Menu

Horeca-apparatuur repareren? MrFix!

Zoek je een monteur om je horeca-apparatuur te repareren? MrFix vindt voor elk merk een beschikbare specialist. Vul het formulier hierboven in om snel een goede reparateur te vinden voor je:

 • Kookapparatuur: heteluchtoven, bakplaat, frituurpan en magnetron
 • Koelapparatuur: koelkast en vriezer
 • Overige apparatuur zoals vaatwasser, afzuigkap, blender en koffieapparaat

Hieronder vind je meer over reparatie van horeca-apparatuur: voorbeelden van recente reparaties en recensies van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste horeca-monteur regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het reparatie-tarief. Bel ons met eventuele vragen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).
 
 

Horeca-apparatuur repareren: via MrFix

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe vraag ik mijn reparatie aan?

 • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - J.J. Cremerplein - Amsterdam

Was-droogcombinatie installeren

"Installeren van nieuwe inbouw was / droog combinatie (82 X 59,5 X 58,4) inclusief verlengen en aansluiten van toe en afvoer."

Witgoedmonteur - Tweede Boomdwarsstraat - Amsterdam

Zand uit wasmachine verwijderen - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam-Jordaan om zand uit mijn wasmachine te verwijderen.

Witgoedmonteur - Valentijnkade - Amsterdam

Fix Bosch vaatwasser (Foutmelding E15) - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om mijn Bosch vaatwasser (type SBV98M00NL/74) te fixen. De vaatwasser geeft de foutmelding E15, en toont een kraantje (zie foto's). Ik zie geen water onder de vaatwasser, en ook niet in de machine. Stroom er af geha...

Witgoedmonteur - Sarphatistraat - Amsterdam

Afvoerbuisje van Samsung-wasmachine vastmaken

Ik heb de filter van de wasmachine schoongemaakt. Toen ik het dopje van het afvoerbuisje los wilde draaien, is de slang terug geschoten en zit nu in de machine. Ik kan er niet meer bij. Het zit aan de onderkant van de voorkant van de machine. Het lijkt mi...

Witgoedmonteur - Vijzelstraat - Den Haag

Repareren Wasmachine DH

Whitegoods F50 wasmachine, stroomt wel water in en daarna doet hij niets meer. DH * * * Fixer Question/remark: Goedenmiddag, het merk whitegoods is mij niet bekend, is dit zeker het merk?

Witgoedmonteur - Hugo de Grootkade - Amsterdam

Koelkast repareren. Koelt niet meer - AM

Witgoedmonteur in Amsterdam gezocht om Koelkast koelt niet meer. Lampje gaat nog wel aan.

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

Horeca-apparatuur repareren

horeca-apparatuur repareren - Tarief

 
We hebben met de door ons geselecteerde reparateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Let wel: het streven van MrFix om klussen in één keer goed te doen is bij reparaties van horeca-apparatuur vaak niet haalbaar. Veel reparaties vereisen nu eenmaal vervanging van onderdelen die de monteur meestal pas kan bestellen na zijn diagnose. Geef daarom altijd het merk, typenummer en leeftijd van de machine alsmede de eventuele foutcode.
 

Reparatie van alle merken horeca-apparatuur

 
De keuze uit verschillende merken is breed voor de meest gangbare kook- en koelapparatuur:

 • Vaatwassers van Barline en Winterhalter
 • Magnetrons van Panasonic en Samsung
 • Heteluchtovens van Diamond

Bij meer specifieke typen apparatuur zie je vaak één groot merk domineren:

 • Vitamix bij blenders
 • Zummo bij sinaasappelpersen
 • Sanomat bii slagroomautomaten

En tenslotte zijn er leveranciers als Bartscher, CaterChef, Combisteel, Docriluc en Gastro M die verschillende typen horeca-apparatuur bieden.
 

Soepel je klus plaatsen

 
MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) een beschikbare monteur om je horeca-apparatuur 24/7 te repareren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van het toestel. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én liefst ook bouwjaar, serienummer en eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Huishoudapparatuur

 
Zoek je een vakman voor reparatie van witgoed in huis in plaats van horeca-apparatuur? MrFix biedt specialisten voor jouw:

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

Horeca-apparatuur installeren

Horeca-apparatuur repareren - Garantie

 
MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een reparateur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor zulke gevallen zorgt MrFix voor een heldere factuur en driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de vakman
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Spoedreparatie aan horeca-apparatuur? MrFix!

 
De heteluchtoven krijgt een storing vlak voor je open gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl de ingrediënten voor de maaltijden zojuist zijn geleverd: misschien was de reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je bent vanavond vol geboekt! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste monteur om jouw horeca-apparatuur te fixen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze reparateur staat klaar om horeca-apparatuur van elk merk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en vakkundig te repareren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een specialist in horeca-apparatuur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u).

 

Horeca-apparatuur repareren in jouw regio?

Wat voor merk horeca-apparatuur je ook hebt, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare reparateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste reparateur van horeca-apparatuur of andere specialist in jouw regio.