Menu

Groep aan meterkast toevoegen? Klusservice MrFix!

Het is goed dat je een kijkje neemt op deze website. Dit wil zeggen dat je waarschijnlijk een overbelasting hebt op je elektranetwerk, apparaten uitslaan en je je zorgen maakt over de veiligheid. Een extra groep aanleggen in de meterkast is beter voor de stroomverdeling maar ook zeker voor de veiligheid. Het voorkomt kortsluiting en brandgevaarlijke situaties. Een goed plan dus om via MrFix een vakkundige elektricien te regelen die zorgt dat je huis weer veilig is. Vul bovenstaand formulier en MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een vakman.
 
Voor een elektricien hanteert MrFix een standaardtarief van €80/u incl. btw en voorrijkosten. Hieronder kun je nog wat meer lezen over Klantbeoordelingen, recent geplaatste elektraklussen, informatie over garantie en handige tips.
 
 

Extra groep in meterkast: Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de beste lokale elektricien
  • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe regel ik mijn elektraklus?

  • Bel, mail of beter: gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - groep aan meterkast toevoegen

Elektricien - Handelsplein - Rotterdam

3 lampen ophangen + aansluiten + stopcontacten en dimmers plaatsen - RO

Elektricien in Rotterdam gezocht om Ik heb inderdaad wat hulp nodig. Het betreft het ophangen van drie lampen en het elektrisch aansluiten van deze lampen. Één van deze lampen is best een zware lamp die op 2 punten opgehangen moet worden, maar daar kan...

Elektricien - Pad van Jip and Janneke - Wageningen

Elektrisch apparaat aansluiten - Fix celling light with 3 LED bulbs - GE

Elektricien gezocht in Wageningen een lamp op mijn plafond vast te zetten. Het lijkt erop dat er een probleem is met de elektriciteit in mijn plafond omdat er geen elektriciteit door de draden heen loopt. (Electrician wanted in Wageningen to fix a li...

Elektricien - CJK van Aalststraat - Amsterdam

Repair power sockets, install lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om: 1. 2 stopcontacten in de badkamer te repareren. De draden zijn in het verleden gebroken tijdens renovaties (informatie die we van de vorige eigenaar hebben gekregen). We willen graag dat beide stopcontacten weer...

Elektricien - Centaurusstraat - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Hang 2 lamps, Install light switch- AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 2 lampen. aan het plafond te hangen. Het is niet duidelijk waar de stroom vandaan komt en hoe je hem uit kan zetten. Idem aan de muur, ik heb een oude lamp die ik daar graag ophang, die moet waarschijnlijk wat aang...

Elektricien - Rooseveltlaan - Amsterdam

Elektra repareren - Repair electricity cable (drilled through) - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam-Rivierenbuurt. Een installateur heeft de elektriciteitskabel in mijn appartement doorgeboord. Ik heb een vakman nodig om de kabel te repareren en het stopcontact weer werkend te maken. Het liefst zonder de muur te ope...

Elektricien - Van Ostadestraat - Amsterdam

Replace 6 sockets + Ceiling lights - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 6 stopcontacten en 1 plafondlamp te vervangen. (I need a electrician in Amsterdam to replace 6 sockets and 1 ceiling light.)

 

 

Recente beoordelingen (5.692)

Score: 3,7/5,0 sterren

Max: "Was quoted 2-3hrs and it was a lot more and a lot more expensive. HOWEVER, it was done very well, very thoroughly and exactly what we needed. I would recommend, but be aware the estimate might not always be that accurate Snelle service, Heldere communica..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Max: "Werkelijk fantastisch. Binnen een uur stond Fabio op de stoep voor de elektrische installatie van een raam ventilator. Hij had nog wat tijd tussen zijn andere werkzaamheden. Zeer bekwaam. Dacht mee. Prettige communicatie. De werkzaamheden duurden iets lan..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Esther: "Ik heb de klus met mr Fix als prettig ervaren ..vakkundige elektricien Mike was vriendelijk hulpvaardig en meedenkend in oplossing,communicatie met Mr Fix duidelijk en klantvriendelijk zeker een aanrader! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Jaco: "The team is very communicative and friendly. Can highly recommend them. This was the second time I have used them in a short amount of time. Will definitely be making use of them again Fast service, Clear communication, Craftsmanship"

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

 

groep aan meterkast toevoegen - tarief

Groep aan meterkast toevoegen - Tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze elektriciens geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Voor klussen waarbij elektriciteit betrokken is raden wij altijd aan een elektricien in te schakelen. Bij het aanleggen van elektra is het bovenal belangrijk dit op veilige wijze te doen. Werken met stroom en elektriciteit vraagt bepaalde expertise. Onze ervaren vakmannen weten precies waar zij rekening mee moeten houden bij het toevoegen van een extra groep, of meerdere groepen op de meterkast.
 
Tip van MrFix elektricien Bodhi: “Zorg er voor dat er altijd een werkende zaklamp met bijbehorende batterijen in de meterkast aanwezig is.” Dit kan goed van pas komen bij stroomuitval.
 
Klusservice MrFix  regelt snel en soepel een bekwame elektricien voor elke elektra aanlegklus. En we doen dat tegen eerlijke tarieven.
 

Voorkom brandgevaarlijke situaties

 
In de nacht van maandag op dinsdag heeft er een flinke brand gewoed in een opvanglocatie van het Leger des Heils aan de Noordpolderkade in Den Haag. De brand is begonnen bij een wasmachine, waarna veel rook vrijkwam. Vooralsnog is onbekend wat de brand in de wasmachine heeft veroorzaakt, maar dit heeft vaak te maken met oververhitting. Dat komt voor wanneer de elektra van jouw wasmachine niet goed is aangesloten, of wanneer er te veel apparaten op één groepenkast zijn aangesloten. Bij twijfel over de aansluiting van jouw elektra doe je er verstandig aan om een professionele elektricien in te schakelen, om serieuze gevolgen als brand te voorkomen. Lees verder hierover: Brand door wasmachine heeft grote gevolgen.
 

Soepel je elektraklus plaatsen, snel een vakman

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman of aannemer. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een elektricien voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je elektraklus:

  • Geef het type klus zo gedetailleerd mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef aantallen aan, maak een foto van de huidige groepen in de meterkast, geef aan wat het probleem is (apparaten vallen uit, kortsluiting).
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Elektrawerk tegen een eerlijk tarief

 
Elektriciteit in huis geeft je veel comfort, maar brengt ook gevaren met zich mee. Daarom is het verstandig om via MrFix een erkende elektricien van tijd tot tijd te laten kijken naar jouw elektra.
 
Wist je dat de Gemeente Amsterdam in het kader van het behalen van de doelstellingen van 2050, €5 miljoen aan subsidie beschikbaar gesteld heeft voor het overstappen van aardgas naar elektriciteit? Je krijgt tot €5.000 subsidie per woning voor die overstap en tot €8.000 als je je woning verder verduurzaamt tot je ongeveer evenveel energie opwekt als verbruikt: nul op de meter!
 
In en om Amsterdam kan MrFix je een loodgieter of elektricien aanraden die advies kan geven en de werkzaamheden ook professioneel en veilig uitvoert. En de Gemeente betaalt mee!
 
Zie voor verdere vragen over elektricien tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

groep aan meterkast toevoegen - garantie

Groep in meterkast toevoegen - Garantie

Maak je gebruik van veel verschillende soorten elektrische apparatuur? Dan kan een extra groep toevoegen aan de meterkast noodzakelijk zijn om kortsluiting te voorkomen. Met name in oude huizen tref je regelmatig verouderde meterkasten die niet bestand zijn tegen de moderne apparatuur in de huishoudens van nu. Wanneer jouw meterkast erg verouderd is, kan een volledige hergroepering nodig zijn. In een dergelijk geval is het vaak beter een volledig nieuwe groepenkast te laten installeren.
 

Elektra prutsers

 
Onafhankelijke inspecteurs van cv-ketels en elektrische installaties slaan vandaag alarm in De Telegraaf: installateurs leveren op grote schaal prutswerk af. Lees hier hoe MrFix dit voorkomt en onze vakmannen de klus in 1 keer goed doen.
 

Spoedklussen

 
Voor spoed elektra-aanlegklussen van kabels kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste elektricien voor jouw elektraklus. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Sommige elektraklussen, zoals een stroomstoring, kunnen simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, een elektricien klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de elektriciens van MrFix!
 
Onze professionele elektriciens staan klaar om elke denkbare spoedklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).
 

Elektra aanleggen – Garantie en toeslag

 
Daarbij zijn de werkzaamheden van onze professionele elektriciens gedekt door driedubbele garantie: garantie door de elektricien, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 

Vrijblijvend een MrFix Huis-APK

 
Jouw huis is waarschijnlijk je meest waardevolle bezit. Op het oog onschuldige zaken zoals de aansluiting van een wasmachine kunnen serieuze gevolgen hebben. Om er zeker van te zijn dat je onder veilige omstandigheden kunt gaan slapen kunnen wij jouw woning controleren op eventuele gebreken.
 
Tijdens deze Huis-APK letten we extra scherp op de brandveiligheid van jouw woning, maar nemen wij bijvoorbeeld ook kind- en inbraakveiligheid mee. Wanneer jij het wilt checken wij ook de energiezuinigheid van jouw huis!
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een elektricien of installateur regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-19:00u, vr-za 9:00-18:00u en zo 15:00-19:00u).

Elektricien gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare elektriciens en installateurs in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en de rest van Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste elektricien of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: