Menu

Behang verwijderen? Klusservice MrFix!

Wil je behang laten verwijderen uit de woonkamer, keuken of een andere ruimte en geen zin in deze vervelende en tijdrovende klus. MrFix helpt je aan de juiste vakman zodat de muren behangvrij en glad worden. Vul bovenstaand formulier en MrFix gaat voor je aan de slag.
 
Nog even wat Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie informatie en tips lezen, kijk dan hieronder. Het standaardtarief voor het verwijderen van behang is €60/u incl. btw en voorrijkosten.
 
 

Waarom MrFix om behang te verwijderen?

 • MrFix kiest de beste lokale behanger voor jou
 • Geef aan wanneer de behanger kan komen: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Behang verwijderen: hoe regel ik de klus

 • Bel, mail, vul bovenstaand formulier in
 • MrFix vertelt binnen 1 uur welke behanger komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - behang verwijderen

Schilder - Zocherstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint unfurnished ~33m2 apartment - AM

Binnenschilder in Amsterdam gezocht om een ongemeubileerd appartement van circa 33m2 te schilderen. (Interior painter in Amsterdam wanted to paint an unfurnished apartment of circa 33m2.)

Schilder - Bos en Lommerplantsoen - Amsterdam

Balkondeurkozijn schuren - AM

Klusjesman in Amsterdam-Jordaan gezocht om het kozijn van een balkondeur te schuren. De balkondeuren zijn 3x3m met links, rechts en erboven een paneel met glas. Er zitten geen deuren in. De hele omlijsting moet afgeschuurd worden. Hiervoor heb ik elders e...

Schilder - Van Hoornbeekstraat - Den Haag

- Removing old vernis from entrance door and paint new vernis (klaar lack) - DH

I need a Painter in Den Haag to Entrance door needs to have new vernis/clear lack. First the old vernis has to be removed and the door sanded.

Schilder - Branding - Amstelveen

Binnenschilder - Paint woodwork, doors and plinth - AM

Schilder in Amstelveen gezocht om de deur, het houtwerk en de plinten te schilderen. It is a multi day job. 10-15 doors and the entire plinth on the ground floor. Additionally stair rails and stair area to be painted. Also, wooden cabinet in living room...

Schilder - Ruyschstraat - Amsterdam

Paint wall - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om een muurruimte van 7m x 2m te schilderen. Ik heb geen gereedschap of penselen of beschermingsmiddelen, dus ik heb de professional nodig om deze mee te nemen. (I need a painter in Amsterdam to collect a chosen pain...

Schilder - Hartenstraat - Amsterdam

Schilderwerk hal

MrFix, we zoeken een schilder voor onze VvE in De Jordaan: A) 1 appartement; en B) de gemeenschappelijke ruimte: - Hal 30m2 - Deur en Kozijn - Houtwerk


 

 

Recente beoordelingen (2.000)


 

behang verwijderen - tarief

Behang verwijderen - Tarief

Voor de geselecteerde behangers geldt een vast uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en 9% btw..
 
Indien je een groter project hebt waar het meer dag een dag werk is, raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je specifieke en voldoende informatie deelt (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de professional tijd en geld.

Behang verwijderen tegen een redelijk tarief

Behang verwijderen kan een behoorlijke rotklus zijn. Bovendien moet het goed en grondig gebeuren, want anders krijg je een lelijk resultaat als de muur opnieuw behangt of verft. Heb je geen zin om zelf met een emmer sop en spatel aan de slag te gaan of een dure stoommachine te huren? Schakel dan de vakmensen van MrFix in. Onze behangers verwijderen grondig je oude behang en laten de ruimte bovendien keurig achter. Snel, soepel en zonder gedoe.
 
Lees meer in de blog hoe een Kleine interieurverandering, groots resultaat! kan opleveren.
 

Behang verwijderen: plaats eenvoudig je klus

Hoe helpt MrFix je aan de beste behanger? Vul het formulier in en wij matchen je klus zo snel mogelijk met de juiste vakman.
 
Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele behanger. Je kunt ook een offerte vooraf vragen via dit formulier.
 

Zo plaats je je behangklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Voeg 1 of 2 foto’s toe
 • Maak je “Opmerkingen” zo duidelijk mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, type behang, soort ondergrond. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet eenvoudig, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare behangklussen in huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare aannemer, stukadoor of schilder in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op behangen!

 
De Belastingdienst helpt een handje mee om behangen betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

behang verwijderen - garantie

Behang verwijderen - Garantie

De erkende behangers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke aannemer, schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – driedubbele garantie

 
Zelfs bij de beste behanger en vakman gaat er wel eens wat mis. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.
 

 • Garantie: In bijna alle gevallen biedt de behanger zelf garantie en wordt het probleem meteen opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast wenst MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de behanger en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Met spoed behang verwijderen?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je zorgeloos het behang in je woonkamer laten vervangen tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed behangers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze professionele vakmensen staan klaar in heel Nederland voor elke denkbare behangklus. Van het hoge noorden tot in het zuiden van het land. MrFix voor een goede vakman die de klus snel en accuraat kan uitvoeren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij behang spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Risico’s bij glasvezelbehang

 
Let op: besluit je toch zelf het behang te verwijderen? Wees dan extra voorzichtig met het verwijderen van vinylbehang en glasvezelbehang. Met name glasvezelbehang zit vaak muurvast. Bij het lostrekken bestaat daardoor een grote kans dat je de muur zelf beschadigt. Een veel gekozen alternatief is om de muur opnieuw te stuken voor een gladde wand.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter , Hovenier of andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

In jouw regio behang laten verwijderen?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare behangers en behangbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste behanger of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: