Menu

Klusjesman voor reparatie / onderhoud? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix werkt met de meest geschikte klusmannen
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik die klusjesman ‘bestellen’?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - reparatie onderhoud

Klusjesman - Willem de Zwijgerlaan - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang up 7 blinds and 10 pictures - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om 7 rolgordijnen en 10 foto's in ons kantoor op te hangen. (Handyman in Amsterdam wanted to hang up 7 roller blinds and hang up 10 pictures in our office.)

Klusjesman - Oosterpark - Amsterdam

Verbouwing - Remove supporting wall - AM

Builder in Amsterdam-Oost wanted to take down a supporting wall. We have all engineering calculations and have requested the permit last week. The wall is about 2,9m high and 5 m wide. We can send over all details.

Klusjesman - Orteliusstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Replace cabinet door, Install bathroom separator, Fix bed - AM

Klusjesman in Amsterdam gevraagd om een ontbrekende (Ikea) kastdeur te vervangen en er planken in te maken, een glazen of keramische afscheiding in de douche te installeren en de onderkant van mijn bed repareren. (Handyman in Amsterdam wanted to repl...

Klusjesman - Piet Heinstraat - 's-Gravenhage

Install 4 shelves on wall + toilet seat on toilet - DH

Klusjesman in Den Haag gezocht voor 2 klussen: 1. 4 planken aan de wand monteren. Hiervoor moeten gaten worden geboord. 2. Een nieuwe toiletbril op het toilet monteren. (Handyman in Den Haag wanted for 2 jobs: 1. Install 4 shelves on a wall. Th...

Klusjesman - Tweede Schinkelstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix Bathroom leak, Paint wall, Install electric socket covers, secure cabinets - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht meerdere klussen te doen: 1. Belangrijkste item om te repareren: Lekkage in de badkamer onderzoeken en waterdicht maken (vanaf de douchezijde). Na verloop van tijd ontstaat er vochtophoping op de gipsplaten tussen de badk...

Klusjesman - Sarphatipark - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Repair hole in wall - AM

klusjesman in Amsterdam-De Pijp gezocht om een gat in de muur repareren, ik probeerde mijn TV aan de muur te bevestigen, maar het was te dun om het veilig op te hangen. Dus nu moet ik een gat van ongeveer 2cm diameter in de muur repareren/repareren. Ik w...

Recente beoordelingen (3.043)

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Kim: "Ik ben zeer te spreken over mr Fix, snelle reactie, snel aanbod aan professionele hulp en zeer tevreden met de hulp van de ingeschakelde vakman! Echte aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Klusjesman tarief -Handyman rate

Reparatie/ onderhoud - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

MrFix heeft met haar klusjesmannen een vast uurtarief afgesproken van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

In en om een huis of bedrijfspand moeten vaak klussen gedaan worden die te maken hebben met reparatie of noodzakelijk onderhoud. Het repareren van verlichting, het onderhoud van de tuin, het onderhoud van het schilderwerk enzovoort. Vaak denk je in eerste instantie ‘ dat doe ik zelf wel even’, maar meestal draait het erop uit dat deze klussen veel te lang blijven liggen. De klusjesmannen van klusservice MrFix helpen je graag door jou deze klussen uit handen te nemen. Zij doen dat snel en deskundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer dat relevant is
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de echt grote klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Reparatie/ onderhoud - Garantie

Zelfs bij de beste vakman kan onverhoopt wel eens iets mis gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

Altijd een oplossing van de MrFix klusjesman

Klusservice MrFix werkt met een enthousiast team van vakmensen. Zij doen hun werk met liefde. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het zo snel mogelijk bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusjesmannen staan klaar om elke denkbare klus snel en deskundig te klaren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

Behalve een timmerman of andere klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Klusjesman gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: