Menu

Lokale klusspecialist gezocht? Klusservice MrFix!

Klusspecialist nodig? MrFix heeft voor elke klus in en om huis een expert beschikbaar. Behalve schilders, klusjesmannen, elektriciens en loodgieters helpt MrFix je ook aan meer gespecialiseerde vakmensen:

Hieronder enkele voorbeelden van recente schilderklussen en beoordelingen van onze Klanten. We leggen ook uit hoe we snel de juiste klusspecialist regelen met tips & info over de verschillende klusspecialist-tarieven, garantie en spoedklussen. Staat jouw klus er niet bij? Bel MrFix dan alsjeblieft op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).
 
 

Waarom MrFix voor een klusspecialist?

 • MrFix selecteert de beste lokale klusspecialisten
 • Je geeft zelf aan wanneer hij/zij welkom is: 24/7
 • Tarieven van €45/u incl. btw voor een professionele schoonmaker t/m €95/u voor een meubelstoffeerder. Geen voorrijkosten, eerst offerte kan ook

Hoe krijg ik de specialist die ik nodig heb?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke klusspecialist komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 
 

 
 

Recente klussen - specialist

Klusjesman - Tweede Hugo de Grootstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 49 inch TV on wall

Ik heb met spoed (liefst vanavond) een klusjesman nodig in Amsterdam om een 49 inch TV aan de muur te bevestigen. Beugel en TV staan klaar. Nu nog een klusjesman om het te doen. Hij moet boormachine, benodigde pluggen en schroeven meenemen. Muren zi...

Klusjesman - Teding van Berkhoutstraat - Haarlem

Terrace renovation Haarlem - HA

Handyman in Haarlem wanted to Hello, We would like to completely renovate our roof terrace: approx. 25m2, first floor apartment in Haarlem. We would like to: 1. remove the existing situation 2. install new fence (ideally wooden, make it a stable struc...

Klusjesman - Andreas Bonnstraat - Amsterdam

Ophangen - Hang 6 pictures + one shelf - AM

Ik ben op zoek naar een klusjesman in Amsterdam om 3 dingen op te hangen - Enkele foto's (ongeveer 6) - 2 kleerhangers - Een IKEA plank aan de muur van mijn nieuwe huis. Ik heb geen gereedschap noch expertise. Planken en kleerhangers zijn al aanwezig...

Klusjesman - Blaeu Erf - Amsterdam

Ophangen - Schilderij van 190x130 ophangen - AM

Klusjesman in Amsterdam gezocht om een schilderij van ~190x130cm op te hangen. Het is een doek dat in een metalen frame zit zonder ophangsysteem. Ik zou graag advies inwinnen van de vakman voor het bevestigingssysteem.  Het gewicht is 7 kg. Het is een...

Klusjesman - Meeuwenlaan - Amsterdam

Ophangen - Plafondpanelen/akoestische eilanden ophangen - AM

Klusjesman in Amsterdam-Noord gezocht om 2 plafondpanelen/akoestische eilanden op te hangen aan kettingen. Het plafond bestaat uit betonplaten. Het is een klus voor 2 handige vakmannen van maximaal een uur. Graag eigen gereedschap, bevestigingsmateriaal (...

Klusjesman - Passeerdersgracht - Amsterdam

Plaatsen / Monteren - Assemble table, chair and 2 lounge chairs, Move queen mattress 2 floors up - AM

Ik zoek een klusjesman of verhuizer in Amsterdam-Jordaan voor twee klussen: 1. Kleine meubels in elkaar zetten: 1 basistafel, 1 stoel en 2 loungestoelen 2. Een queensize matras 2 verdiepingen omhoog verplaatsen met mijn hulp. (I need a handyman or m...


 
 

 
 

Recente beoordelingen (4.186)

Score: 4,0/5,0 sterren

: "Goede ervaring met snelle, heldere communicatie met het team. De vakman was prima, maar kwam laat aan (we hadden tussen 10 en 11 afgesproken en hij kwam om 11:05 aan, terwijl ik vroeg die ochtend nog had aangegeven al om 10 uur aanwezig te zullen zijn), d..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Darlene: "Very fast, professional and excellent service. Just when you need an extra hand around the house and cannot do things on my own. I will definitely recommend you! Thank you and until the next time! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

: "In 1 woord fantastisch! Binnen een week een vakman die ons huis in 6 dagen perfect heeft geschilderd. Niet de goedkoopste keus maar echt zeer vakkundig uitgevoerd. Chapeau! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

You-Mi: " Welbespraakt, beleefde communicatie aan de telefoon. Vakman was gefocust op zijn taak en niet onbeleefd of overdreven gezellig. Goede ervaring "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: " Supersnelle verhuizing binnen Amsterdam. De verhuizer wist precies wat hij moest doen en was sneller klaar dan we dachten. "

Score: 5,0/5,0 sterren

Michèle: " Werkzaamheden vonden plaats in het kantoor. Snel en netjes gewerkt. Je merkte nauwelijks dat hij aanwezig was. "

Score: 4,0/5,0 sterren

Alice: "Op korte termijn deze klus kunnen regelen. Dus zeer flexibel en goede service. De klus is goed uitgevoerd."

Score: 4,7/5,0 sterren

Sauci: "Binnen twee uur belt vakman aan ! Zeer tevreden ben ik Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"


 
 

Klusjesman tarief -Handyman rate

Klusspecialist - Tarief

 

Meer zekerheid door vaste uurtarieven

 
We hebben vaste uurtarieven onderhandeld met de verschillende specialisten. Maar onder de noemer ‘specialist’ vallen een groot aantal verschillende beroepen. We hebben dus ook niet één tarief maar een range van verschillende tarieven die uiteenlopen van €45 tot €95 per uur inclusief btw (we rekenen geen voorrijkosten):

 

De beste klusspecialist via Klusservice MrFix

 
Ga je echt verhuizen of wil je alleen enkele meubels binnen het pand verplaatsen? Heb je een hovenier nodig om de tuin winterklaar of juist lenteklaar te maken? Of heb je geen internet-toegang meer en zegt de provider dat het aan jouw eigen WiFi-netwerk ligt?
 
Verspil verder geen tijd en energie aan het zoeken naar een goede vakman! MrFix heeft een netwerk van professionele vakmensen voor je klaar staan. Bovendien doen onze erkende klusspecialisten je klus in één keer goed. Elke klusspecialist die via MrFix werkt is een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel je klus plaatsen

 
Plaats je opdracht door het verzoekformulier in te vullen en MrFix zorgt voor een professionele vakman. Je kunt via dit formulier ook eerst een offerte aanvragen.
 
Tips voor het duidelijk plaatsen van je klus:

 • Kies het type vakman aan onder “Soort klus”
 • Beschrijf onder “Omschrijf je klus” zo precies mogelijk wat er mis is en wat de vakman moet doen
 • Je kunt ook 1 of 2 foto’s toevoegen; hoeft niet, maar het helpt meestal wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef afmetingen of aantallen wanneer jou dat relevant lijkt
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte”. Die regelen we voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk: voor kleinere regelen we een schatting.

Of het nu gaat om een volledige tuinrenovatie of om het binnenshuis verplaatsen van een zware kast: MrFix staat voor je klaar.
 
Zie voor verdere vragen de pagina Tarieven of bel ons op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u) voor verdere informatie.

Klusjesman spoed -Handyman urgent

Klusspecialist - Garantie

 
Klusservice MrFix helpt de vakman om elke klus in 1x goed te doen. Maar iedereen weet dat er zelfs bij de beste vakman onverhoopt wel eens iets mis gaat. Voor deze gevallen heeft MrFix gezorgd voor driedubbele klusgarantie: de garantie door de vakman, diens verzekering en de coulance als partner van MrFix. Jouw tevredenheid staat voorop!
 

Creatieve oplossingen door MrFix-vakmensen

 
Met name in de grote steden kampen woningen vaak met afwijkende hoeken of kameroppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer oude woonhuizen worden omgebouwd tot studentenkamers, of wanneer in een grachtenpand appartementen zijn gecreëerd. Hierdoor komt het voor dat standaardbedden niet passen of kastjes centimeters van de hoek blijven staan. Onze meubelspecialisten denken met je mee en dragen niet alleen oplossingen aan om ruimte goed te benutten en mooi af te werken, maar voeren de klus ook uit zoals jíj het wilt.
 

Ook voor spoedklussen Klusservice MrFix

 
Heb je jezelf per ongeluk buitengesloten, of is je sleutel in het slot afgebroken? We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste slotenmaker voor jouw klus. Voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Onze klusspecialisten staan klaar om elke denkbare reparatie- of onderhoudsklus in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van de Randstad en heel Nederland inclusief Apeldoorn, Groningen, Enschede, Eindhoven, Breda en Maastricht snel en accuraat te klaren.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een klusspecialist regelt MrFix ook soepel een professionele Klusjesman , Elektricien, Loodgieter of Schilder.
 
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze klusspecialist loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning!
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-za 8:30-18:00u).

 

Klusspecialist gezocht in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare klussers en klusbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, UtrechtEindhoven en elders in heel Nederland. Vul het formulier in, dan word je zo snel mogelijk aan de juiste hovenier, slotenmaker of meubelspecialist in jouw regio gekoppeld.