Menu

Houtwerk binnen schilderen? MrFix!

Graag je plinten, houten deuren, balken en/of kozijnen laten schilderen en wil je zelf geen gedoe met schuren, afplakken, kwasten schoonmaken en rommel opruimen? Voor elke houtwerk binnen schilderklus koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een echte vakman. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Wil je eerst wat meer lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips, lees dan hieronder verder. Het standaardtarief voor houtwerk binnen schilderen is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
 

Waarom een binnenschilder van MrFix?

 • MrFix kent de lokale schildermarkt en kiest de beste
 • Je bepaalt zelf wanneer de schilder mag komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Wat moet ik doen om schilder te krijgen?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • Je hoort binnen 1 uur welke schilder zal komen
 • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk binnen schilderen

Schilder - Reinwardtstraat - Amsterdam

Stukadoor - Construct + plaster walk-in wardrobe - AM

Ik heb een klusjesman in Amsterdam nodig om 4 binnenmuren te bouwen en te stucen: (1) 157cm breed x 245cm hoog (diepte nader te bepalen) (2) 67,5 cm breed x 245 cm hoog (diepte nader te bepalen) (3) 67,5 cm breed x 245 cm hoog (diepte nader te bepalen)...

Schilder - Overtoom - Amsterdam

Stukadoor - Plaster, sand and fill 30+/- holes in the walls - AM

Schilder in Amsterdam gezocht om zo'n 30 gaten op te vullen van de hangende schilderijen, rekken etc. Ze moeten worden opgevuld worden. (Painter in Amsterdam wanted to fill in around 30 holes from hanging paintings, shelves etc. They need to be patch...

Schilder - 's-Gravenhage

Paint 3 interior walls off white / eggshell white - DH

Hallo MrFix, we zoeken een schilder in Den Haag om drie binnenmuren te schilderen: een in de keuken, een in de woonkamer en een in de eetkamer. De keukenwand (momenteel zwart geschilderd) is wat gecompliceerder omdat de schilder om de apparaten heen moet...

Schilder - Amsterdam

Binnenschilder - Paint approximately 30m2 walls - AM

Painter in Amsterdam wanted to

Schilder - Graslelie - Eindhoven

Binnenschilder - Re-paint wall (same color as original) - EI

Ik zoek een schilder in Eindhoven om een muur van 15-20m2 ** ** over te schilderen in dezelfde kleur als het origineel. Zie bijgaande fotos. Ik heb een blessure aan mijn schouder, dus kan het niet zelf. De vloer is nieuw geschuurd en gelakt. De schilder m...

Schilder - Admiraal de Ruyterlaan - Hilversum

Binnenschilder - Paint bedroom wall, shower wall and part of living room wall - HI

Schilder in Hilversum gezocht om 1 slaapkamermuur, 1 badkamermuur en een deel van een woonkamermuur te schilderen voordat ik uit mijn huurappartement weg verhuis. Het plafond is slechts ~2,3m hoog. Ik wil graag dat de vakman de verf in kleur RAL 9010 leve...

 

 

Recente beoordelingen (4.483)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Melissa: "De vakman Benjamin heeft heel goed werk geleverd!! Ik ben heel erg tevreden Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

 

houtwerk binnen schilderen - tarief

Houtwerk schilderen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor klussen die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft, liefst met wat foto’s, (dat kan o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) dan kan dat wellicht zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld. Bovendien ziet de schilder jou voorlopig niet meer terug maar werkt hij volgende week wel weer met MrFix, dus doet hij éxtra zijn best!
 

Houtwerk schilderen tegen een fair tarief

 
Plinten, houten deuren, eens in de zoveel tijd hebben ze weer een goede schilderbeurt nodig. Het leuke van het schilderen van houtwerk is dat wanneer je de deur- en raamkozijnen een andere kleur geeft, bijvoorbeeld in plaats van het gebruikelijke wit een donkere tint, je huis een compleet andere uitstraling krijgt. Het goed en mooi schilderen van houtwerk vergt vaak veel tijd. Eerst schuren, dan de grondverf en vervolgens vaak nog twee verflagen. Besteed je je kostbare vrije tijd liever aan andere dingen? Geen probleem, de schilders van MrFix staan voor je klaar.
 

Soepel je klus plaatsen, snel een schilder

 
Hoe helpt MrFix je aan een goede schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Geef bijvoorbeeld afmetingen, soort houtwerk, foto’s kunnen daarbij heel erg helpen. Vermeld soort verf en eventuele andere benodigdheden.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of plinten en kozijnen schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix kan de oplossing bieden voor alle verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk binnen schilderen - garantie

Houtwerk schilderen - Garantie

De erkende schilders via MrFix schilderen je houtwerk in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke aannemer een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft Klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Ben je van plan het houtwerk in je huis te schilderen? Controleer dan bij aanvang het hout op eventuele houtrot. Is dit het geval verwijder de rot dan grondig, er mag geen vochtig, poreus hout achterblijven. Schuur het hout vervolgens zorgvuldig. Achtergebleven gaten of beschadigingen kun je opvullen met een soort plamuur dat speciaal voor hout geschikt is.
 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken geschilderd hebben tijdens een zorgeloos weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je kantoor of winkel leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste schilder. Met name bij spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom houtwerk dat bladdert

 
Afbladderen van (hout)verf wordt ook wel onthechting genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een foutje in de ondergrond en kan verschillende oorzaken hebben:

 • De ondergrond is niet voldoende ontvet van tevoren.
 • De ondergrond was te vochtig op het moment van schilderen.
 • De ondergrond is niet goed genoeg geschuurd.
 • De plamuur die is gebruikt, is niet voldoende doorgedroogd.

Een goede reden om een echte vakman in te schakelen.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.