Menu

Klusjesman voor reparatie/onderhoud? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman voor reparatie/onderhoud? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 binnen 1 uur (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) een lokale vakman om bijvoorbeeld je houtwerk te repareren of vloer te onderhouden. Je kunt hieronder meer lezen over recente reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor reparatie/onderhoud alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor de meest voorkomende reparatie- en onderhoudsklussen:

 
 

Waarom reparatie/onderhoud via MrFix?

  • MrFix werkt met de meest geschikte klusjesmannen
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusjesman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik reparatie/onderhoud bestellen?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - reparatie onderhoud

Klusjesman - 's-Gravenhage

Ophangen - Re-attach curtain rack to plaster wall - DH

Ik heb een klusser nodig in Den Haag. Mijn gordijnrek is losgekomen van de muur en is met gordijnen en al naar beneden gekomen. Het moet allemaal opnieuw aan de muur worden bevestigd. Echter, sommige gaten zijn nu wat groter geworden, en de muur is van gi...

Klusjesman - Namensestraat - Den Haag

2 IKEA-kasten en 1 andere kast monteren DH

Ik zoek een klusjesman in Den Haag om: 1) 1 nieuwe IKEA-ladenkast (200cm breed x 120 cm hoog) en 1 IKEA-keukenwerkbank op wielen in elkaar te zetten 2) Een grote kast uit elkaar halen en in een andere kamer weer in elkaar te zetten 3) te bekijken of hi...

Klusjesman - Vondelstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix 12 small jobs, remove 3 objects, and 3 cleaning jobs in/around the house - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om 12 klussen in mijn huis op te knappen, 3 objecten te verwijderen en 3 schoonmaakklussen. 1. Rehang recht 2/3 kastdeuren in woonkamer inclusief deur voor koelkast met vriesvak - foto 1 2. Herhangen van 1 lade in l...

Klusjesman - Kanteel - Amsterdam

Lekkage - Fix leakage (toilet sink), doors, Lift floor + window - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht voor diverse klussen: 1. Lekkage in de wastafel van het toilet verhelpen 2. Repareer 4 deuren (maken geluid bij het openen en sluiten) 3. Reparatie van de bolstaande vloer (laminaat) 4. Reparatie van het raam (...

Klusjesman - IJsbaanpad - Amsterdam

Custom built box + shelves - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam die een op maat gemaakte opbergbox en planken maakt. 1. De kist in wasmachine en buizen met een frame en OSB houten panelen. 2. Hal: Planken maken in de nis en schuifdeuren maken - om een opbergruimte te maken...

Klusjesman - Orteliusstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Betegelen ~4 m2 badkamervloer

"Ik wil mijn badkamervloer over laten tegelen omdat er een aantal tegels los liggen. Oppervlakte is iets minder dan 4m2. Soort tegels heb ik al uitgezocht, ik overleg graag met de vakman of ik deze zelf koop of hij ze meeneemt. Overige materialen wil ik d...

 

 

Recente beoordelingen (5.831)

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Josine: "Wij wonen in Australie en dan is het vaak lastig om klusjes in ons huis in Nederland te regelen. Mr Fix is de ideale oplossing. Ze kunnen alles regelen, zijn snel, flexibel en goed in communicatie. We gaan ze zeker vaker inzetten. Heldere communicatie, Sn..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Reparatie/ onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
MrFix heeft met haar klusjesmannen een vast uurtarief afgesproken van €50 inclusief btw (geen voorrijkosten).
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

 
In en om een huis of bedrijfspand moeten vaak klussen gedaan worden die te maken hebben met reparatie of noodzakelijk onderhoud. Het repareren van verlichting, het onderhoud van de tuin, het onderhoud van het schilderwerk enzovoort. Vaak denk je in eerste instantie ‘ dat doe ik zelf wel even’, maar meestal draait het erop uit dat deze klussen veel te lang blijven liggen. De klusjesmannen van klusservice MrFix helpen je graag door jou deze klussen uit handen te nemen. Zij doen dat snel en deskundig.
 
Voor de klusexperts van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer dat relevant is
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de echt grote klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Reparatie/ onderhoud - Garantie

Zelfs bij de beste vakman kan onverhoopt wel eens iets mis gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

Altijd een oplossing van de MrFix klusjesman

Klusservice MrFix werkt met een enthousiast team van vakmensen. Zij doen hun werk met liefde. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het zo snel mogelijk bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusjesmannen staan klaar om elke denkbare klus snel en deskundig te klaren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Klusjesman gezocht in jouw regio voor reparatie/onderhoud?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare glaszetters en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.