Menu

Elektricien in Utrecht gezocht? Klusservice MrFix!

Onze elektriciens in Utrecht staan klaar om bij te springen bij jouw elektraklus. Of het nou om elektrische ventilatie, het plaatsen van stopcontacten of het aanleggen van verlichting gaat, de elektricien in Utrecht regelt dit voor je. Het is belangrijk om bij het plaatsen van jouw klus zo exact mogelijk te beschrijven welk probleem zich voordoet. Hierdoor is het voor je aannemer snel duidelijk om een beeld te vormen van de situatie. Door middel van foto’s kan je al veel meer verheldering bieden. De elektricien weet dan immers waarop hij zich moet focussen. Alle relevante informatie is welkom! Zie hieronder voor o.a. informatie over tarieven voor elektriciens in Utrecht en spoed-elektraklussen.
 
 

Elektricien in Utrecht: waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Utrecht
  • Je kan zelf kiezen wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik mijn elektricien in Utrecht?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Van Hoornekade - Utrecht

Electrische Ventilatie in badkamer fixen - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om de electrische ventilatie in onze badkamer te repareren.

Elektricien - Centrum boulevard - Utrecht

9 IKEA lampen monteren - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht om 9 IKEA lampen op te hangen in een nieuwbouw woning. De bedrading is nog NIET aanwezig.

Elektricien - Centrumboulevard - Utrecht

2 netwerkkabels doortrekken - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht die via de meterkast de al aangelegde loze lijnen 2 CAT-6 kabels kan dootrekken. Een naar de studeerkamer en een naar de woonkamer.

Elektricien - Hansenstraat - Leiden

Elektra installeren - Install lamp - LE

Ik zoek een klusjesman in Leiden die n lamp kan ophangen. ('I need a handyman in Leiden who can hang one lamp.')

Elektricien - Bosboom Toussaintstraat - Amsterdam

Renovate electricity in staircase, Install intercom system

MrFix, ik zoek een elektricien in Amsterdam om een nieuw intercomsysteem te installeren voor ons gebouw (3 eigenaren). Dit vereist een volledige renovatie van de elektra. Mijn VvE-bijeenkomst vindt plaats op 18 december en ik wil daarvoor graag een offert...

Elektricien - Amsterdam

Service airco + lighting systems in shop bi-monthly (OT19/09753) - AM

We zoeken een airco-expert, elektricien of allround klusjesman in Amsterdam-Centrum om de airco- en verlichtingssystemen in onze Desigual-winkel om de twee maanden te onderhouden. Wij zorgen voor stapsgewijze instructies en een mobiele app om de vakan te...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (2.464)

Score: 4,3/5,0 sterren

Wijke: "Klus was op heel korte termijn adequaat geregeld. Twee klachten achteraf netjes en snel afgehandeld. Tevreden met het resultaat. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Willemijn: "perfecte communicatie via whapp snelle afspraak ,aardige vakman,uitstekende samenwerking, heel erg tevreden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Daan: "Monteur was aardig bekwaam en snel, mr fix was mega to the point en oplossingsgericht Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 3,7/5,0 sterren

Natasja: "Helemaal prima! En snel. Wel duur. Maar goed het is gefixt Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Peter: "Goed werk, goede vakman, gebruikte spullen wel duurder dan online Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Briehan: "Super easy to set up + Badri was great! Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Anagh: "Very quick response and timely fix Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Doreth: "Echt goede ervaring! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 
 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Utrecht - Tarief

 
MrFix wil graag dat jij duidelijkheid hebt en daarom communiceren wij eerlijke en heldere tarieven. Er is een vast uurtarief voor onze elektriciens in Utrecht van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor elektra klussen is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Gezien het specialisme van een elektricien kan hij jouw elektra klus in 1x goed uitvoeren. De elektricien in Utrecht is professioneel, vakkundig en accuraat.
 

Jouw elektricien in Utrecht

 
Sinds 2017 is Klusservice MrFix actief in Utrecht om jouw elektricien voor je te regelen tegen een fair tarief. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met lokale elektriciens, dat houdt in dat je een elektricien uit of om Utrecht krijgt. Wel zo fijn toch?
 
Bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop en willen wij jou duidelijkheid scheppen. Soepele communicatie en vakmanschap tegen eerlijke, scherpe tarieven. Er wordt snel een elektricien geregeld die jouw klus in Utrecht klaart! Via de Whatsapp groep blijf jij in contact met zowel MrFix als met de elektricien, hierdoor blijft de communicatie transparant, open en duidelijk.
 

Hoe vind ik mijn elektricien in Utrecht?

 
Jouw zoektocht naar een elektricien in Utrecht houden we zo eenvoudig mogelijk: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien in Utrecht. Simpel, snel en effectief toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een elektricien voor je beschikbaar tegen een acceptabel tarief.
 
Hieronder volgen enkele gouden tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Vermeld het type klus bij “Soort klus” en geef een heldere beschrijving van je klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Foto’s toevoegen is altijd handig, zeker vanaf je smartphone. Een foto maakt soms een situatie duidelijk die met woorden moeilijk te beschrijven is. Dus help jezelf gerust door het toevoegen van foto’s.
  • Geef indien nodig meer informatie bij “Specifieke omschrijving”: vermeld bijvoorbeeld merken van apparaten, of er al aansluitingen zijn om lichten aan te sluiten en of je bepaald geluiden hoort of meldingen ziet.
  • Bepaal of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” wil krijgen. Offertes zijn voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of dat je liever een prijsindicatie (inschatting) wil.

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over de tarieven voor een elektricien in Utrecht of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u). Wij zijn ook bereikbaar via de chat op de website.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Utrecht - Spoed

 
Je bent net terug van je werk en wilt gaan koken, je stopt de stekker in het stopcontact en opeens valt je stroom uit! Je hebt al je apparaten natuurlijk nodig en dit is geen fijne situatie. Het liefst wil je deze spoedklus vandaag nog verholpen hebben en dat snappen wij! MrFix heeft ook voor spoedklussen elektriciens in Utrecht klaarstaan. Deze elektricien komt dezelfde dag of binnen 24u bij jou langs om dit te verhelpen. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij wel een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
De elektriciens in Utrecht staan paraat om jouw ongemak met spoed te verhelpen. Dit geldt ook voor klussen die alleen in de avonden of in weekenden kunnen. Jij bent niet altijd beschikbaar en ook dat snappen wij! Voor spoedklussen en klussen in de avond of in het weekend geldt de al eerder genoemde toeslag van 50%.
 
Zodra wij jouw klus met spoed binnen hebben gaan wij meteen voor jou aan de slag om jouw elektricien in Utrecht te vinden. Het plaatsen van jouw klus kan het beste via het webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087. Vind jij het fijner om te chatten? Dan kan jij ons bereiken via de chat-functie op onze website.
 

Elektricien in Utrecht – Garantie en toeslag

 
Ook jouw spoedklus is gedekt met een garantie, geruststellend en fijn toch? Indien er iets blijkt te zijn kan jij contact opnemen met de elektricien via de Whatsapp groep die aangemaakt is, daar kan je tevens altijd je vragen achteraf nog stellen. De elektriciens in Utrecht staan voor driedubbele garantie: garantie door de elektricien zelf, diens aansprakelijkheidsverzekering en ook diens coulance als partner van MrFix.
 

MrFix voor al jouw klussen in Utrecht

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Utrecht.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: de vakman loopt jouw huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Heb jij nog vragen, dan kan je ons bellen op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Blijf op de hoogte: