Menu

Lokale behanger gezocht? Klusservice MrFix!

Kies je behanger via MrFix want:

 • MrFix werkt met geselecteerde lokale behangers
 • Je geeft zelf aan wanneer hij kan komen: 24/7
 • Tarief €60/u incl. btw en voorrijkosten; eerst offerte kan

Hoe kan ik die behanger ‘bestellen’?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke behanger zal komen
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - behanger

Schilder - Berckheydestraat - 's-Gravenhage

Behanger - Behang vervangen in 3 ruimtes - DH

Ik zoek een behanger in Den Haag die oud behang kan verwijderen en nieuw behang kan plaatsen in 3 verschillende ruimtes. Ik heb zelf de volgende materialen: 15 rol vinyl, 8 rol duplux.

Schilder - Franklinstraat - 's-Gravenhage

Behanger - Wand van 5, 2x3 fotobehangen (deuropening met boog) - DH

Ik zoek een behanger in Den Haag om fotobehang aan te brengen op een muur van 520 cm x 300 cm. Er zit een deuropening met boog in de muur. Fotobehang + lijm is aanwezig, verder geen materialen.

Schilder - Nieuwendammerdijk - Amsterdam

Behanger - Mural-behang van 3x2.20m aanbrengen - AM

Behanger gezocht in Amsterdam-Noord om een Mural-behang van 3x2.20m aan te brengen. Het behang is Cole & Son non woven behang en moet aangebracht worden in een keuken. Zie https://www.naken.co.uk/cole-and-son-fornasetti-nuvole-al-tramonto-114-3006-wa...

Schilder - Plantage Muidergracht - Amsterdam

Behanger - 2 muren van totaal ~6m2 behangen - AM

Behanger in Amsterdam gezocht om graag beide muren die op de foto te zien zijn te behangen. De totale oppervlakte is ongeveer 6m2.

Schilder - Calandplein - 's-Gravenhage

Behanger - 3 kamers + 1 gang behangen - DH

Ik zoek met spoed een behanger in Den Haag om 3 kamers + 1 gang te behangen. Materialen zoals vliesbehang, lijm etc is aanwezig.

Schilder - Lange Beestenmarkt - Den Haag

Behanger - ~100m2 muur behangen - AM

Ik zoek een behanger in Den Haag om 20 rollen behang op een oppervlakte van ~100m2 aan te brengen. Ik heb behang en lijm aangeschaft. Ik ben op zoek naar een vakman die kan behangen in het weekend. Indien nodig kan ik een behangtafel en een ladder huren....


 

 

Recente beoordelingen (3.325)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer een pro, soepel en snel geregeld. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Meta: "Super aardige vakman en snel geregeld Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Eline: "Heel vriendelijk Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Eliane: "Snel, efficient en vakmanschap Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Martin: " Vakmanschap "


 

Behanger tarief - Paperhanger rate

Behanger - Tarief

Voor de behangers die door MrFix worden aanbevolen geldt een uurtarief van €60, inclusief voorrijkosten en 9% btw.
 
Voor de wat grotere klussen die meer dan een dag werk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je vooraf voldoende informatie verschaft (dat kan via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de behanger tijd en geld.
 

Behangen tegen een redelijk tarief

Met behang kun je effecten bereiken die met schilderwerk niet kunnen. Denk bijvoorbeeld aan behang met een retromotief of een barokke print. Of bijvoorbeeld fotobehang. Door je muren te behangen creëer je een geheel eigen sfeer en stijl. Voor een perfect resultaat is het verstandig een professionele behanger in te huren. Helemaal als het om een behang met print gaat. Het is doodzonde als een print niet goed aansluit, of wanneer er lelijke behangnaden zichtbaar zijn. MrFix zorgt snel en eenvoudig voor een deskundige behanger.
 

Wat moet je doen om een goede behanger te boeken?

 
Vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het duidelijk plaatsen van je behangklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, ook vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo gedetailleerd mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen en het soort ondergrond. Foto’s helpen zeker. Vermeld ook het soort behang dat beoogd wordt en eventuele andere speciale wensen.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”; dat laatste voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

 

Laag BTW-tarief op behangen!

De Belastingdienst helpt een handje mee om behangen betaalbaar te houden door sinds 2009 het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over behanger tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Behanger garantie - Paperhanger guarantee

Behanger - Garantie/spoed

De erkende behangers via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Behanger – driedubbele garantie

Heb je wel eens vaker een behanger gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de behanger, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de behanger zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken
 • Coulance: Mocht zich toch nog een geschil voordoen, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en vakman bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft jouw tevredenheid hoog in het vaandel staan!

Met spoed een behanger?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je woonkamer zorgeloos behangen hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed behangers in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend.
 
Onze behangers staan klaar voor behangklussen in alle steden van Nederland zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en omstreken.
 
Vul het formulier in en wij koppelen je klus binnen 1 uur aan de juiste behanger. Met name bij spoedklussen is een gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Kosten besparen?

Wil je kosten besparen op het behangwerk? Zorg dan dat de muren schoon en glad zijn, zodat de behanger meteen aan de slag kan. De meest simpele methode is losweken van het oude behang. Dit doe je met een emmer water en een spons. Kijk wel uit voor waterschade. Dek stopcontacten goed af en bescherm de vloer. Een andere methode is het oude behangpapier los stomen met een stoommachine. Deze kun je huren bij de grote doe-het-zelfzaken. Oud behang verwijderen is in het algemeen een tijdrovende klus. De vakmensen van MrFix zullen die klus met alle plezier voor je uitvoeren.

Ook klussen voor een andere vakman?

Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel en snel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Behanger gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en heel Nederland tot en met Maastricht, Groningen en Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.