Menu

Tuinaanleg nodig? Klusservice MrFix!

Voor vakkundige tuinaanleg ben je bij MrFix aan het juiste adres. Vul het formulier hierboven in, en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakkundige hovenier.
 
En als je eerst wilt oriënteren kun je hieronder meer lezen: recente tuinaanlegklussen, Klantbeoordelingen en informatie over tuinaanleg-tarieven, garantie en spoedklussen. Het standaardtarief voor een hovenier is €55/u incl. btw en voorrijkosten
 
 

Waarom MrFix voor Tuinaanleg?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale hovenier
  • Kies zelf wanneer de hovenier welkom is: 24/7
  • Tarief €55/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe boek ik tuinaanleg in mijn regio?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • Je hoort binnen 1 uur van MrFix welke hovenier wanneer komt
  • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - hovenier

Hovenier - Burgemeester van Tienhovengracht - Amsterdam

Tuin van 5x3m onkruidvrij maken - AM

Hovenier in Amsterdam gezocht om alle onkruid uit een tuin van ongeveer 5x3 meter te verwijderen. Zoals op de fotos te zien is, is het aardig overwoekerd.

Hovenier - Hobbemakade - Amsterdam

Balkon inrichten met planten - AM

Ik zoek een hovenier in Amsterdam om mijn potten op de balkon te vullen met potgrond en inrichten met planten die ik al klaar heb staan.

Hovenier - Eerste Nassaustraat - Amsterdam

Bramenstruik verwijderen

A.s. maandag wordt er een grote steiger gebouwd in mijn tuin in Amsterdam. Maar er staat een bramenstruik precies op de plek waar de steiger komt te staan Ik heb een hovenier nodig om een bramenstruik uit de tuin te verwijderen en af te voeren.

Hovenier - Salamander - Amstelveen

Struik snoeien, Onkruid + bladeren verwijderen - AM

Ik zoek een hovenier in Amstelveen om een kleine voortuin op te knappen: 1. Struik flink snoeien 2. Onkruid wieden en afvoeren 3. Gevallen bladeren verwijderen 

Hovenier - Nicolaas Beetsstraat - Utrecht

Stuk naast kantoorpand opruimen - UT

Goedemiddag, wij zoeken een hovenier in Utrecht om het stuk naast ons kantoorpand op bijgaande fotos op te ruimen. We hebben het liefst Burak weer, die ons meermalen prima heeft geholpen. Wat zouden de uren zijn die hij nodig heeft?

Hovenier - Sportpark Spieringhorn - Amsterdam

Leg jeu de boulesbaan aan - AM

Hovenier (of 2) in Amsterdam gezocht om een Jeu de Boulesbaan aan te leggen op onsze hockeyclub. Onderstaand een tweetal beschrijvingen van wat je hiervoor nodig is:

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

tuinontwerp

Tuinaanleg - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde hoveniers een vast uurtarief van €55 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Bovendien voeren onze erkende hoveniers je tuinklus in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Tuinaanleg

 
Om ervoor te zorgen dat jouw tuin echt strak wordt aangepakt selecteren wij uitsluitend het beste hoveniersbedrijf met de hoffelijkste hoveniers. Zo ben je er zeker van dat de tuinman jouw tuinaanleg of tuinonderhoud naar verwachting uitvoert. Onze hoveniers geven niet alleen tuinadvies maar weten ook alles over het aanleggen van een nieuwe tuin: of je nu groen wilt of juist denkt aan het bestraten van jouw tuin. Voor uitdagende tuinklussen kun je zeker bij ons aankloppen: van bomen snoeien en bomen kappen tot de tuin afgraven.
 

