Menu

Elektra betrouwbaar laten repareren

Elektricien spoed - Electrician urgent

Kosten elektricien

Met spoed een elektricien

We hebben met de door ons geselecteerde elektriciens in een vast uurtarief van €70 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Bovendien doen onze erkende elektriciens je elektriciteitsklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd en ellende.

Regel een betrouwbare elektricien met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag een elektricien klaarstaan om jou uit de brand te helpen. Heb je met spoed een elektricien nodig, dan regelt MrFix dat moeiteloos voor je. Voor spoedklussen rekent de elektricien een toeslag van 50%. Deze toeslag geldt ook voor klussen in het weekend of in de avonduren (na 19u). De toeslagen zijn echter niet cumulatief: wanneer je met spoed een elektricien aanvraagt voor een klus na 19u in het weekend is de toeslag geen 150% maar 50%. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Recente klussen - Elektra repareren

Elektricien - Prinsengracht - Amsterdam

Elektra repareren - Advies over nieuwe elektra groepen

Inventarisatie en advies over het aanleggen van nieuwe elektragroepen ivm verouderde installatie. Deze afspraak volgt op eerder verholpen stroomstoring.

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Elektra repareren - Storing groepenkast oplossen

De aardlekschakelaar schakelt uit als een van de groepen aan staat. Geen licht in slaapkamer.Alle apparatuur uitgeschakelen heeft geen effect.

Elektricien - Koninginneweg - Amsterdam

Elektra repareren - Install new meter box

Install new meter box

Elektricien - Amsterdam

Elektra repareren - Urgent - Intercom not working

"Intercom not working"

Elektricien - Molenbeekstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Deurbel repareren

Hallo, ik zoek een Elektricien in Amsterdam omdat onze deurbel het niet doet. Ons is verteld dat het niet aan de bel zelf (of de schakelaar) ligt, maar dat er iets met de elektriciteit niet in orde is.

Elektricien - Koninginneweg - Amsterdam

Elektra repareren - Install chandelier + other jobs

"Verhelpen acute electra-problemen zoals een aantal niet werkende stopcontacten + installeren van kroonluchter in hallDiverse elektra klussen: aantal stopcontacten/lichtschakelaars doen het niet, ondeugdelijk aangelegd.Klant wil ook een prijsin

Blijf op de hoogte: