Menu

Elektra betrouwbaar laten repareren

Local electrician needed?

Kosten elektricien

In urgent need of an electrician

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recent jobs - Elektra repareren

Elektricien - Cornelis van Rijplantsoen - Amsterdam

Elektra repareren - Repair lights + install Nest thermostat

1) stopcontact en lamp van badkamerkast defect; licht flikkert af en toe.2) plafonniere slaapkamer defect (= andere groep)3) Nest thermostaat installeren, cat. 3

Elektricien - Amsterdam

Elektra repareren - Urgent - Intercom not working

"Intercom not working"

Elektricien - Zuidwerfplein - Den Haag

Elektra repareren - Storing groepenkast: URGENT

1 group has tripped (cooker and boiler), rest is working.

Elektricien - Prins Hendrikkade - Amsterdam

Elektra repareren - Cooker hood blows fuse

Afzuigkap geeft kortsluiting nadat hij een paar minuten aan staat. Fixer Question/remark: is de afzuigkap erg vervuild of nat geworden?

Elektricien - Steve Bikoplein - Amsterdam

Elektra repareren - Intercom repareren

Elektricien - Leiduinstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Rewire lamps

"Nieuwe bedrading maken aan 3 antieke lampen"

Blijf op de hoogte: