de brouwerij kan brengen. Dan valt het kwartje: je gaat behangen! Kleine interieurverandering, groots resultaat!
Een goede behanger transformeert in een paar uurtjes je woning. Met behang bereik je effecten die niet haalbaar zijn met verven. Bijvoorbeeld een klassieke rozenprint op de muur of juist een modern geblokte print of misschien wel die betonlook. Met behang zijn de opties legio. De behangers van MrFix helpen je creatieve ideeën om te zetten naar een schitterend eindresultaat.
 

Soepel je behangklus plaatsen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste behanger.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk enkele foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Geef bijvoorbeeld de afmetingen van het te behangen oppervlak en ook de soort ondergrond waarop het behang komt. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type behang en eventuele overige benodigdheden. Vermeld er ook bij of eventueel het oude behang nog verwijderd moet worden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Onze behangers zorgen dat je behang, met of zonder print, altijd naadloos aansluit. Ook voor andere klussen draaien onze vakmensen hun hand niet om. Wij helpen je razendsnel aan een professionele, betrouwbare behanger, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op behangen!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om behangen betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

behang aanbrengen - garantie

Behang aanbrengen - Garantie

De erkende behangers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een behanger ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de behanger zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed een behanger?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je woonkamer behangen hebben tijdens een zorgeloos weekendje weg of moet onverwacht met spoed het oude behang verwijderd worden? MrFix zet ook met spoed behangers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en alle andere steden in Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste behanger. Met name bij behang spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 

Tips voor het kiezen van het juiste behang

 
Tegenwoordig heb je keuze uit honderden verschillende soorten behang. Het start al met materiaal: ga je voor papieren behang? vliesbehang? Of Vinylbehang?
Er zitten prijs- en kwaliteitsverschillen tussen de verschillende behangsoorten. Zo is papieren behang heel divers, vliesbehang heel eenvoudig aan te brengen en vinylbehang ontzettend sterk. Bij twijfel kun je het beste advies inwinnen bij een vakman met verstand van behang of bij een speciaalzaak voor behang.
 

Het behangen van een meubel

 
Heb je net een muur een ander tintje gegeven en matcht je meubel er niet meer bij. Geef je kast of dressoir een andere look door het te laten behangen en vervang daarbij bijvoorbeeld de handgrepen. Het krijgt een hele vernieuwde, frisse en bijdetijdse look. Zowel de binnenkant als buitenkant kunnen behangen worden.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Behanger gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: