Menu

Achtergrond-info over Klusservice MrFix

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste vakman in Nederland
  • Bepaal zelf wanneer de vakman welkom is: 24/7/365
  • Tarief €45–95/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, app of beter: vul het formulier in
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

CEO Michiel

Welkom bij MrFix!

Van klusjesman tot verbouwing: Klusservice MrFix

 
MrFix biedt drukke mensen in heel Nederland de snelste manier om soepel een solide schilder, elektricien of andere vakman in te huren voor klussen in en om huis. We koppelen particuliere én zakelijke klanten aan de beste vakmensen en regelen alles er omheen tiptop. Denk aan soepel 24/7 contact via site, telefoon of WhatsApp maar ook vaste uurtarieven (zonder service- of voorrijkosten), heldere offertes en facturen en betaling via iDeal of creditcard. We zijn sinds 2010 actief in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. In 2017 en 2018 zijn we uitgebreid naar Midden-Nederland, tot en met Eindhoven en Apeldoorn. En sinds 2019 bedienen we heel Nederland!
 

Onze missie: de klussector verduurzamen

 
MrFix heeft een eenvoudige, pragmatische missie: de smerige, rommelige klussector eerlijk & duurzaam maken. We maken het klusproces snel, eerlijk en soepel met een beetje techniek en veel gezond verstand.
 
Zo selecteren we vakmensen op basis van betrouwbaarheid en gebruiken we slimme systemen om ze snel aan Klanten te koppelen. Dan maken we een WhatsApp-groep om de vakman goed voor te bereiden en tijdverspillende opnamebezoeken (en voorrijkosten) zoveel mogelijk te vermijden. We onderhandelen eerlijke tarieven, zodat de vakman geen reden heeft om de Klant op te lichten. En we checken start- en eindtijden om de Klant te beschermen.
 
Daarom blijven zowel onze klanten als vakmensen lang bij ons: meer dan 70% van onze klussen komen van bestaande Klanten. 
 

Waarom niet gewoon direct een vakman inhuren?

Het is in jouw belang om MrFix te gebruiken, want:

  • MrFix selecteert vakmensen zorgvuldig. We discrimineren niet op ras, leeftijd of geloof maar puur op betrouwbaarheid en Klanttevredenheid, in het verleden én het heden!
  • Elke vakman is wel eens ziek, met vakantie of bezig met een andere klus. MrFix werkt met meerdere specialisten en vindt altijd wel een vakman beschikbaar
  • Juist de beste vakmensen zijn minder beschikbaar en bereikbaar. MrFix weet wanneer zij je klus aan kunnen nemen en wanneer en hoe we ze het beste kunnen benaderen
  • Juist specialisten zien jou na de klus waarschijnlijk een tijd niet meer terug. Maar via MrFix bedienen ze binnenkort weer een andere Klant en doen ze dus extra hun best voor jou!

 
Wil je meer weten over hoe MrFix werkt? Zie dan onze Help-pagina!
 
Probeer ons uit door het indienen van een klusverzoek of stuur je vragen en feedback aan [email protected].
 
Michiel, oprichter en CEO.

Erkende vakman 2019

MrFix checkt vakmensen vooraf

MrFix helpt Klanten dagelijks met kleine klusjes, maar ook hele verbouwingen. We selecteren vakmensen op betrouwbaarheid en klanttevredenheid door een zorgvuldige check van referenties, documenten en vooral een face-to-face selectiegesprek.
 

Jouw tijd is kostbaar: dat begrijpen wij

 
Er zijn genoeg zaken die jouw aandacht echt verdienen: verspil geen tijd en energie aan de rest! Ervaar zelf hoe gemakkelijk uitbesteden is. MrFix biedt één centraal aanspreekpunt voor al je klussen in en om je woning. Wij vinden snel een betrouwbare specialist voor jouw klus en bieden een scherpe uurprijs zonder bijkomende voorrijkosten of parkeerkosten. Dit maakt MrFix tot je ideale partner voor het afhandelen van klussen in en om je woning of kantoor. Wij denken graag met je mee en leveren goed werk. Schakel vandaag nog MrFix in!
 

MrFix-partners

 
MrFix werkt samen met vertrouwde partners op het gebied van:
– Butlerservice: uButler en The Office Service
– Import van sanitair: Creavit biedt onze Klanten en vakmensen 20% korting op de prijzen in de catalogus als je MrFix noemt
– Groothandel in klusmateriaal en gereedschap: Klushandel.nl en Colijn
– Oppasdiensten: AmsterNannies
– VvE-beheer: Keijzer VvE Beheer

Welke soorten vakman kan MrFix regelen?

 
Tenslotte maakt het ons niet uit hoe je ons noemt: je zegt “Mister Fix” maar veel mensen zeggen “Mister Fix it” en schrijven “MrFixIt” of “Mister Fix-it”. Allemaal OK 🙂

Blijf op de hoogte: