Menu

Elektra repareren? Klusservice MrFix!

 
Als je het formuliertje hierboven invult regelt MrFix 24/7 een elektricien in jouw regio voor bijvoorbeeld de volgende elektrische reparatieklussen:

 
Je kunt hieronder meer lezen over recente elektra reparatieklussen, Klantbeoordelingen en informatie over de tarieven voor elektra repareren, garantie en spoedklussen.
 
 

Waarom voor elektra-reparaties naar MrFix?

  • Wij werken alleen met de beste lokale elektriciens
  • Je bepaalt zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief is €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn reparatie-klus?

  • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix zegt binnen 1 uur welke elektricien zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal of creditcard

 

Recente klussen - elektra repareren

Elektricien - Vondelstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Deurbel fixen - AM

Elektricien in Amsterdam-Zuid gezocht om een deurbel te repareren.

Elektricien - Prinsegracht - 's-Gravenhage

Elektra repareren - 3 spotlampjes en lampen van afzuigkap vervangen, Dimmer repareren DH

Ik zoek een elektricien in Den Haag voor 3 klussen: 1) De 4 spotlampjes in mijn keuken checken en zonodig vervangen: 3 van de 4 doen het niet. 2) Het repareren van mijn dimmer 3) De lampen van de afzuigkap checken en zonodig vervangen: ze knipperen con...

Elektricien - Laurierstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Wandlampjes vervangen, storing wandlamp verhelpen, storing schemerlamp verhelpen

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Jordaan om: 1. 2 wandllampjes te vervangen 2. Een storing verhelpen in een wandlamp waarvan de lamp blijft knipperen 3. Een storing verhelpen schemerlamp die continu aan en uit gaat.

Elektricien - Beemsterstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix 2 stopcontacten (werken niet) - AM

Elektricien in Amsterdam-Noord gezocht om twee stopcontacten in de keuken te repareren aangezien deze niet werken. Ik wil graag dat dit gecheckt wordt en opgelost wordt.

- Rustenburgerstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Afzuigkap en lampje repareren

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-De Pijp om mijn afzuigkap te repareren, een lampje te vervangen en kabels weg te werken.

Elektricien - Oldengaarde - Amsterdam

Elektra repareren - 2 stopcontacten + keukenverlichting repareren - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 2 stopcontacten te repareren. Het gaat om 2 stopcontacten in de woning die het niet meer doen. Daarnaast doet de verlichting in de keuken het ook niet meer.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Elektricien tarief-Electrician rate

Elektra repareren - Tarief

 
Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 

Vakkundige reparaties van kapotte deurbel tot serieuze stroomstoring

 
Het repareren van je favoriete lamp of van een deurbel zijn eenvoudige voorbeelden waarbij vakkennis van elektra noodzakelijk is. Bij een serieuze stroomstoring komt vaak nog veel meer kijken.
 
Klusservice MrFix regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra reparatieklus. En we doen dat tegen goede en transparante tarieven.
 

Soepel je elektraklus plaatsen

 
Dat is heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 1 uur met de juiste elektricien.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Het toevoegen van 1 of 2 foto’s kan nuttig zijn voor het verduidelijken van de beschrijving.
  • Geef bij “Opmerkingen” zo veel mogelijk informatie over wat er gerepareerd moet worden. Vermeld ook eventuele belemmeringen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” (voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of wanneer een prijsindicatie (inschatting) wordt gewenst.

 

Tip van de MrFix vakman

 
MrFix-elektricien Andreas, 40 jaar in het vak, deelt graag zijn kennis en ervaring met de doe-het-zelver. Ogenschijnlijk simpele handelingen kunnen verkeerd aflopen bij verkeerd gebruik van materiaal. Andreas: “Rol een haspel altijd compleet uit voordat je de stekkers inplugt. Wanneer je de haspel opgerold gebruikt raakt het apparaat overbelast en kan het in brand vliegen.”
 

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

Elektricien spoed-Electrician urgent

Elektra reparatie - Spoed

 
Elektriciteit is onmisbaar geworden in onze samenleving. Werkt je elektriciteit niet naar behoren en wil je met spoed elektra repareren? Ook voor spoed reparatieklussen kun je bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien om jouw elektra klus te repareren. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van Nederland (van Breda tot Enschede en van Maastricht tot Groningen) snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) bellen.
 

Elektra repareren – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

Wil je een MrFix Huis-APK?

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen toch vervelende gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Deze Huis-APK is niet een officiele keuring maar een snelle check. We letten daarbij extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar we nemen bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je elektraklus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

 

Blijf op de hoogte: