Menu

Klusblog – Klusbedrijf MrFix

Michiel 11 februari 2020

 

We besparen Klanten én vakmensen problemen

 
Onze klusservice helpt klanten snel een betrouwbare vakman te vinden. Dat is lastig: we schatten dat bij 40-50% van de klussen sprake is van ernstige misverstanden, prutswerk, beunhazerij en/of regelrechte oplichting. MrFix geeft klanten en vakmensen tips om de ergste fouten en problemen te voorkomen: dit is de eerste.

Lees verder
Michiel 31 januari 2020

 
MrFix wás al de snelste klusservice in Nederland: we regelen al jaren binnen 3 uur een solide vakman voor al je klussen in en om huis. Sinds deze maand melden we binnen 1 uur (ja, één uur!) welke vakman je klus wanneer komt uitvoeren (of opnemen, als je liever eerst een offerte wilt)…

Lees verder
Michiel 17 mei 2019

 
MrFix wil jullie als trouwe Klanten graag bedanken voor het plaatsen van klussen én beoordelingen! We konden niet kiezen tussen Moederdag en Vaderdag, want we bedienen ongeveer even veel vrouwelijk als mannelijke Klanten. Dus beginnen we vandaag! Als je klus is afgerond en ook als je hem met 5-sterren beoordeelt bieden we je een leuke attentie (waarde €50 / €30, zolang de voorraad strekt). Ze doen het allebei ook uitstekend als cadeautjes… begin hier met het plaatsen van je klus!
 

Lees verder
Michiel 22 maart 2019

Toen de juf vroeg om woorden met een ‘i’ wist Guus (6) het wel: MrFix! Hij wil net als Pappa Michiel werken voor MrFix en vindt het reuze tof als een Klant ’s avonds of in het weekend belt, want MrFix fixt nog beter & sneller dan Brandweerman Sam, Paw Patrol en Bob de Bouwer!

Lees verder
Michiel 15 maart 2019

Nu nóg handiger een betrouwbare klusjesman vinden met een unieke webpagina voor jouw klus! Als je via onze site een klus plaatst, mailen wij je nu een URL.

Als je op die URL klikt kun je je beschikbaarheid wijzigen of ontbrekende informatie toevoegen zoals afmetingen, materialen en kleuren. En om een foto toe te voegen antwoord je op onze mail!

Lees verder
Michiel 18 januari 2018

1 jaar na dato…. BNR Nieuwsradio heeft MrFix uitgenodigd om de groei van MrFix over het afgelopen jaar te te lichten. Luister hier naar een kijkje in de keuken dat laat zien hoe we ons best doen om onze klusklanten blij te maken en de beste schilder, klusjesman en elektricien aan ons te binden. Een korte terugblik op 2017 en vooruitblik op 2018!

Lees verder
Michiel 27 september 2017

De Gemeente Amsterdam heeft €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit, het doel voor 2050. Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter.

Als je in Amsterdam woont kun je MrFix om een loodgieter en elektricien vragen die je niet alleen adviseert over duurzame verwarming en elektrisch koken maar de klus ook uitvoert als je wilt. En de Gemeente betaalt mee!

Lees verder
Margriet Van Dijken 13 januari 2017

BNR Nieuwsradio heeft op vrijdagochtend 6 januari zaken gedaan met MrFix. Je kunt onze CEO Michiel Ybema hier horen vertellen hoe MrFix je klus in 1 x goed doet: we halen de ‘auw’ uit verbouwing.

Investeerder Ilan Goudsmit (EndeIT) en presentatoren Thomas van Zijl en Annette van Soest vragen Michiel van alles over omtrent het selecteren van de fixers: ze wilden vooral graag weten wat er gebeurt als de klus toch niet in 1 x goed is. Dan zet onze fixer het dus alsnog recht…

Michiel heeft met dit interview en zijn ‘elevator pitch’ van 1 minuut veel potentiële MrFix-klanten kunnen bereiken.

Lees verder

Blijf op de hoogte: