Menu

Afvoer verstopt? Ontstoppingsservice MrFix!

Heel vervelend! De afvoer van je wc, douche, keuken of dak is verstopt. Geen zorgen, want MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren loodgieter die de klus voor je klaart. Vul hiervoor, heel gemakkelijk, bovenstaand formulier in. Het standaardtarief voor de loodgieter is €85/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Het is begrijpelijk dat je dit soort klussen wellicht met spoed uitgevoerd wilt hebben. Kijk voor meer informatie over spoedklussen hieronder. Je vindt daar ook onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste loodgietersklussen, informatie over garantie en tips.
 
 

Afvoer ontstoppen: Waarom via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
 • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren loodgieter?

 • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - afvoer verstopt

Loodgieter - Marterlaan - Son

CV-monteur - Lekkage aan ventiel van thermostaatkraan fixen- EI

Ik zoek een CV-monteur of andere loodgieter in Son want er lekt water uit het ventiel van een thermostaatkraan / de verwarmingsbuizen. De druk van de CV-ketel loopt terug.

Loodgieter - Postjeskade - Amsterdam

Lekkage - Fix drain + water pipe in kitchen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om de afvoer en de waterleiding in mijn keuken te repareren die verbonden is met de gootsteen, vaatwasser en wasmachine. (I need a plumber in Amsterdam to fix the drain and the water pipe in my kitchen connected...

Loodgieter - Grevelingen - Alkmaar

Fix leakage in pipes - NH

Ik zoek een loodgieter in Almere om de lekkage in de leidingen te verhelpen.  (I need a plumber in Almere to fix the leakage in the pipes.)

Loodgieter - Hendrik Marsmanstraat - Almere

Dakwerk - Install joint in roof gutter - HI

Ik zoek een dakwerker of andere loodgieter in Almere om een van de voegen in de dakgoot te plaatsen die ontbreekt. (I need a roofer or other plumber in Almere to install one of the joints in the gutter that is missing.)

Loodgieter - Van Beverningkstraat - 's-Gravenhage

CV / Thermostaat - Fix Intergas Kombi Kompakt HRE boiler (hot water but no heating( - DH

Hallo MrFix, loodgieter in Den Haag gezocht om een Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketel te repareren die niet goed werkt. In de display knippert 0.0. We hebben warm water, maar de verwarming werkt niet. Zie bijgaande fotos. (Hello MrFix, plumber in T...

Loodgieter - Karthuizersstraat - Amsterdam

Sanitair repareren - Fix leaking toilet - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een toilet te repareren. Als ik het toilet doorspoel, zal blijft er water het toilet in stromen. Niet veel, maar er is nog steeds een kleine hoeveelheid water dat door blijft stromen. (Plumber in Amsterdam wanted...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

afvoer verstopt - tarief

Afvoer ontstoppen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Afvoer verstopt?

 
Er is weinig vervelender in je huis dan een verstopping van de afvoer van je gootsteen, douche en/of WC. Een lichte verstopping is vaak zelf op te lossen met bijvoorbeeld het gebruik van soda en heet water. Dit heeft een ontvettende werking. Wees voorzichtig met chemische middelen. Dit is niet alleen zeer onvriendelijk voor het milieu, maar kan ook schade veroorzaken in de afvoer.
 
Schakel bij een ernstige verstopping of terugkerende verstoppingen altijd een professionele loodgieter in. Hij kan zonodig met een camera een grondige inspectie uitvoeren van het verstopte leidingwerk. Soms komt het voor dat er hak- en breekwerk nodig is om de leidingen te ontstoppen. Bijvoorbeeld doordat de verstopping te ver in de afvoer zit, of door een slecht aangelegd afvoerbuizenstelsel. De vakmannen van MrFix kunnen dit ter plekke voor je repareren en herstellen.
 

Tip tegen verstopping door MrFix

 
MrFix loodgieter Marcel heeft al heel wat verstoppingen voorbij zien komen. Hij heeft een makkelijk advies om verstoppingen te voorkomen. Marcel: “Spoel geen vet door de gootsteen. Als je een pan wilt afwassen, bewaar het vet uit de pan in een glazen potje en maak de pan daarna met een wc papiertje verder vetvrij.”
 

Soepel je klus plaatsen, snel de afvoer ontstopt

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Vermeld bijv. Het type of merk sanitair. Foto’s helpen daarbij. Heb je al iets gedaan om de verstopping te verhelpen? Zo ja, wat.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van je afvoer, van de gootsteen, douche of WC. Hij garandeert een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

afvoer verstopt - garantie

Afvoer ontstoppen - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De CV-ketel werkt niet, midden in de winterkou, en moet direct worden gerepareerd. De gootsteen zit totaal verstopt en de afvoer loopt over met lekkage tot gevolg. Geen zorgen, de vakmensen van MrFix staan voor je klaar.
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in heel Nederland met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Voorkom verstopping

 
Je kunt op hele simpele manieren veel ellende voorkomen:

 • Plaats een zeefje in de keuken gootsteen om de meeste etensresten op te vangen
 • Vermijd overmatig gebruik van toiletpapier in de wc
 • Plaats een speciaal kapje op de regenpijp tegen bladeren en takjes

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende vakmannen.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien, Hovenier of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.