Menu

Houtwerk binnen schilderen? MrFix!

Graag je plinten, houten deuren, balken en/of kozijnen laten schilderen en wil je zelf geen gedoe met schuren, afplakken, kwasten schoonmaken en rommel opruimen? Voor elke houtwerk binnen schilderklus koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een echte vakman. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Wil je eerst wat meer lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips, lees dan hieronder verder. Het standaardtarief voor houtwerk binnen schilderen is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
 

Waarom een binnenschilder van MrFix?

 • MrFix kent de lokale schildermarkt en kiest de beste
 • Je bepaalt zelf wanneer de schilder mag komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Wat moet ik doen om schilder te krijgen?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • Je hoort binnen 1 uur welke schilder zal komen
 • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk binnen schilderen

Schilder - Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Replace wood ceiling panel, Paint ceiling - AM

Ik zoek een binnenschilder in Amsterdam want ik heb enige waterschade aan mijn plafond gehad, zoals de bijgevoegde fotos laten zien. Ik heb hulp nodig met twee klussen : 1. Om de schade te controleren is er wat houten lambrisering verwijderd die vervang...

Schilder - Willemsparkweg - Amsterdam

Stukadoor - Paint, Plaster wall - AM

Ik zoek een schilder of andere stukadoor in Amsterdam om de muur te repareren. De muur heeft krassen en een paar kleine deuken die bedekt moeten worden... (I need a painter or other plasterer in Amsterdam to repair the wall. Scratched the wall an...

Schilder - Michiel de Ruyterweg - Delft

Paint woodwork + window frames - DH

Ik zoek een schilder in Delft om het houtwerk & kozijnen aan de buitenkant te schilderen en houtwerk te repareren waar nodig. (I need a painter in Delft to paint the woodwork & window frames on the outside and repair woodwork where needed.)...

Schilder - Pontsteiger - Amsterdam

Binnenschilder - Paint wall of ~12m2

Ik zoek een schilder in Amsterdam-Houthavens om een muur van ~12m2 te schilderen. Het is een kale betonnen wand met coating en vliesbehang: volgens mij is hij schilderklaar (zie foto). Kan de schilder een schatting geven van het aantal werkuren en na goe...

Schilder - Fideliolaan - Amstelveen

Stukadoor - Fix damage from leakage to outside wall on the inside (indoors part) - AM

Schilder / Stukadoor in Amstelveen gezocht om een lekkende muur te repareren. Er komt water in mijn huis, ik denk doordat de buitenmuur oud wordt. Het komt van de buitenmuur, want de muur/houten plaat is slecht en ik denk dat die vervangen moet worden. He...

Schilder - Geraniumweg - Amsterdam

Binnenschilder - 14 traptredes houten trap verven - AM

14 traptredes houten trap schuren, primer en traplak. Ik heb al Sigma Nova Primer en Sigma traplak in de juiste kleur gekocht. Het randje links ( van onderaf gezien) moet meegenomen worden, de spijlen rechts niet, die zijn nog goed). Het gaat dus all...


 

 

Recente beoordelingen (2.000)


 

houtwerk binnen schilderen - tarief

Houtwerk schilderen - Kosten

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor projecten die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft, liefst met wat foto’s, (dat kan o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) dan kan dat wellicht zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld.
 

Houtwerk schilderen tegen een fair tarief

 
Plinten, houten deuren, eens in de zoveel tijd hebben ze weer een goede schilderbeurt nodig. Het leuke van het schilderen van houtwerk is dat wanneer je de deur- en raamkozijnen een andere kleur geeft, bijvoorbeeld in plaats van het gebruikelijke wit een donkere tint, je huis een compleet andere uitstraling krijgt. Het goed en mooi schilderen van houtwerk vergt vaak veel tijd. Eerst schuren, dan de grondverf en vervolgens vaak nog twee verflagen. Besteed je je kostbare vrije tijd liever aan andere dingen? Geen probleem, de schilders van MrFix staan voor je klaar!
 

Soepel je klus plaatsen, snel een schilder

 
Hoe helpt MrFix je aan een goede schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Voeg 1 of 2 foto’s toe.
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Geef bijvoorbeeld afmetingen, soort houtwerk, foto’s kunnen daarbij heel erg helpen. Vermeld soort verf en eventuele andere benodigdheden.Heb je zelf al enige materialen in huis hebt, of je wilt dat de expert deze aanschaft? Vermeld dit dan ook.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of plinten en kozijnen schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix kan de oplossing bieden voor alle verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

houtwerk binnen schilderen - garantie

Houtwerk schilderen - Garantie

De erkende schilders via MrFix schilderen je houtwerk in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke aannemer een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft Klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Ben je van plan het houtwerk in je huis te schilderen? Controleer dan bij aanvang het hout op eventuele houtrot. Is dit het geval verwijder de rot dan grondig, er mag geen vochtig, poreus hout achterblijven. Schuur het hout vervolgens zorgvuldig. Achtergebleven gaten of beschadigingen kun je opvullen met een soort plamuur dat speciaal voor hout geschikt is.
 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken geschilderd hebben tijdens een zorgeloos weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je kantoor of winkel leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in heel Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste schilder. Met name bij spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom houtwerk dat bladdert

 
Afbladderen van (hout)verf wordt ook wel onthechting genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een foutje in de ondergrond en kan verschillende oorzaken hebben:

 • De ondergrond is niet voldoende ontvet van tevoren.
 • De ondergrond was te vochtig op het moment van schilderen.
 • De ondergrond is niet goed genoeg geschuurd.
 • De plamuur die is gebruikt, is niet voldoende doorgedroogd.

Een goede reden om een echte vakman in te schakelen!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Houtwerk schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.