Menu

Vind binnen 3 uur een behanger

Recent jobs - behanger

Schilder - Johan van der Keukenstraat - Amsterdam

Behanger - 1 wand behangen

"1 wand kan behangen met een behang van bossen"

Schilder - Oudeschans - Amsterdam

Behanger - Fotobehang opnieuw aanbrengen

"Aanbrengen fotobehang mislukt, moet opnieuw, gedeelte foto aanwezig, weet niet of het past" Fixer Question/remark: Is de muur wel egaal? Wat is de bedoeling dat ik het stuk fotobehang aansluit op het oude geplakte (mislukte) stuk fotobehang?

Schilder - Bartholomeus Diazstraat - Amsterdam

Behanger - 4 wanden van totaal ~40m2 opnieuw behangen met glasvezelbehang

Betonnen wanden, Klant koopt het behang bij Praxis, vakman moet wel lijm en ander materiaal leveren, plafond is ~2,5m. Klant vraagt of het huidige behang verwijderd moet worden. Of kan het blijven?

Schilder

Behanger - Behangen van 3 slaapkamers & huiskamer> 60m2

"Behangen van 3 slaapkamers en huiskamer totaal oppervlakte 60 vierkante meter.Behang lijm hebben we zelf gehaald.Alle muren worden simpel wit.1 muur is met een patroon."

Schilder - Waldenlaan - Amsterdam

Behanger - (Wol) viltbehang aanbrengen 14m2

Betreft een bijzonder behang: wollen viltbehang met een breedte van 183cm (!). Juiste lijm hebben we meegelevere gekregen. We zoeken een vakman die dit op een hele nette manier aan kan brengen op de muur. Betreft een muur van 250x350 en een muur van 250x

Schilder - Krasseurstraat - Amsterdam

Behanger - ~40 m2 behangen met vliesbehang

~40 m2 behangen met vliesbehang: 1 slaapkamer, 1 overloop en 1 wand langs de trapTot 2,5m hoogte: geen steiger nodig maar opstapje.Graag behang, lijm etc. leveren

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,3/5,0 sterren

Julia: "Duurde wel langer dan van tevoren afgesproken, maar de vooraf in geschatte prijs bleef hij ervoor vragen wat ik super vond!"

Score: 4,5/5,0 sterren

Herma: "Meneer was erg vriendelijk en vakkundig. Het is goed gefikst en ik ben erg blij."

Score: 3,8/5,0 sterren

Sebastien: "Easy follow-up, Fast action with a :-)"

Score: 4,8/5,0 sterren

George: "Er goed"

Score: 4,5/5,0 sterren

Siba: "Was happy that i got a help in the same dat."

Score: 4,5/5,0 sterren

Holly: "Good work, arranged quickly"

Score: 4,2/5,0 sterren

Caroline: "The guy who came to help worked very hard, and was very quick - we were very happy with him. Pien was also very helpful with the initial assistance"

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Lisa: "Fiat was very good professional and helpful guy"

behanger

Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde behangers een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien verwijderen onze erkende behangers je behang-klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare behanger met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Behangen

Spoed

Wanneer je met spoed een behanger nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste behanger om je behang te verwijderen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 18u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel het oude behang laten verwijderen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

Blijf op de hoogte: