Menu

Klusblog – Klusbedrijf MrFix

Faye Feller 14 mei 2020

De MrFix-vakman die dag in dag uit klussen in 1x goed doet is een ware klusheld. Hij verhelpt storingen, verbouwt je badkamer binnen een week en maakt je huis mooier en veiliger. Op verzoek van verschillende Klanten stellen we onze helden aan jullie voor: we beginnen met hovenier Patrick….

Lees verder
Faye Feller 8 mei 2020

Je wordt wakker van een zonnestraal die door de gordijnen zachtjes op je gezicht landt. Je opent slaperig je ogen en ruikt de geur van vers gebakken croissantjes. Heerlijk! Zo hoort Moederdag te beginnen: vol rust, warmte en liefde. Maar… *KRGHRGKRG* Wat is dat nou?! Al snel…

Lees verder
Faye Feller 29 april 2020

YES, WAT EEN MIJLPAAL!

In maart 2016 heeft MrFix een crowdfund-campagne gedaan om de eerste stap buiten Amsterdam te zetten: ’Gun Den Haag MrFix’. In 2019 hebben we de eerste helft terugbetaald en deze week hebben we de tweede helft van de leningen (met rente) afgelost. We hebben iedereen nu volledig terugbetaald en kunnen ons ook de komende jaren weer gaan inzetten om al jouw klussen te fixen!

Lees verder
Faye Feller 24 april 2020

3 tips om jouw balkon/dakterras helemaal quarantaine-proof te maken

De winterkleding is weer opgeborgen en de zon schijnt, welkom Lente! Het beloofd een geweldige zomer te worden vol terrasjes, parkjes, vrienden en strand. Of toch niet… Nu we allemaal gebonden zijn aan huis, is een fijne buitenplek extra belangrijk. De zomer staat voor de deur dus dit is het perfecte moment om van je balkon of dakterras jouw favoriete plek te maken! MrFix deelt daarom deze 3 tips om jouw balkon/dakterras qurantaine-proof te maken.

Lees verder
Michiel 11 april 2020

Belangrijke motie van vertrouwen in MrFix

 
MrFix en zijn vakmensen hebben veel last van de coronacrisis. In de tweede helft van maart is zo’n 40% van de klussen geannuleerd of voor onbepaalde tijd uitgesteld, omdat veel mensen in paniek raakten. We hebben geblogd over klussen Corona-veilig uit laten voeren, je werkplek thuis aanpassen en zelfs over kantoren, winkels en restaurants aanpassen aan de ‘1,5-meter economie’. Dat helpt, maar dit zijn alsnog zware tijden. Daarom zijn we extra blij en trots dat negen van onze beste Meester-vakmensen hebben besloten om elk tussen €1.000 en €5.000 te investeren in MrFix!

Lees verder
Michiel 10 april 2020

MrFix helpt om je kantoor, winkel of restaurant Corona-veilig te maken!

 
Zelfs Ali B zingt erover: 1,5 meter afstand houden. Nu we het paasweekend ingaan weet niemand hoe lang we dit nog vol moeten blijven houden. Gewoon thuisblijven en thuiswerken gaat meestal een paar dagen of weken goed, maar op den duur dreigt het zowel persoonlijke als zakelijke relaties te schaden. Daarom passen slimme bedrijven in heel Nederland hun winkels, kantoren en restaurants nu aan op de ‘anderhalve-meter-economie’. MrFix kan daarbij helpen!

Lees verder
Michiel 27 maart 2020

Dan is nu het moment om snel een goede vakman te regelen!

 
Vraag MrFix om een elektricien of klusjesman om je huis te repareren. Normaal gesproken kan het moeilijk zijn om een geschikte dag en tijd te vinden om de vakman binnen te laten, maar als je nu toch thuis werkt… grijp je kans!

Lees verder
Michiel 15 maart 2020

De vakman kan je klus uitvoeren terwijl Klant én hij veilig blijven

 
Onze klussservice heeft nog geen problemen of annuleringen ervaren als gevolg van COVID-19. Maar Klanten beginnen vragen te stellen nu de Nederlandse overheid heeft besloten om scholen & horeca te sluiten. We vragen zowel Klanten als vakmensen om de volgende richtlijnen te volgen, zodat onze vakman veilig je klus Corona-veilig kan blijven uitvoeren!

Lees verder

Blijf op de hoogte: