Menu

Lamp / dimmer repareren? Klusservice MrFix!

Die knipperende lamp of een dimmer die niet naar behoren werkt. Het kan heel irritant zijn. Het wil niet meteen zeggen dat je een nieuwe lamp of dimmer hoeft aan te schaffen. De vakmannen van MrFix zien vaak in één oogopslag welke onderdelen niet meer functioneren en hoe dit gerepareerd kan worden. Vul simpel bovenstaand formulier in en je wordt binnen 1 uur gekoppeld aan een ervaren elektricien. Het standaardtarief voor deze vakman is €80/u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder vind je onze Klantbeoordelingen en recent geplaatste elektra-klussen. Informatie over garantie en spoedklussen lees je daar ook.
 
 

Lamp / dimmer repareren: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik die ervaren elektricien?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - lamp dimmer repareren

Elektricien - Orteliuskade - Amsterdam

Herhaald kortsluiting, vaststellen of het aarding probleem is

"Herhaald kortsluiting; Graag vaststellen of het aarding probleem is, overbelasting of iets anders? Graag prijsindicatie voor reparatie, eerst opnamebezoek"

Elektricien - Address still - Address still missing

Elektra repareren - Repair automatic gate - DH

---------- Forwarded message --------- From: Asistente de Administración Países Bajos

Elektricien - Bronckhorststraat - Amsterdam

Elektra repareren - Check / vervang dimmer van plafondlamp - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam- Zuid om een dimmer te checken en eventueel te vervangen. De plafondlamp werkt niet meer en de lamp vervangen helpt niet, dus zit probleem waarschijnlijk in de dimmer( zie foto's).

Elektricien - Zeilmakerstraat - Amsterdam

Wasmachine heeft waarschijnlijk kortsluiting veroorzaakt

Elektricien - Nachtwachtlaan - Amsterdam

Elektra repareren - Fix built-in lights - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om de ingebouwde verlichting (zoals op de foto) te repareren. (Electrician in Amsterdam wanted to fix the built in lights (as shown in the photo).

Elektricien - Huidekoperstraat - Amsterdam

Restore power to apartment - AM

I need an electrician to restore power to my apartment in Central Amsterdam. My electricity has gone off and I do not know what the issue is. No power sockets or lights are on.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

lamp repareren - tarief

Lamp / dimmer repareren - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen.
 

Van een kapotte dimmer tot storende CV-ketel

 
Het repareren van een lamp of dimmer is zo simpel nog niet en ook een kapotte CV-ketel of reparatie van de aardlekschakelaar zijn typische voorbeelden waarbij je een expert wilt inzetten.
 

Tips om een knipperende LED verlichting te stoppen

 

 • Niet alle LED verlichting is dimbaar
 • Gebruik geen gloeilamp- of halogeenlampdimmer voor je LED-lamp
 • Verkeerde type LED dimmer
 • Defecte of verkeerde driver

Repareren of vervangen?

 
Soms werkt een lamp of dimmer niet naar behoren. Dit betekent niet automatisch dat je deze moet vervangen. Een elektricien kan de lamp of dimmer vaak repareren. De vakmannen van MrFix zien vaak in één oogopslag welke onderdelen niet meer functioneren en hoe dit gerepareerd kan worden.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Soepel je reparatie-klus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, soort lamp / dimmer, type(nummer). Foto’s helpen daarbij.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of “Eerst een offerte” (voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).)

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

lamp repareren - garantie

Lamp / dimmer repareren - Garantie

Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere aannemer.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Dimmer laten repareren in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: