Menu

Vakman voor soldeerwerk gezocht? Klusservice MrFix!

Niet al het werk hoeft altijd gelast te worden. Denk aan led strips, daknaden, waterleidingen, muziekinstrument of elektrische bedradingen. Het kan allemaal aan elkaar gehecht worden door soldeerwerk. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren vakman die vooraf geselecteerd is. Door bovenstaand formulier in te vullen gaan we voor je aan de slag.
 
Nog geïnteresseerd in onze Klantbeoordelingen, garantie informatie en spoedklussen? Lees dan hieronder verder.
 
 

Soldeerwerk: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in soldeerwerk
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn soldeerklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard
 •  

 

Recente klussen - soldeerwerk

Elektricien - Hullenbergweg - Amsterdam

Elektra aanleggen in 8 geschakelde zeecontainers - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om over 2 maanden elektra aan te leggen in 8 zeecontainers. Echter zullen we in de loop van deze maand het elektra-plan gemaakt moeten hebben met de bijbehorende offerte. Ons bedrijf SOAK is een pop-up boutique well...

Elektricien - Kometensingel - Amsterdam

Elektra aanleggen (kabels) - Elektra van huis opnieuw aanleggen - AM

Ik zoek een elektricien om de hele elektra van een huis in Amsterdam opnieuw aan te leggen. Dit kan in onderdelen. Een andere elektricien, Bodhi, heeft al een boel gedaan en het plan gemaakt, maar het werk ligt nu stil. Ik ben op zoek naar een vakman die...

Elektricien - Buitendraaierij - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Install infrared heater in bathroom - AM

Elektricien in Amsterdam gevraagd om een infrarood badkamerkachel installeren (www.coolblue.nl/product/840780/eurom-sani-400-wifi.html). De draden zijn al door de muren geleid zoals te zien is op de bijgevoegde foto's, het enige wat er nog moet gebeuren i...

Elektricien - Pieter Aertszstraat - Amsterdam

Elektra repareren - Fix intercom system - AM

Elektricien gezocht in Amsterdam om ons intercomsysteem te repareren. Op dit moment werkt het niet in het hele gebouw. we hebben onlangs wat werkzaamheden aan ons pand laten uitvoeren en de intercom werkt nu niet meer. ik denk dat er een losse verbinding...

Elektricien - Frans Halsstraat - Amsterdam

Change ceiling lights, light switches and power sockets, Add dimmer - AM

Elektricien in Amsterdam-De Pijp gezocht om: 1. De plafondlampen in de woonkamer/keuken te vervangen 2. Alle lichtschakelaars en stekkerdozen te vervangen. 3. Een lichtdimmer in de woonkamer en slaapkamer te installeren. (Electricia...

Elektricien - Grevelingenstraat - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Connect 5 ceiling lamps - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om 5 lampen aan het plafond te hangen en aan te sluiten. ('I need an electrician in Amsterdam to connect 5 lights to the ceiling.')

 

 

Recente beoordelingen (4.038)

Score: 4,3/5,0 sterren

Emilie: "Goede en heldere communicatie, duidelijke website zodat je je aanvraag concreet kunt maken, en er ook heel concreet hulp geboden kan worden. Er werd razendsnel contact opgenomen en verschillende acties werden uitgezet. Top geholpen en klus is goed geklaa..."

Score: 4,0/5,0 sterren

Menno: "Bohdi, seems to understand the situation better at my house and his price has been fine. The previous electrician arranged by MrFix was below par and unacceptable. The cost of the work at my apartment is way more then it should have been, due to having to..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Katja: "ik vind de klus prima, maar omdat er uiteindelijk niet veel aan de hand was en we binnen 10 minuten klaar waren, vind ik €82 wel echt mega duur. Ik dacht dat aangepast zou worden naar lengte van de klus ofzo? Voor 82 had ik dan ook wel een uur werk voor..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Ben: "Mr Fix ingeschakeld voor enkele kleine electra klussen, is meteen opgepakt, gecommuniceerd en uitstekend uitgevoerd. Vriendelijke en deskundige elektricien, uitstekend werk geleverd. No nonsense, kwaliteit en conform afspraak. Top ! Snelle service, Vakman..."

Score: 3,8/5,0 sterren

Ron: "Ik gaf opdracht voor het plaatsen van een dubbel stopcontact in de meterkast. Andreas was de installateur. De communicatie was goed. Een nette en ervaren vakman die ook goed advies geeft. Klus was binnen 45 minuten klaar. Redelijk goede prijs. Tevreden me..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Henny: "Werken met een werkbon voorkomt de verwarring die we nu hadden. Hoewel de uurprijs incl. voorrijkosten is werd er toch extra tijd gerekend voor de reisduur/kosten. Dit is in overleg wel opgelost overigens Snelle service, Vakmanschap"

Score: 4,3/5,0 sterren

Marianne: "Na een wat afwachtend begin verder prima communicatie en een zeer bekwame vakman gekregen. Dat de kosten vrij hoog opliepen was niet aan hem te wijten. Het was een behoorlijk tijdrovende klus achteraf bezien."

Score: 5,0/5,0 sterren

Monica: "Ik heb een e-mail gestuurd en gelijk kon ik een afspraak inplannen. De elektricien was precies op tijd en heeft vakkundig mijn plafond ventilator geplaatst. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

 

soldeerwerk - tarief

Soldeerwerk- tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soldeertechnieken

 
Voor elektrische bedrading, waterleidingen en hobby is zacht solderen de aangewezen techniek. Bij zacht solderen wordt het soldeersel – voornamelijk bestaande uit tin – verhit tot maximaal 450 graden. Het gereedschap voor zacht solderen is een soldeerbout of een soldeerpistool.
Hard solderen is bestemd voor verbindingen die zwaar belast worden, zoals machine- of voertuigonderdelen. Om de hiervoor benodigde temperatuur te bereiken (tot 700 graden) is een gasbrander nodig.
 

Soepel je soldeerklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een soldeerder voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je soldeerklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef duidelijk aan welk materiaal er gesoldeerd moet worden. Maak een foto van het te solderen object.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Soldeerwerk in en rondom huis

 
Natuurlijk zijn er kleine soldeerklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? MrFix vindt de juiste vakman voor jou. Voor de grote en de kleine klussen. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat we jouw soldeerwerk in één keer goed doen.
 
Soldeerverbindingen horen van hoge kwaliteit te zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

soldeerwerk - garantie

Soldeerwerk met spoed

Voor soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Soms kan soldeerwerk simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, vakmannen voor je klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de specialisten van MrFix!
 
Onze professionals staan klaar om elke denkbare soldeerklus in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en andere grote steden in Nederland zoals o.a. Eindhoven , Breda, Maastricht, Enschede en Groningen snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Wanneer gebruik je een soldeerverbinding?

 
Solderen is een verbindingstechniek om metalen onderdelen met elkaar te verbinden door middel van een materiaal, met een lager smeltpunt dan de te verbinden delen. De soldeertechniek wordt veel gebruikt bij het verbinden van (koperen) leidingen en bij allerlei elektrische toepassingen.
 

Soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele soldeerders zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een soldeerder of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Soldeerwerk regelen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare soldeerders en soldeerbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste soldeerder of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: