Menu

Klusjesman voor reparatie/onderhoud? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman voor reparatie/onderhoud? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 binnen 1 uur (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) een lokale vakman om bijvoorbeeld je houtwerk te repareren of vloer te onderhouden. Je kunt hieronder meer lezen over recente reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor reparatie/onderhoud alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor de meest voorkomende reparatie- en onderhoudsklussen:

 
 

Waarom reparatie/onderhoud via MrFix?

  • MrFix werkt met de meest geschikte klusjesmannen
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusjesman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik reparatie/onderhoud bestellen?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - reparatie onderhoud

Klusjesman - Alexander Boersstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble IKEA cupboards + cabinet - AM

We zoeken een klusjesman in Amsterdam om een paar IKEA-kasten en een andere kast in elkaar te zetten. (We need a handyman in Amsterdam to assemble a few IKEA cupboards and a cabinet.)

Klusjesman - Benjamin Brittenstraat - Amsterdam

Install IKEA cupboard 250x150x58cm - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een IKEA kast te installeren. 3 Paneel deuren voor het opbergen van kleding, moet gemonteerd worden in de kamer, begane grond appartement met ruime ruimte om te monteren. (I need a handyman in Amsterdam to inst...

Klusjesman - Dalweg - Hilversum

Lampen, TV + Playbar ophangen HI

MrFix, ik ben pas verhuisd naar Hilversum en er zijn diverse klussen betreffende verlichting die ik graag gedaan wil hebben. De foto's spreken voor zich: (1) In de slaapkamer de lamp opgehangen echter deze wil ik op de juiste plek hebben (2) Keu...

Klusjesman - Celebeslaan - Hilversum

Reparatie / Onderhoud - Raamsloten vervangen - HI

Klusjesman in Hilversum gezocht om Bij beide ramen moeten de sloten vervangen worden en de ramen weer geschuurd en geverfd worden

Klusjesman - Philitelaan - Eindhoven

Ophangen - Hang 4 curtains, 4 drapes, coat rack and mirror - EI

Ik zoek een klusjesman in Eindhoven om een aantal zaken op te hangen: 1. Een spiegel (standaard, van IKEA) 2. Een kapstok (standaard, van IKEA) 3. 2 paar gordijnen en 2 paar gordijnen. De expert heeft een hoge ladder nodig, want het huis is meer dan 3,2...

Klusjesman - Boreasplantsoen - Arnhem

Plaatsen / Monteren - Install 4 IKEA kitchen cabinets, countertop and raised breakfast top - GE

Klusjesman in Arnhem gezocht om 4 IKEA keukenkastjes en een werkblad in L-vorm plus een verhoogd ontbijtplateau op de korte poot van de L te monteren en installeren. (Handyman in Arnhem wanted to assemble and install 4 IKEA kitchen cabinets and a c...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Reparatie/ onderhoud - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
MrFix heeft met haar klusjesmannen een vast uurtarief afgesproken van €50 inclusief btw (geen voorrijkosten).
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

 
In en om een huis of bedrijfspand moeten vaak klussen gedaan worden die te maken hebben met reparatie of noodzakelijk onderhoud. Het repareren van verlichting, het onderhoud van de tuin, het onderhoud van het schilderwerk enzovoort. Vaak denk je in eerste instantie ‘ dat doe ik zelf wel even’, maar meestal draait het erop uit dat deze klussen veel te lang blijven liggen. De klusjesmannen van klusservice MrFix helpen je graag door jou deze klussen uit handen te nemen. Zij doen dat snel en deskundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer dat relevant is
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de echt grote klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Reparatie/ onderhoud - Garantie

Zelfs bij de beste vakman kan onverhoopt wel eens iets mis gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

Altijd een oplossing van de MrFix klusjesman

Klusservice MrFix werkt met een enthousiast team van vakmensen. Zij doen hun werk met liefde. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het zo snel mogelijk bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusjesmannen staan klaar om elke denkbare klus snel en deskundig te klaren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor reparatie/onderhoud?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare glaszetters en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.