Menu

Lokale klusspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix voor een klusspecialist?

  • MrFix selecteert de beste lokale klusspecialisten
  • Je geeft zelf aan wanneer hij/zij welkom is: 24/7
  • Tarieven van €45/u incl. btw en voorrijkosten voor een professionele schoonmaker t/m €85/u voor een ervaren witgoedmonteur; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik de klusspecialist die nodig is?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman zal komen
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - specialist

Klusjesman - Vossiusstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Re-attach wheel to office chair - AM

Klusjesman in Amsterdam-Zuid gezocht om een wiel dat van een bureaustoel af is gekomen opnieuw te bevestigen. Het schroefdraad van het wiel is weggesleten. (Handyman in Amsterdam-Zuid wanted to re-attach a wheel that came off an office chair. The scr...

Klusjesman - Lomanstraat - Amsterdam

Metselwerk / Tegelwerk - Fix joints between bathroom tiles - AM

Tegelzetter in Amsterdam gezocht om de voegen tussen de tegels in de badkamer te repareren. Dit is de oorzaak van een lekkage die onze benedenburen hebben gehad. (Tiler in Amsterdam wanted to repair the joints between the tiles in the bathroom. This...

Klusjesman - Wijttenbachstraat - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Hang shelf, Attach 3 boards to fold-out table - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om het volgende op te lossen: 1. Monteren van een 15 cm brede, 78 cm lange plank met steunbeugels 2. Voor het neerklapbare tafelgedeelte wil ik 3 planken bevestigen die alle 78 cm lang zijn, waarvan twee 30 cm breed z...

Recente beoordelingen (3.030)

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: " Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michèle: " Werkzaamheden vonden plaats in het kantoor. Snel en netjes gewerkt. Je merkte nauwelijks dat hij aanwezig was. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Alice: "Op korte termijn deze klus kunnen regelen. Dus zeer flexibel en goede service. De klus is goed uitgevoerd."

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusspecialist - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We hebben vaste uurtarieven onderhandeld met de verschillende specialisten. Maar onder de noemer ‘specialist’ vallen een groot aantal verschillende beroepen. We hebben dus ook niet één tarief maar een range van verschillende tarieven die uiteenlopen van €45 tot €85 per uur (inclusief btw en voorrijkosten):

 

De beste klusspecialist via Klusservice MrFix

Ga je echt verhuizen of wil je alleen enkele meubels binnen het pand verplaatsen? Heb je een hovenier nodig om de tuin winterklaar of juist lenteklaar te maken? Of heb je geen internet-toegang meer en zegt de provider dat het aan jouw eigen WiFi-netwerk ligt?

Verspil verder geen tijd en energie aan het zoeken naar een goede vakman! MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klusspecialisten je klus in één keer goed. Elke klusspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Soepel je klus plaatsen

Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.

Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; hoeft niet, maar het helpt meestal wel
  • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer jou dat relevant lijkt
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Of het nu gaat om een volledige tuinrenovatie of om het binnenshuis verplaatsen van een zware kast: MrFix staat voor je klaar.

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven of bel ons op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18 uur) voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusspecialist - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix. Jouw tevredenheid staat voorop!

Creatieve oplossingen door MrFix-vakmensen

Met name in de grote steden kampen woningen vaak met afwijkende hoeken of kameroppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer oude woonhuizen worden omgebouwd tot studentenkamers, of wanneer in een grachtenpand appartementen zijn gecreëerd. Hierdoor komt het voor dat standaardbedden niet passen of kastjes centimeters van de hoek blijven staan. Onze meubelspecialisten denken met je mee en dragen niet alleen oplossingen aan om ruimte goed te benutten en mooi af te werken, maar voeren de klus ook uit zoals jíj het wilt.

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Heb je jezelf per ongeluk buitengesloten, of is je sleutel in het slot afgebroken? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste slotenmaker voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Onze klusspecialisten staan klaar om elke denkbare reparatie- of onderhoudsklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Apeldoorn en Eindhoven snel en accuraat te klaren.

MrFix voor elke klus

Behalve een klusspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter of Schilder.

MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za; 8:30-18 uur).

 

Klusspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier, slotenmaker of meubelspecialist in jouw regio gekoppeld.

Blijf op de hoogte: