Menu

Elektricien in Utrecht gezocht? Klusservice MrFix!

Onze elektriciens in Utrecht staan klaar om bij te springen bij jouw elektraklus. Of het nou om elektrische ventilatie, het plaatsen van stopcontacten of het aanleggen van verlichting gaat, de elektricien in Utrecht regelt dit voor je. Het is belangrijk om bij het plaatsen van jouw klus zo exact mogelijk te beschrijven welk probleem zich voordoet. Hierdoor is het voor je aannemer snel duidelijk om een beeld te vormen van de situatie. Door middel van foto’s kan je al veel meer verheldering bieden. De elektricien weet dan immers waarop hij zich moet focussen. Alle relevante informatie is welkom! Zie hieronder voor o.a. informatie over tarieven voor elektriciens in Utrecht en spoed-elektraklussen.
 
 

Elektricien in Utrecht: waarom via MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Utrecht
  • Je kan zelf kiezen wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe bestel ik mijn elektricien in Utrecht?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Centrum boulevard - Utrecht

9 IKEA lampen monteren - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht om 9 IKEA lampen op te hangen in een nieuwbouw woning. De bedrading is nog NIET aanwezig.

Elektricien - Centrumboulevard - Utrecht

2 netwerkkabels doortrekken - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht die via de meterkast de al aangelegde loze lijnen 2 CAT-6 kabels kan dootrekken. Een naar de studeerkamer en een naar de woonkamer.

Elektricien - Van Hoornekade - Utrecht

Electrische Ventilatie in badkamer fixen - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om de electrische ventilatie in onze badkamer te repareren.

Elektricien - Westerdok - Amsterdam

Replace 2 light fittings by LED ones

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om zo mogelijk, 2 armaturen te vervangen door LED armaturen. We willen graag eerst een opnamebezoek en advies: we begrijpen dat we daarvoor betalen. ('I need an electrician in Amsterdam to replace 2 light fittings...

Elektricien - Govert Flinckstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Replace + Connect new hf regulator - AM

Met spoed Elektricien in Amsterdam-De Pijp gezocht om een nieuwe hf-regelaar 239 T-5 helpen aan te sluiten. De door ons bestelde regelaar is korter dan de oude. Daarnaast heeft het een aansluitmechanisme dat alleen aansluit op een bepaalde draaddikte: 0,4...

Elektricien - Bilderdijkkade - Amsterdam

Replace and re-fix a lightbulb in bathroom light

Hi there! I need an electricien in Amsterdam because our light went out in the bathroom. We tried to fix it but it seems to be a unique fitting (pictures attached). Would be great if you could bring the correct lightbulb and help us re-fit the light housi...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (4.192)

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 
 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Utrecht - Tarief

 
MrFix wil graag dat jij duidelijkheid hebt en daarom communiceren wij eerlijke en heldere tarieven. Er is een vast uurtarief voor onze elektriciens in Utrecht van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor elektra klussen is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Gezien het specialisme van een elektricien kan hij jouw elektra klus in 1x goed uitvoeren. De elektricien in Utrecht is professioneel, vakkundig en accuraat.
 

Jouw elektricien in Utrecht

 
Sinds 2017 is Klusservice MrFix actief in Utrecht om jouw elektricien voor je te regelen tegen een fair tarief. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met lokale elektriciens, dat houdt in dat je een elektricien uit of om Utrecht krijgt. Wel zo fijn toch?
 
Bij MrFix staat jouw tevredenheid voorop en willen wij jou duidelijkheid scheppen. Soepele communicatie en vakmanschap tegen eerlijke, scherpe tarieven. Er wordt snel een elektricien geregeld die jouw klus in Utrecht klaart! Via de Whatsapp groep blijf jij in contact met zowel MrFix als met de elektricien, hierdoor blijft de communicatie transparant, open en duidelijk.
 

Hoe vind ik mijn elektricien in Utrecht?

 
Jouw zoektocht naar een elektricien in Utrecht houden we zo eenvoudig mogelijk: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste elektricien in Utrecht. Simpel, snel en effectief toch? Klusservice MrFix heeft vandaag nog een elektricien voor je beschikbaar tegen een acceptabel tarief.
 
Hieronder volgen enkele gouden tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Vermeld het type klus bij “Soort klus” en geef een heldere beschrijving van je klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Foto’s toevoegen is altijd handig, zeker vanaf je smartphone. Een foto maakt soms een situatie duidelijk die met woorden moeilijk te beschrijven is. Dus help jezelf gerust door het toevoegen van foto’s.
  • Geef indien nodig meer informatie bij “Specifieke omschrijving”: vermeld bijvoorbeeld merken van apparaten, of er al aansluitingen zijn om lichten aan te sluiten en of je bepaald geluiden hoort of meldingen ziet.
  • Bepaal of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” wil krijgen. Offertes zijn voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of dat je liever een prijsindicatie (inschatting) wil.

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over de tarieven voor een elektricien in Utrecht of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u). Wij zijn ook bereikbaar via de chat op de website.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Utrecht - Spoed

 
Je bent net terug van je werk en wilt gaan koken, je stopt de stekker in het stopcontact en opeens valt je stroom uit! Je hebt al je apparaten natuurlijk nodig en dit is geen fijne situatie. Het liefst wil je deze spoedklus vandaag nog verholpen hebben en dat snappen wij! MrFix heeft ook voor spoedklussen elektriciens in Utrecht klaarstaan. Deze elektricien komt dezelfde dag of binnen 24u bij jou langs om dit te verhelpen. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij wel een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
De elektriciens in Utrecht staan paraat om jouw ongemak met spoed te verhelpen. Dit geldt ook voor klussen die alleen in de avonden of in weekenden kunnen. Jij bent niet altijd beschikbaar en ook dat snappen wij! Voor spoedklussen en klussen in de avond of in het weekend geldt de al eerder genoemde toeslag van 50%.
 
Zodra wij jouw klus met spoed binnen hebben gaan wij meteen voor jou aan de slag om jouw elektricien in Utrecht te vinden. Het plaatsen van jouw klus kan het beste via het webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087. Vind jij het fijner om te chatten? Dan kan jij ons bereiken via de chat-functie op onze website.
 

Elektricien in Utrecht – Garantie en toeslag

 
Ook jouw spoedklus is gedekt met een garantie, geruststellend en fijn toch? Indien er iets blijkt te zijn kan jij contact opnemen met de elektricien via de Whatsapp groep die aangemaakt is, daar kan je tevens altijd je vragen achteraf nog stellen. De elektriciens in Utrecht staan voor driedubbele garantie: garantie door de elektricien zelf, diens aansprakelijkheidsverzekering en ook diens coulance als partner van MrFix.
 

MrFix voor al jouw klussen in Utrecht

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Utrecht.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: de vakman loopt jouw huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Heb jij nog vragen, dan kan je ons bellen op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Blijf op de hoogte: