Menu

Horeca-apparatuur repareren? MrFix!

Zoek je een monteur om je horeca-apparatuur te repareren? MrFix vindt voor elk merk een beschikbare specialist. Vul het formulier hierboven in om snel een goede reparateur te vinden voor je:

 • Kookapparatuur: heteluchtoven, bakplaat, frituurpan en magnetron
 • Koelapparatuur: koelkast en vriezer
 • Overige apparatuur zoals vaatwasser, afzuigkap, blender en koffieapparaat

Hieronder vind je meer over reparatie van horeca-apparatuur: voorbeelden van recente reparaties en recensies van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste horeca-monteur regelen met tips & info over spoedklussen, garantie en het reparatie-tarief. Bel ons met eventuele vragen op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 
 

Horeca-apparatuur repareren: via MrFix

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale monteur
 • Kies zelf wanneer de witgoedreparateur welkom is: 24/7
 • Tarief €95/u incl. btw en voorrijkosten (of eerst offerte)

Hoe vraag ik mijn reparatie aan?

 • Bel, mail of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - witgoedmonteur

Witgoedmonteur - Bergse Dorpsstraat - Rotterdam

HWG spoelmachine: instelling en onderhoud - RO

Ik zoek naar een witgoedmonteur in Rotterdam om de spoelmachine schoon te maken. We hebben deze spoelmachine overgenomen in ons restaurant, maar hij maakt niet echt goed schoon. Misschien heeft dat te maken met zowel de instellingen als het gebrek aan on...

Witgoedmonteur - Dani�l Stalpertstraat - Amsterdam

AEG-Lavamat wasdroogcombi droogt niet

Droger van mijn was- droog combi machine doet het niet meer. AEG lavamat, geeft steeds code E10.

Witgoedmonteur - Bloemgracht - Amsterdam

Deur vaatwasser gaat niet open

" Wij hebben hulp nodig bij het openen van een vaatwasser. Hij is ingebouwd, maar zit los. De deur gaat niet meer open en heeft wat expertise nodig." * * * Fixer Question/remark: Graag merk en Type nummer.

Witgoedmonteur - Overschiestraat - Amsterdam

Fix molen van oven - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om de molen in mijn oven vast te zetten. Als de oven wordt aangezet, dan maakt de molen een schurend geluid. Het werkt wel gewoon, maar de molen moet worden vast gezet.

Witgoedmonteur - Tolstraat - Amsterdam

Fix deur van Bosch-vaatwasser - AM

Witgoedmonteur gezocht in Amsterdam-De Pijp om de deur van een Bosch-Auto 3-in-1 vaatwasser te repareren. De deur opent ineens niet geleidelijk meer maar heel zwaar. Iets (de veren) in het openingssysteem lijkt kapot te zijn gegaan. De vaatwasser is ~14 j...

Witgoedmonteur - Johan Jongkindstraat - Amsterdam

Vaatwasser inbouwen - AM

Ik zoek een witgoedmonteur in Amsterdam om een vaatwasser in te bouwen. Graag wil ik voordat ik een nieuwe vaatwasser koop en deze door de vakman laat plaatsen, met de vakman een opnamebezoek doen om de opties te bespreken.

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 3,7/5,0 sterren

Marco: "MrFix zelf is een super chill platform waardoor ik snel en makkelijk de juiste klusman kon vinden. Whatsapp gebruiken is ook zeer fijn kwa ervaring en communicatie. Enige jammere is dat het probleem uiteindelijk niet is opgelost en alsnog bijna 100 euro..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Carla: "Ik had een spoedklus die echt niet kon wachten. Binnen twee uren was er een vakman geregeld en gekomen en het probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 4,7/5,0 sterren

Hans: "Erg prettig dat er snel contact wordt opgenomen en dat communicatie via whatsapp kan! vakman was zeer precies en deed het werk uiterst zorgvuldig Vakmanschap, Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Steve: "In mijn huis voor 3 verschillende karweien. Heel deskundige kerels. Alles goed gerepareerd, snell en voor en goede prijs. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 4,7/5,0 sterren

Remy: " Uitstekend Snelle service Snel en efficiënt geholpen met een verstopte vaatwasser. Tips gekregen hoe dit in de toekomst te voorkomen. Bijzonder aardige witgoedreparateur. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Annebet: "Het probleem met onze wasmachine is heel snel en vakkundig opgelost. We zijn erg blij met deze service."

Score: 4,7/5,0 sterren

Stefan: "Hij was eerlijk, vakkundig, ontzettend vrolijk. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Nancy: "Doen wat ze zeggen. Effectief en efficient. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

Horeca-apparatuur repareren

horeca-apparatuur repareren - Tarief

We hebben met de door ons geselecteerde reparateurs een vast uurtarief van €95 afgesproken inclusief btw (géén voorrijkosten). Let wel: het streven van MrFix om klussen in één keer goed te doen is bij reparaties van horeca-apparatuur vaak niet haalbaar. Veel reparaties vereisen nu eenmaal vervanging van onderdelen die de monteur meestal pas kan bestellen na zijn diagnose. Geef daarom altijd het merk, typenummer en leeftijd van de machine alsmede de eventuele foutcode.
 

Reparatie van alle merken horeca-apparatuur

 
De keuze uit verschillende merken is breed voor de meest gangbare kook- en koelapparatuur:

 • Vaatwassers van Barline en Winterhalter
 • Magnetrons van Panasonic en Samsung
 • Heteluchtovens van Diamond

Bij meer specifieke typen apparatuur zie je vaak één groot merk domineren:

 • Vitamix bij blenders
 • Zummo bij sinaasappelpersen
 • Sanomat bii slagroomautomaten

En tenslotte zijn er leveranciers als Bartscher, CaterChef, Combisteel, Docriluc en Gastro M die verschillende typen horeca-apparatuur bieden.
 

Soepel je klus plaatsen

 
MrFix vindt binnen 1 uur (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) een beschikbare monteur om je horeca-apparatuur 24/7 te repareren. Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus aan onder “SOORT KLUS” en “VAT JE KLUS KORT SAMEN”
 • Je kunt gemakkelijk een foto van het (meestal metalen) plaatje toevoegen met het merk, model en serienummer: dat zit meestal aan de binnenkant van het toestel. Hoeft niet, helpt wel 🙂
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: noem merk, model én liefst ook bouwjaar, serienummer en eventuele foutcode
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een schatting

 

Huishoudapparatuur

 
Zoek je een vakman voor reparatie van witgoed in huis in plaats van horeca-apparatuur? MrFix biedt specialisten voor jouw:

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven en bel ons zonodig op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u) voor verdere informatie.

Horeca-apparatuur installeren

Horeca-apparatuur repareren - Garantie

MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar heb je wel eens vaker een reparateur ingezet, dan weet je dat er zelfs bij de beste monteur onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor zulke gevallen zorgt MrFix voor een heldere factuur en driedubbele klusgarantie:

 • Garantie door de vakman
 • Zijn aansprakelijkheidsverzekering
 • Coulance omwille van jouw tevredenheid

 

Spoedreparatie aan horeca-apparatuur? MrFix!

 
De heteluchtoven krijgt een storing vlak voor je open gaat. Of de koelkast valt plotseling uit terwijl de ingrediënten voor de maaltijden zojuist zijn geleverd: misschien was de reparatie de vorige keer niet goed uitgevoerd. En je bent vanavond vol geboekt! Wij begrijpen heel goed dat je het liefst dezelfde dag nog wordt geholpen. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste monteur om jouw horeca-apparatuur te fixen. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze reparateur staat klaar om horeca-apparatuur van elk merk in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland inclusief Eindhoven snel en vakkundig te repareren. Wel zo makkelijk en geruststellend, toch?
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een specialist in horeca-apparatuur regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter, Schilder of Andere vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Horeca-apparatuur repareren in jouw regio?

Wat voor merk horeca-apparatuur je ook hebt, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare reparateurs in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in heel Nederland, van Breda en Maastricht via Eindhoven en Enschede tot Groningen. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste reparateur van horeca-apparatuur of andere specialist in jouw regio.