Menu

Vind binnen 3 uur een binnenschilder die je klus in 1 x goed doet

Recent jobs - Binnenschilderwerk

Schilder - Derde Helmersstraat - Amsterdam

Mold stain coverage paintjob

09 Nov 2016, 11:25: "We need a painter for 2 reasons: firstly to paint the entire ceiling in our bedroom after our last disastrous handyman drilled through a pipe in the upstairs bathroom and the water came through the room below. The second need is

Schilder - Peter Schatstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen nieuwbouwappartement

"Schilderen nieuwbouw appartement - woonkamer/2x slaapkamer (ca.80m2 hoogte 2.80m) - materiaal in overleg aan te schaffen"

Schilder - Plantage Doklaan - Amsterdam

Schilder wanden + plafond + tv-meubel en Onderhoud vloer

"Schilderwerk per juni/juli in Amsterdam:1) Plafond in de gang en woonkamer / keuken witten 2) Muren/wanden in de gang wit schilderen 3) Muren/wanden in de woonkamer/keuken schilderen in Histor kleuren (60, 61, 70) (wand in keuken moet wel afwa

Schilder - Almere-Muziekwijk

53m2 muur behangen + ~66m2 plafond en muur witten

MrFix, graag 53m2 kale muur behangen +66m2 plafond en keuken- en badkamermuurtjes witten. De muren zijn 2.50m hoog.Het moet uiterlijk 14 september klaar zijn. Ik koop zelf behang.

Schilder - Rooseveltlaan - Amsterdam

Binnenschilder - Huiskamer wit schilderen

MrFix, ik zoek een schilder om onze huiskamer in Amsterdam inclusief houten deurposten en raamkozijnen te schilderen.- De huiskamer is tweedelig, gescheiden met een schuifdeur.- De afmetingen van huiskamergedeelte 1 zijn: 580 cm bij 370 cm en 280 cm

Schilder - Hellenburg - Amsterdam

Binnenschilder - Paint 150 m2 of wall + 75 m2 of ceiling and lay 8 m2 of laminate

1) Schilderen en kleine beschadigingen vullen2) daarna: 8 m2 laminaat + ondervloer leggen(https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/vloeren/houten-vloeren/decomode-houten-vloer-ibiza-wit-124cm/5365266 or similar, to be discussed)

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 5,0/5,0 sterren

Marta: "Goed gegaan. Great zelfs"

Score: 4,3/5,0 sterren

Peter: "Mr Fix werkt snel, duidelijk en goed. Fijn bedrijf!"

Score: 4,0/5,0 sterren

Ricardo: "Gewoon goed. Tevreden"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henry: "Very excellent. Thanks"

Score: 5,0/5,0 sterren

Amrita: "Ronald heeft fantastisch werkgeleverd!"

Score: 3,5/5,0 sterren

Nashwan: "Prima. Jammer dat ik dit veld móet invullen."

Score: 4,3/5,0 sterren

Wieke: "Goed!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Iris: "Zeer positieve ervaring! Vakkundig en snel!"

Score: 4,7/5,0 sterren

Rutger: "Deskundige en zeer vriendelijke medewerker."

In urgent need of a painter?

De beste binnenschilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde binnenschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende binnenschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare binnenschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het binnenschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis binnenschilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele binnenschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een binnenschilder gezocht, of voor de grote klussen een binnenschildersbedrijf dat binnenschilderwerk sneller kan doen!

binnenschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine binnenschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je binnenschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het binnenschilderen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze binnenschilders leveren uitstekend binnenschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de binnenschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste binnenschilder via klusbedrijf MrFix

Het binnenschilderen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander binnenschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele binnenschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste binnenschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste binnenschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisbinnenschilder voor binnenbinnenschilderwerk maar ook binnenschilders die buitenbinnenschilderwerk doen. Behalve binnenschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Local painter needed?

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een binnenschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste binnenschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten binnenschilderen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende binnenschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede binnenschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende binnenschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze binnenschilder je binnenschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een binnenschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende binnenschilder offerte aanvragen. Voor binnenschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een binnenschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

binnenschilder werkzaamheden

Of je nu een binnenschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste binnenschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere binnenschilderklussen zetten we met alle plezier een binnenschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze binnenschilders nu jouw muur binnenschilderen of jouw plafond binnenschilderen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: