Menu

Lokale klusspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Klusspecialist nodig? MrFix heeft voor elke klus in en om huis een expert beschikbaar. Behalve schilders, klusjesmannen, elektriciens en loodgieters helpt MrFix je ook aan meer gespecialiseerde vakmensen:

Hieronder enkele voorbeelden van recente schilderklussen en beoordelingen van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste klusspecialist regelen met tips & info over de verschillende klusspecialist-tarieven, garantie en spoedklussen. Staat jouw klus er niet bij? Bel MrFix dan alsjeblieft op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).
 
 

Waarom MrFix voor een klusspecialist?

 • MrFix selecteert de beste lokale klusspecialisten
 • Je geeft zelf aan wanneer hij/zij welkom is: 24/7
 • Tarieven van €45/u incl. btw voor een professionele schoonmaker t/m €95/u voor een meubelstoffeerder. Geen voorrijkosten, eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik de specialist die ik nodig heb?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusspecialist komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

 
 

Recente klussen -

Klusjesman - Polderweg - Amsterdam

Rubberend rand glazen douchedeur + keukenkraan + lamp vastzetten 2.50m gordijnrail ophangen - AM

Ik zoek een klusjesman in Amsterdam voor 5 klussen: 1. Vastzetten rubberen rand aan de zijkant van de douche deur .  2. Vastzetten keukenkraan. Deze bungelt los en moet ik nu om 2 dagen vastschroeven 3. Vastzetten lamp deze hangt half uit het pl...

Klusjesman - Pieter Lastmankade - Amsterdam

Meubels verplaatsen en monteren - AM

Voor ons kantoor in Amsterdam hebben wij hulp van 2 man nodig voor het verplaatsen en monteren van meubels.

Klusjesman - Cornelis Trooststraat - Amsterdam

Monteer 2 keukenkastjes, Vervang trapleuning + 4 deurklinken - AM

We zoeken een klusjesman in Amsterdam om 2 (IKEA) keukenkastjes met een rail aan de muur te bevestigen. De rail moet 10cm ingekort worden, de kastjes monteer ik zelf. Het is belangrijk om na te gaan of er kabels in de muur geraakt worden. Verder zouden we...

Klusjesman - Utrechtsestraat - Amsterdam

3 lampen ophangen

Klusjesman - Louis Davidsstraat - 's-Gravenhage

4x2m keukenvloer egaliseren, Granieten tegels leggen DH

Ik zoek een vloerspecialist in Den Haag om een keukenvloer van 4 x 2 meter te egaliseren en granieten tegels van 40 x 40 cm te leggen.

Klusjesman - Jan van Eyckgracht - Eindhoven

Dakgoot vervangen / fixen / schoonmaken - EI

Ik zoek een dakwerker of andere loodgieter in Eindhoven om een dakgoot te vervangen, repareren of schoon te maken.


 
 

 
 

Recente beoordelingen (2.000)


 
 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusspecialist - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We hebben vaste uurtarieven onderhandeld met de verschillende specialisten. Maar onder de noemer ‘specialist’ vallen een groot aantal verschillende beroepen. We hebben dus ook niet één tarief maar een range van verschillende tarieven die uiteenlopen van €45 tot €95 per uur inclusief btw (we rekenen geen voorrijkosten):

 

De beste klusspecialist via Klusservice MrFix

 
Ga je echt verhuizen of wil je alleen enkele meubels binnen het pand verplaatsen? Heb je een hovenier nodig om de tuin winterklaar of juist lenteklaar te maken? Of heb je geen internet-toegang meer en zegt de provider dat het aan jouw eigen WiFi-netwerk ligt?
 
Verspil verder geen tijd en energie aan het zoeken naar een goede vakman! MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klusspecialisten je klus in één keer goed. Elke klusspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

 • Kies het type vakman aan onder “Soort klus”
 • Beschrijf onder “Omschrijf je klus” zo precies mogelijk wat er mis is en wat de vakman moet doen
 • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; hoeft niet, maar het helpt meestal wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer jou dat relevant lijkt
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Die regelen we voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk: voor kleinere regelen we een schatting.

Of het nu gaat om een volledige tuinrenovatie of om het binnenshuis verplaatsen van een zware kast: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven of bel ons op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusspecialist - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Creatieve oplossingen door MrFix-vakmensen

 
Met name in de grote steden kampen woningen vaak met afwijkende hoeken of kameroppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer oude woonhuizen worden omgebouwd tot studentenkamers, of wanneer in een grachtenpand appartementen zijn gecreëerd. Hierdoor komt het voor dat standaardbedden niet passen of kastjes centimeters van de hoek blijven staan. Onze meubelspecialisten denken met je mee en dragen niet alleen oplossingen aan om ruimte goed te benutten en mooi af te werken, maar voeren de klus ook uit zoals jíj het wilt.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Heb je jezelf per ongeluk buitengesloten, of is je sleutel in het slot afgebroken? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste slotenmaker voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusspecialisten staan klaar om elke denkbare reparatie- of onderhoudsklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en heel Nederland inclusief Apeldoorn, Groningen, Enschede, Eindhoven, Breda en Maastricht snel en accuraat te klaren.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter of Schilder.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Klusspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier, slotenmaker of meubelspecialist in jouw regio gekoppeld.