Menu

Vind binnen 3 uur een stukadoor die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Stucwerk

Schilder - Prinsengracht - Amsterdam

Graffiti voorgevel verwijderen of overschilderen

Goedendag MrFix,Op de voorgevel van ons huis in Amsterdam-Centrum is naast de voordeur graffiti gespoten. De achtergrond is donkergrijs en hierop staat nu zwarte bekladding.Kan een schilder een poging doen dit te verwijderen? Lukt dat niet dan oversc

Schilder - Krasseurstraat - Amsterdam

Behangen - ~40 m2 behangen met vliesbehang

~40 m2 behangen met vliesbehang: 1 slaapkamer, 1 overloop en 1 wand langs de trapTot 2,5m hoogte: geen steiger nodig maar opstapje.Graag behang, lijm etc. leveren

Schilder - Sint Nicolaasstraat - Amsterdam

Full apartment paint (white)

I have a very small, two bedroom apartment and would like to add a fresh coat of white paint to the whole place. Walls, ceilings and doors. It’d be great if the decorator could bring their own white paint and paint protector sheets to save me sourcing

Schilder - Bothalaan - Zeist

Stukadoor - Glad afstucen plafond, evt ook sauzen - Zeist

"Het gaat om ca 58 m2 plafonds glad afstucen, er zitten nu plafondplaten in met naden. Daarna evt afsauzen in wit en evt ook afsauzen andere ruimtes (16 m2). Ik woon er nog niet, ruimte bekijken is dus lastig. Klus moet plaatsvinden vanaf 15 augustu

Schilder - Bernard Zweerskade - Amsterdam

Diverse schilderswerkzaamheden + raam beter laten sluiten

"Ik heb een hoek appartement op de Bernard Zweerskade. Aan de binnenkant zijn in het verleden schilderwerkzaamheden zeer slordig afgewerkt. Rondom het houtwerk van de ramen, achter 1 vd radiatoren en een aantal van de muren. Ook sluit 1 van de ramen

Schilder - Wijenburg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid in RAL 9010

Paint 4-room apartment in Amsterdam-Zuid with normal off-white RAL 9010 paint. All rooms are empty: living room 5.5x3m + 1 room of ~4x3.5m (first remove wallpaper from both these rooms) + 2 rooms of 3x2.5m. Ceilings are 2.6m high.

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,2/5,0 sterren

Lars: "Prima afgewerkt"

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Janice: "Prima service en kwaliteit. Ik zal zelf wat meer klusjes moeten verzamelen en dan zal ik er zeker nog een keer gebruik van maken"

Score: 4,3/5,0 sterren

Mike: "Bohdi was very good.... fast and very nice guy"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bianca: "Goed en netjes werk geleverd"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joris: "Alles goed verlopen"

Score: 4,3/5,0 sterren

Francisca: "Ronald and Max were fantastic. Helped out at the last minute. Very charming and understanding. Thank you for such great service!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Niki: "Another great experience with MrFix, quick, easy and fair upfront pricing. Wish I'd found them earlier!"

Score: 5,0/5,0 sterren

Manon: "Super aardige en vakkundige elektricien. Ik ben zeer tevreden!"

Local painter needed?

De beste stukadoor via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde stukadoors een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende stukadoors je stucklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare stukadoor met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het stukadoorsbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis stucen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele stukadoors tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een stukadoor gezocht, of voor de grote klussen een stukadoorsbedrijf dat stukadoorwerk sneller kan doen!

stukadoorwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine stukadoorsklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je stukadoorsspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het stucen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze stukadoors leveren uitstekend stukadoorwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de stukadoors jouw klus in één keer goed doen.

De netste stukadoor via klusbedrijf MrFix

Het stucen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander stukadoorwerk is geen enkel probleem voor de professionele stukadoors van MrFix. Je vindt via ons snel de netste stukadoor van de Randstad en voor grotere klussen het beste stukadoorsbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisstukadoor voor binnenstukadoorwerk maar ook stukadoors die buitenstukadoorwerk doen. Behalve stukadoors kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

In urgent need of a painter?

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een stukadoor nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste stukadoor voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten stucen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende stukadoors van MrFix!

 

Zoek je een goede stukadoor, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende stukadoors een vast tarief van €60 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze stukadoor je stukadoorwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een stukadoor regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende stukadoor offerte aanvragen. Voor stukadoorklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een stukadoor offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

stukadoor werkzaamheden

Of je nu een stukadoor in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste stukadoors in west Nederland en omstreken. Voor de grotere stukadoorklussen zetten we met alle plezier een stukadoorsbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze stukadoors nu jouw muur stucen of jouw plafond stucen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: