Menu

Decoratief binnenschilderwerk laten aanbrengen

Recente klussen - Binnenschilderwerk

Schilder - John Hadleystraat - Amsterdam

Woonkamer, keuken en hal stucen of schilderen

Graag een offerte met 2 opties voor de woonkamer, keuken en hal van mijn net opgeleverde nieuwbouwhuis in Almere: stucen of schilderen.

Schilder - Rooseveltlaan - Amsterdam

Binnenschilder - Huiskamer wit schilderen

MrFix, ik zoek een schilder om onze huiskamer in Amsterdam inclusief houten deurposten en raamkozijnen te schilderen.- De huiskamer is tweedelig, gescheiden met een schuifdeur.- De afmetingen van huiskamergedeelte 1 zijn: 580 cm bij 370 cm en 280 cm

Schilder - Hartenstraat - Amsterdam

Schilderwerk hal

MrFix, we zoeken een schilder voor onze VvE in De Jordaan:A) 1 appartement; enB) de gemeenschappelijke ruimte:- Hal 30m2- Deur en Kozijn- Houtwerk

Schilder - Spaklerweg - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen muren nieuwbouwappartement

"Schilderen van muren in een nieuwbouw huurappartement. De muren van de woonkamer (grondoppervlakte ~30 m2), slaapkamer (~12 m2) en hal (~8 m2) moeten worden geverfd. Zie plattegrond. Volgens de verhuurder worden de muren glad en sausklaar opgelever

Schilder - Wijnand Nuijenstraat - Amsterdam

Behanger - 4 banen fotobehang op 1, 5 x 2, 6m muur aanbrengen

MrFix, ik zoek een behanger in Amsterdam om op een muurtje van ongeveer 1,50 breed en 2,60 hoog fotobehang aan te brengen. Ik heb het fotobehang binnen, zijn 4 banen, breedte ongeveer 1,80. Dus moet worden uitgemeten om een deel niet mee te plakken maar

Schilder - Eerste Helmersstraat - Amsterdam

Keukenmuren overschilderen na waterschade

-Muur boven keuken en aangrenzende muren links en rechts schilderen. -Andere muren van dit deel woonkeuken mee schilderen i.v.m kleurverschil.-Totale oppervlakte: 17m2

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Artur: "Excellent service and support!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Rian: "AS: Goed verzorgd en goed geholpen. Perfect"

Score: 4,0/5,0 sterren

Aloys: "Het klopt allemaal."

Score: 3,5/5,0 sterren

Wally: "goed gewerkt"

Score: 4,3/5,0 sterren

Wieke: "Goed!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Subhradeep: "Andreas, the electrician, was excellent, both in experience that he had and for a conversation. Pretty awesome!"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: "Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring"

Score: 4,7/5,0 sterren

Atanas: "I am very happy with the service provided by Mr. Fix & will use again their services in the near future."

Score: 3,7/5,0 sterren

John: "prima"

Schilder tarief - Painter rate

De beste binnensschilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde binnenschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende binnenschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare binnenschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het binnenschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele binnenschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een binnenschilder gezocht, of voor de grote klussen een binnenschildersbedrijf dat binnenschilderwerk sneller kan doen!

binnenschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine binnenschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je binnenschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze binnenschilders leveren uitstekend binnenschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de binnenschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste binnenschilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander binnenschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele binnenschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste binnenschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste binnenschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisbinnenschilder voor binnenbinnenschilderwerk maar ook binnenschilders die buitenbinnenschilderwerk doen. Behalve binnenschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Schilder garantie - Painter guarantee

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een binnenschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste binnenschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende binnenschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede binnenschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende binnenschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze binnenschilder je binnenschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een binnenschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende binnenschilder offerte aanvragen. Voor binnenschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een binnenschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

binnenschilder werkzaamheden

Of je nu een binnenschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste binnenschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere binnenschilderklussen zetten we met alle plezier een binnenschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze binnenschilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: