Menu

Schilder in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste schilder in Den Haag
  • Bepaal zelf wanneer de schilder komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - den / haag

Schilder - Singel - Amsterdam

Behanger - 3 muren in kantoor behangen - AM

Ik zoek een behanger om in ons kantoor in Amsterdam-Centrum de 3 muren op bijgaande foto's te behangen. We hebben het behang al: 1 rol van 10m x 52cm en 2 rollen van 10m x 52cm, merk Graham Brown. Alleen de lijm ontbreekt nog. Zou de behanger de lijm kun...

Schilder - Kalverstraat - Amsterdam

Verbouwing - Paint walls + ceiling

Schilder - Suze Groeneweglaan - Rotterdam

Stukadoor - Remove carpet from plaster wall - RO

Stukadoor gezocht in Rotterdam om tapijt van mijn gipswand te verwijderen en het gips erachter te repareren. Mijn muur is momenteel bedekt met een zwart tapijt dat met lijm is geplakt.(Plasterer wanted in Rotterdam to remove carpet from my plaster w...

Schilder - Adres ontbreekt - Adres ontbreekt nog

Binnenschilder - Klus voor stukadoor / binnenschilder

Ik zoek een stukadoor / binnenschilder.

Schilder - Harstenhoekweg - 's-Gravenhage

Paint 138m2 of interior in 4-room apartment DH

I need a painter to paint 138m2 of interior wals and ceilings in our 4-room apartment in The Hague in 2-3 colours.Expert Question/remark: Graag kom ik u bezoeken voor opname.

Schilder - Spotvogellaan - Leidschendam

Stukadoor - Inspect and fix cracks in plaster + paintwork - DH

We zoeken een stukadoor die vloeiend Engels spreekt om een pleister- en schilderklus te inspecteren die onlangs in ons huis in Leidschendam is uitgevoerd. Er is een groot aantal scheuren verschenen (foto van een voorbeeld bijgevoegd) en we willen graag b...

Recente beoordelingen (2.652)

Score: 4,7/5,0 sterren

Simina: "Dankzij Vincent ziet mijn voordeur & deurpost er weer top uit! Vincent heeft niet alleen het werk super gedaan, ook heeft hij de tijd genomen om mij de verschillende opties toe te lichten en geholpen met het maken van de beste keuze (en nee dat was n..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Lenneke: "Pien heeft ons prima te woord gestaan en haar directe actie en service was boven verwachting. Ondanks enige tegenslag heeft zij alles heel mooi strak gestreken en hadden wij snel een klusser voor de afgesproken uren en prijs in huis. De expert, Max, heef..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Bram: "Super vriendelijk monteur die was heel hard aan het werk en op tijd (alleen 1 persoon moeilijk voor dit soort bed). Bed die was gedeeltelijk al gemonteerd was te groot om in de kamer te gaan, dus moeste het demonteren en weer in de kamer opbouwen. In het..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Den Haag - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Den Haag een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende Haagse schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Den Haag werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Den Haag voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Den Haag:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden. En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

Zet een Haags schildersbedrijf in

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gevonden, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!

Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen een lastige schilderklus? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

Binnenschilder Den Haag

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.

Buitenschilder Den Haag

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand draagt bij aan een goede, degelijke uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk zorgt er ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud pleegt. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft de kennis en ervaring om jouw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden. Maar je kunt onze erkende buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je gewoon eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Den Haag - Garantie

Schilderwerk is meestal niet echt urgent. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 3 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Meer dan 100 vakmensen in Den Haag

Klusservice MrFix is sinds 2016 actief in Den Haag. Meer dan 100 vakmensen van MrFix zijn werkzaam in en om de hofstad. Alle schilders zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een schilder bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze vakmensen staan voor je klaar van Centrum, Statenkwartier, Archipelbuurt en Vogelbuurt tot aan Kijkduin, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen, zoals soms bij een verhuizing, kunnen geen uitstel dulden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder klaarstaan voor dergelijke speciale situaties. Geen probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze professionele schilders staan klaar in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, de rest van de Randstad en in Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Grote en kleine schilderklussen in Den Haag

Of jouw Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we een schildersbedrijf in, als je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Den Haag – Garantie en toeslag

MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen in Den Haag op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan is er een driedubbele zekerheid: een oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance vanwege zijn relatie met MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

Behalve een Schilder regelt MrFix ook soepel een vakkundige Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.