Menu

Vochtwering problemen goed oplossen via MrFix

Loodgieter - Spoed

Kosten loodgieter

Loodgieter - tarief

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recente klussen - Vochtwering

Loodgieter - Warmoesstraat - Amsterdam

Install Mocoori XZ bathtub

"Customer has bath tub Mocoori XZ (http://www.maxaro.nl/nl/bad/ligbad/mocoori-xz02-1802/) from Maxaro. It should be installed instead of the current shower. Her landlord says that all the plumbing is in place. Preferably inspection visit on 4 or 5 M

Loodgieter - Loenermark - Amsterdam

Toiletpot plaatsen en vloer betegelen

1) Toiletpot plaatsen2) Vloertapijt van het toilet vervangen door tegels.Tegels en toilet zijn aanwezig, verdere materialen (lijm etc.) nog niet. Ondergrond beton.

Loodgieter - Schalkwijkerstraat - Haarlem

Nieuw centraal verwarmingssysteem installeren HA

MrFix, we willen graag in onze nieuwe woning in Haarlem een cv-installatie met ketel en radiatoren laten plaatsen. Het gaat over een ruimte met 5 ruimtes die verwarmd moeten kunnen worden en een vloer oppervlakte van 68 m2

Loodgieter - Vincent van Goghstraat - Amsterdam

Install sink and kitchen appliances

"- Install inbouw vaatwasser- Gas line for cooktop- Install and connect boiling water tap- Connect Pipes for sink"

Loodgieter

Intergas HR22 storingscode 4

Klant denkt dat het mogelijk in het gasblok of de ontstekingspen zit.

Loodgieter - Veldhuizenstraat - Amsterdam

Vervangende HR-ketel leveren, plaatsen en jaarlijks onderhouden

MrFix, dank voor de spoedklus door Tijs. Ik wi graag een offerte namens hem of een andere loodgieter in Amsterdam voora) het leveren van een vervangende HR-ketelb) het plaatsen enc) jaarlijks onderhoud.

Blijf op de hoogte: