Menu

Sanitair plaatsen / Leidingen leggen? Klusservice MrFix!

Sanitair plaatsen of leidingen (ver)leggen? Als je het formuliertje hierboven invult, regelt MrFix 24/7 een loodgieter in jouw buurt om je sanitair te plaatsen. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” duidelijk aan wat je wenst: koop je het sanitair zelf? Wil je dat de vakman oud sanitair afvoert? Misschien handig om eerst deze pagina te lezen over recente klussen voor sanitair plaatsen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over garantie, spoedklussen en de tarieven voor sanitair plaatsen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende sanitair-plaatsen-klussen:

 
 

Waarom sanitair plaatsen via MrFix?

  • Omdat MrFix werkt met de beste lokale loodgieters
  • Je geeft zelf aan wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn sanitair-plaats-klus aan?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix reageert binnen 1 uur met welke vakman komt
  • Betaal naderhand via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - sanitair plaatsen

Loodgieter - Buiten Dommersstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Elektrische (verticale) boiler van 80 liter installeren - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een elektrische boiler links naast de keukenkast (zie foto) te installeren. De rioolafvoer is aanwezig onder het aanrecht achter de wasmachine (zie foto). De elektragroep moet nog worden aangelegd: daar komt een elek...

Loodgieter - Daniel Stalpertstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Sluit bad + ontluchter aan - AM

Loodgieter in Amsterdam-Oost gezocht om bad en ontluchter aan te sluiten. Voor het bad staat alles op z'n plek en hoeft het alleen aangesloten te worden. Alle materialen zijn aanwezig voor het bad. De ontluchter is niet aanwezig.

Loodgieter - Keizersgracht - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Keukenkraan vervangen - AM

Ik zoek een loodgieter om in mijn appartement beneden in Amsterdam-Centrum een keukenkraan te vervangen. Graag de nieuwe kraan leveren.

Loodgieter - Madurastraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Vervangen doucheset - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om mijn doucheset the vervangen, onlangs is mijn douchemengkraan stuk gegaan en zou bij deze de gehele doucheset willen vervangen met nieuw materiaal (deze staat al klaar).

Loodgieter - James Wattstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Nieuwe gootsteen, kastje en kraan installeren

Onze gootsteen is uit de muur gevallen. Nu willen we een nieuwe gootsteen+kastje+kraan (zie foto's). Met spoed zoeken we een installateur die het denkt te kunnen installeren. De materialen hebben we al. Het beste is donderdagavond of vrijdagochtend of zat...

Loodgieter - Kerkstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - wc-pot vervangen, Ophangsysteem van douchekop fixen, Lekkage aan afvoer + boiler verhelpen, Gaskachel verplaatsen - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht voor de volgende vijf klussen: 1) De wc-pot is kapot en moet vervangen worden. We willen graag een nieuwe hoge pot voor de wc. 2) Het ophangsysteem van de douchekop is kapot, douche-kop komt steeds omlaag vallen. 3) De a...

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 4,7/5,0 sterren

Bart: "Na verschillende installatiebedrijven gebeld te hebben, leek het niet zo makkelijk om op korte termijn een loodgieter te vinden om een lekkende douche te herinstalleren. Toen vond ik de deze website, keurig binnen het uur een berichtje en twee dagen later..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Werner: "Installatie van een moderne niet alledaagse douchekop leek een moeilijke klus, was binnen 1 1/2 uur geklaard! Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Allard: "Snelle, adequate en verzorgde dienstverlening Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Barbara: "Makkelijk geregeld en snelle service Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Susanne: "Super fijn dat Abdul zo snel kon komen en alles ziet er top uit! Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Sergio: "Flitsend reactiesnelheid + gedegen vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Alexander: "Prima maar prijzig Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Ceylan: "Top vakmanschap Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Loodgieter - tarief

Sanitair plaatsen - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief voor sanitair plaatsen van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Sanitair plaatsen door een vakman

 
Waterleidingbuizen aanleggen of een complete badkamer installeren, typisch klussen die je beter niet zelf kunt doen. Het vereist vakmanschap en ervaring. Bovendien kost het als hobby-klusser vaak veel meer tijd (en dus langer rommel in huis) dan de vakman nodig heeft.
 
Zoek je een betrouwbare loodgieter voor het monteren van een kraan of het installeren van WC-pot of douche, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Onze loodgieters werken snel en zorgvuldig. Bovendien staat veiligheid altijd centraal.
 

Soepel je sanitair-plaatsen-klus regelen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij linken de juiste vakman aan jouw klus. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het zo goed mogelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat helpt vaak om het duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: vermeld bijv. het type of merk sanitair en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Sanitair plaatsen - spoed

Met spoed sanitair plaatsen?

 
Het plaatsen van sanitair vereist meestal geen spoed. Maar ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar, ook tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland accuraat en ook met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Sanitair plaatsen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Tip van de MrFix vakman

 
MrFix-loodgieter Bert is gek op zijn vak. “Creatief zijn, mensen blij maken. Dat is het mooiste wat er is.” Als tip voor het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw sanitair heeft hij een simpel advies: “Weet wat er te koop is. Ook materiaalkennis is belangrijk. Vaak kunnen dingen niet alleen makkelijker, maar ook mooier.”
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een waardevol bezit. Onderhoud en reparaties dienen zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook snel een professionele schilder, klusjesman, elektricien of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland, van Groningen via Enschede en Maastricht tot Breda! Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.