Menu

Vochtwering problemen goed oplossen via MrFix

Met spoed loodgieter?

Kosten loodgieter

In urgent need of a plumber?

Met spoed een loodgieter

Wij hebben met erkende loodgieters in Amsterdam een vast tarief van €70 per uur inclusief voorrijden en btw afgesproken. Bovendien lost onze loodgieter je waterschade in één keer goed op: dat bespaart je niet alleen geld maar ook veel tijd en ellende. Zo ben jij er zeker van dat je klus goed wordt geklaard, zelfs wanneer je niet thuis bent. Wij bieden namelijk een sleutelservice aan waardoor onze loodgieters de klus kunnen klaren op ieder door jou gewenst moment. We streven er naar om jouw klus binnen 3 uur toe te wijzen aan een bekwame loodgieter.

Regel een betrouwbare loodgieter met bovenstaand formulier of bel 020-6750333. We zorgen ervoor dat de juiste vakman zo snel mogelijk op je stoep staat.

Loodgietersklussen moeten vaak met spoed. Verstoppingen zijn uiterst vervelend en zie je het liefst zo snel mogelijk opgelost. Dat snappen wij en daarom bieden we onze spoed loodgieters service aan. Dat betekent dat we de klus binnen 24 uur voor je klaren. Voor een spoedklus hanteert de loodgieter een toeslag van 50% die ook geldt voor loodgietersklussen in het weekend of na 19u. De toeslag is echter niet cumulatief, dus wanneer je een spoedklus hebt na 19u in het weekend, betaal je geen 150% maar 50% toeslag. Dat geldt ook voor andere klussen, bijvoorbeeld wanneer je een schilder, elektricien of andere vakman zoekt. Voor deze soorten klussen heeft MrFix altijd de juiste fixer beschikbaar.

Recent jobs - vochtwering

Loodgieter - Zeezigt - Diemen

Lekkage - Verstopte afvoer

Afvoer in keuken repareren

Loodgieter - Stadionkade - Amsterdam

Lekkage - Stuk tuinslang vervangen

"nieuw stukje aansluiting i.v.m lekkage zie foto's"

Loodgieter - Grianestraat - Amsterdam

Installing tap for dishwasher

1/02

Loodgieter - Geerdinkhof - Amsterdam

CV / Radiator - HR ketel plaatsen

Loodgieter - Javastraat - Amsterdam

CV / Radiator - Radiator: koppeling lekt

Radiator: lekt bij koppeling met flexibele slang.

Loodgieter - Waterkersweg - Amsterdam

Lekkage - Lekt bij tussenstuk waterleiding naar kraan Koper?

"Heb nieuwe douchekraan geïnstalleerd. Op zich oké maar daarna begon de leiding naar de kraan te lekken, bij een tussenstuk. Heb t even provisoirisch afgeplakt maar dat helpt natuurlijk niet. Het plastic dingetje dat de leiding tegen de muur op z&

Blijf op de hoogte: