Menu

Schilder in Amsterdam gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste schilder in Amsterdam
  • Bepaal zelf wanneer de schilder komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - schilder

Schilder - Zennehof - Amsterdam

Stukadoor - Plaster walls - AM

Ik zoek een stukadoor in Amsterdam om enkele muren te stuken. Laat het me graag weten wanneer de vakman bij mij langs kunt komen om een idee te geven over de prijs en het tijdsbestek.(I need a plasterer in Amsterdam to plaster some walls. Please le

Schilder - Admiraal de Ruyterweg - Amsterdam

Binnenschilder - 12m2 schilderen, Gordijnroede + rolgordijn ophangen - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam die een kleine alkoof en wat plinten kan schilderen (plusminus 12 m2). Er moet ook een gordijnroede en een rolgordijn worden opgehangen en een gasstel worden aangesloten. Verf aanwezig, geen afdekmateriaal, vakman moet l

Schilder - Amsterdam

Binnenschilder - Pilaren schilderen ~ 110m2 - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam die een aantal pilaren kan schilderen. Het gaat om een bedrijfspand van 110m2. Op sommige plekken moet er om een ijzeren constructie en beplanting geschilderd worden, ik heb hiervan een foto meegestuurd.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Munisha: "very convenient and trustworthy, especially for expats like us who cannot speak Dutch and feel very difficult to find a handyman in Holland! I have been using your service for several times, so far all my experiences are nice! Fast service, Craftsmanship,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Alex: "The immediate response, clear communication, and excellent customer service made the experience with MrFix excellent. It was the most reasonably priced compared to other agencies, and could not have been easier to use. 5/5 would recommend. Clear communic..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Nikhil: "Me and my husband are very satisfied with the service. The handyman (Mr. René) was very careful with using the time efficiently and considerate to answer all our questions. Overall, great experience with Mr. Fix. I certainly recommend it. Craftsmanship,..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Alessandra: "Super fast response: request sent at 8:30PM and job compketed by 3PM the following day. Fast and clear communication. Andreas works at a very high standard and I would request to work with him again in the future Clear communication, Fast service, Craft..."

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Amsterdam - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Amsterdam een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende Amsterdamse schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Amsterdam werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Amsterdam voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Amsterdam:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld eventuele speciale benodigdheden. Wist je bijvoorbeeld dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

Zet een Amsterdams schildersbedrijf in

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Het is beter om via MrFix een geselecteerde schilder te krijgen, en bij een grote klus kan een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller doen dan jijzelf!

Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen kunt doen. Maar vind je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je enorm op een grote klus? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

Binnenschilder Amsterdam

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.

Buitenschilder Amsterdam

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand geeft een degelijke, betrouwbare uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk is belangrijk voor die uitstraling, maar het zorgt er ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud laat doen. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft ruime ervaring met het in optimale conditie houden van buitenschilderwerk. Maar je kunt onze erkende buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over schildertarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Amsterdam - Garantie en toeslag

Schilderwerk is meestal niet erg urgent. Maar voor spoedklussen in Amsterdam kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Schilder in Amsterdam met spoed

Voor een spoedklus in Amsterdam ben je bij MrFix aan het juiste adres. Sinds 2010 is Klusservice MrFix actief in onze hoofdstad. Ruim 200 vakmensen van MrFix staan in en om Amsterdam voor je klaar. Dus zoek je een schilder in het Centrum, Amsterdam-Zuid, De Pijp, Buitenveldert Amsterdam-Oost of Amstelveen? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp bij elke spoedklus.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige schilderklussen, zoals rondom een verhuizing, kunnen simpelweg niet op elk willekeurig moment uitgevoerd worden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder klaarstaan voor dergelijke speciale situaties. Geen enkel probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze professionele schilders kunnen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad en in Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn elke schilderklus vakkundig en snel uitvoeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Grote en kleine schilderklussen in Amsterdam

Of je Vereniging van Eigenaren de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf alleen een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een schildersbedrijf in wanneer je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Amsterdam – Garantie en toeslag

MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan biedt MrFix driedubbele garantie: een oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

Behalve een Schilder regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Amsterdam.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.