Menu

Sanitair plaatsen / Leidingen leggen? Klusservice MrFix!

Sanitair plaatsen of leidingen (ver)leggen? Als je het formuliertje hierboven invult, regelt MrFix 24/7 een loodgieter in jouw buurt om je sanitair te plaatsen. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” duidelijk aan wat je wenst: koop je het sanitair zelf? Wil je dat de vakman oud sanitair afvoert? Misschien handig om eerst deze pagina te lezen over recente klussen voor sanitair plaatsen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over garantie, spoedklussen en de tarieven voor sanitair plaatsen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende sanitair-plaatsen-klussen:

 
 

Waarom sanitair plaatsen via MrFix?

  • Omdat MrFix werkt met de beste lokale loodgieters
  • Je geeft zelf aan wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn sanitair-plaats-klus aan?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix reageert binnen 1 uur met welke vakman komt
  • Betaal naderhand via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - sanitair plaatsen

Loodgieter - Schoonboomstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Vaatwasmachine plaatsen + aansluiten

"Vaatwasmachine plaatsen + aansluiten" * * * Fixer Question/remark: foto van het keukenkastje onder de spoelbak, materiaal ongeveer 45,00

Loodgieter - Juliana van Stolbergstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Stortbak + wc vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam die een storbak en wc kan vervangen. Materiaal aanwezig.

Loodgieter - Tweede Constantijn Huygensstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Installeer douchekop - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een nieuwe douchekop te installeren. Wij hebben een nieuwe douchekop gekocht en de maten van de douchekop zijn afwijkend.

Loodgieter - Jane Addamslaan - Amstelveen

Sanitair plaatsen - Bruynzeel Lino-douchecabine met hoekinstap te installeren - AM

Loodgieter in Amstelveen gezocht om een Bruynzeel Lino-douchecabine met hoekinstap te installeren. (Plumber in Amstelveen wanted to install a Bruynzeel Lino shower cabin with corner entry.)

Loodgieter - Amsteldijk - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Douchemengkraan vervangen

MrFix, kan een goede loodgieter in Amsterdam mijn douchemengkraan vervangen? Hij geeft alleen nog lauw water, dus het is tijd voor een nieuwe.

Loodgieter - Houtmankade - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Afvoer vervangen door bredere, Wasmachine + droger installeren - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om de huidige afvoer te vervangen door een afvoer die wel breed genoeg is voor de afvoerpijp van de nieuwe wasmachine en droger. Bij voorkeur installeert de vakman de nieuwe wasmachine en droger ook. De afvoer is nu 3cm in...

 

 

Recente beoordelingen (2.151)

Score: 4,0/5,0 sterren

Carel: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Danny: "Erg goed, binnen een dag werkte mijn afvoer weer Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Carel: "Goed Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Arpit: "Job got done and good work done. Less hassle and clear cut cost structure. The professional was very good and worked hard to get things done in timely manner with good end result. Satisfied with the work. Very convenient Fast service, Clear communication..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Pooya: "It was my second experience with MrFix, and I am very pleased with the result. I would definitely recommend MrFix and I do count on their support for future fixes. Fast service, Craftsmanship, Clear communication"

Score: 5,0/5,0 sterren

Mayesha: "The handyman was very polite, efficient and understanding. He agreed to come in an hour late because of a last minute issue I had, and fixed my ceiling lights very quickly. MrFix was great in finding the right person for the job and communicating via What..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Poonam: "The concept of Mr fix is great, the response was very fast however, in our communications it was not stated that more than one person would come to carry out the work and therefore the cost of the job will be more. Although the hourly rate is provided, th..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Philip: "Hassle free, fast and exceptional value for money. Engineer was extremely professional and wasted no time resolving my issues. Not the first nor the last time I will book work through Mr. Fix! Highly recommend. Fast service, Craftsmanship, Clear communica..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

 

Loodgieter - tarief

Sanitair plaatsen - Tarief

 
MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief voor sanitair plaatsen van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Sanitair plaatsen door een vakman

 
Waterleidingbuizen aanleggen of een complete badkamer installeren, typisch klussen die je beter niet zelf kunt doen. Het vereist vakmanschap en ervaring. Bovendien kost het als hobby-klusser vaak veel meer tijd (en dus langer rommel in huis) dan de vakman nodig heeft.
 
Zoek je een betrouwbare loodgieter voor het monteren van een kraan of het installeren van WC-pot of douche, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Onze loodgieters werken snel en zorgvuldig. Bovendien staat veiligheid altijd centraal.
 

Soepel je sanitair-plaatsen-klus regelen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij linken de juiste vakman aan jouw klus. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het zo goed mogelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat helpt vaak om het duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: vermeld bijv. het type of merk sanitair en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Sanitair plaatsen - spoed

 

Met spoed sanitair plaatsen?

 
Het plaatsen van sanitair vereist meestal geen spoed. Maar ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar, ook tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland accuraat en ook met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Sanitair plaatsen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Tip van de MrFix vakman

 
MrFix-loodgieter Bert is gek op zijn vak. “Creatief zijn, mensen blij maken. Dat is het mooiste wat er is.” Als tip voor het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw sanitair heeft hij een simpel advies: “Weet wat er te koop is. Ook materiaalkennis is belangrijk. Vaak kunnen dingen niet alleen makkelijker, maar ook mooier.”
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een waardevol bezit. Onderhoud en reparaties dienen zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook snel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland, van Groningen via Enschede en Maastricht tot Breda! Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.