Menu

Fotobehang? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale behanger
  • Kies zelf wanneer de behanger komt: 24/7
  • €60/u inclusief btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - Behangen

Schilder - Von Zesenstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Kamer van 24 m2 behangen + 4-5 schilderklussen

1) Behang verwijderen uit kamer van ~4 x 6m2) Kamer behangen met glasvezelbehang3) Waarschijnlijk behang witten4) Keuken van ~3 x 3m witten5) 1 houten rand van (verder kunststof) kozijnen in 3 kamers + houten wand in keuken wit schilderen (of geb

Schilder - Turnhoutplantsoen - Amsterdam

Stukadoor - Plaster ~6 m2 kitchen wall

Schilder - Duivendrecht

Small pain damage

"I would like to ask you if it’s possible for you to make a total estimate on how much it would cost to fix a small pain damage on a bottom of a door/window. Considering that you may need to paint all that surface with approx. 1.50 meters width.P

Schilder - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Latex van 4 muren ca 16m2 + krijtverfmuur 40m2

Deze verfklus dient zelfstandig plaats te vinden tussen 1-14 november benedenwoning in Amsterdam oud-west. Graag ontvang ik eerst een offerte. Het is mogelijk de klus te laten zien.

Schilder

Stukadoor - Stucwerk

Sausklaar maken wanden

Schilder - Andreasplein - Amsterdam

Binnenschilder - Nieuwbouwhuis schilderen

MtFix, we zoeken een schilder om ons huis in Amsterdam te schilderen zodra het in week 10/11 gestuct wordt opgeleverd. Het betreft een woning van ongeveer 140m2 plafond en 390m2 wanden. De plafonds willen we graag in het wit. Op enkele wanden willen we w

Recente MrFix-beoordelingen

Score: 4,8/5,0 sterren

Alvaro: "Fast response, proactive track of the request and good result delivered."

Score: 4,3/5,0 sterren

Elke: "Ongelooflijk snel! Ik had verwacht een paar weken te moeten wachten op een klusser, niet gedacht dat die al binnen 3 dagen na de internetaanvraag aan de slag zou gaan."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emely: "Communicatie verloopt altijd super goed, vooral het WhatsApp systeem werkt prettig. Ton Hofkamp is een aardige en bekwame mam die meedenkt en ik meteen vertrouw."

Score: 4,3/5,0 sterren

Gerda: "Rolgordijnen op laten hangen. Keurig gedaan en ook 1 passend gemaakt. Nette jongens met verstand van zaken. Heel tevreden mee. Binnen 1 week na plaatsen klus hangen ze al en communicatie verloopt erg goed."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ronald: "Snel en goed"

Score: 4,0/5,0 sterren

Luc: "Gewoon tevreden en alles naar wens gegaan"

Score: 4,0/5,0 sterren

Deloryan: "Snel gefixt"

Score: 4,5/5,0 sterren

Holly: "Good work, arranged quickly"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Soepel geregeld en elektraklus snel uitgevoerd."

behanger

Fotobehang - Tarieven

Tarieven voor het aanbrengen van fotobehang via Klusservice MrFix

We hebben met de door ons geselecteerde behangers een vast uurtarief van €60 afgesproken inclusief voorrijden en btw. Bovendien brengen onze lokale behangers je fotobehang in één keer goed aan: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare behanger met bovenstaand formulier. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Behangen

Fotobehang - Spoed

Wanneer je met spoed fotobehang nodig hebt kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen jou binnen 3 uur aan de juiste behanger om je behang aan te brengen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend rekenen wij een toeslag van 50%, maar deze toeslag is niet cumulatief. Mocht je een spoedklus hebben na 18u in het weekend dan betaal je geen 150% maar 50% toeslag.

Na aanschaf van een nieuwe woning snel je huis laten behangen of jouw verkochte woning netjes op laten leveren? Geen enkel probleem voor de erkende schilders van MrFix!

 

Klusdienst MrFix in jouw regio

Wat je klus ook is, MrFix heeft het meest uitgebreide netwerk van ervaren en betrouwbare klusjesmannen en klusjesvrouwen in AmsterdamDen Haag en elders in de Randstad. Klik op de button en vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste klusser in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: