Menu

Lamp / Dimmer repareren? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien komt: 24/7
  • €70/u inclusief btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Elektra repareren

Elektricien - Gerard Doustraat - Amsterdam

Elektra repareren - Ontstekingsmechanisme van gasfornuis tikt

Het ontstekingsmechanisme van mijn gasfornuis gaat uitzichzelf verbinding maken. Ik zou dit graag opgelost hebben! Expert Question/remark: Wat is het merk en type van het toestel?

Elektricien - Nieuw-Vennep

Elektra repareren - Need a Plug attaching to our forklift charger

>> Stekker monteren aan laadapparaat voor vorkheftruck. Staat in Nieuw Vennep.Vandaag 2/10 of vrijdag 6/10We need a power plug connecting to our forklift truck charger. We need to have this done ASAP. Preferably today as we have to fly back

Elektricien - Dever - Amsterdam

Elektra repareren - Dimmer vervangen (LEDlamp)

Ik zoek een elektricien in Amsterdam want de dimmer van onze stalen booglamp (zie foto) is waarschijnlijk stuk (zekering doorgebrand?). De lamp heeft 5 ledlichten die zelf niet vervangen kunnen worden. De lamp viel in zijn geheel in 1x uit en de plaats w

Elektricien - Cornelis van Rijplantsoen - Amsterdam

Elektra repareren - Repair lights + install Nest thermostat

1) stopcontact en lamp van badkamerkast defect; licht flikkert af en toe.2) plafonniere slaapkamer defect (= andere groep)3) Nest thermostaat installeren, cat. 3

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Elektra repareren - Storing groepenkast oplossen

De aardlekschakelaar schakelt uit als een van de groepen aan staat. Geen licht in slaapkamer.Alle apparatuur uitgeschakelen heeft geen effect.

Elektricien - Erasmuslaan - Amstelveen

Elektra repareren - Part of electricity not working

De stroom is uitgevallen in een deel van het huis (a.d. achterkant, sl.kamer en zolder). Rest vh huis heeft wel stroom. De schakelaars van de groepen zijn onveranderd.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Ilja: "Heel positief! Goede communicatie, proactief en helder. En toen de klus ook geklaard was, bleek de prijs-kwaliteit ook top."

Score: 4,5/5,0 sterren

Jeremy: "Fast and efficient service and our fixer was fantastic and got the job done !"

Score: 5,0/5,0 sterren

Amrita: "Ronald heeft fantastisch werkgeleverd!"

Score: 4,8/5,0 sterren

Roxana: "Prima service"

Score: 4,0/5,0 sterren

Jaco: "Uitstekende ervaring! Op woensdagavond via de site oproep gedaan voor een klus en op vrijdagmorgen twee dagen later startte Bob. Perfect."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Sebastien: "Easy follow-up, Fast action with a :-)"

Score: 3,7/5,0 sterren

Camiel: "Ok"

Score: 4,3/5,0 sterren

Joris: "Erg snelle en prettige communicatie en snelle afhandeling van de klus. Erg netjes werk afgeleverd."

Lamp / Dimmer repareren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien repareren onze erkende elektriciens je lamp of dimmer in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier. MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Elektricien spoed - Electrician urgent

Lamp / Dimmer repareren - Spoed

Wanneer je met spoed een dimmer of lamp gerepareerd moet worden kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste elektricien voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel de lampen en dimmers laten repareren, of juist voordat je jouw woning oplevert voor verkoop? Geen enkel probleem voor de erkende elektriciens van MrFix!

 

Klusservice MrFix in jouw regio

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens in Amsterdam, Den Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: