Menu

Vloer onderhouden / reinigen? Klusservice MrFix!

Bij MrFix ben je aan het juiste adres als je je eikenvloer of parket weer als nieuw wilt hebben. Na jarenlang gebruik kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol met krassen, vlekken en kleine beschadigingen. De vloer heeft duidelijk een onderhoudsbeurt nodig. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een vakman die de klus voor je klaart.
 
Het standaardtarief voor het onderhoud van je vloer is €50/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder vind je Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, tips, informatie over garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom je vloerklus via MrFix regelen?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale klusser
  • Kies zelf wanneer de klusjesman welkom is: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn onderhoudsklus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - vloer onderhouden

Klusjesman - Kardinaal de Jongstraat - Amstelveen

Plaatsen / Monteren - Nieuw bed installeren, oud bedframe weghalen, zijl plaatsen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een nieuw bed met het merk Made in elkaar kan zetten. Het oude bed frame moet uit elkaar gehaald worden. Er moet een zeil in een gang geplaatst worden.

Klusjesman - Emmasingel - Eindhoven

Vloerspecialist - Verwijder + voer (witte) lijmresten van vinyl vloer af - EI

Ik zoek een vloer specialist of andere klusjesman in Eindhoven om de witte lijmresten van 70m2 vinyl vloer te verwijderen en af te voeren (zie fotos).

Klusjesman - Naritaweg - Amsterdam

Assemble 2 beds, Hang curtains on high ceiling, Drill space for coat hangers - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor drie klussen: 1. 1 IKEA tweepersoonsbed en 1 Bol.com eenpersoonsdagbed in elkaar zetten 2. Gordijnen ophangen in de woonkamer en ouderslaapkamer (rails al aanwezig en ladder nodig want hoge plafonds in appartement...

Klusjesman - Basilicumhof - Duivendrecht

Garagedeur vervangen door kozijn en ramen

Ik zoek een vakman in Amsterdam-Duivendrecht om een pui te vervangen. Wij wonen in een drive-in woning en willen van de garage een slaapkamer maken. Daarvoor moet de garagedeur vervangen door kozijn met dubbelglas. Graag eerst een opnamebezoek voor besp...

Klusjesman - Van Heenvlietlaan - Amsterdam

Ophangen - Mount 3 wall decorations to wall - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 3 houten wanddecoraties op de muur te monteren. Ze zijn een beetje zwaar, dus ze moeten stevig worden gemonteerd. Zie bijgevoegde fotos (Handyman in Amsterdam wanted to mount 3 wooden wall decorations on the wall....

Klusjesman - Prinsengracht - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Stalen buizen aan elkaar lassen

Ik zoek een Klusjesman in Amsterdam die een gebroken stalen buis van bank aan elkaar kan lassen, 'klein klusje' dat ik het liefst vandaag nog wil laten uitvoeren.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

vloer onderhouden - tarief

Vloer onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We begrijpen best dat de keuze snel valt op een goedkope aannemer. Vaak blijkt achteraf dat de kwaliteit van het werk niet voldoet aan je wensen, of dat de rekening vies tegenvalt door onvoorziene kosten. MrFix heeft een vast uurtarief onderhandeld van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

Je eikenhouten vloer weer zo goed als nieuw

 
Ziet je voorheen zo prachtige eikenhouten vloer er niet meer uit? Na jaren geleefd te hebben op een houten parket kan de vloer een doffe uitstraling krijgen, vol krassen, vlekken en kleine beschadigingen. Dit betekent echter niet het einde van je vloer. De klusjesmannen van MrFix helpen je graag. Onze vakmensen schuren, lakken en polijsten je vloer, totdat deze weer glanst als nooit tevoren.
 

Plaats soepel je klus, snel een vakman

 
Klusservice MrFix heeft altijd een klusjesman of klusbedrijf voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters, geef aantallen aan, soort vloer, moet de vloer bijvoorbeeld donkerder, lichter of glanzender worden, moet er geschuurd en/of geolied worden. Foto’s helpen enorm.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Kortom, of het nu gaat om een het onderhouden van je vloer of het schilderen van je huis: MrFix staat voor je klaar.
 
Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

vloer onderhouden - garantie

Vloer onderhoud - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een klusjesman ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 
Let wel: MrFix rekent een spoedtoeslag op de arbeid van 50% voor klussen die binnen 24 uur moeten beginnen.
 

Van licht tot intensief vloeronderhoud

 
Afhankelijk van schade en eventueel achterstallig onderhoud kan de vakman jouw vloer een lichte of intensieve onderhoudsbeurt geven. Vaak is een goede olie- of waxbeurt voldoende. Soms is het beter de vloer opnieuw te schuren en vervolgens te voorzien van nieuwe beschermingslagen. Dit laatste is een ingrijpende klus, maar geeft een prachtig resultaat.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het snel bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusexpert staat klaar om elke denkbare vloerklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Groningen, Eindhoven, en Maastricht snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips onderhoud gietvloer

 
Het is aan te raden om een gietvloer minimaal 1 keer per week schoon te maken met een stofwisser of een stofzuiger. Daarnaast blijven er nog vettige deeltjes achter. Hiervoor kun je een microvezel vlakmop of een dweil in combinatie met een zeepvrij (PH neutraal) schoonmaakmiddel gebruiken.
Een gietvloer grondig reinigen doe je het beste met een aangepaste vloerreiniger in combinatie met een microvezel dweil. Stofzuig eerst op voorhand zodat stof en losliggend vuil weg zijn. Gebruik ook zeker niet te veel water, want dat kan een laagje kalk achterlaten.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Vakman gezocht in jouw regio voor vloeronderhoud?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: