Menu

Schilder in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste schilder in Den Haag
  • Bepaal zelf wanneer de schilder komt: 24/7
  • Tarief €50/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - den haag

Schilder - Roelof Hartstraat - Amsterdam

Binnenschilder - 4 muren van 13, 52m2 + nis van 8, 16m2 schilderen - AM

Schilder gezocht om vier muren van elk 13,52 m2 te schilderen en een nisje van 8,16 m2 in een kantoor in Amsterdam-Zuid . Verf is aanwezig, de rest niet.

Schilder - Blériotlaan - Den Haag

2 deuren + kozijnen beige / wit en 1 deur licht kastanje schilderen - DH

Schilder in Den Haag gezocht om 2 deuren en deurkozijnen beige / wit en 1 deur met kozijn licht kastanje te schilderen.

Schilder - Haardstee - Amsterdam

Behanger - Woonkamermuur vliesbehangen - AM

Ik zoek een behanger in Amsterdam om vliesbehang aan te brengen op de woonkamerwand op bijgaande foto.

Schilder - Spaarndammerstraat - Amsterdam

Binnenschilder - Wit hoekje (~6m2) - AM

Ik zoek een schilder in Amsterdam om een isolatielaag te schilderen i.v.m. vochtplek en daarna een hoekje van ~6m2 te witten. Het betreft het hoekje zoals bijgevoegd op de foto's, dus het achter- en linkermuurtje en de koof voor én onder. Ik wil graag d...

Schilder - Kea Boumanstraat - Amsterdam

Paint wall after holes were filled

Ik heb een schilder in Amsterdam nodig voor de volgende klus: Schilderen van een muur nadat gaten zijn geplamuurd. De muur is ongeveer 5m2. De schilder moet de verf leveren, RAL 9010. Voor het schilderen moet het licht geschuurd worden om de gaten te...

Schilder - Van Boetzelaerlaan - Den Haag

- Kleine reparaties doen aan buitenschilderwerk op kozijnen + balkons - DH

Schilder in Den Haag gezocht voor het opnieuw schilderen/repareren van de volgende onderdelen: (zie voorbeeld op foto) - Onderkant kozijn schuifraam (5keer) - Klapraam met vochtschaden - Onderkant balkon deur (4 deuren)

Recente beoordelingen (3.031)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Marijke: "Bemiddelaar en de vakman had gespekt voor hem. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Esther: " Het duurde iets langer dan gepland ivm soort behang maar is uiteindelijk erg mooi geworden! "

Score: 5,0/5,0 sterren

Louis: "Goede communicatie, snelle en goede afhandeling klus. Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Guido: "Heerlijk om perfect ontzorgt te worden. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Susan: "Hard worker and pleasant to deal with. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Weer een pro, soepel en snel geregeld. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Meta: "Super aardige vakman en snel geregeld Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Den Haag - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde schilders in Den Haag een vast uurtarief van €50 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende Haagse schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Den Haag werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Den Haag voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Den Haag:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden. En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

Zet een Haags schildersbedrijf in

Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gevonden, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!

Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen een lastige schilderklus? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.

Binnenschilder Den Haag

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.

Buitenschilder Den Haag

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand draagt bij aan een goede, degelijke uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk zorgt er ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud pleegt. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft de kennis en ervaring om jouw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden. Maar je kunt onze erkende buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je gewoon eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Den Haag - Garantie

Schilderwerk is meestal niet echt urgent. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Meer dan 100 vakmensen in Den Haag

Klusservice MrFix is sinds 2016 actief in Den Haag. Meer dan 100 vakmensen van MrFix zijn werkzaam in en om de hofstad. Alle schilders zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een schilder bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze vakmensen staan voor je klaar van Centrum, Statenkwartier, Archipelbuurt en Vogelbuurt tot aan Kijkduin, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige klussen, zoals soms bij een verhuizing, kunnen geen uitstel dulden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder klaarstaan voor dergelijke speciale situaties. Geen probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze professionele schilders staan klaar in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, de rest van de Randstad en in Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel uit te voeren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Grote en kleine schilderklussen in Den Haag

Of jouw Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we een schildersbedrijf in, als je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Den Haag – Garantie en toeslag

MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen in Den Haag op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan is er een driedubbele zekerheid: een oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance vanwege zijn relatie met MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

Behalve een Schilder regelt MrFix ook soepel een vakkundige Klusjesman, Loodgieter, Elektricien of andere Vakman in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.