Menu

Elektra repareren? Klusservice MrFix!

Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio voor bijvoorbeeld de volgende elektrische reparatieklussen:

 
Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra repareren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom voor elektra-reparaties naar MrFix?

  • Wij werken alleen met de beste lokale elektriciens
  • Je bepaalt zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn reparatie-klus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra repareren

Elektricien - Beethovenlaan - 's-Gravenhage

Elektra repareren - 3 halogeen lampjes in muurkast fixen - DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag om de drie halogeen lampjes die mijn muurkast verlichten te repareren: ze doen het niet meer. Zie bijgaande foto's. Wellicht een probleem met de transformator?

Elektricien - Jasper Leijnsenstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Lamp repareren - AM

Elektricin in Amsterdam gezocht om een kapotte lamp te reageren. Hij ruikt enigszins verbrand.

Elektricien - Uithoornstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Bekabeling van deurbel/intercom nakijken - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om de bekabeling van de intercom na te kijken. Als de buiten unit wordt aangesloten begint de deur te piepen en stopt dan ook niet met dichtgaan. Bij installatie van de nieuwe intercom bleek er lichte stroom op te staan. D...

Elektricien - Herenmarkt - Amsterdam

Elektra repareren - Fix plafondlamp + tl-lamp in keuken - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om plafondlamp en tl lampen in de keuken te repareren.

Klusjesman; Elektricien - Weteringschans - Amsterdam

Elektra repareren - Keukenlamp doet het niet + afdoppen loshangende stroomdraden

Elektricien - C. van Eesterenlaan - Amsterdam

Elektra repareren - Afzuigkap fixen (kortsluiting?) - AM

Ik zoek een elektricien of witgoedmonteur in Amsterdam om mijn afzuigkap te repareren: hij doet het niet. Kortsluiting waarschijnlijk. Het lampje doet het wl.

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 5,0/5,0 sterren

Paul: "Erg prettig contact, bij mr Fix doen ze echt hun best om je zo snel en goed mogelijk te helpen. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Weer soepel geregeld door MrFix! En elektricien Andreas wist een set klussen die wij op 2 uur hadden ingeschat binnen 1 uur te klaren. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Henriette: "De wijze van afspraak maken en op factuur betalen is heel prettig en correct Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,3/5,0 sterren

Liesbeth: "heel goed, maar Carlos was ietwat moeizaam met zijn Spaanse Engels. Wel een vak man Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Joris: "Supersnel, inderdaad in één keer goed. Heldere communicatie, Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,7/5,0 sterren

Andrea: "Prima! Werd snel geschakeld en netjes opgelost Snelle service, Heldere communicatie"

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra repareren - Tarief

 
Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vakkundige reparaties van kapotte deurbel tot serieuze stroomstoring

Het repareren van je favoriete lamp of van een deurbel zijn eenvoudige voorbeelden waarbij vakkennis van elektra noodzakelijk is. Bij een serieuze stroomstoring komt vaak nog veel meer kijken.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan nuttig zijn voor het verduidelijken van de beschrijving.
  • Geef bij “Opmerkingen” zo veel mogelijk informatie over wat er gerepareerd moet worden. Vermeld ook eventuele belemmeringen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of wanneer een prijsindicatie (inschatting) wordt gewenst.

 

Tip van de MrFix vakman

MrFix Elektricien Andreas, 40 jaar in het vak, deelt graag zijn kennis en ervaring met de doe-het-zelver. Ogenschijnlijk simpele handelingen kunnen verkeerd aflopen bij verkeerd gebruik van materiaal. Andreas: “Rol een haspel altijd compleet uit voordat je de stekkers inplugt. Wanneer je de haspel opgerold gebruikt raakt het apparaat overbelast en kan het in brand vliegen.”
 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra reparatie - Spoed

 
Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland (van Breda tot Enschede en van Maastricht tot Groningen) snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wilt u de MrFix Huis-APK?

Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

 

Blijf op de hoogte: