Menu

Schilder in Den Haag gezocht? Schilderservice MrFix!

Zoek je een solide schilder in Den Haag? Als je het formulier hierboven invult regelt MrFix 24/7 een ervaren schilder voor je. Geef onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk aan wat de vakman moet schilderen. Noem vooral de afmetingen (bij benadering): een plattegrondje en de plafondhoogte helpen enorm. Weet je welke kleur verf je wilt? Wil je dat de vakman het materiaal levert? Dat raden we je wel aan, want dan gaat het schilderwerk meestal langer mee en kan de vakman dus langer garantie bieden.
 
Zie hieronder meer over garantie en over recente schilderklussen, Klantrecensies en tips. Je vindt ook meer info over het tarief voor schilders, in Den Haag en elders. We bieden je daarnaast aparte webpagina’s met informatie over:

Je vindt hier zelfs een specifieke pagina vol tips om schilderklussen efficiënt uit te besteden.
 
 

Schilder nodig? Unieke voordelen bij MrFix

  • De strengste selectie van vakmensen in Nederland
  • Tarief €50/u incl. btw (geen voorrijkosten). Óf eerst offerte
  • Uitstekende service voor een soepele afwikkeling (24/7)

Hoe regel ik snel een schilder in Den Haag?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke schilder je helpt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - schilder

Schilder - Groot Hertoginnelaan - Den Haag

3 ramen door HR++ glas vervangen - DH

Schilder of Glaszetter in Den Haag gezocht om boven 2 ramen (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde) te vervangen door hardhout en HR++ glas.

Schilder - Vroonhoevelaan - Den Haag

5 slaapkamers behangen in 1e week van Februari - DH

Ik zoek een Schilder in Den Haag om Goedendag, we zoeken iemand die in de 1e week van Februari nog 5 slaapkamers kan behangen. Het is kort dag, maar mocht je beschikbaar zijn laat het even weten. Mocht het niet lukken dan kinnen we eventueel ook een paar...

Schilder - Van der Woudendijk - Den Haag

Alle deur- en raamkozijnen aan gevels buiten + binnen schilderen - DH

Schilder in Den Haag gezocht om de kozijnen buiten en binnen aan de voor en achterkant van onze tussenwoning van 130 m2 te schilderen. Het betreft de begane grond en 1e etage. Graag ook de voordeur en tuindeur verven.

Schilder - Hanenburglaan - Den Haag

~29m acrylaat (schilders) kit aanbrengen - DH

Ik zoek een kitspecialist of schilder in Den Haag om nieuw geplaatste muren en inhammen graag te kitten met overschilderbare kit. Het gaat om ongeveer 22 meter aan plafond-tot-vloer meters + ongeveer 7 meter aan inhammen (ingebouwde nisjes). Géén mat...

Schilder - Bl�riotlaan - Den Haag

2 deuren + kozijnen beige / wit en 1 deur licht kastanje schilderen - DH

Schilder in Den Haag gezocht om 2 deuren en deurkozijnen beige / wit en 1 deur met kozijn licht kastanje te schilderen.

Schilder - Elft - Hippolytushoef

Stukadoor - Gedeeltelijk schuine muur (bij trap) + rondom ramen stucen (nieuwe kozijnen geplaatst) - NH

Stukadoor in Hippolytushoef gezocht om een deel van de muur waar de trap geplaatst is te stucen. Deze muur is gedeeltelijk schuin en is ongeveer 3m2, plus kleine stukken rondom de ramen waar nieuwe kozijnen zijn geplaatst.

 

 

Recente beoordelingen (5.700)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Karen: "De werknemer was op tijd en zeer aangenaam. Hij sprong meteen in het werk. Maar toen hij zijn lunchpauze nam, duurde het langer dan ik had verwacht. Ik had graag gezien dat hij me had verteld dat hij meer dan een uur weg zou zijn. Ik werd zelfs bezorgd en..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Louis: "Na stucwerk zouden de klussers de muur gaan schilderen echter dat werd een aparte ervaring met een witte streep over het plafond wat een andere kleur had. Gelukkig hebben ze dit keurig en kosteloos herstelt naar volle tevredenheid. Goede ervaring met deze..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Frank: "Alles deskundig en snel verlopen. Wel klopte tarief m.i. niet helemaal. Afgesproken was uurtarief € 50 incl btw, bleek € 55 te zijn en kwam nog 9% btw bij. Nog steeds redelijk dus niets over gezegd. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Berit: "Ik ben super snel geholpen door Lucas en netjes op de hoogte gehouden. We hadden een spoedverzoek maar het is alsnog gelukt een vakman te sturen die ons heeft geholpen. Heel fijn, bedankt! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Philippe: "Duidelijke site met handig opdrachtformulier, snelle offerte en planning, prima vakman die de klus goed en netjes heeft uitgevoerd. Bedankt en tot de volgende klus! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

E.: "we hebben heel snel een schilder kunnen regelen via mr fix. Ze hebben een echte vakman gestuurd. Tijdens het proces is de communicatie even stroef gaan lopen, maar achteraf is het weer opgelost. Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michael: "Ik ben super blij met de vakman die bij mij thuis kwam. Niet alleen zijn werk gedaan maar streef naar excellence, zeker een aanrader! Vakmanschap"

 

Buitenschilder tarief - Exterior painter rate

Schilder Den Haag - Tarief

We hebben een vast uurtarief van €50 inclusief btw (geen voorrijkosten) afgesproken met de door ons geselecteerde schilders in Den Haag (en elders in geheel Nederland). Bovendien doen onze erkende Haagse schilders je klus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en rompslomp. Elke schilder, stukadoor en behanger die via MrFix in Den Haag werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Regel een betrouwbare schilder met bovenstaand formulier

 
Klusservice MrFix heeft altijd een schilder of schildersbedrijf in Den Haag voor je klaar staan. Je plaatst een klus eenvoudig door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk je klus uitvoert of offerte doet.
 

Tips voor het plaatsen van je schilderklus in Den Haag:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden. En wist je dat schilders wel zeven tinten wit onderscheiden op basis van de RAL-code?
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”: in dat laatste geval doet de vakman gewoonlijk offerte voor grote klussen (vanaf ~€500 / 1 dag werk) en anders een prijsindicatie

 

Zet een Haags schildersbedrijf in

 
Zelf je huis schilderen: er is bijna altijd nog wel iets op aan te merken. Waarom zou je zelf nog met je kwast en roller in de weer gaan als je ook professionele schilders tegen een gunstige prijs langs kunt laten komen, ook wanneer jij niet thuis bent? Beter via MrFix een schilder gevonden, of voor de grote klussen een schildersbedrijf dat schilderwerk sneller kan doen!
 
Natuurlijk zijn er kleine schilderklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je schildersspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen een lastige schilderklus? Of het nu gaat om het witten van muren of het netjes afwerken van kozijnen, onze schilders leveren uitstekend schilderwerk. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat de schilders jouw klus in één keer goed doen.
 

Binnenschilder Den Haag

 
Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan jouw interieur. Is je woning of kantoor toe aan een opfrisbeurt? Of wil je gewoon eens iets anders? De binnenschilder van MrFix verzorgt de afwerking van elk type muur of plafond met latexverf, sauswerk of spuitwerk in elke gewenste kleurstelling. Onze binnenschilder is er natuurlijk ook voor het aanbrengen van een nieuwe verflaag op al je houtwerk, zoals je deuren, kozijnen of kasten. Verder kun je uiteraard kiezen uit de meest uiteenlopende verfsoorten. Van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak en zakelijk tot warm en sfeervol. Onze binnenschilder of schildersbedrijf adviseert je graag bij het kiezen van een passende muurverf of andere wandbekleding.
 

Buitenschilder Den Haag

 
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand draagt bij aan een goede, degelijke uitstraling. Kwalitatief hoogwaardig buitenschilderwerk zorgt er ook voor dat er geen vocht bij het houtwerk kan komen. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je kozijnen en dakgoten aanzienlijk. Het is dus van belang dat je regelmatig en vooral tijdig onderhoud pleegt. Herstel van achterstallig onderhoud brengt praktisch altijd hogere kosten met zich mee. De gespecialiseerde buitenschilder van MrFix heeft de kennis en ervaring om jouw buitenschilderwerk in optimale conditie te houden. Maar je kunt onze erkende buitenschilder natuurlijk ook inschakelen als je gewoon eens een andere uitstraling wilt van je woning of bedrijfspand!
 
Zie Tarieven voor verdere vragen over klustarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).

Schilder garantie - Painter guarantee

Schilder Den Haag - Garantie

Schilderwerk is meestal niet echt urgent. Maar voor spoedklussen kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste schilder voor jouw klus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Meer dan 250 vakmensen in Den Haag

 
Klusservice MrFix is sinds 2016 actief in Den Haag. Meer dan 250 vakmensen van MrFix zijn werkzaam in en om de hofstad. Alle schilders zijn persoonlijk door ons gescreend. Zoek je snel en efficiënt een schilder bij jou in de buurt? MrFix regelt het voor je. Onze vakmensen staan voor je klaar van Centrum, Statenkwartier, Archipelbuurt en Vogelbuurt tot aan Kijkduin, Scheveningen, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige klussen, zoals soms bij een verhuizing, kunnen geen uitstel dulden. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een schilder klaarstaan voor dergelijke speciale situaties. Geen probleem voor de schilders van MrFix!
 
Onze professionele schilders staan voor je klaar in Den Haag zelf, de Haaglanden van Westland tot Wassenaar, Voorburg en Leidschendam maar ook in Leiden en Delft.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).
 

Grote en kleine schilderklussen in Den Haag

 
Of jouw Vereniging van Eigenaren nu de gevel van een pand wil laten schilderen of jij zelf een muurtje van een paar vierkante meter: MrFix staat voor je klaar. Voor de grotere klussen zetten we een schildersbedrijf in, als je dat liever hebt dan een ZZP’er.
 

Schilder in Den Haag – Garantie en toeslag

 
MrFix selecteert serieuze en bekwame vakmensen in Den Haag op basis van screening, aanbeveling en klanttevredenheid. Indien het toch mocht gebeuren dat er schade ontstaat dan is er een driedubbele zekerheid: een oplossing door de vakman, diens verzekering en diens coulance vanwege zijn relatie met MrFix.
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus in Den Haag

 
Behalve een Schilder regelt MrFix ook soepel een vakkundige Klusjesman, Loodgieter of Elektricien in Den Haag.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr-za 9:00-18:00u EN zo 15:00-19:00u).