Menu

Werkt de afzuigkap niet goed? Vallen er knopjes af, zuigt hij niet meer goed af of heeft hij een andere storing? Voor welk defect dan ook en welk merk dan ook: onze monteurs staan 24/7 voor je klaar. Vul bovenstaand formulier in en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren en vakkundige monteur. Het standaardtarief van deze vakman is €95 /u incl. btw en voorrijkosten.
 
Hieronder lees je meer over onze Klantbeoordelingen, recent geplaatste witgoedklussen, garantie en tips.
 
 

Afzuigkap reparatie: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
  • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
  • Tarief €95 /u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe regel ik snel afzuigkap reparatie?

  • Bel, mail of beter: vul bovenstaand formulier in
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Kemminkhorstweg - Amsterdam

Vervangen trek- combinatieschakelaar - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam voor het vervangen van een trek- combinatieschakelaar wasmachine/droogautomaat in badkamer.

Witgoedmonteur - Utrechtsestraat - Amsterdam

Storing M-systems vaatwasser

Volgens het instructie boekje is de water aanvoer niet goed. Er komt echter gewoon water uit de de kraan etc. Daarnaast moet het frontpaneel eve N opnieuw vastgezet worden

Witgoedmonteur - Sarphatistraat - Amsterdam

Afvoerbuisje van Samsung-wasmachine vastmaken

Ik heb de filter van de wasmachine schoongemaakt. Toen ik het dopje van het afvoerbuisje los wilde draaien, is de slang terug geschoten en zit nu in de machine. Ik kan er niet meer bij. Het zit aan de onderkant van de voorkant van de machine. Het lijkt mi...

Witgoedmonteur - Westerstraat - Amsterdam

Afvoer koffiezetapparaat lekt

"Afvoer koffiezetapparaat lekt. Nu met tape opgelost (zie foto). Moet structurele oplossing worden."

Witgoedmonteur - Korte Prinsengracht - Amsterdam

Fix droger die raar piept

Hoi MrFix, ik heb een witgoedmonteur in Amsterdam-Centrum nodig om mijn droger te repareren die een raar geluid maakt als hij opstart. Ik heb een video gemaakt maar kan hem hier niet delen. Weten jullie wat er mis mee is?

Witgoedmonteur - Madurastraat - Amsterdam

Repair door of Miele washing machine

Wasmachine Miele W3521, deur opent niet meer. Warschijnlijk probllem met de schakelaar waar hij aan zit, er lijkt helemaal geen stroom op te staan (geen lampjes, of enig ander teken van aanwezige spanning.)

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Wendy: " Fijne ervaring. Je wordt professioneel geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven die ik geprobeerd heb te bereiken voor een vaatwassermonteur, had ik hier direct het idee aan het juiste adres te zijn. Veel dank. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Bill: "Super blij mee. Snelle en heldere communicatie en vooral het fixen van de klus. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Levent: "Ging spoedig en mr. Ilie was een echte vakman. Hartstikke blij ermee... Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

afzuigkap installeren - garantie

Afzuigkap reparatie - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde witgoedreparateurs een vast uurtarief van €95  afgesproken inclusief btw (geen voorrijkosten). Bovendien repareren onze erkende witgoedmonteurs je afzuigkap in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.
 

Afzuigkap reparatie voor alle merken

 
De witgoedreparateurs van MrFix voeren net zo goed een Siemens afzuigkap reparatie als die van een ander merk afzuigkap uit. Dit geldt niet alleen voor een Bosch afzuigkap reparatie maar ook voor andere merken afzuigkappen. Veel witgoedmonteurs zijn gespecialiseerd in één of enkele merken en hebben alleen voor dat merk of merken onderdelen klaar liggen. Dat betekent langer zoeken naar de juiste witgoedreparateur of langer wachten op onderdelen van andere merken. MrFix kent verschillende witgoedmonteurs en vindt snel een passende aannemer voor jouw klus. Vaak zijn er allerlei oorzaken te bedenken die ten grondslag liggen aan het niet meer werken van de afzuigkap. Om je probleem niet tijdelijk maar definitief op te lossen is het verstandig om een erkende witgoedmonteur te laten kijken naar je afzuigkap reparatie.
 

Afzuigkap reparatie via MrFix

 
Voor het repareren van je afzuigkap kies je voor de professionele witgoedreparateurs van MrFix. Een reparatie van je afzuigkap kan best ingewikkeld zijn. Het is meestal verstandig om een professionele witgoedmonteur in te schakelen voor je afzuigkap reparatie. Het verkeerd repareren of inbouwen van je oven of afzuigkap kan namelijk grote gevolgen hebben. Je ervaart niet alleen ongemak door een slecht werkend apparaat: het kan bovendien gevaarlijk zijn. Het gebeurt niet zelden dat een verkeerde aansluiting van je afzuigkap voor ongelukken zorgt. Mocht je deze problemen ondervinden, dan hebben wij naast onze schilders, klussers en hoveniers ook erkende elektriciens die jou verder kunnen helpen.
 

Soepel je afzuigkap-reparatieklus plaatsen

 
Klusservice MrFix heeft altijd een witgoedreparateur voor je klaar staan. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman / aannemer. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo duidelijk mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de onderkant van de afzuigkap. Hoeft niet, helpt wel 🙂
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én eventueel serienummer en foutcode.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

afzuigkap repareren - garantie

Afzuigkap reparatie - Garantie

Afzuigkapreparatie – Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een witgoedmonteur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste reparateur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: garantie door de vakman, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
De afzuigkap krijgt een storing vlak voor je met vakantie gaat. Of de afzuigkap valt plotseling uit terwijl je heerlijk voedsel wilt bereiden in je open keuken: je weet uit ervaring dat de kooklucht zó het eetgedeelte binnenwaait. En je krijgt vanavond nog bezoek! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste afzuigkap- of andere witgoedmonteur voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze witgoedreparateur staat klaar om elke denkbare reparatieklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven, Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

Tips voor onderhoud aan je afzuigkap

 
Je wilt natuurlijk alle ellende van reparaties voor zijn. Reinig daarom regelmatig het metaalfilter van de afzuigkap. De meeste afzuigkappen geven door middel van een piepgeluid en/of een foutcode op de display aan dat het luchtfilter vol vet en andere viezigheid zit. Gelukkig kun je de filters meestal gewoon in de vaatwasmachine wassen. We raden je aan om ze apart van de gebruikelijke vaat te wassen.
 
Heeft jouw afzuigkap ook een koolstoffilter, vervang dit dan tijdig (minimaal 1 keer per jaar). Let op: agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de afzuigkap en eventuele accessoires beschadigen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een witgoedmonteur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere specialist.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Afzuigkap reparatie in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare witgoedreparateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste witgoedmonteur of andere specialist in jouw regio.