Menu

Vakman voor soldeerwerk gezocht? Klusservice MrFix!

Niet al het werk hoeft altijd gelast te worden. Denk aan led strips, daknaden, waterleidingen, muziekinstrument of elektrische bedradingen. Het kan allemaal aan elkaar gehecht worden door soldeerwerk. MrFix koppelt je binnen 1 uur aan een ervaren vakman die vooraf geselecteerd is. Door bovenstaand formulier in te vullen gaan we voor je aan de slag.
 
Nog geïnteresseerd in onze Klantbeoordelingen, garantie informatie en spoedklussen? Lees dan hieronder verder.
 
 

Soldeerwerk: Waarom MrFix?

 • MrFix selecteert voor jou de beste lokale specialist in soldeerwerk
 • Kies zelf wanneer de elektricien welkom is: 24/7
 • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn soldeerklus?

 • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
 • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
 • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard
 •  

 

Recente klussen - soldeerwerk

Elektricien - Memeleiland - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - 5 lichtspots plaatsen, Elektra aansluiten, Gaten boren

Ik zoek een elektricien in Amsterdam West om 5 opbouwspots te monteren. De spots moeten ieder op 2 punten bevestigd worden. Er moeten ook gaten geboord worden in de plafonds (gestuucte gipsplaten). En er moet ook elektra aangesloten worden voor spots. All...

Elektricien - Frans van Mierisstraat - Amsterdam

Elektra installeren - Vervang 10 halogeen plafond spots met led spots - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om halogeen plafond spots te vervangen met led spots. Huidige situatie: halogeen spots, fitting gu 5, electronische trafo 20-70. Gewenst: led spots, gu 10, dimbaar. Het gaat om 10 plafond spots.

Elektricien - Boomstraat - Amsterdam

Timer verlichting trapportaal vervangen of repareren . - AM

Ik zoek een elektricien in Amsterdam om een timer op de verlichting in het trapportaal te repareren of vervangen. De verlichting in het trapportaal brandt continu op elke verdieping (4 plekken). De aanwezige timer werkt niet meer. Een ladder lijkt nodig...

Elektricien - Charlotte Brontestraat - Amsterdam

Elektra repareren - URGENT: Fix electricity in kitchen - AM

Elektricien in Amsterdam gezocht om de elektriciteit in de keuken te repareren. De stopcontacten werken niet, maar de verlichting wel. Ik heb geen idee wat er mis kan zijn. (Electrician in Amsterdam wanted to fix the electricity in the kitchen. The p...

Elektricien - Seranggracht - Amsterdam

Elektrisch apparaat aansluiten - Lamp vervangen + bedrading controleren - AM

Ik zoek een Elektricien in Amsterdam om lamp boven de eettafel te vervangen.  Tevens moet de bedrading van de aansluiting gecontroleerd worden aangezien de huidige lamp niet aangaat.

Elektricien - Prinsen Bolwerk - Haarlem

Fix intercom - HA

Ik zoek een elektricien in Haarlem om ons intercomsysteem te repareren. Het buzzer systeem in mijn huis werkt niet. Ik kan wel gezoemd worden maar ik kan geen toegang verlenen tot het gebouw. (I need an electrician in Haarlem to fix our intercom sy...

 

 

Recente beoordelingen (2.000)

 

soldeerwerk - tarief

Soldeerwerk- tarief

Alle tarieven van MrFix zijn fair en transparant. Voor onze soldeerwerk specialisten geldt een vast uurtarief van €80 inclusief voorrijkosten en btw.
 
Onze erkende soldeerwerk specialisten staan voor vakmanschap en kwaliteit. Je soldeerklus in één keer goed: dat bespaart je niet alleen geld maar ook een hoop tijd.
 

Soldeertechnieken

 
Voor elektrische bedrading, waterleidingen en hobby is zacht solderen de aangewezen techniek. Bij zacht solderen wordt het soldeersel – voornamelijk bestaande uit tin – verhit tot maximaal 450 graden. Het gereedschap voor zacht solderen is een soldeerbout of een soldeerpistool.
Hard solderen is bestemd voor verbindingen die zwaar belast worden, zoals machine- of voertuigonderdelen. Om de hiervoor benodigde temperatuur te bereiken (tot 700 graden) is een gasbrander nodig.
 

Soepel je soldeerklus plaatsen

 
Heel eenvoudig: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman. Makkelijk toch? MrFix klusservice heeft vandaag nog een soldeerder voor je klaar staan.
 
Tips voor het plaatsen van je soldeerklus:

 • Geef het type klus zo specifiek mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
 • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
 • Maak je “Opmerkingen” zo specifiek mogelijk: geef duidelijk aan welk materiaal er gesoldeerd moet worden. Maak een foto van het te solderen object.
 • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

Soldeerwerk in en rondom huis

 
Natuurlijk zijn er kleine soldeerklusjes die je in je vrije tijd alleen af kunt. Merk je dat je toch iets te vaak met je soldeerspullen in de hand staat, of zie je ontzettend op tegen het solderen van moeilijke componenten? MrFix vindt de juiste vakman voor jou. Voor de grote en de kleine klussen. Wij beloven een strak uitgevoerde klus en vinden het belangrijk dat we jouw soldeerwerk in één keer goed doen.
 
Soldeerverbindingen horen van hoge kwaliteit te zijn om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Mr. Fix zorgt ervoor dat jouw klus door een vakkundig specialist wordt opgepakt, tegen een eerlijk tarief.
 
Zie voor verdere vragen over soldeer tarieven de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

soldeerwerk - garantie

Soldeerwerk met spoed

Voor soldeerklussen met spoed kun je ook bij MrFix terecht. We koppelen je binnen 1 uur aan de juiste aannemer. Voor klussen die met spoed, na 18u of in het weekend moeten beginnen rekenen wij een toeslag van 50%.
 

Avondklus of weekendklus?

 
Soms kan soldeerwerk simpelweg niet wachten. Daarom heeft MrFix 24 uur per dag en ook in het weekend, vakmannen voor je klaarstaan voor alle voorkomende spoed situaties. Geen enkel probleem voor de specialisten van MrFix!
 
Onze professionals staan klaar om elke denkbare soldeerklus in heel Nederland snel en accuraat te klaren.
 
Je kunt je klus het beste aanmelden via ons webformulier en als dat je beter uitkomt kun je ook 020-6750333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u) bellen of een WhatsAppje sturen naar 06-15380087.
 

Wanneer gebruik je een soldeerverbinding?

 
Solderen is een verbindingstechniek om metalen onderdelen met elkaar te verbinden door middel van een materiaal, met een lager smeltpunt dan de te verbinden delen. De soldeertechniek wordt veel gebruikt bij het verbinden van (koperen) leidingen en bij allerlei elektrische toepassingen.
 

Soldeerwerk- Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze professionele soldeerders zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de specialist, diens aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Wel zo geruststellend, toch?
 
Let wel: wij rekenen een toeslag van 50% op de arbeid voor klussen die binnen 24u, ’s avonds (na 18u) of in het weekend of op feestdagen moeten beginnen.
 

MrFix voor elke klus

 
Behalve een soldeerder of installateur regelt MrFix ook met plezier een professionele Schilder, Loodgieter, Klusjesman of andere Vakman.
 
Bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:00-21:00u, vr & za 9:00-18:00u).

 

Soldeerwerk regelen in jouw regio?

Wat je klus ook is, MrFix heeft het beste netwerk van ervaren en betrouwbare soldeerders en soldeerbedrijven in AmsterdamRotterdam, Den Haag, Utrecht Eindhoven en andere grote steden in Nederland. Vul het formulier in, dan koppelt MrFix je zo snel mogelijk aan de juiste soldeerder of andere vakman in jouw regio.

Blijf op de hoogte: