Menu

Alarm aanleggen? Klusservice MrFix!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je graag je woning of bedrijfspand wilt beveiligen. Een alarmsysteem is daar een prima oplossing voor, mits het op de juiste manier wordt aangelegd. MrFix selecteert vooraf deze vakkundige elektricien en zorgt dat de klus in 1 keer goed gedaan wordt. Door bovenstaand formulier in te vullen koppelt MrFix je binnen 1 uur een vakman. Het standaardtarief voor het aanleggen van een alarmsysteem is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Ben je nog niet helemaal uit wat voor alarmsysteem je wilt hebben of bent benieuwd naar onze Klantbeoordelingen, lees dan hieronder verder. We hopen dat onze tips en informatie over garantie nuttig zijn.
 
 

Waarom alarm aanleggen via MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste beveiligingsexpert
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die beveilgingsexpert?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - alarm aanleggen

Elektricien - Van Bossestraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix extractor fan (makes noise) - AM

Elektricien in Amsterdam wilde een afzuigventilator/ventilatiesysteem repareren. Sinds gisterochtend maakt de afzuigkap/lucht in mijn badkamer veel meer lawaai, zelfs als deze op de laagste stand staat. Ik denk dat het een elektrisch probleem is. Mijn buu...

Elektricien - Andreas Bonnstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Pull cable above ~3m ceiling, Install + connect spotlight, Remove cable from wall - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om driek elektraklussen te doen: 1. Trek een kabel boven het plafond 2. Installeer en sluit een nieuwe spot in dat plafond aan. 3. Verwijder een andere kabel die in een gipsplaatwand loopt. Het plafond is ~3m ho...

Elektricien - Biesbosch - Amstelveen

Install 6 ceiling lights - AM

Ik zoek een elektricien of klusjesman in Amstelveen voor het plaatsen van 6 lampen aan mijn plafond (foto waar geen lamp zit) en het vervangen van de bestaande twee lampen door de nieuwe lampen. Mogelijk zijn er ook een paar plafondhaken nodig. (I ne...

Elektricien - De Boelelaan - Amsterdam

Elektra repareren - 1 lamp van 11kg aan betonnen plafond fixen, 2 dimmers repareren of vervangen - AM

Ik zoek een Elektricien om in ons kantoor in Amsterdam-Zuidas om: 1. een lamp van 11 kilo te fixen, de lamp is iets gaan zakken en hangt daardoor niet meer op de juiste hoogte ten opzichte van een 2de lamp. 2. Repareren of vervangen van 2 dimmers w...

Elektricien - Piet de Witstraat - Helmond

Elektra aanleggen (kabels) - Remove old doorbell, install Arlo video doorbell - EI

Ik zoek een elektricien in Helmond om een Arlo Wireless Essential Video deurbel te installeren. Ik wil hem gebruiken met een bekabelde verbinding, dus de oude deurbel moet verwijderd worden. (I need an electrician in Helmond to install a Arlo Wirele...

Elektricien - Galvanistraat - Den Haag

Install 9 light fittings DH

MrFix, ik zoek een elektricien in Den Haag om 9 verlichtingsarmaturen op muren (5) en plafonds (4) te installeren. Het plafond is 3,8m hoog en we hebben een trapladder die hoog genoeg is. Ik heb de fittingen al. ('MrFix, I need an electrician in The Hagu...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

alarm aanleggen - garantie

Alarm aanleggen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze beveiligingsexperts en andere elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij beveiliging betrokken is raden wij altijd aan een beveiligingsexpert in te schakelen. Bij het aanleggen van elektra is het bovenal belangrijk dit op veilige wijze te doen. Onze ervaren vakmannen weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het aanleggen van bijvoorbeeld alarmsystemen.
 

Zorg dat jouw woning inbraak-veilig is

 
Voor de bewoners van de Morgenzonlaan in Den Haag betekende afgelopen maandag slecht nieuws: bij een overval op een woning zijnnamelijk twee gewonden gevallen. Helaas zijn deze Hagenaars niet de enigen die met geweld zijn geconfronteerd tijdens een inbraak in hun woning. Natuurlijk zit een ongeluk in een klein hoekje, maar je kunt overvallers in elk geval afschrikken door jouw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Lees meer in het blog: Zorg dat jouw woning inbraak-veilig is.
 

Alarmsystemen in alle soorten en maten

 
Een alarminstallatie is van grote waarde bij het optimaal beveiligen van je bedrijfspand of woning. Er is een breed scala aan alarmsystemen op de markt. Je kunt ervoor kiezen alleen een in- of uitgang te beveiligen, maar je kunt ook een compleet gebouw beveiligen. Variatie per verdieping is ook mogelijk. Alarmsystemen die beschermen tegen inbraak zijn meestal gebaseerd op optische bewegingsmelders en zijn zowel draadloos als bekabeld verkrijgbaar. Daarnaast helpt je beveiligingsexpert ook met het installeren, repareren of vervangen van koolmonoxide- en rookmelders voor brandbeveiliging.
 

Soepel je elektra aanlegklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een beveiligingsexpert voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je beveiligingsklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef type en merk van het systeem aan. Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven op pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

alarm aanleggen - tarief

Alarm aanleggen - Spoed

Voor spoed beveiligingsklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste beveiligingsexpert voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige beveiligingsklussen, zoals een alarm dat niet aan of juist uit gaat, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de beveiligingsexperts van MrFix!
 
Onze professionele beveiligingsexperts staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-za 8.30-18u) of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Tips beveiligen huis

 • Sluit steeds je woning wanneer je vertrekt.
 • Geef je huis een bewoonde indruk wanneer je er niet bent.
 • Verstop je sleutels nooit onder de deurmat of in een bloempot.
 • Hang je naam en adres niet aan je sleutelbos.
 • Zet je dure spullen (zoals gsm, laptop, televisie) uit het zicht. Zet ook de verpakking ervan niet zichtbaar op de stoep. Noteer de serienummers van de toestellen.
 • Plaats nooit berichten over je reisplannen of waardevolle aankopen op het internet.

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)

 
Wil je meer informatie over de beveiliging van je woning? Vraag advies bij Politiekeurmerk Veilig Wonen. De richtlijnen van de politie helpen om je woning maximaal l te beschermen tegen inbraak. Of vraag MrFix om een Inbraakveiligheid-APK.
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele beveiligingsexperts gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Beveiligingsexpert gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare beveiligingsexperts en andere elektriciens in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.