Menu

Elektricien in Utrecht gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste elektricien in Utrecht
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - elektricien

Elektricien - Van Hoornekade - Utrecht

Electrische Ventilatie in badkamer fixen - UT

Klusjesman in Utrecht gezocht om de electrische ventilatie in onze badkamer te repareren.

Elektricien - Centrumboulevard - Utrecht

2 netwerkkabels doortrekken - UT

Ik zoek een elektricien in Utrecht die via de meterkast de al aangelegde loze lijnen 2 CAT-6 kabels kan dootrekken. Een naar de studeerkamer en een naar de woonkamer.

Elektricien - Diepenstraat - Tilburg

Elektra repareren - Fix lamps or the electricity - EI

Elektricien in Tilburg gezocht om wat lampen in mijn huis te repareren, zelfs als het licht uit is gaat er nog wat stroom naar het licht zodat ze blijven branden (hoewel niet fel). (Electrician in Tilburg wanted to fix some lights in my house, even w...

Elektricien - Korianderstraat - Amsterdam

Stroom herstellen na kortsluiting - AM

Met spoed een elektricien in Amsterdam gezocht. Op de 2e en 3e verdieping van ons huis is de stroom uitgevallen. Geen idee waar het aan ligt. Kan er met spoed een elektricien komen?

Elektricien - Hendrik Jan van heekplein - Enschede

Elektra repareren - Configurate airco unit (OT20-15286) - LI - TW

Electrician wanted to configurate the airco unit.

Elektricien - Olympiaplein - Amsterdam

Fix short-circuit + heated towel rail - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Zuid (bij voorkeur Isa, die de vorige keer heel goed werk heeft verricht!) om de stroomtoevoer naar 2 stopcontacten te herstellen nadat er een stroomgroep in de kelder kortsluiting heeft gehad. Controleer ook of de ha...


 

 

Recente beoordelingen (3.257)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "Used Mr Fix for plumbing, painting, washing machine repairs and complex electrical problems. Always conscientious professional work perfectly done. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektricien Utrecht - Tarief

Alle tarieven van MrFix in Utrecht zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Vakmannen in en rond Utrecht

Klusservice MrFix is sinds 2017 actief in Utrecht en omgeving. Wij hebben tegen de 100 vakmensen voor je klaar staan om je klussen in en om Utrecht te klaren. Dus zoek je een elektricien in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, De Meern, Maarssen of Leidsche Rijn? Twijfel dan niet en neem contact op met MrFix. Al onze vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. MrFix koppelt je binnen drie uur aan een ervaren elektricien die het werk professioneel kan uitvoeren.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektraklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je elektraklus in Utrecht plaatsen

Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je beschikbaar.

Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over elektricien tarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333.

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektricien Utrecht - Spoed

Voor spoedklussen in Utrecht kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals bij een uitgevallen meterkast of het repareren van een electrische storing in een CV-ketel kunnen meestal geen uitstel dulden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en in het weekend, een elektricien klaarstaan.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, de rest van de Randstad en in heel Nederland inclusief Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektricien in Utrecht – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien zelf, diens aansprakelijkheidsverzekering en ook diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Groen en duurzaam wonen in Utrecht

De gemeente Utrecht is een groene stad die haar inwoners stimuleert om hun woningen te vergroenen en te verduurzamen. Huiseigenaren kunnen subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld de aanleg van groene daken of hulp bij aardgasvrij wonen. Heb je plannen voor het verduurzamen van je woning? De vakmensen van MrFix helpen je hier graag bij.
 

MrFix voor elke klus in Utrecht

Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een vakkundige Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman in Utrecht.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.