Menu

Vind binnen 3 uur een klusser die je onderhouds klus in 1x goed doet

Recente klussen - Reparatie / Onderhoud

Klusjesman - Kerkstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix closet doors

Hi there! Is there a handyman in Amsterdam who can fix my closet doors? They are jammed shut!

Klusjesman - Hugo de - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Replacement of shower boarder

Hello Need a 'small job' done in the bathroom as the current shower boarder started leaking..as well as renewal of the silicon.

Klusjesman - Jacob van Lennepstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Trapleuning, deurklink en dop vastzetten, Spotlampje en deur repareren

MrFix, ik zoek een klusjesman in amsterdam voor meerdere klusjes in huis. Onder andere:1) Trapleuning vastzetten 2) Deurklink vastzetten3) Dop van afzuigsysteem in plafond bevestigen 4) Spotlampje in badkamer repareren 5) Deur inkorten

Klusjesman - Argonautenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Lock on my door

The door doesn't need to be fixed. I just want a lock installed. Ik wil een slot op mijn deur. Een schuifslot (a bolt).

Klusjesman - Eemwijkstraat - Voorburg

Reparatie / Onderhoud - 3 windveren opnieuw op zijgevel monteren DH

Ik zoek een klusjesman of dakwerker in Voorburg om 3 windveren (windborden) opnieuw op de zijgevel van ons hoekhuis in Voorburg te monteren. Ze zijn er vorige week door de storm afgeblazen en op de grond gevallen. De andere windveren zouden ook los kunne

Klusjesman - Argonautenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Lock on my door

The door doesn't need to be fixed. I just want a lock installed. Ik wil een slot op mijn deur. Een schuifslot (a bolt).

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Betrouwbare klusjesman, zeker voor herhaling vatbaar!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Klus supersoepel , snel en vakkundig geklaard: hier word je als klant blij van!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Bart: "Prima"

Score: 5,0/5,0 sterren

Simon: "awesome"

Score: 4,7/5,0 sterren

Amine: "Job done well"

Score: 5,0/5,0 sterren

Alex: "Honest service. Honest people. Honest price."

Score: 4,2/5,0 sterren

Julien: "Goede ervaring, snelle service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Alessandra: "Great response and professional job"

Score: 4,0/5,0 sterren

Robin: "Snel geholpen. Zou fijn zijn als ik direct kon pinnen!"

Local handyman needed?

De beste klusjesman via Klusbedrijf MrFix

Er is nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg de tijd en energie niet vinden om reparatieklussen te klaren. Wist je dat je al jouw klussen in en om huis via onze kluswebsite professioneel kunt laten fixen door een klusjesman in Amsterdam? Of je nu een schilder, loodgieter, stukadoor, elektricien, tegelzetter of een andere klussenier of klussenbedrijf zoekt: Klusbedrijf MrFix vindt voor jou de beste klusjesman in Amsterdam en omstreken!

Dé kluswebsite: plaats eenvoudig jouw klus!

Je kunt nu al je klussen probleemloos regelen via een klussensite! Klusbedrijf MrFix heeft altijd een klusjesman of klussenbedrijf voor jou klaar staan. Elke klusjesman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste klusser vinden en snel een goede prijsindicatie geven. Wij koppelen je in maximaal drie uur aan de juiste klusjesman!

Klus uitbesteden bij MrFix

Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een klussenbedrijf geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar Klusbedrijf MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (op Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) veel tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige klussen écht een klusjesman nodig. Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kan een hoop ellende veroorzaken. Onze klusjesman in Amsterdam doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Wij hebben een netwerk aan professionele vakmannen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Klusjesman tarief -Handyman rate

Tarief en spoed

Kosten klusjesman

We hebben met de door ons geselecteerde klussers een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doet onze erkende vakman je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Regel een betrouwbare klusjesman met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.
 

Wanneer je met spoed een klusjesman nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

 

Zoek je een goede klusjesman, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende klusser een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze klusser je klus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een klusser regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende klusser offerte aanvragen. Voor klussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een klusser offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

klusser werkzaamheden

Of je nu een klusser in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste klus in west Nederland en omstreken. Voor de grotere klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in, als je dat liever hebt. Onze specialisten laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: