Menu

Vloer onderhouden / reinigen? Klusservice MrFix!

Bij MrFix ben je aan het juiste adres als je je eikenvloer of parket weer als nieuw wilt hebben. Na jarenlang gebruik kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol met krassen, vlekken en kleine beschadigingen. De vloer heeft duidelijk een onderhoudsbeurt nodig. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een vakman die de klus voor je klaart.
 
Het standaardtarief voor het onderhoud van je vloer is €50/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, tips, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom je vloerklus via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn onderhoudsklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vloer onderhouden

Klusjesman - Oostmoor - Nieuw-Vennep

Verbouwing - Extend house by 3m + floor heating + floor replacement - HA

I need an handyman in Nieuw-Vennep wanted to extend our house by 3 m and add floor to ceiling sliding doors to the garden. Also, we would like to add floor heating in the living room/kitchen and add new laminaat on top. Additionally, depending on price,...

Klusjesman - C. Van Eesterenlaan - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix terrace door hinge - AM

I need a locksmith or handyman in Amsterdam to repair the hinge of a terrace door.

Klusjesman - Van der Palmkade - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix IKEA keukenlade (zit los), plint vastzetten (zit ook los) - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om schade aan IKEA meubels te repareren. Graag iemand die heel secuur en netjes werkt en alle meubels naloopt. Tevens willen we nieuwe meubels bestellen en door klusjesman laten monteren.

Klusjesman - Eerste Jan Steenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix/replace side support of bed - AM

I need a handyman in Amsterdam to repair the side support of my bed (see photos). One of the side supports of the bed has cracked and we wanted to know if it was possible to repair or replace this without buying a new bed.

Klusjesman - Griseldestraat - Amsterdam

Verhuizer - 2 banken verplaatsen van begane grond naar 4e etage - AM

Ik zoek een verhuizer of ander klusjesman in Amsterdam om 2 banken te verplaatsen van begane grond naar 4e etage.

Klusjesman - Van ostadestraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA Pax/Sekken wardrobe- AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een IKEA Pax/Sekken kast in elkaar te zetten Handyman in Amsterdam wanted to assemble an IKEA Pax/Sekken wardrobe

 

 

Recente beoordelingen (2.197)

Score: 5,0/5,0 sterren

Ilse: "Het snel vinden van een Meestervakman. Meestervakman Rudi is een zeer sympathieke en ervaren vakman. Zeer tevreden met het afgeleverde werk. Over het algemeen zeer tevreden over Mr.Fix. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Kiki: "Heel fijn en snel! Alleen omdat hij de volgende dag al zou komen was het even onduidelijk of het enkel een voorstel was of dat het direct al definitief was. Snelle service"

Score: 3,7/5,0 sterren

Annelies: "Keurige heer maar heeft 3 kasten in elkaar gezet en helaas geen 6 wilde de volgende dag terugkomen, maar dat is een beetje prijzig Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Cecile: "Niet de meest ingewikkelde klus. Maar wel blij met het snelle oppakken en regelen. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Marina: "Zeer snel en professioneel help! Wij zijn super blij met MrFix Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Corinne: "Snel en goed, prettige communicatie en vakmanschap Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yvette: "Snelle, vakkundige en vriendelijke service! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Sietske: "Snel en prima geholpen! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

vloer onderhouden - tarief

Vloer onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Je eikenhouten vloer weer zo goed als nieuw

 
Ziet je voorheen zo prachtige eikenhouten vloer er niet meer uit? Na jaren geleefd te hebben op een houten parket kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol krassen, vlekken en kleine beschadigingen. Dit betekent echter niet het einde van je vloer. De klusjesmannen van MrFix helpen je graag. Onze vakmensen schuren, lakken en polijsten je vloer, totdat deze weer glanst als nooit tevoren.
 

Plaats soepel je klus, snel een vakman

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort vloer, moet de vloer bijvoorbeeld donkerder, lichter of glanzender worden, moet er geschuurd en/of geolied worden. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het onderhouden van je vloer of het schilderen van je huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

vloer onderhouden - garantie

Vloer onderhoud - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Van licht tot intensief vloeronderhoud

 
Afhankelijk van schade en eventueel achterstallig onderhoud kan de vakman jouw vloer een lichte of intensieve onderhoudsbeurt geven. Vaak is een goede olie- of waxbeurt voldoende. Soms is het beter de vloer opnieuw te schuren en vervolgens te voorzien van nieuwe beschermingslagen. Dit laatste is een ingrijpende klus, maar geeft een prachtig resultaat.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare vloerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Eindhoven, en Maastricht snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips voor onderhoud aan gietvloeren

 
Het is aan te raden om een gietvloer minimaal 1 keer per week schoon te maken met een stofwisser of een stofzuiger. Daarnaast blijven er nog vettige deeltjes achter. Hiervoor kun je een microvezel vlakmop of een dweil in combinatie met een zeepvrij (PH neutraal) schoonmaakmiddel gebruiken.
Een gietvloer grondig reinigen doe je het beste met een aangepaste vloerreiniger in combinatie met een microvezel dweil. Stofzuig eerst op voorhand zodat stof en losliggend vuil weg zijn. Gebruik ook zeker niet te veel water, want dat kan een laagje kalk achterlaten.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Vakman gezocht in jouw regio voor vloeronderhoud?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: