Menu

Binnenschilder gezocht? Schilderservice MrFix!

Toe aan een andere kleur op je muur? Dan ben je bij MrFix aan het juiste adres als je een binnenschilder nodig hebt! De beste manier om een binnenschilder te bestellen is het formulier hierboven in te vullen: dan nodigt ons systeem 24/7 volautomatisch binnenschilders in jouw regio uit. Als je wilt kun je op deze pagina eerst meer lezen over recente binnenschilderklussen, Klantbeoordelingen en informatie over binnenschilder-tarieven, garantie en spoedklussen.
 
We hebben ook specifieke pagina’s over:

 
 

Waarom binnenschilder via MrFix?

  • MrFix regelt voor jou een uitstekende lokale binnenschilder
  • Bepaal wanneer die binnenschilder moet komen: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; offerte kan ook

Hoe regel ik mijn binnenschilder?

  • Bel, mail of beter: vul bovenstaand formulier in
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke binnenschilder komt
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - binnenschilder

Schilder - Oostenburgervoorstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen muren

"De muren zijn reeds geschilderd eind 2016. Er zijn echter aantal krassen in gekomen. Het gaat om een groot aantal krassen in woon-, slaap- en badkamer. Plamuren, voorstrijken etc. is niet nodig. De benodigde muurverf hebben wij zelf voorhanden. De...

Schilder - Riouwstraat - Den Haag

Binnenschilder - Schilder 3 raamkozijnen, Fix houten ballustrade - DH

Schilder in Den Haag gezocht om de raamkozijnen van 3 ramen te schilderen en een houten balustrade op ons balkon te fixen.

Schilder - Boomstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Schilder 45m2 (aantal kamers) - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om mijn nieuwe woning te schilderen. ik krijg per 1 december de sleutel van mijn huisje in de Jordaan. Ik wil graag de schilders klus uit handen geven voor de woonkamer annex keuken / slaapkamer en badkamer. Voor de slaapkame...

Schilder - Azurietkade - Leiden

Binnenschilder - Schilder 70m2 plafond + 60m2 muuroppervlak wegens roet- en vetschade - LE

Schilder in Leiden gezocht voor om 70m2 plafondoppervlak en 60m2 muuroppervlak te schilderen. Ivm brand is er roet en vetschade. Muren zijn 2,50m hoog, zelf graag ladder meenemen. De handige rekentool op de site gaf als eerste indicatie dat de klus ~1,5...

Schilder - Jacob Obrechtstraat - Amsterdam

Binnenschilder - ~9 m2 muur, dakraam, vloer en 3 kamers schilderen

1) schade door lekkage in slaapkamer overschilderen: waarschijnlijk hele muur van ~3x3m 2) raam naar dak afschilderen Verf leveren (standaard wit, RAL 9010?) en flinke ladder mee nemen! 'Ladder dient vastgezet te kunnen worden onder met klossen ofzo, an...

Schilder - Von Zesenstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Kamer van 24 m2 behangen + 4-5 schilderklussen

1) Behang verwijderen uit kamer van ~4 x 6m 2) Kamer behangen met glasvezelbehang 3) Waarschijnlijk behang witten 4) Keuken van ~3 x 3m witten 5) 1 houten rand van (verder kunststof) kozijnen in 3 kamers + houten wand in keuken wit schilderen (of gebr...


 

 

Recente beoordelingen (2.000)


 

Bestel een binnenschilder

 
Er is soms nog veel te doen in huis maar je kunt eenvoudigweg niet altijd de tijd en energie vinden om alle klussen te klaren. Wist je dat je jouw huis/appartement via MrFix professioneel kunt laten schilderen door een binnenschilder?
 

MrFix: dé site voor het plaatsen van jouw klus!

 
Je kunt al jouw klussen probleemloos regelen via de klussite MrFix! Want MrFix heeft altijd een binnenschilder voor jou klaar staan. Elke vakman die wij inzetten is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen. Je beschrijft wat er gedaan moet worden en stuurt bij voorkeur foto’s mee, zodat we voor jou de juiste binnenschilder vinden en snel een nauwkeurige prijsindicatie geven. Wij koppelen je in 1 uur aan de juiste vakman!
 

Klus uitbesteden bij MrFix

 
Wie ooit naar een programma als “Help, Mijn Man Is Klusser” gekeken heeft weet dat het inschakelen van een echte schilder geen overbodige luxe is. Je kunt veel kleine klusjes prima zelf klaren, maar MrFix bespaart zelfs bij een Mini-Home Makeover (zie Linda.tv, met onze vakman Lorenzo) tijd en moeite. Bovendien heb je voor sommige schilderklussen écht een binnenschilder nodig.
 
Achterstallig onderhoud of een verkeerd uitgevoerde klus kunnen een hoop ellende veroorzaken. Onze binnenschilder doet je klussen in één keer goed, zodat je na afloop écht klaar bent en bovendien volledig ontzorgd. We gaan graag voor jou aan de slag!
 
Wij hebben een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Je kunt eenvoudig jouw klus plaatsen via ons verzoekformulier. We kunnen het direct voor je regelen maar als je het liever hebt verzorgen we eerst een prijsindicatie of een bindende offerte.

Schilder tarief - Painter rate

Binnenschilder - Spoed

De binnenschilders via MrFix doen je klus in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Met spoed een binnenschilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken geschilderd hebben tijdens een weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je pand leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare schilderklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland tot en met Apeldoorn en Eindhoven snel en accuraat te klaren.
 
Vul het formulier in en wij koppelen binnen 1 uur de juiste schilder aan jouw klus. Met name bij spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Binnenschilder – driedubbele garantie

 
Zelfs bij de beste schilder kan er wel eens iets mis gaan. In zo’n geval is er een driedubbele garantie: De garantie door de schilder, diens verzekering en de coulance van de schilder als partner van MrFix.

  • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem gewoon direct opgelost.
  • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke vakman een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken.
  • Coulance: En mocht er zich een probleem voordoen waarbij schilder en verzekering niet tot een oplossing kunnen komen, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Daarbij is het van belang te weten, dat de vakman ook in de toekomst graag met MrFix zal blijven werken.

 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Wanneer je muren, plafonds of houtwerk schildert in een witte of lichte kleur, dan moet het oppervlak vaak een aantal keren geschilderd worden. Maak niet de fout de verf dik aan te zetten om snel klaar te zijn. Dit geeft een slordig effect en leidt soms zelfs tot ‘druipers’. Neem de tijd en schilder minimaal 2 tot 3 dunne lagen over elkaar. Laat de verflagen tussendoor voldoende drogen. Het eindresultaat zal beslist mooier worden.
 

Ook klussen voor een andere vakman?

 
Behalve een schilder, behanger of stukadoor regelt MrFix ook een professionele KlusjesmanElektricien, Loodgieter of andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Schilder gezocht in jouw regio?

 

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio gekoppeld.