Menu

Behang verwijderen? Klusservice MrFix!

Wil je behang laten verwijderen uit de woonkamer, keuken of een andere ruimte en geen zin in deze vervelende en tijdrovende klus. MrFix helpt je aan de juiste vakman zodat de muren behangvrij en glad worden. Vul bovenstaand formulier en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Nog even wat Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie informatie en tips lezen, kijk dan hieronder. Het standaardtarief voor het verwijderen van behang is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix om behang te verwijderen?

 • MrFix kiest de beste lokale behanger voor jou
 • Geef aan wanneer de behanger kan komen: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Behang verwijderen: hoe regel ik de klus

 • Bel, mail of vul bovenstaand formulier in
 • MrFix vertelt binnen 1 uur welke behanger komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - behang verwijderen

Schilder - Asterweg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint few walls + staircase - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om een paar muren en de onderste delen van het trappenhuis te schilderen. Foto's: (Painter in Amsterdam wanted to paint a few walls and the low...

Schilder - Cor Witschgestraat - Haarlem

Buitenschilder - Re-paint damage to 4 dormer windows + wooden panel - HA

Schilder gezocht in Haarlem om de kozijnen van de 4 buitenramen van onze dakkapel op de tweede verdieping, die tekenen van waterschade vertonen, opnieuw beschilderen. Het houten schot tussen de twee paren ramen is het meest beschadigde deel. Het moet miss...

Schilder - Don Boscolaan - Amstelveen

Binnenschilder - Paint 4 indoor walls + ceiling - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amstelveen om de binnenkant van mijn schuur te schilderen. Heb grondverf en verf voor 4 muren en een plafond. (I need an interior painter in Amstelveen to paint the inside of my shed. Have primer and paint for 4 walls...

Schilder - Van Boetzelaerlaan - Den Haag

Binnenschilder - Plafond van ~3, 8*3, 6m wit schilderen - DH

Schilder in Den Haag gezocht om het plafond wit te schilderen. Oppervlakte is ca. 3,80m * 3,60m. Het zit momenteel vol met vochtvlekken. We hebben het nummer van de verf.

Schilder - Willemsstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Plinten vervangen, Muren behandelen en schilderen

Ik zoek een schilder in Amsterdam om vanwege een lekkage onze plinten te vervangen en de muren te behandelen en schilderen. Graag komen we in contact met een vakman, wij hebben een verdere omschrijving van de werkzaamheden maar die behoeft verdere toelich...

Schilder - Van Woustraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 1 wall, 2, 5m x 6m in kitchen/living room area - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam-De Pijp om de muur op de foto's opnieuw wit te schilderen om wat vlekken te bedekken die niet met gewone schoonmaakmiddelen te verwijderen zijn. (I need an interior painter in Amsterdam-De Pijp to paint the...


 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"


 

behang verwijderen - tarief

Behang verwijderen - Tarief

Voor de geselecteerde behangers geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en 9% btw..
 
Indien je een groter project hebt waar het meer dag een dag werk is, raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je specifieke en voldoende informatie deelt (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.

Behang verwijderen tegen een redelijk tarief

Behang verwijderen kan een behoorlijke rotklus zijn. Bovendien moet het goed en grondig gebeuren, want anders krijg je een lelijk resultaat als de muur opnieuw behangt of verft. Heb je geen zin om zelf met een emmer sop en spatel aan de slag te gaan of een dure stoommachine te huren? Schakel dan de vakmensen van MrFix in. Onze behangers verwijderen grondig je oude behang en laten de ruimte bovendien keurig achter. Snel, soepel en zonder gedoe.
 
Lees meer in de blog hoe een Kleine interieurverandering, groots resultaat! kan opleveren.
 

Behang verwijderen: plaats eenvoudig je klus

Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Vul het formulier in en wij matchen je klus zo snel mogelijk met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt ook een offerte vooraf vragen via dit formulier.
 

Zo plaats je je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Voeg 1 of 2 foto’s toe
 • Maak je “Opmerkingen” zo duidelijk mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, type behang, soort ondergrond. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet eenvoudig, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare aannemer, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op behangen!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om behangen betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen (behalve het behang zelf).
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

behang verwijderen - garantie

Behang verwijderen - Garantie

De erkende behangers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke aannemer, schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – driedubbele garantie

 
Zelfs bij de beste behanger en vakman gaat er wel eens wat mis. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 

 • Garantie: In bijna alle gevallen biedt de behanger zelf garantie en wordt het probleem meteen opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast wenst MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed behang verwijderen?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je zorgeloos het behang in je woonkamer laten vervangen tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed behangers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar in heel Nederland voor elke denkbare behangklus. Van het hoge noorden tot in het zuiden van het land. MrFix voor een goede vakman die de klus snel en accuraat kan uitvoeren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Risico’s bij glasvezelbehang

 
Let op: besluit je toch zelf het behang te verwijderen? Wees dan extra voorzichtig met het verwijderen van vinylbehang en glasvezelbehang. Met name glasvezelbehang zit vaak muurvast. Bij het lostrekken bestaat daardoor een grote kans dat je de muur zelf beschadigt. Een veel gekozen alternatief is om de muur opnieuw te stuken voor een gladde wand.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter , Hovenier of andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

In jouw regio behang laten verwijderen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: