Menu

Muur schilderen? Schilderservice MrFix!

Zijn je muren aan het vergelen of zijn de kleuren in je woning niet meer naar wens en ben je toe aan iets anders. Geef de klus uit handen en schakel een echte vakkundige binnenschilder in. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je graag binnen 1 uur aan de schilder die de klus voor je kan klaren.
 
Scroll wat verder naar beneden voor onze klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips. Het standaardtarief voor het schilderen van een muur is €50/u incl. btw (geen voorrijkosten).
 
 

Waarom je muur schilderen via MrFix?

 • MrFix werkt alleen met deskundige en ervaren schilders
 • Kies zelf wanneer de schilder welkom is: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan ook

Hoe vraag ik mijn schildersklus aan?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke schilder zal komen
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - muur schilderen

Schilder - Van Aerssenstraat - 's-Gravenhage

Sand / paint 14 doors / frames + 5 windows DH

I am looking for a painter in The Hague to grind and paint 14 doors and frames and 5 windows. 2 out of 5 need to be fixed so that the mechanism is working properly again. Some woodden parts need to be replaced.

Schilder - Noorderstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 2 trappen + leuningen schilderen - AM

Schilder in Amsterdam-Centrum gezocht om de trap van begane grond naar 1e verdieping en van 1e naar 2e verdieping + bijbehorende trapleuningen te schilderen.

Schilder - Weteringstraat - Amsterdam

Paint wood & metal outdoor bench - AM

I need a painter in Central Amsterdam to paint a wood & metal outdoor bench. This bench was once refurbished by my brother, where he had made beautiful extra thick pine beams. I put these in epoxy a few years ago. Now this needs to be sanded off and...

Schilder - Steenbreekvaren - Bergschenhoek

Stukadoor - Werk binnenkant van 3 dakkapellen af - DH

Ik zoek een stukadoor, schilder of andere klusjesman in Bergschenhoek om 3 de Ruiter dakkapellen die geplaatst worden van de binnenkant af te werken. Binnenkant wordt namelijk  niet afgewerkt. Het gaat om de binnenkant afwerken, gipsplaten aanbrengen,...

Schilder - Ms.Oslofjordweg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint walls 67m2 apartment (~2.6m high) - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om de muren van een nieuw appartement (67m2 in totaal) in Amsterdam-Noord te schilderen (ook voorstrijken). De plafondhoogte is ~2,6m. (I need a painter in Amsterdam to paint (also pre-paint) the walls a new apartmen...

Schilder - Sanderijnstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Re-paint ~11m2 of bedroom + hallway walls & ceilings white - AM

Binnenschilder in Amsterdam gezocht om het plafond van mijn slaapkamer en gang opnieuw te schilderen. Er is waterschade geweest dus ik wil dit netjes laten schilderen. Het totale oppervlak samen is ongeveer 11m2. (Interior painter in Amsterdam want...

 

 

Recente beoordelingen (5.830)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

muren schilderen - tarief

Muur schilderen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou lange tijd niet meer terug maar werkt hij volgende week wel weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Vakkundige opfrisbeurt van muren

 
Je muren van je woning zijn niet zo fris meer en ogen grauw. Je beseft dat het de hoogste tijd is voor het schilderen van je woning, maar je ziet als een berg op tegen het urenlang verven. Die lamme arm en rugpijn van bewegingen die niet elke dag maakt. Het schilderen van grote oppervlakken is een moeizame klus. Laat het werk uit jouw handen nemen door de schilders van MrFix. Van het verven tot het spuiten van wanden en plafonds, de vakmensen van MrFix werken snel, efficiënt en tegen een fair tarief.
 

Muren schilderen, plaats soepel je klus

 
Hoe helpt MrFix je aan de beste schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in vierkante meters. Foto’s helpen daarbij. Vermeld type verf en eventuele overige benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of gevel schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix haalt de angel uit verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

muren schilderen - garantie

Muur schilderen - Garantie

De erkende schilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste aannemer onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Klustip van MrFix

 
Wil je zowel het plafond als de wanden schilderen in een witte of lichte kleur? Kies dan voor het plafond een tint die net een tint lichter is dan de wanden. Hierdoor lijkt je woning ruimer en hoger. Een simpele truc met een groot effect.
 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken ‘ongemerkt’ geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij koppelen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij schilder spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Verandering van kleur doet je goed

 
In deze Corona-tijd komen steeds meer mensen spontaan op het idee om hun interieur te veranderen. Je wilt misschien eens iets anders doen, iets dat impact kan hebben maar waar je je nog wel vertrouwd bij voelt. Schilder een muur, een kamer of je hele woning in een geheel nieuwe kleur: dat kan écht voor een speels effect zorgen. In de blog Laat onze schilder kleur brengen! worden leuke adviezen en tips gegeven.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Schilder gezocht in jouw regio voor je muren?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.