Menu

Sanitair plaatsen / Leidingen leggen? Klusservice MrFix!

Sanitair plaatsen of leidingen (ver)leggen? Als je het formuliertje hierboven invult, regelt MrFix 24/7 een loodgieter in jouw buurt om je sanitair te plaatsen. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” duidelijk aan wat je wenst: koop je het sanitair zelf? Wil je dat de vakman oud sanitair afvoert? Misschien handig om eerst deze pagina te lezen over recente klussen voor sanitair plaatsen, Klantbeoordelingen en tips alsmede informatie over garantie, spoedklussen en de tarieven voor sanitair plaatsen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor verschilende sanitair-plaatsen-klussen:

 
 

Waarom sanitair plaatsen via MrFix?

  • Omdat MrFix werkt met de beste lokale loodgieters
  • Je geeft zelf aan wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €85/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn sanitair-plaats-klus aan?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix reageert binnen 1 uur met welke vakman komt
  • Betaal naderhand via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - sanitair plaatsen

Loodgieter - Eerste Jan Steenstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Gasleiding verleggen + kraan vaatwasser installeren

't.b.v. nieuwe keuken: 1) verleggen gasleiding; zie foto huidige gaskraan, nu rechterzijde oven(groene pijl bij de andere foto; moet naar het kastje bij de rode pijl 2) kraan voor vaatwasser installeren; zie foto water aan/afvoer bij spoelbak. De vaa...

Loodgieter - Admiraliteitstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Waterleiding doortrekken, Wasbakje plaatsen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een waterleiding door te trekken en een wasbakje te plaatsen. Aan de andere kant van de muur van het toilet moet een wasbakje komen (alleen koud water). De waterleiding en afvoer van het toilet moeten dus worden door...

Loodgieter - Floris Versterstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Plaats waterleiding voor wasmachine en droger - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om waterleidingen voor de wasmachine en droger in de berging op de begane grond te plaatsen. Een afvoer van WC kraantje loopt via berging, dus de aanvoer en afvoer van water (achter de wand) kan hierop aangesloten worde...

Loodgieter - Vlothavenweg - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Waterpunt + afvoer voor douchecabine aanleggen - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam-Centrum om een waterleiding en een afvoer aan te leggen in de kruipruimte van een bedrijfspand, voor een te plaatsen douchecabine. We willen graag een offerte laten maken. Fotos volgen nog.

Loodgieter - Sint Romboutstraat - Eindhoven

Sanitair plaatsen - Toilet vervangen - EI

Ik zoek een loodgieter in Eindhoven om mijn toilet te vervangen (zie fotos). 

Loodgieter - Van Beuningenstraat - Amsterdam

Sanitair plaatsen - Plaats kleine radiator op plek waar vroeger een radiator stond (aansluitingen zijn er nog) - AM

Loodgieter in Amsterdam gezocht om een kleine radiator te plaatsen. De vorige bewoners hebben een radiator weggehaald en de aansluitingen ziten er nog. We willen een kleine radiator terug plaatsen. De radiator is al aanwezig. We hope dat de nieuwe radiat...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Loodgieter - tarief

Sanitair plaatsen - Tarief

  
MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief voor sanitair plaatsen van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Sanitair plaatsen door een vakman

 
Waterleidingbuizen aanleggen of een complete badkamer installeren, typisch klussen die je beter niet zelf kunt doen. Het vereist vakmanschap en ervaring. Bovendien kost het als hobby-klusser vaak veel meer tijd (en dus langer rommel in huis) dan de vakman nodig heeft.
 
Zoek je een betrouwbare loodgieter voor het monteren van een kraan of het installeren van WC-pot of douche, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Onze loodgieters werken snel en zorgvuldig. Bovendien staat veiligheid altijd centraal.
 

Soepel je sanitair-plaatsen-klus regelen

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter? Simpel: vul het formulier in en wij linken de juiste vakman aan jouw klus. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het zo goed mogelijk plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; dat helpt vaak om het duidelijker te maken.
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: vermeld bijv. het type of merk sanitair en eventuele overige benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen over loodgieter tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Sanitair plaatsen - spoed

 

Met spoed sanitair plaatsen?

 
Het plaatsen van sanitair vereist meestal geen spoed. Maar ook voor spoedklussen staan de vakmannen van MrFix voor je klaar, ook tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland accuraat en ook met spoed te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste loodgieter.
 

Sanitair plaatsen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Tip van de MrFix vakman

 
MrFix-loodgieter Bert is gek op zijn vak. “Creatief zijn, mensen blij maken. Dat is het mooiste wat er is.” Als tip voor het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuw sanitair heeft hij een simpel advies: “Weet wat er te koop is. Ook materiaalkennis is belangrijk. Vaak kunnen dingen niet alleen makkelijker, maar ook mooier.”
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een waardevol bezit. Onderhoud en reparaties dienen zorgvuldig te gebeuren.
 
Behalve een loodgieter of installateur regelt MrFix ook snel een professionele schilder, klusjesman, elektricien of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Loodgieter gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare loodgieters en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland, van Groningen via Enschede en Maastricht tot Breda! Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste loodgieter of andere vakman in jouw regio.