Menu

Vind binnen 3 uur een houtwerk schilder die je klus in 1 x goed doet

Recente klussen - Binnenschilderwerk

Schilder - Plantage Muidergracht - Amsterdam

Binnenschilder - bellen Schilderen muren woonkamer -

"Schilderen (wit) muren woonkamer (34m2 vloeroppervlakte)"

Schilder - Lorreinenstraat - Amsterdam

Paint old 70m2 apartment

We would need to paint all the walls white of a 70 m2 apartment built in 1920. This would include prepping priming the walls and probably a couple of coats because they are very old and there are currently some stains. Could you give us a general sense

Schilder - Hillegomstraat - Amsterdam

Hout voorgevel en evt. achtergevel schilderen

Offerte voor schilderen van het houtwerk aan de buitenkant (kozijnen en dakkapel) van het pand (jaren 30-woning, 4 verdiepingen): voorkant en eventueel achterkant).

Schilder - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Binnenschilder - Schilderen Muren / plafonds appartement 60m2

"2 kamer appartement van 60m2 moet na verbouwing weer opnieuw geschilderd. muren en plafond. Graag een indicatieve offerte."

Schilder - Kanaalstraat - Amsterdam

Fix 10cm drill hole in wall

Quote (execution probably after Christmas):1) fix hole in wall of ~10 cm diameter caused by a drill: cracks in wall & the paint around it (see photos). The hole needs to be plastered & then painted in RAL 9010.2) restore / refresh grout betwe

Schilder - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Schilderklus met spoed circa 40m2

03 Nov 2016, 10:26:

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 3,7/5,0 sterren

Roy: "Communicatie was niet goed. Er stond een Fixer voor een dichte deur terwijl hij duidelijk had gevraagd een afspraak te maken. De prijs was niet goed gecommuniceerd en vond de mail die hij kreeg over een aut incasso betaling voor de toekomst vreemd."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ricardo: "Mijn eerste ervaring.. super snel en vakkundig Super Mr Fix Thnx"

Score: 4,3/5,0 sterren

Bart: "Prima, alle klussen in 1 keer opgelost"

Score: 5,0/5,0 sterren

Micky: "Bedankt voor de uitstekende service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Anne: "x"

Score: 4,0/5,0 sterren

Asad: "The service was very good and well communicated, especially close to Christmas!"

Score: 3,7/5,0 sterren

Debbie: "AS: Goede vakman. Verstond zijn vak"

Score: 4,5/5,0 sterren

Rebecca: "it was great!"

Score: 4,8/5,0 sterren

Roxana: "Prima service"

Schilder tarief - Painter rate

De beste houtwerk schilder via Klusbedrijf MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde binnenschilders een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien doen onze erkende binnenschilders je verfklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare binnenschilder met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

 

Het binnenschildersbedrijf met een ongekende service

Zelf je huis verfen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele binnenschilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een binnenschilder gezocht, of voor de grote klussen een binnenschildersbedrijf dat binnenschilderwerk sneller kan doen!

binnenschilderwerken in en rondom huis

Natuurlijk zijn er kleine binnenschildersklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je binnenschildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het verfen van een grote oppervlakte? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze binnenschilders leveren uitstekend binnenschilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de binnenschilders jouw klus in één keer goed doen.

De netste binnenschilder via klusbedrijf MrFix

Het verfen van jouw kozijnen, deuren, trap of ander binnenschilderwerk is geen enkel probleem voor de professionele binnenschilders van MrFix. Je vindt via ons snel de netste binnenschilder van de Randstad en voor grotere klussen het beste binnenschildersbedrijf. MrFix regelt niet alleen een huisbinnenschilder voor binnenbinnenschilderwerk maar ook binnenschilders die buitenbinnenschilderwerk doen. Behalve binnenschilders kun je via MrFix ook moeiteloos een professionele elektricien, loodgieter of andere vakman regelen. En voor wie zeker wil weten dat zijn huis brand-, kind- en inbraakveilig is bieden we de Huis-APK aan: samen met een vakman lopen wij jouw huis op al deze punten na en we controleren ook nog eens de energiezuinigheid van jouw woning!

Schilder garantie - Painter guarantee

Tarief en spoed

Wanneer je met spoed een binnenschilder nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste binnenschilder voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 19u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 19u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten verfen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende binnenschilders van MrFix!

 

Zoek je een goede binnenschilder, dan ben je bij MrFix aan het juiste adres. Naast onze vooraf afgesproken uurtarieven brengen wij namelijk geen extra kosten in rekening. Vaak lijkt een laag uurtarief heel aantrekkelijk, maar later valt de rekening toch vies tegen door allerlei onvoorziene kosten. Wij hebben met erkende binnenschilders een vast tarief van €50 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien voert onze binnenschilder je binnenschilderwerk in één keer goed uit: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende.

 

Je kunt direct een binnenschilder regelen via het verzoekformulier, maar je kunt ook een prijsindicatie of een bindende binnenschilder offerte aanvragen. Voor binnenschilderklussen die langer dan een dag duren is het vaak voordeliger om een binnenschilder offerte op maat te ontvangen. Als je ons doorgeeft wat er precies moet gebeuren geven wij jou snel een passende prijsindicatie. Wanneer je foto’s meestuurt kunnen we het werk beter inschatten en je van een nauwkeurige tijds- en prijsindicatie voorzien.

 

binnenschilder werkzaamheden

Of je nu een binnenschilder in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht zoekt: wij vinden altijd de beste binnenschilders in west Nederland en omstreken. Voor de grotere binnenschilderklussen zetten we met alle plezier een binnenschildersbedrijf in, als je dat liever hebt. Of onze binnenschilders nu jouw muur verfen of jouw plafond verfen, ze laten jouw woning altijd netjes achter zodat je écht wordt ontzorgd.

Blijf op de hoogte: