Menu

Houtwerk binnen schilderen? MrFix!

Graag je plinten, houten deuren, balken en/of kozijnen laten schilderen en wil je zelf geen gedoe met schuren, afplakken, kwasten schoonmaken en rommel opruimen? Voor elke houtwerk binnen schilderklus koppelt MrFix je binnen 1 uur aan een echte vakman. Je hoeft alleen bovenstaand formulier in te vullen.
 
Wil je eerst wat meer lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste klussen, garantie en tips, lees dan hieronder verder. Het standaardtarief voor houtwerk binnen schilderen is €50/u incl. btw en voorrijden.
 
 

Waarom een binnenschilder van MrFix?

 • MrFix kent de lokale schildermarkt en kiest de beste
 • Je bepaalt zelf wanneer de schilder mag komen: 24/7
 • Tarief €50/u incl. btw en voorrijden; eerst offerte kan ook

Wat moet ik doen om schilder te krijgen?

 • Bel, mail, of gebruik bovenstaand formulier
 • Je hoort binnen 1 uur welke schilder zal komen
 • Betaal na afloop via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - houtwerk binnen schilderen

Schilder - Van Ostadestraat - Amsterdam

Paint ~50m2 of walls + ceiling in living room + 2 bedrooms - AM

Schilder in Amsterdam--De Pijp gezocht om 50m2 muren + plafond te schilderen in een woonkamer en twee slaapkamers. Ook heb ik wat gaten en scheuren (niet veel) die ik graag opgevuld zou willen hebben. Kunt u mij een offerte/prijsschatting maken zodat ik...

Schilder - Poeldijkstraat - Amsterdam

Stukadoor - Plaster ~3m high textured ceiling - AM

Plasterer wanted to plaster textured ceilings (3m high) of a flat in Amsterdam-Schinkelbuurt. This flat is just under 2 years old. We would like the job to be completed during the first week of the month after next.

Schilder - Brouwersgracht - Amsterdam

Stukadoor - Plaster + Paint 320x50m of wall damaged by humidity - AM

Stuccadoor in Amsterdam-Jordaan gezocht om muur te herstellen. Het beschadigde gedeelte is ongeveer 320 cm lang en ongeveer 50 cm hoog. De lekkage is opgelost en de muur is droog. (Plasterer in Amsterdam-Jordaan wanted to repair + paint a piece of w...

Schilder - Berlijnhof - Woerden

Paint windows + side wall - UT

Ik zoek een schilder in Woerden die het volgende kan doen: 1. Kijken welke kleur er precies nodig is en kleur kopen. Uiteraard zal ik hiervoor betalen. Praxis en andere winkels zijn binnen 1 KM van mijn huis. 2. Ramen en zijmuren verven (I need...

Schilder - Bazarstraat - Den Haag

Binnenschilder - Check 3 window sills, Repair wood rot, Paint windowsills - DH

Ik zoek een schilder in Den Haag voor drie klussen: 1. Drie vensterbanken controleren 2. Waar nodig houtrot repareren 3. Schilder ze. (I need an interior painter in The Hague for three jobs: 1. Check three window sills 2. Repair wood rot where...

Schilder - Papengracht - Leiden

Buitenschilder - Kozijnen aan voor- en achtergevel van buiten schilderen - LE

Schilder in Leiden gezocht om volgend voorjaar de kozijnen aan de voor- en achtergevel van buiten cr�mekleurig wit te schilderen. Het gaat om een hoekwoning van 148 m2 met ~20 vaste en openslaande/schuiframen: de ramen zijn niet erg groot. Het moet goed g...


 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"


 

houtwerk binnen schilderen - tarief

Houtwerk schilderen - Kosten

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor de door ons geselecteerde schilders geldt een vast uurtarief van €50, inclusief voorrijkosten en btw (slechts 9%).
 
Voor projecten die meer dan een dag schilderwerk vergen raden we je aan om een offerte met vaste prijs te vragen: dat biedt maximale zekerheid vooraf. Als je voldoende informatie verschaft, liefst met wat foto’s, (dat kan o.a. via de WhatsApp-groep die we voor jullie aanmaken) dan kan dat wellicht zónder opnamebezoek: dat bespaart jou en de schilder tijd en geld.
 

Houtwerk schilderen tegen een fair tarief

 
Plinten, houten deuren, eens in de zoveel tijd hebben ze weer een goede schilderbeurt nodig. Het leuke van het schilderen van houtwerk is dat wanneer je de deur- en raamkozijnen een andere kleur geeft, bijvoorbeeld in plaats van het gebruikelijke wit een donkere tint, je huis een compleet andere uitstraling krijgt. Het goed en mooi schilderen van houtwerk vergt vaak veel tijd. Eerst schuren, dan de grondverf en vervolgens vaak nog twee verflagen. Besteed je je kostbare vrije tijd liever aan andere dingen? Geen probleem, de schilders van MrFix staan voor je klaar!
 

Soepel je klus plaatsen, snel een schilder

 
Hoe helpt MrFix je aan een goede schilder? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste vakman.
 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf voor je klaar staan. Je plaatst je klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele schilder. Je kunt via dit formulier ook een offerte vooraf vragen.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus:

 

 • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Voeg 1 of 2 foto’s toe.
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: Geef bijvoorbeeld afmetingen, soort houtwerk, foto’s kunnen daarbij heel erg helpen. Vermeld soort verf en eventuele andere benodigdheden.Heb je zelf al enige materialen in huis hebt, of je wilt dat de expert deze aanschaft? Vermeld dit dan ook.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Klusservice MrFix voorziet makkelijk, direct en zeker in oplossingen voor alle denkbare schilderklussen in en om huis, kantoor of restaurant. Van een muurtje schilderen of behangen tot een volledig pand stucen of plinten en kozijnen schilderen. Wij helpen je aan een professionele, betrouwbare schilder, stukadoor of behanger in de buurt.
 
Klusservice MrFix kan de oplossing bieden voor alle verbouwings- en klusperikelen. Dat doen we snel, soepel en tegen redelijke tarieven.
 

Laag BTW-tarief op binnenschilderwerk!

 
De Belastingdienst helpt sinds 2009 een handje mee om binnenschilderwerk betaalbaar te houden door het verlaagde BTW-tarief van 9% toe te passen. Zie de regels. Let wel: dit is alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar en geldt voor arbeid én materialen.
 
Zie voor verdere vragen over binnenschilder tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

houtwerk binnen schilderen - garantie

Houtwerk schilderen - Garantie

De erkende schilders via MrFix schilderen je houtwerk in één keer goed. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Schilder – driedubbele garantie

 
Heb je wel eens vaker een schilder gezocht en ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele garantie: Garantie door de schilder, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance.

 • Garantie: In nagenoeg alle gevallen biedt de schilder zelf garantie en wordt het probleem direct opgelost.
 • Verzekering: Daarnaast verlangt MrFix van elke aannemer een eigen aansprakelijkheidsverzekering om eventuele schade te dekken die de vakman in de loop van de klus aan de Klant toe zou kunnen brengen.
 • Coulance: En mocht er zich een geschil voordoen waarbij de schilder en zijn verzekering geen oplossing kunnen bieden, dan zal MrFix er alles aan doen om tot een voor Klant en schilder bevredigende oplossing te komen.

Klusservice MrFix heeft Klanttevredenheid hoog in het vaandel staan!
 

Doe-het-zelf tip van MrFix

 
Ben je van plan het houtwerk in je huis te schilderen? Controleer dan bij aanvang het hout op eventuele houtrot. Is dit het geval verwijder de rot dan grondig, er mag geen vochtig, poreus hout achterblijven. Schuur het hout vervolgens zorgvuldig. Achtergebleven gaten of beschadigingen kun je opvullen met een soort plamuur dat speciaal voor hout geschikt is.
 

Met spoed een schilder?

 
Wordt je huis binnenkort opgeleverd, of wil je je keuken geschilderd hebben tijdens een zorgeloos weekendje weg? MrFix zet ook met spoed schilders in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. En wil je dat de schilders of de verflucht je Klanten en medewerkers niet storen? Vraag dan om onze nachtschilder, die werkt wanneer je kantoor of winkel leeg is!
 
Onze professionele schilders staan klaar om elke denkbare klus in heel Nederland snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste schilder. Met name bij spoedklussen is een heldere, gedetailleerde omschrijving van belang. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Voorkom houtwerk dat bladdert

 
Afbladderen van (hout)verf wordt ook wel onthechting genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een foutje in de ondergrond en kan verschillende oorzaken hebben:

 • De ondergrond is niet voldoende ontvet van tevoren.
 • De ondergrond was te vochtig op het moment van schilderen.
 • De ondergrond is niet goed genoeg geschuurd.
 • De plamuur die is gebruikt, is niet voldoende doorgedroogd.

Een goede reden om een echte vakman in te schakelen!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

 

Houtwerk schilder gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare schilders en schildersbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, elders in heel Nederland inclusief Eindhoven. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste schilder of andere vakman in jouw regio.