Menu

Lokale klusspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix voor een klusspecialist?

 • MrFix selecteert de beste lokale klusspecialisten
 • Je geeft zelf aan wanneer hij/zij welkom is: 24/7
 • Tarieven van €45/u incl. btw en voorrijkosten voor een professionele schoonmaker t/m €85/u voor een ervaren witgoedmonteur; eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik de klusspecialist die nodig is?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman zal komen
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard
 •  
   

 

 

Recente klussen - specialist

Klusjesman - Brasserskade - Delft

Vloerspecialist - Leg 18m2 laminaat - DH

Vloerspecialist in Delft gezocht om vandaag of morgen 18m2 laminaat te leggen. Ik heb het laminaat nog niet, maar ga dit zelf vandaag regelen.

Klusjesman - Ten Katestraat - Amsterdam

Glaszetter - Upgrade 6 front windows (double), Replace 4 doors + 4 windows in back - AM

We zoeken een glaszetter om de 6 ramen (dubbel glas) aan de voorkant van ons appartement in Amsterdam te verbeteren (aanpassen of vervangen) om de warmte beter buiten te houden in de zomer, om het geluid buiten te houden en om ze energiezuiniger te maken...

Klusjesman - Tweede Jan vd Heijdenstraat - Amsterdam

Reparatie / Onderhoud - Repair door handle - AM

De klusjesman in Amsterdam gezocht om een deurklink te repareren. De deurklink naar onze buitendeur is van het kozijn afgevallen. Het lijkt erop dat er een extra stuk nodig is om de deurklink weer op zijn plaats te krijgen. (Handyman in Amsterdam wan...

Klusjesman - Koningin Wilhelminaplein - Amsterdam

Ophangen / Aansluiten - Install bracket for sports equipment on ~3m high concrete ceiling - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een plafondbeugel voor sportuitrusting te installeren. Het plafond is vrij hoog (~3m) en beton, dus we hebben een ladder nodig. De schroefdiameter is 10x50 zoals je ook op de bijgevoegde foto kunt zien. Neem a.u.b. een...

Klusjesman - Westduinweg - Den Haag

Verbouwing - Renovate house: Remove flooring, Lay parquet laminate, Remove all wallpaper & Paint walls, Restore ceilings where necessary and paint in bright white, Paint 8 doors, frames & plinths, Encase all radiators, Thicken windowsills - DH

Ik zoek een aannemer in Den Haag om een huis grondig te renoveren: 1. Alle vloerbedekking verwijderen behalve uit badkamer en WC 2. Lamelparket leggen 3. Alle behang van de muren vewijderen, herstellen waar nodig en sauzen in taupekleur of zand-grijs...

Klusjesman - Admiralengracht - Amsterdam

Hang curtain + ceiling light - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een gordijn en een plafondlamp op te hangen. (Handyman in Amsterdam wanted to hang a curtain and a ceiling light.)


 

 

Recente beoordelingen (3.325)

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: " Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michèle: " Werkzaamheden vonden plaats in het kantoor. Snel en netjes gewerkt. Je merkte nauwelijks dat hij aanwezig was. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Alice: "Op korte termijn deze klus kunnen regelen. Dus zeer flexibel en goede service. De klus is goed uitgevoerd."

Score: 4,3/5,0 sterren

Sanne: "Hi, Bob is een topper! Denk erg mee, was op tijd en is een prettig persoon om mee te werken"

Score: 4,7/5,0 sterren

Andrea: "Prima! Werd snel geschakeld en netjes opgelost Snelle service, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Wim: "afspraak snel gemaakt makkelijk communiceren via |Whatsapp duidelijke afspraken"

Score: 4,7/5,0 sterren

Irma: "Snel geregeld, tevreden mee. Snelle service, Heldere communicatie, Vakmanschap"


 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusspecialist - Tarief

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

We hebben vaste uurtarieven onderhandeld met de verschillende specialisten. Maar onder de noemer ‘specialist’ vallen een groot aantal verschillende beroepen. We hebben dus ook niet één tarief maar een range van verschillende tarieven die uiteenlopen van €45 tot €85 per uur (inclusief btw en voorrijkosten):

 

De beste klusspecialist via Klusservice MrFix

Ga je echt verhuizen of wil je alleen enkele meubels binnen het pand verplaatsen? Heb je een hovenier nodig om de tuin winterklaar of juist lenteklaar te maken? Of heb je geen internet-toegang meer en zegt de provider dat het aan jouw eigen WiFi-netwerk ligt?

Verspil verder geen tijd en energie aan het zoeken naar een goede vakman! MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klusspecialisten je klus in één keer goed. Elke klusspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.

Soepel je klus plaatsen

Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.

Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

 • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; hoeft niet, maar het helpt meestal wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo uitgebreid mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer jou dat relevant lijkt
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting).

Of het nu gaat om een volledige tuinrenovatie of om het binnenshuis verplaatsen van een zware kast: MrFix staat voor je klaar.

Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven of bel ons op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18 uur) voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusspecialist - Garantie

Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix. Jouw tevredenheid staat voorop!

Creatieve oplossingen door MrFix-vakmensen

Met name in de grote steden kampen woningen vaak met afwijkende hoeken of kameroppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer oude woonhuizen worden omgebouwd tot studentenkamers, of wanneer in een grachtenpand appartementen zijn gecreëerd. Hierdoor komt het voor dat standaardbedden niet passen of kastjes centimeters van de hoek blijven staan. Onze meubelspecialisten denken met je mee en dragen niet alleen oplossingen aan om ruimte goed te benutten en mooi af te werken, maar voeren de klus ook uit zoals jíj het wilt.

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

Heb je jezelf per ongeluk buitengesloten, of is je sleutel in het slot afgebroken? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste slotenmaker voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.

Onze klusspecialisten staan klaar om elke denkbare reparatie- of onderhoudsklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en Midden-Nederland tot en met Apeldoorn en Eindhoven snel en accuraat te klaren.

MrFix voor elke klus

Behalve een klusspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter of Schilder.

MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!

Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za; 8:30-18 uur).

 

Klusspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht, en elders in de Randstad en Midden-Nederland tot en met Eindhoven. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier, slotenmaker of meubelspecialist in jouw regio gekoppeld.