Menu

Verlichting aanleggen? Klusservice MrFix!

Het hele jaar door mooie sfeerverlichting voor buiten. En in de zomermaanden genieten van decoratieve verlichting voor bij een barbecue of feest op het terras, of gewoon tuinverlichting voor gezellige lange avonden in de tuin. Zelfs het kleinste balkon kun je comfortabel maken met optimale verlichting. Niet alleen voor het aanleggen van buitenverlichting selecteert MrFix de beste elektricien, ook voor binnenverlichting is alle expertise beschikbaar. Vul bovenstaand formulier om de klus snel en vakkundig geklaard te hebben.
 
Het standaardtarief voor een elektricien is €80/u incl. btw en voorrijkosten. Wil je nog wat lezen over tips of garantie, Klantbeoordelingen of spoedklussen, scroll dan even verder.
 
 

Waarom via MrFix verlichting aanleggen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren elektricien?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - verlichting aanleggen

Elektricien - Maria StuartPlein - s'Gravenhage

Install 2 light fixtures in bathrooms - DH

Ik zoek een elektricien of klusjesman in Den Haag voor het plaatsen van 2 verlichtingsarmaturen (plafonniere) in badkamers. (I need an electrician or handyman in The Hague to install 2 light fixtures (plafonniere) in bathrooms.)

Elektricien - Andreas Schelfhoutstraat - Amsterdam

Fix brandalarm (of schakel het uit) - AM

Ik zoek met spoed een elektricien in Amsterdam om onze brandmelders te repareren want het brandalarm blijft telkens afgaan. Graag het brandalarm demonteren of het probleem direct oplossen.

Elektricien - Frans van Mierisstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Vervang 10 halogeen plafond spots met led spots - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om halogeen plafond spots te vervangen met led spots. Huidige situatie: halogeen spots, fitting gu 5, electronische trafo 20-70. Gewenst: led spots, gu 10, dimbaar. Het gaat om 10 plafond spots.

Elektricien - Westerstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix door bell (does not work for the entire building) - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om de deurbel te repareren. De deurbel van de begane grond werkt niet voor het hele gebouw, van de 1e tot en met de 4e verdieping. Zie bijgevoegde fotos aangezien het een oude deurbel is. Ik ken het model of het merk niet...

Elektricien - Nicolaas Witsenkade - Amsterdam

Replace dimmer

I would like Andreas to replace a dimmer that is not working

Elektricien - Krammertstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Replace fuse in fuseboard for hot water tank - AM

I need an electrician in Amsterdam as the power was cut for work on the street and when power was returned -the hot water would not work. I think the fuse for the hot water tank that has gone and needs replacing.

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

verlichting aanleggen - tarief

Verlichting aanleggen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Goede verlichting  voor de juiste sfeer

 
Goede sfeerverlichting, zowel binnen als buiten, geeft je huis sfeer en karakter. Strak en modern, of juist warm en landelijk. Het netjes en correct aanleggen van verlichting is niet zo simpel als het lijkt. Bij het aanleggen van verlichting in een nieuw huis, of bij het aanleggen van een nieuw aansluitpunt in plafond of muur komt heel wat vakmanschap kijken.
 
Wil je een keurig afgewerkt eindresultaat? Schakel dan Klusservice MrFix in. Wij koppelen je aan de juiste vakman voor een optimale afwerking van de aanleg van jouw verlichting.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Geen gepruts

 
Onafhankelijke inspecteurs van cv-ketels en elektrische installaties slaan vandaag alarm in De Telegraaf: installateurs leveren op grote schaal prutswerk af. MrFix pakt dit anders aan, lees in het blog meer: Elektra- en cv-prutsers veroorzaken levensgevaarlijke situaties.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aan of het binnen- of buitenverlichting is, soort verlichting, benoem ook eventuele speciale belemmeringen of benodigdheden. Een foto van de verlichting is altijd waardevol.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Verlichting aanleggen tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

verlichting aanleggen - garantie

Verlichting aanleggen- Spoed

Voor spoed elektra-aanlegklussen van verlichting kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Uitlichten bomen en gevel van je huis

 
Grondspots kun je gebruiken voor het verlichten van bomen en de gevel van je huis. Je hebt veel verschillende soorten, zoals smalle of brede lichtbundels. Er is altijd een grondspot geschikt voor de manier waarop jij hem wilt toepassen. Een grondspot moet wel een voorwerp verplichten. Vraag onze vakmannen om advies.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Verlichting aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt, checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.