Menu

Vind binnen 3 uur een stukadoor die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Stucwerk

Schilder - Eerste Passeerdersdwarsstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Kantoor schilderen 90m²

"Ik heb een kantoor van ongeveer 92 m2 waarvan de muren gewit moeten worden en de betonvloer een nieuw laagje verf nodig heeft. Het is in centrum Amsterdam (Jordaan). Graag voor 22 december klaar."

Schilder - Hartenstraat - Amsterdam

Schilderwerk hal

MrFix, we zoeken een schilder voor onze VvE in De Jordaan:A) 1 appartement; enB) de gemeenschappelijke ruimte:- Hal 30m2- Deur en Kozijn- Houtwerk

Schilder - Quellijnstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 117 m2 apartment white

"We have an apartment which needs painting throughout, in white, including paint work. The size is 117sqm over 2 floors, average floor height about 2.3m. This consists of a lounge, dining room, 2 bedrooms and hall and stairs over 2 floors. Please se

Schilder - Adres ontbreekt

Stukadoor - Stucwerk-sausklaar

"Stucwerk-sausklaar"

Schilder - Hogewerf - Amsterdam

Paint walls of ~130m2 apartment

Hi MrFix,We are looking for a painter in Amsterdam to paint all walls (so not ceilings or woodwork) in our apartment except the kitchen and the (tiled) bathroom and toilet:- 3 bedrooms: Master Bedroom 1 wall RAL 6003 Olive Green and other walls RAL 7

Schilder

Stukadoor - Appartement 85m² binnen schilderen

"Appartement 85m2 , wanden en plafonds nieuwe latex + klein stucwerk. Gaat echt om opfrissen voor verhuur. Modern appartement"

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,5/5,0 sterren

Herma: "Meneer was erg vriendelijk en vakkundig. Het is goed gefikst en ik ben erg blij."

Score: 4,7/5,0 sterren

Rutger: "Deskundige en zeer vriendelijke medewerker."

Score: 4,3/5,0 sterren

Rossella: "zzz"

Score: 3,7/5,0 sterren

Wally: "prima oke"

Score: 5,0/5,0 sterren

James: "AS: Klus super snel geklaard. Heeft ons in telefoon voor als er weer iets gebeurt. Hij kreeg wel een herinnering nadat hij meteen met I-deal had betaald. Verder heel happy"

Score: 4,2/5,0 sterren

Anita: "heldere en duidelijke communicatie. Top!"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bart: "Prima, alle klussen in 1 keer opgelost"

Score: 4,7/5,0 sterren

Sara: "Vanuit Mr. Fix handige communicatie via whatsapp. De vakmensen werkte hard door."

Score: 4,3/5,0 sterren

Lisa: "Fiat was very good professional and helpful guy"

Schilder tarief

De beste stukadoor via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde stukadoors een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende stukadoors je stucklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare stukadoor met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het stukadoorsbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis stucen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele stukadoors tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een stukadoor gezocht, of voor de grote klussen een stukadoorsbedrijf dat stukadoorwerk sneller kan doen!

stukadoorwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine stukadoorsklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je stukadoorsspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het stucen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze stukadoors leveren uitstekend stukadoorwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de stukadoors jouw klus in één keer goed doen.

De netste stukadoor via klusbedrijf MrFix

Het stucen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander stukadoorwerk is geen enkel probleem voor de professionele stukadoors van MrFix. Je vindt via ons snel de netste stukadoor van de Randstad en voor grotere klussen het beste stukadoorsbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisstukadoor voor binnenstukadoorwerk maar ook stukadoors die buitenstukadoorwerk doen. Behalve stukadoors kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Schilder spoed

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een stukadoor nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste stukadoor voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten stucen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende stukadoors van MrFix!

 

Zoek je een goede stukadoor, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende stukadoors een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze stukadoor je stukadoorwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een stukadoor regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende stukadoor offerte aanvragen. Voor stukadoorklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een stukadoor offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

stukadoor werkzaamheden

Of je nu een stukadoor in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste stukadoors in west Nederland en omstreken. Voor de grotere stukadoorklussen zetten we met alle plezier een stukadoorsbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze stukadoors nu jouw muur stucen of jouw plafond stucen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: