Menu

Schilder in Amsterdam gezocht? Schilderservice MrFix!

Zoek je een solide schilder in Amsterdam? Als je het formulier hierboven invult regelt MrFix 24/7 een ervaren schilder voor je. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk aan wat de vakman moet schilderen. Noem vooral de afmetingen (bij benadering): een plattegrondje en de plafondhoogte helpen enorm. Weet je welke kleur verf je wilt? Wil je dat de vakman het materiaal levert? Dat raden we je wel aan, want dan gaat het schilderwerk meestal langer mee en kan de vakman dus langer garantie bieden.
 
Zie hieronder meer over garantie en over recente schilderklussen in Amsterdam, Klantrecensies en tips. Je vindt ook meer info over het tarief voor schilders, in Amsterdam en elders. We bieden je daarnaast aparte webpagina’s met informatie over:

Je vindt hier zelfs een specifieke pagina vol tips om schilderklussen efficiënt uit te besteden.
 
 

Schilder nodig? Unieke voordelen bij MrFix

  • De strengste selectie van vakmensen in Nederland
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten). Óf eerst offerte
  • Uitstekende service voor een soepele afwikkeling (24/7)

Een solide schilder in Amsterdam: hoe dan?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zorgt binnen 1 uur voor de afspraak
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - schilder

Schilder - Robert Kochplantsoen - Amsterdam

Schilder ~64m2 seniorenwoning - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om mijn seniorenwoning van ~64m2 te schilderen. Ik krijg op 29 januari de sleutel, dus ik zou graag willen dat het werk de 30e begint. Ik wil graag eerst met de vakman de kleuren bespreken en van hem een prijsindicatie on...

Schilder - Radboud - Amsterdam

Verf slaapkamer + kast, Draai schroef aan - AM

Ik zoek een schilder of andere klusjesman in Amsterdam om: 1. Een stukje van mijn slaapkamer te schilderen, 2. De bovenkant van mijn kast, de laden en de buitenkant van de deuren te schilderen 3. Een schroef in de kast aan te draaien Ik wil graag...

Schilder - Talbotstraat - Amsterdam

reparatie en schilder werk - AM

Ik zoek een Schilder or klusjesman in Amsterdam om binnenschade veroorzaakt door daklekkage te repareren. Samenvatting: 1. Het houten paneel waar de ventilator op zit moet verwijderd worden. 2. Het isolatiemateriaal achter dit paneel (dat waarschijnlij...

Schilder - Orteliusstraat - Amsterdam

Badkamer plafond opnieuw schilderen (180 cm x 250 cm) - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om ons plafond opnieuw te verven. De verf van het plafond van de badkamer bladdert af, er is schimmel en er zijn scheuren in het plafond. Wij willen dit repareren en opnieuw witten, ook willen wij de voegen vullen. De afmetin...

Schilder - Schoolstraat - Amsterdam

3 muurtjes schilderen en wat beschadigingen bijwerken - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om 3 muren te schilderen en wat schade te repareren. Graag vooraf witte verf meenemen.  (I need a Painter in Amsterdam to paint 3 walls and repair some damage. Please bring white paint in advance.)

Schilder - Barentszstraat - Amsterdam

Plafond badkamer + plafond woonkamer schilderen - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om het plafond van de badkamer en het plafond van de woonkamer te schilderen. Ik heb twee lekkageplekken op mijn plafond, daarom moet het plafond geschilderd worden.

 

 

Recente beoordelingen (5.709)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Amsterdam - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Amsterdam (en elders in heel Nederland) een uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix (je mag ons ook Mister Fix noemen) in Amsterdam werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Amsterdam:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo duidelijk mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen; foto’s helpen altijd. Vermeld eventuele speciale wensen. Wist je bijvoorbeeld dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een schilder” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de schilder gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

 

Maak gebruik van een Amsterdams schildersbedrijf

 
Zelf je huis schilderen? Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook een professionele schilder tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Zeker bij een grote klus kan een schildersbedrijf dat schilderwerk veel sneller en beter doen dan jijzelf!
 
Natuurlijk zijn er ook kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen kunt doen. Maar vind je het toch leuker om te sporten of lekker op een terrasje te zitten, aarzel dan niet en boek een schilder via MrFix! Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren vakwerk.
 

Binnenschilder Amsterdam

 
Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.
 

Buitenschilder Amsterdam

 
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand geeft een mooie en betrouwbare uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk is daarbij heel belangrijk. Maar daarnaast zorgt het ook voor bescherming van het houtwerk. De levensduur van houten deuren, kozijnen en dakgoten wordt aanzienlijk verlengd. Herstel van achterstallig onderhoud zorgt praktisch altijd voor hogere kosten. Onze gespecialiseerde buitenschilders hebben ruime ervaring met het optimaal beschermen van buiten-houtwerk. Maar je kunt onze buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je eens een heel andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over schildertarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Amsterdam - Garantie/Toeslag

Schilderwerk is meestal niet erg urgent. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij wel een toeslag van 50%.
 
Sinds 2010 is Klusservice MrFix actief in onze hoofdstad. Dus zoek je met spoed een schilder in het Centrum, Amsterdam-Zuid, De Pijp, Buitenveldert Amsterdam-Oost of Amstelveen? Twijfel dan niet maar neem contact op met MrFix voor snelle, vakkundige hulp.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige schilderklussen, zoals rondom een verhuizing, kunnen niet op elk willekeurig moment uitgevoerd worden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder klaarstaan voor dergelijke speciale situaties.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Grote en kleine schilderklussen in Amsterdam

 
Of je Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een groot pand wil laten schilderen of jij zelf alleen een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor jullie klaar. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een Amsterdams schildersbedrijf in. Maar als je dat liever hebt verzorgen we ook graag een ZZP’er.
 

Schilder in Amsterdam – Garantie en toeslag

 
MrFix selecteert bekwame vakmensen op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er iets mis gaat dan biedt MrFix driedubbele garantie: een oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix.
 

MrFix voor elke klus in Amsterdam

 
Behalve een Schilder regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Klusjesman, Loodgieter of Elektricien in Amsterdam.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).