Menu

 

Ben jij een bekwame vakman op zoek naar klussen?

 

Kom jij je afspraken na en stel je klanten dik tevreden?

Dank voor je belangstelling voor MrFix. Of je nu door een Cliënt of door een vakman naar ons bent verwezen: als jij je klussen in één keer goed doet dan hebben wij klussen voor je in heel Nederland. MrFix helpt je niet alleen aan klussen tijdens rustige perioden. We helpen je altijd om meer betaalde uren en meer omzet uit je werkweek te halen door:

 • Gezonde tarieven met 50% toeslag voor klussen die binnen 24u, na 18u of in het weekend moeten beginnen
 • Je niet alleen het vinden van de Cliënt te besparen maar ook het vragen om info, foto’s en beschikbaarheid
 • Je offertes & facturen op te stellen en betalingen voor je te innen (we betalen jou de eerstvolgende werkdag)
 • </ul

   
  MrFix ontzorgt drukke Cliënten, vaak tweeverdieners en buitenlanders die in Nederland wonen en werken. MrFix helpt hen snel aan een bekwame en betrouwbare vakman. Zo kunnen wij jou reparatie- en onderhoudsklussen, ja zelfs hele verbouwingen bezorgen. We ondersteunen jou én de Cliënt met jouw administratie en met de communicatie met de Cliënt. Om te beginnen vragen we de Cliënt om goede, relevante informatie, vaak inclusief foto’s en altijd met vermelding van beschikbaarheid. Dan regelen we de afspraken, maken per klus een WhatsApp-groep voor jullie en nemen telefoontjes, vragen en eventuele klachten aan. Bovendien offreren we en factureren we namens jou en innen we de betaling ook voor je. We werken in het Nederlands en in het Engels en zorgen voor vertaling als dat nodig is.
   
  Deze website informeert onze Cliënten over de soorten klussen die onze specialisten bieden. Als jij bijvoorbeeld alleen airco’s installeert en repareert dan nodigen we jou alleen uit voor aircoklussen in jouw regio.
   
  Elke pagina op onze site laat een duidelijk uurtarief zien inclusief BTW en voorrijkosten. Onze Cliënten willen gewoon een factuur en garantie; zij hebben geen zin of tijd voor discussies met de Belastingdienst. Er geldt 50% toeslag voor klussen die binnen 24 uur, na 18 uur of in het weekend moeten beginnen. Eventuele materiaal- en parkeerkosten zijn in principe wél extra, maar we willen geen onduidelijke meerkosten voor Cliënt of vakman. En voor klussen van meer dan een dag werk / ~€500 offreren wij wat jij wil: jij beslist of je een korting op het uurtarief biedt en hoeveel. En als je echt eerst ter plaatse moet kijken dan betaalt de Cliënt je opnamebezoek tegen het aangegeven uurtarief.
   
  MrFix zoekt betrouwbare vakmensen op de volgende gebieden:

  Jij bepaalt altijd of je de klus aanneemt: je kiest gewoon een tijdvak uit de beschikbaarheid die de Cliënt al heeft aangegeven. Na de klus betaalt de Cliënt ons via iDeal of creditcard (geen extra kosten voor jou) en betalen we jou direct.
   
  Er zijn geen inschrijfkosten of maandelijkse kosten, maar we vragen je wél om referenties en papieren. En wij spreken elke vakman persoonlijk voordat hij onze Cliënten gaat helpen.
   
  Vul graag je contactgegevens en vakgebied in op onderstaand formulier: wij bellen je binnen 24 uur!
   

Doe jij je klussen in 1 x goed? Kom dan fixen bij MrFix!

 
Je bepaalt bij ons niet alleen óf je een klus aanneemt, maar ook in welke regio’s je wilt werken en wat voor klussen je kunt en wilt doen. Dan nodigen we je alleen uit voor relevante klussen en vallen we je niet lastig met klussen die je toch niet wilt doen.
 
Als je het formuliertje hierboven invult sturen we je direct een mail waar je op kunt antwoorden met je KvK– en andere nummers en de volgende documenten, voor zover je ze hebt:

 • Referenties over jouw klussen van de afgelopen 6 maanden
 • Geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart
 • Polisblad Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • Curriculum vitae
 • Diploma’s en relevante keurmerken

Kijk voor meer informatie over MrFix vooral rond op onze site, met name de tips voor de vakman. Je kunt ons ook bellen (ma-do 8:00-21:00u & vr-za 9:00-18:00u) op 020-6750333.

 
Laten we Nederland samen fixen!
 
Michiel Ybema
CEO

Blijf op de hoogte: