Menu

Binnenschilder gezocht? Schilderservice MrFix!

Waarom binnenschilder via MrFix?

 • MrFix regelt voor jou een uitstekende lokale binnenschilder
 • Bepaal wanneer die binnenschilder moet komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; offerte kan ook

Hoe ‘bestel’ ik mijn binnenschilder?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix zegt binnen 1 uur welke binnenschilder komt
 • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

 
[php slug=requests-all]
 

 
[php slug=reviews]
 

Schilder tarief - Painter rate

Binnenschilder - Tarief

De tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde binnenschilders geldt een uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en 9% btw.
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft (o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) kan dat zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld.

Schilderwerk tegen een redelijk schildertarief

Een nieuw huis gekocht en zie je op tegen de enorme berg schilderwerk? Of verkleuren de muren in je woning en is het hoog tijd voor een nieuw, fris likje verf? Onze binnenschilder schildert je woning snel, zorgvuldig en zonder gedoe. Van het schilderen en spuiten van de wanden tot het schilderen van houtwerk, de binnenschilders van MrFix staan voor je klaar, tegen een redelijk tarief.

Soepel je schilderklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste binnenschilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste binnenschilder.
Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
Wanneer het je beter uitkomt kun je ook 020-675 0333 bellen (ma-za 8:30-18u), of een email sturen naar [email protected] of een WhatsApp naar 06-1538 0087.

Tips voor het helder plaatsen van je schilderklus:

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt 1 of 2 foto’s toevoegen. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef bijvoorbeeld afmetingen, soort ondergrond en …. foto’s helpen altijd. Benoem speciale wensen hier al of bespreek deze later via de whatsapp met de schilder.
 • Kies of je “Snel een binnenschilder” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix zorgt voor de juiste uitvoering van de schilderklus in uw huis, kantoor, winkel, restaurant of ander bedrijfspand. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand een opknap beurt geven. Wij helpen je aan een deskundige, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger uit de buurt.

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.

Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8.30-18u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Binnenschilder - Garantie/spoed

 
De binnenschilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Binnenschilder – driedubbele garantie

Zelfs bij de beste schilder kan er wel eens iets mis gaan. In zo’n geval is er een driedubbele garantie: De garantie door de schilder, diens verzekering en de coulance van de schilder als partner van MrFix.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem gewoon direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken.
 • Coulance: En mocht er zich een probleem voordoen waarbij schilder en verzekering niet tot een oplossing kunnen komen, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Daarbij is het van belang te weten, dat de vakman ook in de toekomst graag met MrFix zal blijven werken.

Doe-het-zelf tip van MrFix

Wanneer je een muren, plafonds of houtwerk schildert in een witte of lichte kleur, moet het oppervlak vaak een aantal keren geschilderd worden. Maak niet de fout de verf dik aan te zetten om snel klaar te zijn. Dit geeft een slordig effect en leidt soms zelfs tot ‘druipers’. Neem de tijd en schilder minimaal 2 tot 3 dunne lagen over elkaar. Laat de verflagen tussendoor voldoende lang drogen. Het eindresultaat zal beslist mooier worden.
 

Met spoed een schilder?

Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken zorgeloos geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare schilderklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Apeldoorn en Eindhoven snel en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur aan de juiste schilder. Met name bij spoed klussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook soepel een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

 

Schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.