Menu

Klusjesman voor reparatie/onderhoud? Klusservice MrFix!

Zoek je een klusjesman voor reparatie/onderhoud? Vul het formuliertje hierboven in, dan regelt MrFix 24/7 binnen 1 uur (ma-za 8:30-18:00u) een lokale vakman om bijvoorbeeld je houtwerk te repareren of vloer te onderhouden. Je kunt hieronder meer lezen over recente reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor reparatie/onderhoud alsmede garantie en spoedklussen.
 
We hebben specifieke webpagina’s voor de meest voorkomende reparatie- en onderhoudsklussen:

 
 

Waarom reparatie/onderhoud via MrFix?

  • MrFix werkt met de meest geschikte klusjesmannen
  • Je bepaalt zelf wanneer de klusjesman moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden, eerst offerte kan ook

Hoe kan ik reparatie/onderhoud bestellen?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusjesman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - reparatie onderhoud

Klusjesman - Ruysdaelstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang painting, basket, hangers and shelves - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Zuid om een schilderij, een mand, een aantal hangers en planken op te hangen. (I need a handyman in Amsterdam-Zuid to hang one painting,a basket, some hangers and shelves)

Klusjesman - Derde Oosterparkstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Fix broken wooden beam of couch - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam-Oost om de houten balk onder een bankstel te repareren. De balk is aan n kant gebroken. Het lijkt erop dat een reparatie mogelijk is met een extra houten balk en een hamer en spijkers. Misschien alleen met hamer en sp...

Klusjesman - Kloosterpad - Den Hoorn

Ophangen - Gordijnen plaatsen - DH

Klusjesman in Den Hoorn gezocht om Wil graag een gordijn laten plaatsten in mijn woonkamen en in mijn slaapkamer

Klusjesman - Kerkstraat - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Disassemble IKEA Pax wardrobe - AM

Klusjesman in Amsterdam-Centrum gezocht om een IKEA Pax kast te demonteren. (Handyman in Central Amsterdam wanted to disassemble an IKEA Pax wardrobe).

Klusjesman - Ceintuurbaan - Amsterdam

Ophangen - 4 dikke planken aan keukenwand hangen

4 stevige rustieke houten planken van het type op foto 3 & 4 (heeft Klant al, incl. ophangsysteem) en bevestigen tegen dezelfde muur (foto 1): - Rechts boven 80cm - Rechts onder 60cm - Links boven: 190cm - Links onder: 170cm

Klusjesman - Berzeliusstraat - Amsterdam

Ophangen - Spiegel van ~195x80 boven bank hangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam om een spiegel van ongeveer 195 x 80 cm boven bank op te hangen. Hij bestaat uit tien spiegels aan een stuk, dus ze zitten al aan elkaar en hij hoeft maar aan twee punten bevestigd te worden.

 

 

Recente beoordelingen (5.035)

Score: 5,0/5,0 sterren

Isa: "Vriendelijke, betrouwbare en snelle service!! Geen zorgen; waar haal ik mijn spullen, gaat t wel lukken... één telefoontje en binnen twee dagen was t gefixt! In n half uur hing mijn prachtige (loodzware) foto aan de wand... superblij!! Fast service, Cra..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Richard: "Snel een vakman die bij mij langs kon komen. Communicatie via Whatsapp was vlot, zowel met MrFix alsook het aannemersbedrijf. Vakman kon eerste instantie het adres niet vinden, toch werd deze minuten wel gefactureerd. Dit werd gelukkig wel snel gecorrigee..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Communicatie was helder, Whatsappgroep met een soort bemiddeling werkte goed. Vakman was op tijd, vriendelijk, kundig, maar deed er wel veel langer over dan ik had verwacht waardoor het een nogal prijzige klus werd, dat is jammer tegen deze prijzen. Helde..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Boris: "Doekle was very knowledgeable and explained what he was doing. He was also friendly and polite. He took care of installing the fan directly. He then gathered the details for the other tasks; fixing the Valiant boiler and a new wall for the toilet, and wil..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Dieuwke: "het ging wat lastig met een daadwerkelijke afspraak maken voor het repareren van onze douchecabine. Na dit te hebben gemeld ging het snel, fixer Max was op tijd, zelfstandig en heeft goed werk afgeleverd. Met name het kitten is erg netjes gedaan, eerder..."

 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Reparatie/ onderhoud - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
MrFix heeft met haar klusjesmannen een vast uurtarief afgesproken van €50 inclusief btw en voorrijkosten.
 

De beste klusjesman via Klusservice MrFix

 
In en om een huis of bedrijfspand moeten vaak klussen gedaan worden die te maken hebben met reparatie of noodzakelijk onderhoud. Het repareren van verlichting, het onderhoud van de tuin, het onderhoud van het schilderwerk enzovoort. Vaak denk je in eerste instantie ‘ dat doe ik zelf wel even’, maar meestal draait het erop uit dat deze klussen veel te lang blijven liggen. De klusjesmannen van klusservice MrFix helpen je graag door jou deze klussen uit handen te nemen. Zij doen dat snel en deskundig.
 
Voor de klus experts van MrFix is geen klus te klein of te groot. Zij helpen zowel met het ophangen van je nieuwe lampen als het plaatsen van een volledige keuken.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele klusser. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo goed mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen; dat kan zeker helpen
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer dat relevant is
  • Maak een keuze tussen “Snel een vakman” of “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 
Voor de echt grote klussen zetten we met alle plezier een klusbedrijf in. Ook zij werken tegen een transparant tarief. Onze vakmensen laten de woning altijd netjes achter, want een tevreden klant staat bij klusservice MrFix voorop!
 
Zie voor verdere vragen over klus tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Reparatie/ onderhoud - Garantie

Zelfs bij de beste vakman kan onverhoopt wel eens iets mis gaan. Voor die gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix.
 

Altijd een oplossing van de MrFix klusjesman

Klusservice MrFix werkt met een enthousiast team van vakmensen. Zij doen hun werk met liefde. Elke klusjesman die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Wordt je huis binnenkort opgeleverd en wil je het zo snel mogelijk bewoonbaar maken? Of heb je een klus liever in de avonduren geklaard?
We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste klusjesman voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusjesmannen staan klaar om elke denkbare klus snel en deskundig te klaren in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusjesman regelt MrFix ook met plezier een professionele Elektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusjesman gezocht in jouw regio voor reparatie/onderhoud?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare glaszetters en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusjesman of andere vakman in jouw regio gekoppeld.