Menu

Loodgieter in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Waarom MrFix?

  • MrFix selecteert voor jou de loodgieter in Den Haag
  • Kies zelf wanneer de loodgieter welkom is: 24/7
  • Tarief €80/u incl. btw en voorrijkosten, of eerst offerte

Hoe plaats ik mijn klus?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 3 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

 

Recente klussen - den / haag

Loodgieter - Haarlemmermeerstraat - Amsterdam

Change pipes under the sinks - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om een zachte pijp onder de gootsteen te vervangen. Het zachte pijpje onder de wastafels is gescheurd en moet vervangen worden omdat het water direct uit de pijp komt.(I need a plumber in Amsterdam to change a sof...

Loodgieter - Burgermeester van Walsumweg - Rotterdam

Ontstoppen - Unclog drain of toilet and/or sink - RO

Ik zoek een loodgieter in Rotterdam om de afvoer van het toilet en/of gootsteen te ontstoppen. Bij het doorspoelen komt water omhoog.(I need a plumber in Rotterdam to unclog the toilet and or sink drain. When we flush the toilet the water comes up....

Loodgieter - Albert Cuypstraat - Amsterdam

Replace shower, Remove heater - AM

Ik zoek een loodgieter in Amsterdam om enkele klussen te doen:1. douchedeuren: Ik wil graag de douchedeuren vervangen (ik heb nog geen nieuwe deuren, maar wil graag advies voor de mogelijkheden.2. Vervang de kraan in de douchecabine.3. Verwarming...

Recente beoordelingen (2.653)

Score: 4,2/5,0 sterren

Miranda: "Goede ervaring, snel geregeld, goede communicatie en goed werk geleverd! Ik vind de prijs wel aan de hoge kant, dus mr. fix voor klussen die je zelf niet kan of niet wil doen. Niet voor de klusjes die je ook zelf kan doen, maar wat gewoon veel werk kos..."

Score: 3,7/5,0 sterren

Casper: "Er was wat onduidelijkheid over wat er precies moest gebeuren, en hoeveel dit zou gaan kosten. Ik merkte dat mijn klant hier wat onzeker van werd. De loodgieter kon niet precies aangeven of zijn voorgestelde oplossing daadwerkelijk zou gaan werken. Meer..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Ilbey: "Communicatie verliep in het begin niet vlekkeloos. Ik meldde in de middag dat het een spoed geval was, na wat miscommunicatie kwam de volgende dag een monteur langs. Maar, het probleem is opgelost. Vakkundige monteur, wist precies wat het probleem was en..."

Score: 5,0/5,0 sterren

Sebastien: "Helaas mijn nederlands is niet zo goed. So far I have been in touch with Ronald that was my first point of contact and the communication was excellent. I needed a carpenter and an electrician and Ronald did manage (in a very short period of time) to put..."

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Den Haag - Tarief

MrFix is transparant in zijn tarieven. We hebben met de door ons geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €80 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw.
 

Ruim 100 vakmannen van MrFix in Den Haag

In 2016 is Klusservice MrFix van start gegaan in Den Haag en omstreken. Sindsdien staan er dagelijks meer dan 100 vakmensen voor je klaar om elke klus te klaren in Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Voorburg en omgeving. De Haagse loodgieters en installateurs die via MrFix werken zijn een professionele zzp’er en altijd persoonlijk door ons gescreend.
 

Soepel je loodgietersklus plaatsen

Hoe helpt MrFix je aan de beste loodgieter in Den Haag? Simpel: vul het formulier in en wij matchen je klus direct met de juiste vakman.
 
Plaats je klus door het verzoekformulier in te vullen. Gebruik dit formulier ook indien je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je loodgietersklus:

  • Geef het type klus aan bij “Soort klus” en geef een beknopte beschrijving van de klus bij “Vat je klus kort samen”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Geef meer uitgebreide informatie bij “Specifieke omschrijving” en wees daarbij zo specifiek mogelijk: geef afmetingen bijvoorbeeld in centimeters. En geef bijv. type of merk van het sanitair. Foto’s helpen daarbij. En vermeld ook eventuele speciale omstandigheden of benodigdheden.
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of een prijsindicatie (inschatting).

 
Zie Tarieven voor verdere vragen over loodgieter tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333.

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Den Haag - Spoed

Met spoed een loodgieter in Den Haag?

Je komt thuis in de winterkou en je CV-ketel blijkt niet te werken? Of blijkt tot overmaat van ramp dat je badkamer blank staat door een lekkage? Sommige klussen kunnen simpelweg niet wachten. Daarom zet MrFix ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de erkende loodgieters van MrFix!
 
Onze uiterst bekwame loodgieters staan klaar om elke denkbare loodgietersklus in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en de rest van de Randstad of Midden-Nederland tot en met Eindhoven en Apeldoorn vakkundig en snel te klaren.
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus binnen 3 uur aan de juiste loodgieter.
 

Loodgieter in Den Haag – Garantie en toeslag

Daarbij zijn de werkzaamheden van onze loodgieters gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn aansprakelijkheidsverzekering en coulance. Dat is een hele zorg minder.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 
Behalve een loodgieter regelt MrFix ook moeiteloos een vakkundige Schilder, Elektricien, Klusjesman of andere Vakman in Den Haag.
 

Subsidies voor wonen en bouwen in Den Haag

Tip: De gemeente Den Haag verstrekt verschillende subsidies voor aangenaam en duurzaam wonen. Bijvoorbeeld een subsidie voor en groene daken, dak- en vloerisolatie. Woon je aan een drukke weg dan kom je wellicht in aanmerking voor geluidwerende maatregelen. Kijk voor de mogelijkheden op de website van de gemeente Den Haag op de pagina Subsidies Wonen en Bouwen.
nbsp;
MrFix biedt tevens de Huis-APK aan: onze vakman loopt je huis mét jou na op kind-, inbraak- en brandveiligheid en hij controleert desgewenst de energiezuinigheid van je woning.
nbsp;