Menu

Help! Veel gestelde vragen:

Zie Tarieven voor vragen over Facturatie en Betaling, Offertes en Prijsindicaties, Welke uren tellen als werktijd, Annulering en tips om meer Waar voor je geld te krijgen.

Wat doet MrFix?

MrFix regelt binnen 1 uur een betrouwbare vakman. Wij nemen je de coördinatie rond klussen uit handen zodat je geen tijd verliest of je zorgen hoeft te maken.

MrFix doet jouw klus in 1 keer goed. Wij verzorgen erkende schilders, elektriciens, loodgieters en andere klusexperts. De vakman komt naar je huis, kantoor of winkel op het moment dat dat jou het beste uitkomt.

Betaal MrFix veilig achteraf per iDeal, creditcard of bankoverschrijving.

Hoe plaats ik een klus?

1) De klus

 • Kies in het formulier bovenaan de pagina eerst links je soort klus / klusser
 • Upload 1 of 2 foto’s van de situatie / het probleem (niet verplicht)
 • Geef rechts je klus een beknopte, duidelijke naam en licht hem eronder toe (afmetingen, merk, kleur, plafondhoogte…).
 • Klik “Snel een vakman”, of als je liever een bindende offerte of prijsindicatie wilt “Eerst een offerte”

2) De Klant

 • Vul je naam en contactgegevens links in
 • Geef rechts aan wanneer de klus jou uitkomt. Eerst staan de ochtenden en middagen op groen (beschikbaar): klik de dagdelen die niet schikken (rood). De avonden staan juist op rood, dus klik als ze je wel schikken: dan worden ze groen. Onderaan kun je een extra datum opgeven tot maximaal een maand in de toekomst. De vakman kiest een tijdvak van 1 uur binnen de dagdelen die jou schikken (de marge is vanwege verkeer, parkeren en voorafgaande klussen). En als je hier niet mee uit de voeten kunt, klik dan helemaal links op de cirkel met “1” en geef je beschikbaarheid in stap 1 aan onder “OPMERKINGEN”

En als je dat liever doet kun je ons ook bellen op 020-6750333, mailen op [email protected] (vermeld dan wel je telefoonnummer, het klusadres en je beschikbaarheid!) of zelfs een WhatsAppje sturen op 06-1538 0087 (vermeld dan je mailadres, het klusadres en je beschikbaarheid).

Hoe snel antwoordt MrFix op mijn klusverzoek?

Wij reageren normaal gesproken binnen 1 uur op je klusverzoek (maandag-zaterdag 8.30-18 uur). In dit tijdsbestek zoeken wij een goede vakman in ons bestand die beschikbaar is wanneer het jou uitkomt. We bevestigen de datum en het tijdvak (van 1 uur) per mail en maken een WhatsApp-groep aan. Daar kan de vakman je eventuele vragen stellen zodat hij zo goed mogelijk voorbereid bij jou aankomt en de klus in 1 x goed klaart.

Wie zijn de vakmensen?

Vakmensen komen op aanbeveling bij MrFix binnen en worden stuk voor stuk door MrFix gecheckt op betrouwbaarheid en vakmanschap. We hebben ze alle persoonlijk gesproken en hebben hun documenten gecheckt. MrFix koppelt de expert met de juiste ervaring aan jouw klus. Bovendien houden we bij hoe de Klant hun klussen beoordeelt en sturen we ze zonodig bij.

Welke klussen biedt MrFix?

MrFix regelt erkende vakmensen voor klussen in en om huis (of winkel, restaurant of kantoor) van groot (verbouwing, uitbouw, gevelwerk) tot klein:

Wat kost dat?

Zie Tarieven

Andere vragen

 • Hoe kan ik contact opnemen met MrFix?Bij “Hoe plaats ik een klus?” staat hoe je een klusverzoek kunt indienen via de site, mail, telefoon of WhatsApp. Als je vragen of opmerkingen hebt over een bestaande klus of factuur, gebruik dan graag de WhatsApp-groep met de vakman of antwoord (met ‘reply all‘) op de laatste mail die je van ons hebt gekregen over de betreffende klus / factuur. Je kunt zonodig ook bellen op Ma-Za van 8.30-18u naar 020-675 0333.
 • Kunnen jullie het benodigde materiaal leveren? (deuren, kozijnen, wand/vloertegels, laminaat, houten vloeren)

Ja, de vakman kan het materiaal leveren: dat is meestal raadzaam. Loodgieters en elektriciens geven bijvoorbeeld geen garantie op werk met materiaal dat de Klant zelf inkoopt en schilders geven veel langer (vaak wel 10 jaar) garantie op werk met de kwaliteitsverf die zij inkopen. Let wel dat de vakman de tijd voor het bestellen, kopen en ophalen van materiaal mag declareren.
Zie ook de tips onderaan Tarieven

 • Waar werkt MrFix?

Wij bieden vakmensen in de hele Randstad (in en om Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Haarlem, Rotterdam en Delft) en Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn.

 • Moet ik thuis zijn gedurende de werkzaamheden?

Dat mag natuurlijk maar hoeft niet: veel Klanten spreken om 8-9u af, wijzen de vakman de weg en gaan naar hun werk. Vraag de vakman altijd om zodra hij binnen is via WhatsApp een ‘voor-foto’ en zodra hij klaar is een na-foto te delen.

 • Kunnen jullie werken voor zakelijke en overheidsklanten?

Ja, MrFix bedient veel kantoren, winkels en restaurants. We werken zelfs voor internationale organisaties en ambassades: handig dat we een Verklaring Omtrent Gedrag hebben van de meeste vakmensen.

 • Wat is de minimale afname?

De minimale afname is één uur per man per klus. Zie ook Tarieven

 • Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Als de vakman je instructies niet in 1 x goed uitvoert komt hij natuurlijk terug om het recht te zetten, afhankelijk van zijn garantieregeling zonder arbeidskosten (wel eventuele materiaal- en parkeerkosten). Als je niet tevreden bent is het van groot belang om de vakman (niet MrFix!) direct te informeren: het liefst als hij nog aanwezig is en anders via de WhatsApp-groep. Wij doen ons best om te zorgen dat de Klant (en de vakman) eerlijk wordt behandeld en hebben een uitstekende, langdurige relatie met onze vakmensen, maar MrFix is niet hun werkgever of opdrachtgever. Zie ook de tips onderaan Tarieven

 • Hoe kan ik me aanmelden als vakman?

Als je je vak verstaat en graag Klanten in de Randstad bedient, lees dan graag /nl/contact/kom-fixen/ en vul je gegevens onderaan in, of mail een korte motivatie naar [email protected].