Menu

Laadpaal installeren? Klusservice MrFix!

Zoek je een laadpaal-installateur? Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 snel een installateur in jouw regio om je laadpaal te installeren. De vakman kan je natuurlijk van tevoren helpen de verschillende systemen en merken laadpaal te vergelijken om te kijken welke het beste bij jouw auto en locatie past. En als je wilt doet hij direct offerte voor het laadpaal installeren.
 
Voor het installeren van andere soorten elektra hebben we specifieke pagina’s:

Je kunt hieronder meer lezen over recente laadpaal-klussen, Klantbeoordelingen en informatie over de kosten van laadpaal-installatie, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom via MrFix je laadpaal installeren?

 • MrFix werkt alleen met de beste laadpaal-installateurs
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Offerte vooraf of uurtarief €80 incl. btw en voorrijkosten

Hoe krijg ik die goede laadpaal-installateur?

 • Bel 020-6750333, mail of beter: vul het formulier in
 • Je krijgt binnen 1 uur te horen welke elektricien komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - laadpaal installeren

Elektricien - Kastelenstraat - Amsterdam

Hang heavy lamp - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een zware lamp op te hangen. (I need an electrician in Amsterdam to hang a heavy light.)

Elektricien - Faustlaan - Nieuwegein

Kitchen light connection on roof, on two wall for external appliances and one backyard light - UT

Ik zoek een Elektricien in Nieuwegein om 1. On roof center of the kitchen we would like to add one connection. We would like to install one hanging light later. Switch is already there and that can be joint with the new connection 2. On two kitchen corn...

Elektricien - Wirdumerdijk - Leeuwarden

Elektra repareren - Fix kortsluiting schakelaars - FR

Ik zoek een elektricien in Leeuwarden om een kortsluiting te verhelpen. Als we de verlichting in de winkel aanzetten, gaat de hoofdschakelaar meestal uit. Dan moeten we hem handmatig opwinden en weer proberen aan te doen. En we moeten blijven proberen to...

Elektricien - De Kuyperij - Roelofarendsveen

Elektra repareren - Restore power to half of apartment - LE

I need an electrician in Roelofarendsveen to restore power to half of the apartment. There was an issue with one of the light bulbs - it could not be easily replaced, because glass part of the bulb was disconnected from the core. After trying to remove i...

Elektricien - Willem Dreespark - Den Haag

Installeer 3 lampen - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om 3 lampen te installeren.

Elektricien - Voorstraat - Lelystad

Elektra repareren - Fix short circuit - ZW

Ik zoek met spoed een elektricien in Lelystad voor een kortsluiting in mijn huis. Kan iemand mij helpen met het probleem (I urgently need a electrician in Lelystad to help with a short circuit in my house. Can someone please help me with issue)...

 

 

Recente beoordelingen (5.569)

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

 

Laadpaal installeren Tarief

Laadpaal installeren - Kosten

  
De kosten van een laadpaal installeren bestaan niet alleen uit het materiaal en het installeren maar ook uit onderhoud en eventuele reparatie achteraf. Onze installateurs kunnen met alle plezier een offerte doen voor het installeren en de laadpaal zelf. Of als je wilt kunnen de elektriciens ook werken op basis van een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Laadpaal installeren – tips

 
Een laadpaal plaatsen vraagt om een gedegen voorbereiding. Houd rekening met deze basistips:
 

 • Kies of voor jet opladen van je elektrische auto daadwerkelijk een laadpaal nodig hebt of misschien een wallbox: als je die direct aan de muur kunt monteren
 • Kijk in de meterkast of je 1-fasestroom of driefasenstroom hebt: normaliter heb je voor je huidige of anders je volgende elektrische auto 3-fasenstroom nodig. De laatste is krachtiger en daarmee laadt de auto aanzienlijk sneller op. Heb je 1-fasestroom? Vraag dan een upgrade naar 3-fasenstroom aan bij jouw energieleverancier. Dat kan meestal online. Hieraan zitten kosten verbonden én je moet er rekening mee houden dat er een paar maanden overheen kunnen gaan voordat deze aanpassing in de meterkast is uitgevoerd. Er zullen in de meterkast ook extra aansluitingen worden gemaakt, is daar ruimte voor?
 • Bepaal waar je de laadpaal wilt plaatsen. Je moet de laadpaal in principe op eigen grond een plaats geven. En je moet er ook rekening mee houden dat de kabel niet over een trottoir mag lopen als je de auto oplaadt. Als een van deze twee wel het geval is, dan moet je contact opnemen met de gemeente. Maar meestal moet je zelf een eigen oprit hebben. Er zijn tegels met een ingebouwde kabelgoot. Sommige gemeenten willen medewerking geven om zo de kabel over het trottoir te laten lopen. Kijk of de locatie redelijk gemakkelijk vanuit de meterkast bijvoorbeeld via een kruipruimte bereikbaar is, dat kan veel werk schelen! Immers, die kabel moet er wel komen! Bepaal dus ook de lengte die de kabel nodig zal hebben. Denk er ook aan dat vanaf de grond, de kabel ongeveer anderhalve meter omhoog moet komen
 • Kies de laadpaal of wallbox: 1-fasestroom of 3-fasenstroom, vermogen (22 kW is meestal voldoende: de mogelijkheid van dynamic load balancing is nuttig want dan slaan de stoppen minder snel door, zeker als je 1-fasestroom gebruikt)
 • De laadpaal of wallbox plaatsen en de kabel installeren. In de meterkast zul je een extra groep moeten maken voor de laadpaal die je aansluit. Dit is een klusje waarvoor je zeker verstand moet hebben van elektriciteit en installatie! Je werkt immers met 3 keer 230 volt en als je iets verkeerd doet in de meterkast, kan dat tot levensgevaarlijke situaties leiden. Schakel anders een installateur of elektriciën in, die kan dat veilig regelen
 • Je kunt natuurlijk ook de installatie van de laadpaal helemaal laten verzorgen. Reken erop dat dit een paar honderd euro kost, maar het verlost je van veel werk en inspanning. Een bedrijf installeert een laadpaal meestal in minder dan een dag en je weet dat het dan goed en veilig gebeurt. Je hoeft meestal alleen maar de leverancier te zoeken en de upgrade naar 3-fasenstroom als dat nodig is. En de installateur moet toegang krijgen tot de meterkast en de kruipruimte.

 

Soepel je laadpaal-klus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je laadpaalklus:

 • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan soms heel goed helpen om het verzoek te verduidelijken.
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afstanden voor de kabelklus. En vermeld eventuele belemmeringen, speciale benodigdheden en of je kabels op of in de muur/vloer wilt.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Laadpaal installeren – kosten / tarieven

 
Zie voor verdere vragen over laadpaal-installatietarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Laadpaal installeren Spoed

Laadpaal installeren - Spoed

 
Voor spoed laadpaalklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw laadpaal-klus. Voor klussen die met spoed, na 18u, in het weekend of op feestdagen moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige laadpaalklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties.
 
Onze professionele elektriciens staan klaar in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven, Maastricht, Apeldoorn, Enschede en Groningen.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Laadpaal installeren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: de garantie van de elektricien, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Tips voor veilig wonen

 
MrFix elektricien Bodhi adviseert: “Test zo nu en dan de werking van de aardlekschakelaar. Op de aardlekschakelaar zit een knopje (vaak met een T van test), druk deze in en als het goed is, valt de stroom uit. Zo niet, dan is de aardlekschakelaar kapot. Als het goed is dan valt de stroom uit; deze kun je gemakkelijk weer inschakelen door de tuimelschakelaar weer in z’n oorspronkelijke stand terug te zetten.”
 
 
Om er zeker van te zijn dat je veilig kunt gaan slapen kunnen de elektriciens van MrFix jouw woning controleren op eventuele elektra-gebreken. Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind– en inbraakveiligheid mee.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste laadpalen-installateur of andere vakman in jouw regio.