Tuin aanleggen – advies

 
Als het gaat om een tuin aanleggen heeft MrFix de beste hovenier voor je klaarstaan. Voor professioneel tuinadvies kun je het best een vakman inschakelen zodat jouw groene droom naar volle tevredenheid werkelijkheid wordt. Het uittekenen van strakke tuinen en de uiteindelijke aanleg van jouw tuin vereist vakmanschap. Maak gebruik van de ruime hoeveelheid ervaring van onze hoveniers en regel eenvoudig een hovenier die voor jou aan de slag gaat via ons verzoekformulier. We kunnen de hovenier direct voor je regelen maar desgewenst verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.
 

Tuinaanleg – opties

 
Een tuinman of hoveniersbedrijf heeft verstand van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zij kunnen jouw tuin ophogen, van jouw tuin een moderne tuin maken of een compleet nieuwe tuin aanleggen. Voor een volledig nieuwe tuinaanleg is het inschakelen van een hoveniersbedrijf een logische stap. Zij hebben veel ervaring met verschillende typen tuinen en kunnen je een passend en professioneel tuinadvies geven. Wanneer je twijfelt tussen het aanleggen van een nieuwe tuin of het bestraten van je huidige tuin dan geven onze hoveniers jou graag advies op basis van jouw wensen en behoeften.
 

Plaats je klus soepel en snel

 
Klusservice MrFix heeft altijd een hovenier klaar staan voor tuinaanleg. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele tuinman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je tuinklus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: benoem bijvoorbeeld bloem- en plantensoorten, geef afmetingen van de tuin, moet er gras geplaatst worden, geef aan of je bijvoorbeeld een vijver wilt en hoe groot deze vijver moet zijn
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over hovenierstarieven of bel ons voor meer informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

tuinaanleg

Tuinaanleg - Garantie

 
Tuinaanleg is zelden een spoedklus, maar tuinonderhoud met spoed komt wel eens voor. Dat gebeurt niet alleen wanneer je ziet dat een zware tak op je huis of tuin dreigt te vallen. Je zou niet de eerste Klant zijn die met spoed de tuin goed toonbaar wil hebben omdat hij plotseling gasten krijgt of spontaan een tuinfeest wil geven. Ook wanneer iemand bezig is z’n huis te verkopen en de makelaar plotseling een bezichtiging aankondigt kan het zijn dat er met spoed iets moet gebeuren. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste hovenier voor jouw spoed-tuinonderhoud. Voor klussen die binnen 24 uur, na 18 uur of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Tuinaanleg met spoed

 
Voor een spoedklus ben je bij MrFix aan het juiste adres. Meer dan 400 vakmensen zijn werkzaam via MrFix. Alle vakmensen zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een hovenier bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze hoveniers staan klaar voor je spoedklus in heel Nederland: niet alleen in de Randstad.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen dulden geen uitstel. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een hovenier klaarstaan voor eventuele spoedgevallen. Geen probleem voor de tuinman van MrFix!
 

Tuinklussen

 
Naast het professioneel laten aanleggen van jouw droomtuin kan het ook zijn dat je kampt met ongewenst groen in jouw tuin, waardoor je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Je hovenier kan altijd je bomen snoeien of kappen. Ook als je het groen in jouw tuin juist op peil wilt houden of vermeerderen kun je een hovenier van MrFix inschakelen voor boomverzorging.
 
Je kunt je tuinklus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen.
 

Tuinonderhoud – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele vakmensen gedekt door een driedubbele zekerheid: de garantie door de hovenier, diens verzekering en diens coulance als partner van MrFix. Wel zo geruststellend, toch?
 

Tips voor tuinaanleg

 
Wil je een strakke tuin of juist een weelderige tuin vol planten? Wil je het gebruiksvriendelijk houden of zit je graag met je handen in de aarde? Moeten de kinderen er kunnen spelen? Doe in een gesprek met een hovenier inspiratie op en maak bijvoorbeeld samen een tuin ‘moodboard’.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een Hovenier regelt MrFix ook eenvoudig een vakkundige Schilder, Klusjesman , Loodgieter, Elektricien of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Tuinaanleg nodig in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare hoveniers in heel Nederland inclusief Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier of andere specialist in jouw regio gekoppeld.