Menu

Loodgieter in Den Haag gezocht? Klusservice MrFix!

Zoek je met spoed een loodgieter in Den Haag? Als je het formulier hierboven invult regelt MrFix direct een solide loodgieter. Ons systeem nodigt 24u per dag & 7 dagen per week automatisch loodgieters in Den Haag uit. En van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 18:00u vinden we zelfs binnen 1 uur een vakman! Meld onder “SPECIFIEKE OMSCHRIJVING” alsjeblieft duidelijk wat er mis is en wat je wilt dat de vakman installeert of repareert.
 
Hieronder meer over garantie en recente loodgieterklussen, Klantrecensies en tips. Je vindt ook meer info over het tarief voor loodgieters, in Den Haag en elders. Daarnaast hebben we aparte webpagina’s met info over:

 
 

Loodgieter? Unieke voordelen via MrFix

  • De strengste selectie van vakmensen in Nederland
  • Tarief €85/u incl. btw (geen voorrijkosten). Óf eerst offerte
  • Uitstekende service voor een soepele afwikkeling (24/7)

Snel een loodgieter in Den Haag vinden?

  • Bel, mail, WhatsApp of gebruik bovenstaand formulier
  • MrFix meldt binnen 1 uur welke vakman komt
  • Betaal achteraf via iDeal, overschrijving of creditcard

 

Recente klussen - loodgieter

Loodgieter - Kompasstraat - Den Haag

Ferolli BlueSense 3 HR-combiketel vervangen - DH

Water bijgevuld, druk nu normaal, geeft geen foutcode meer. Ik weet zeker dat de cv-ketel stuk is en niet de thermostaat. Capaciteit CW 3 (appartement van ~120 m2 dat veel zon vangt) Graag offerte voor nieuwe, goede ketel (Intergas cw-waarde)

Loodgieter - Schalk Burgerstraat - Den Haag

Aan- en afvoer voor wasmachine aanleggen DH

Ik zoek een loodgieter in Den Haag om een aanvoer en afvoer voor een wasmachine aan te leggen in de badkamer. Ik wil de wasmachine naast de wastafel hebben staan. Ik heb geen WhatsApp, dus graag mailen of bellen als meer informatie nodig is. * * * Exper...

Loodgieter - Stuyvesantstraat - Den Haag

Lekkage onder badkuip + Radiator installeren

Na het mechanisch onstoppen lekt het onder de badkuip: het water druppelt via een halogeen-fitting in het plafond naar beneden.

Loodgieter - Driebergenstraat - Den Haag

Nieuwe wastafelkraan slpk.+ schoonmaken geiser

Loodgieter - Anna Paulownastraat - Den Haag

WC-ruimte afbouwen - DH

Loodgieter in Den Haag gezocht om mijn WC-ruimte af te bouwen. Het riool is vervangen en een nieuwe waterleiding aangelegd. Nu zoek ik een vakman om: 1. De hang-wc te installeren op het frame in de muur 2. Het vloertje te storten 3. Een nieuw wasba...

Loodgieter - Meppelweg - Den Haag

Kraan vervangen DH

Ik zoek een loodgieter in Den haag om een kraan te vervangen. De nieuwe kraan is al aanwezig.

 

 

Recente beoordelingen (3.765)

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Ik had urgent iemand nodig dezelfde dag en Mr Fix heeft alles gedaan om iemand te vinden. Dit was een enorme gerust stelling. Mr Fix cares. Dat is niet altijd het geval als ik andere aanbieders bel: die bellen vaak niet eens terug of zeggen dat ze pas vol..."

Score: 4,3/5,0 sterren

Chad: "Binnen een uur een loodgieter gevonden. Zelf was ik niet bij de werkzaamheden aanwezig. De loodgieter heeft netjes een foto gedeeld en werkzaamheden en onderdelen/kosten overzicht met mij gedeeld. Dat vond ik heel transparant. Enige minpunt als je het een..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Angelique: "Het team van Mr Fix doet er echt alles aan om je te helpen in een spoed situatie. Dat heb ik keer op keer gemerkt en daarom blijf ik Mr Fix gebruiken. Hun experts zijn daarbij ook betrouwbaar en goed in hun werk. Heldere communicatie, Vakmanschap, Snelle..."

Score: 4,7/5,0 sterren

Jop: "Hele snelle en persoonlijke communicatie en service. Uitstekend werk geleverd door de vriendelijke, duidelijke en ervaren loodgieter. Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Yuri: "Mr Fix heeft super vakman Darel gestuurd die mijn problemen en lekkage vriendelijk, vakkundig en snel heeft verholpen! Zeer tevreden. Vakmanschap, Heldere communicatie, Snelle service"

Score: 5,0/5,0 sterren

Stefan: "4e keer gebruik gemaakt van MrFix en altijd top! Goeie service en leveren kwaliteit. Loodgieter Richard ook weer een vakman Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Michiel: "Echt weer UITSTEKEND! Probleem sleepte al maanden, nu in 2 bezoeken van elk 1 uur opgelost voor een redelijk tarief. Dank! Snelle service, Vakmanschap, Heldere communicatie"

Score: 5,0/5,0 sterren

Irma: "Kundige, vriendelijk man die Ton. Prettig bezoek met alles gefixt wat we wilden fixen. Had zelf kleine onderdelen zodat hij snel door kon. Snelle service, Vakmanschap"

 

Loodgieter - tarief

Loodgieter in Den Haag - Tarief

MrFix heeft met de door haar geselecteerde loodgieters een vast uurtarief van €85 afgesproken inclusief voorrijkosten en btw. Dat tarief geldt voor loodgieters in Den Haag en de rest van Nederland.
 

Bespaar door tijdig onderhoud

 
Het is verstandig om cv-controle jaarlijks uit te laten voeren. Dat voorkomt problemen en zorgt voor een veilige woonomgeving. De meeste woonhuis- verzekeringen eisen het zelfs: ze dekken de schade van een gasexplosie niet als de cv-installatie niet regelmatig is gecontroleerd!
 
Vermijd dit soort risico’s door het onderhoud uit te besteden aan een deskundige loodgieter of installateur tegen een eerlijk tarief. Vanaf april 2022 is dat op grond van de Gasketelwet verplicht.
 

Een loodgieter in Den Haag via MrFix

 
Ook in Den Haag worden onnodig veel mensen ziek of overlijden zelfs aan koolmonoxidevergiftiging door lekkage uit CV-ketels. Een goed onderhouden cv-ketel verlaagt het risico op koolmonoxidevergiftiging aanzienlijk.
 

Hoe regel je snel een goede loodgieter in Den Haag?

 
Plaats je klus via het formulier bovenaan deze pagina. Dan vindt MrFix direct (ma-za 8:30-18:00 binen 1 uur!) de juiste vakman voor je klus.
Gebruik dit formulier ook als je eerst een offerte wilt ontvangen.
 
Tips voor het plaatsen van je Haagse loodgietersklus:

  • Geef het type klus zo nauwkeurig mogelijk aan onder “Soort klus” en “Omschrijf je klus”
  • Je kunt gemakkelijk 1 of 2 foto’s toevoegen, zeker vanaf je smartphone. Hoeft niet, helpt wel
  • Maak je “Opmerkingen” specifiek: geef bijvoorbeeld het merk, model en bouwjaar van de cv-ketel in het geval van een storing met een zakelijke omschrijving van wat er mis is. Foto’s kunnen daar soms bij helpen
  • Kies of je “Snel een vakman” wilt of liever “Eerst een offerte” voor de wat grotere klussen vanaf ~€500 / 1 dag werk of voor een prijsindicatie (inschatting)

 
Zie voor verdere vragen over de tarieven voor loodgieters in Den Haag de pagina Tarieven of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).

Loodgieter spoed-Plumber urgent

Loodgieter in Den Haag - Spoed

Met spoed een loodgieter in Den Haag?

 
De winterkou dringt weer overal doorheen en je komt thuis in een ijskoud huis. De CV-ketel maakt vreemde geluiden en verwarmt kennelijk niet meer. Of je badkamer blijkt ineens blank te staan. Paniek!
 
MrFix zet ook met spoed loodgieters in, zelfs tijdens de avonduren en in het weekend. Geen enkel probleem voor de loodgieters van MrFix!
 
Vul het formulier in en wij matchen je klus (ma-za 8.30-18:00 uur) binnen 1 uur aan de juiste loodgieter. Als je wilt kun je ook e-mailen of 020-6750333 bellen (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).
 

Loodgieter in Den Haag – Garantie en toeslag

 
De werkzaamheden van onze loodgieters zijn gedekt door driedubbele garantie: garantie door de vakman, zijn verzekering en de coulance als partner van MrFix. Dat is een geruststellende gedachte.
 
Let wel: voor spoedklussen, klussen na 18u of klussen in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag op de arbeid van 50%.
 

Loodgieterswerk in Den Haag tegen een eerlijk tarief

 
Voor optimale, duurzame kwaliteit regelen wij graag een ervaren vakman tegen een fair loodgieterstarief. Zet onze vakman in voor het ontstoppen van een gootsteen, het repareren van je sanitair, of het installeren van een nieuwe CV-ketel. MrFix ondersteunt hem voor een strak uitgevoerde klus.
 

MrFix voor elke klus

 
Een eigen huis is een kostbaar bezit. Daar zorg je graag goed voor. Je pleegt jaarlijks onderhoud, zet alles goed in de verf en kiest altijd kwalitatief zeer goede materialen. Bij MrFix hebben we toegang tot vakmensen met de vereiste ervaring op verschillende gebieden. Zo kan het zijn dat na de reparatie van een lekkage een stukadoor nodig is voor het herstel van een muur of plafond. En daarna is soms een binnenschilder nodig voor de ‘finishing touch’.
 
Behalve een loodgieter of installateur in Den Haag regelt MrFix ook soepel een professionele Schilder, Klusjesman, Elektricien of andere Vakman.
 
Zie de Servicepagina of bel ons voor verdere informatie op 020-675 0333 (ma-do 8:30-20:30u, vr & za 9:00-18:00u).