Menu

Elektra repareren? Klusservice MrFix!

 
Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio voor bijvoorbeeld de volgende elektrische reparatieklussen:

 
Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra repareren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom voor elektra-reparaties naar MrFix?

  • Wij werken alleen met de beste lokale elektriciens
  • Je bepaalt zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn reparatie-klus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra repareren

Elektricien - Eerste Helmersstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix 3 plafondspotjes (gaan uit maar niet aan) - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam. Ik heb 3 spotjes (GU5.3 12v max 50watt). Nu zit er 35 watt in. De drie lampjes kunnen allemaal aan, maar ik kan daar niet voor zorgen met de lichtknop. Als de lichtknop op aan staat, kunnen de lampen wel plotseling a...

Elektricien - Salland - Utrecht

Elektra repareren - Zoemer van intercom van appartementencomplex repareren - UT

Ik zoek een elektricien om de intercom van ons complex in Utrecht van 12 appartementen te repareren. Wanneer er iemand beneden aanbelt kan de deur vanaf boven niet worden geopend. Er kan gecommuniceerd worden maar wanneer je op de knop (binnenshuis) dru...

Elektricien - Rubensstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Behuizing van TL-buis vervangen, Aansluiting fixen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een TL-lamp te repareren: 1 van de 2 buizen knipperde en toen ik de behuizing van het plafond haalde is hij gevallen en er is een stuk afgebroken. Er is een nieuwe behuizing nodig en waarschijnlijk een nieuwe aanslu...

Elektricien - Klipperstraat - Zaandam

Elektra repareren - Stopcontacten repareren - NH

Ik zoek een elektricien in Zaandam om in huis een aantal loshangende stopcontacten te monteren, een niet werkend stopcontact te repareren en een aantal gaten om stopcontacten weg te werken, want die zijn te klein nu.

Elektricien - Jacob van Lennepkade - Amsterdam

Elektra repareren - Oorzaak stroomuitval bij regen uitzoeken - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om uit te zoeken waarom de stroom uitvalt als het hard regent.

Elektricien - Stadhouderskade - Amsterdam

Elektra repareren - 1 ventilatie-unit vervangen, 1 fixen - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een elektronische ventilatie-unit te repareren en 1 te vervangen: ze werken niet meer naar behoren. In de badkamer doet hij het soms tijdelijk maar meestal niet. In het toilet maakt hij ontzettend veel geluid en wil...

 

 

Recente beoordelingen (5.891)

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Angela: "Aardige man, ondanks taal toch goed begrepen en uitgelegd wat er aan de hand is. Hij had veel historische verhalen. Heel mooi Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Erg prettig contact, bij mr Fix doen ze echt hun best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Geweldig geregeld: Efficiënt gematcht, goed opgepakt en grondig en netjes opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,0/5,0 sterren

Henriette: "De wijze van afspraak maken en op factuur betalen is heel prettig en correct Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Roos: "Intercom prima gerepareerd, het was iets kleins maar voor ons niet te zien. Snelle service, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra repareren - Tarief

Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vakkundige reparaties van kapotte deurbel tot serieuze stroomstoring

 
Het repareren van je favoriete lamp of van een deurbel zijn eenvoudige voorbeelden waarbij vakkennis van elektra noodzakelijk is. Bij een serieuze stroomstoring komt vaak nog veel meer kijken.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

 
Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan nuttig zijn voor het verduidelijken van de beschrijving.
  • Geef bij “Opmerkingen” zo veel mogelijk informatie over wat er gerepareerd moet worden. Vermeld ook eventuele belemmeringen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of wanneer een prijsindicatie (inschatting) wordt gewenst.

 

Tip van de MrFix vakman

 
MrFix-elektricien Andreas, 40 jaar in het vak, deelt graag zijn kennis en ervaring met de doe-het-zelver. Ogenschijnlijk simpele handelingen kunnen verkeerd aflopen bij verkeerd gebruik van materiaal. Andreas: “Rol een haspel altijd compleet uit voordat je de stekkers inplugt. Wanneer je de haspel opgerold gebruikt raakt het apparaat overbelast en kan het in brand vliegen.”
 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra reparatie - Spoed

Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland (van Breda tot Enschede en van Maastricht tot Groningen) snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) bellen.
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wil je een MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

 

Blijf op de hoogte: