Menu

Lekkende kraan? Loodgietersservice MrFix!

Een lekkende kraan zorgt niet alleen voor ergernis, het verspilt ook nog eens veel water. Een lekkende kraan kan verschillende oorzaken hebben. Wil je dit vakkundig en snel opgelost hebben, vul dan bovenstaand formulier in. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren loodgieter die de lekkende kraan verhelpt!
 
Om het allemaal overzichtelijk te houden wordt er een standaardtarief van €85/u incl. btw en voorrijkosten voor een loodgieter gerekend. Ben je geïnteresseerd in onze Klantbeoordelingen, tips en informatie over garantie en spoedklussen, lees dan nog even verder.
 
 

Waarom MrFix voor je lekkende kraan?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale loodgieter
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe krijg ik die ervaren loodgieter?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lekkende kraan

Loodgieter - Eerste Jan Steenstraat - Amsterdam

Dakwerk - Lood-/zinklijst inspecteren op lekkage - AM

Onze VvE zoekt een loodgieter in Amsterdam-De Pijp om de lood-/zinklijst van ons dak te inspecteren. Nadat er door een loodgieter werkzaamheden zijn uitgevoerd, lijkt er lekkage te zijn onder de lood-/zinklijst door. Graag een inspectie van het geheel en...

Loodgieter - Beukplein - 's-Gravenhage

Ontstoppen - Unclog drain pipes in kitchen - DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om de afvoerpijpen in de keuken te ontstoppen. De vaatwasser en de gootsteen lopen niet goed leeg. We hebben drie behandelingen met onstopper (gel) geprobeerd, alle afvoerbuizen uit elkaar gehaald en ze gereinigd, maar d...

Loodgieter - Oosteinderweg - Aalsmeer

Dakwerk - Check/Replace 2 roof tiles - HI

Klusjesman in Aalsmeer gezocht om 2 dakpannen te vervangen. Er moet een controle uit gevoerd worden omdat ik een aantal dakpannen van hen beschadigd / los heb gezien. (Handyman in Aalsmeer wanted to replace 2 roof tiles. You also do a check up becaus...

Loodgieter - Loenermark - Amsterdam

Solder / weld a copper water pipe

Ik zoek een loodgieter of andere vakman in Amsterdam om een koperen waterleiding die is gebarsten door ijsschade te solderen of lassen. Ik heb dat stuk eruit gezaagd om het te vervangen, maar ben er niet in geslaagd om de stukken aan elkaar te solderen du...

Loodgieter - Postjesweg - Amsterdam

Lekkage - Fix leakage from toilet seat - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een toilet dat lekt te repareren. Er is een kleine lekkage aan de onderkant van de toiletbril. De zitting hangt aan de muur. De lekkage zit vlak onder de zitting in de vorm van kleine druppeltjes. Zie bijgevoegde fotos....

Loodgieter - Den Haag

Check and potentially fix 2 large radiators - DH

Ik zoek een loodgieter want twee grote radiatoren in mijn appartement in Den Haag verwarmen niet goed. De centrale verwarming van het gebouw is onlangs gerepareerd, maar er was geen verandering in de kracht van de kachels in ons appartement. De temperatuu...

 

 

Recente beoordelingen (2.506)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Susanne: "Super fijn dat Abdul zo snel kon komen en alles ziet er top uit! Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Joost: "Prima service en megasnel Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sergio: "Flitsend reactiesnelheid + gedegen vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

 

lekkende kraan - tarief

Lekkende kraan repareren - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Lekkende kraan?

 
Een lekkende kraan is niet alleen ontzettend storend, het leidt ook tot enorme waterverspilling. Bij een lekkende kraan zal je eerst de hoofdwaterkraan moeten afsluiten. Vervolgens kijkt de loodgieter naar de mogelijke oorzaak, bijvoorbeeld versleten rubberen ringetjes of, verkalking van het binnen gedeelte van de kraankop of een verstopping.
 
Een WC kan lekken op verschillende plaatsen. Oorzaken kunnen divers zijn. Komt de lekkage van onder de pot vandaan? Of blijft de stortbak lekken/doorspoelen? Zelf repareren is vaak niet makkelijk, met name wanneer het een lekkage betreft die onder de pot vandaan komt. Schakel daarom voor een snelle, schone oplossing altijd een loodgieter in.
 

Plaats soepel je loodgietersklus

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Loodgietersservice MrFix heeft altijd een loodgieter voor je klaar staan. Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een bekwame loodgieter. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef het type en merk kraan op. Maak een foto van de kraan.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf €500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Loodgieterswerk tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze aannemer in voor het ontstoppen van een gootsteen of het plaatsen van een nieuwe keuken. Wij beloven een strak uitgevoerde klus.
 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

lekkende kraan - garantie

Lekkende kraan verhelpen - Spoed

De erkende loodgieters via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke loodgieter of installateur die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Met spoed een loodgieter?

 
De badkamer staat blank, de gootsteen stroomt over of de regen stroomt zo via het plafond je woonkamer binnen. Met waterschade tot gevolg. Dergelijke klussen kunnen vaak geen dag wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen met spoed en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is ieders droom en je zorgt er graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet de buitenboel in de verf, opteert voor kwalitatief hoge materialen. Wij bij MrFix begrijpen dat dus wij matchen graag al je klussen aan erkende aannemers.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 

Huis-APK – De veiligheids- en energiecheck

 
Daarnaast biedt MrFix de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.