Menu

Alarm aanleggen? Klusservice MrFix!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je graag je woning of bedrijfspand wilt beveiligen. Een alarmsysteem is daar een prima oplossing voor, mits het op de juiste manier wordt aangelegd. MrFix selecteert vooraf deze vakkundige elektricien en zorgt dat de klus in 1 keer goed gedaan wordt. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur een vakman. Het standaardtarief voor het aanleggen van een alarmsysteem is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Ben je nog niet helemaal uit wat voor alarmsysteem je wilt hebben of bent benieuwd naar onze Klantbeoordelingen, lees dan hieronder verder. We hopen dat onze tips en informatie over garantie nuttig zijn.
 
 

Waarom alarm aanleggen via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste beveiligingsexpert
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die beveilgingsexpert?

 • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - alarm aanleggen

Elektricien - Paramariboplein - Amsterdam

Elektra installeren - Vervang lichtschakelaar - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om de lichtschakelaar in de badkamer te vervangen, deze werkt niet meer.

Elektricien - Camperstraat - Amsterdam

Install 5 IKEA light fixtures

I need an electrician in Amsterdam to install 4 basic ikea light fixtures and one large, glass one, that may be a bit more complicated. Preference for next weekend!

Elektricien - Biesbosch - Amstelveen

Install 3 ceiling lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amstelveen voor het plaatsen van 3 lampen in totaal 2 platen en een hangende zowel in slaapkamer als woonkamer. (I need an Electrician in Amstelveen to install  3 lights in total 2 plates and one hanging both in bedroom...

Elektricien - Spaarndammerplantsoen - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Inductiekookplaat aansluiten - AM

Elektricien in Amsterdam-Centrum gezocht om (perilex) stekker aan de inductieplaat aan te sluiten en vervolgens in het stopcontact te doen. Stopcontacten zijn al aanwezig.

Elektricien - Menninckstraat - Den Haag

Install new electrical box - DH

I need a Electrician in Den Haag to I would like to have a new and upgraded electrical box installed. As well as on the first floor in the kitchen, the electrical plug for the dishwasher is not working and I would like to get this fixed.

Elektricien - Elisa Van Calcarstraat - Hoofddorp

Hang light on living room ceiling

MrFix, we need an electrician in Amsterdam to hang a light on the living room ceiling. We have a plate for electric in the ceiling of the living room. Hang a light at this location and wire a switch to control this light. * * * Expert Question/remark: P...

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

alarm aanleggen - garantie

Alarm aanleggen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze beveiligingsexperts en andere elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij beveiliging betrokken is raden wij altijd aan een beveiligingsexpert in te schakelen. Bij het aanleggen van elektra is het bovenal belangrijk dit op veilige wijze te doen. Onze ervaren vakmannen weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van bijvoorbeeld alarmsystemen.
 

Zorg dat jouw woning inbraak-veilig is

 
Voor de bewoners van de Morgenzonlaan in Den Haag betekende afgelopen maandag slecht nieuws: bij een overval op een woning zijn namelijk twee gewonden gevallen. Helaas zijn deze Hagenaars niet de enigen die met geweld zijn geconfronteerd tijdens een inbraak in hun woning. Natuurlijk zit een ongeluk in een klein hoekje, maar je kunt overvallers in elk geval afschrikken door jouw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Lees meer in het blog: Zorg dat jouw woning inbraak-veilig is.
 

Alarmsystemen in alle soorten en maten

 
Een alarminstallatie is van grote waarde bij het optimaal beveiligen van je bedrijfspand of woning. Er is een breed scala aan alarmsystemen op de markt. Je kunt ervoor kiezen alleen een in- of uitgang te beveiligen, maar je kunt ook een compleet gebouw beveiligen. Variatie per verdieping is ook mogelijk. Alarmsystemen die beschermen tegen inbraak zijn meestal gebaseerd op optische bewegingsmelders en zijn zowel draadloos als bekabeld verkrijgbaar. Daarnaast helpt je beveiligingsexpert ook met het installeren, repareren of vervangen van koolmonoxide- en rookmelders voor brandbeveiliging.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een beveiligingsexpert voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je beveiligingsklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef type en merk van het systeem aan. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven op pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

alarm aanleggen - tarief

Alarm aanleggen - Spoed

Voor spoed beveiligingsklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste beveiligingsexpert voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige beveiligingsklussen, zoals een alarm dat niet aan of juist uit gaat, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de beveiligingsexperts van MrFix!
 
Onze professionele beveiligingsexperts staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Tips voor het beveiligen van je huis

 • Sluit steeds je woning wanneer je vertrekt.
 • Geef je huis een bewoonde indruk wanneer je er niet bent.
 • Verstop je sleutels nooit onder de deurmat of in een bloempot.
 • Hang je naam en adres niet aan je sleutelbos.
 • Zet je dure spullen (zoals mobiel, laptop, televisie) uit het zicht. Zet ook de verpakking ervan niet zichtbaar op de stoep. Noteer de serienummers van de toestellen.
 • Plaats nooit berichten over je reisplannen of waardevolle aankopen op het internet.

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

 
Wil je meer informatie over de beveiliging van je woning? Vraag advies bij Politiekeurmerk Veilig Wonen. De richtlijnen van de politie helpen om je woning maximaal l te beschermen tegen inbraak. Of vraag MrFix om een Inbraakveiligheid-APK.
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele beveiligingsexperts gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00uu).

Beveiligingsexpert gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare beveiligingsexperts en andere elektriciens in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.